Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Programavimo klaidos, bug'ai ir t.t.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1234567891011 ... 17
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Rutonė
2014 m. spalio 14 d. 16:38:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O dabar atgal prie temos - prie klaidų. Skiltyje/rubrikoje "Susipažink" nėra su kuo susipažint - "šis narys taip pat mėgsta ... " Ir muzikiniai mūsų skoniai sutampa net % (aha, tik procentų, bet kiek - neaišku). Bėda ta, kad tas narys/narė/kažkas neturi nei avataro paveiksliuko, nei nicko - nieko. Jo tikriausiai ir nėra/nebėra (galiu įtart, kad taip čia vaidenasi Pentaxx), betgi jei trinamas narys, tai ar neturėtų išsitrint ir visas jo profilis (tuo pačiu ir ką tas narys mėgo)? OK, komentarai liko, bet visa kita..? O tai dabar man susipažint su kuo - su vaiduokliu? Nors, Helovynui artėjant.... O jei rimtai, gal tikrai reikia išvalyt iki galo?


Atsakyti
Rutonė
2014 m. spalio 14 d. 13:42:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O kas iš to? Spotify siūlo bent jau kokybišką produkciją, čia sukelta toli gražu ne viskas kokybiška. Labai gerai žinau, kur ir kas man užkliuvo, bet nesiplėsiu. Ir ta "ne savo" šiuo atveju irgi reikšminga. Nes apie tai, kaip ta sukelta muzika atsidūrė ją kėlusių kompiuteriuose, gal geriau nespėliot. Bet net ir tokiu atveju - mes esam per maži konkuruot su gigantais. Tas siūlomas simbolinis mokestis - būtent SIMBOLINIS - gal labiau suveiktų tiems, kurie viską nori gaut už dyka. Ar tiems, kur neaišku, kaip is ce riaike siūstis muzika.


Atsakyti
Pazistu_Mykola
2014 m. spalio 14 d. 12:57:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

o kaip tas ilgai kartotas planas už simbolinį mokestį pardavinėt ne savo mp3? Nesuveiks? 


Atsakyti
Rutonė
2014 m. spalio 14 d. 10:55:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aha, va, radau, apie ką kalbėjau. Jei įdomu, va, ką siūlo last.fm už prenumeratą: https://www.last.fm/announcements/subscriptions2014

Taip, last.fm nėra kažkas TOOOKIO, bet tai tikrai didesnis ir galingesnis žaidėjas muzikos rinkoje nei music.lt, bet jį pateikiu kaip pavyzdį, nes tiesiog iš ten dar nedingau, tai šiek tiek su ta, hmmm, naująja tvarka irgi susipažinau. Kitų panašių puslapių per daug nenagrinėja, bet aišku viena - nori privilegijų - mokėk. Tačiau jos tikrai gali suteikt visai smagias privilegijas. O mes?

Na va - manęs tie dalykai, švelniai tariant, nevilioja. Galimybių gerokai per mažai, kad aš jiems tuos 3 dolerius /mėn. atiduočiau. Aš noriu klausytis muzikos ne po pusę minutės, o pilnais gabalais. Kad aš nematysiu reklamų, galėsiu pigiau įsigyt firminių niekučių, galėsiu dalyvaut kažkokiuose a lia tyrimuose ar anksčiau už eilinius vartotojus gaut jų rezultatus pasiskaityt, tai atsiprašau.... Nors, neneigiu, tų subscriberių atsiranda. O dabar siūlau pagalvot kad ir apie 3 Eur mokestį music'e. Na gerai, kad ir 2 Eur, skirtumas nedidelis. Tačiau: 1 - music.lt neturi jokio merchandise'o; o jei ir turėtų - ar labai kas tai pirktų? O pagaliau - už ką jį gamint, jei ir taip $$$ nėra? išleisi ir taip reikalingus pinigus niekučiams, kurie taip ir liks neperkami, o tai reikš tik nuostolius? 2 - ar apklausų rezultatų ankstesnis gavimas/reklamų nematymas būtų didelis privalumas? ABEJOJU. Na, daugiau nesismulkinsiu - siūlau tiesiog pasiskaityt, ką, tarkim, last.fm'as siūlo už tuos 3$. Manęs tai nevilioja. 3 - jei jau last'e nėra perklausų galimybės, tai ką tada galima galvot apie music'ą? Vertinkim grynai finansinę pusę (apie kokybę ir last'e buvo galima diskutuot, ne viskas ten buvo gerai). Tai ar sutiktum mokėt tiek pat/daugiau už mažiau (nes, kaip jau ne kartą minėta - mažutė ta mūsų auditorija....)? Irgi abejoju. O visa kita jau ir taip išaiškinta.


Atsakyti
Edas
2014 m. spalio 12 d. 14:00:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Siame komentare viskas labai teisingai isdestyta. Muzikos perklausu rinkoje lokalioms svetainems tiesiog neimanoma konkuruoti tiek del resursu, tiek del teisiniu dalyku, tiek del pajamu, kurios sugeneruojamos. O ir didziosioms kompanijoms nera prasmes dirbti su mazais vietiniais zaidejais, kai jie gali reikalauti rezultatu ir pajamu is keliu didziuju. Kaip jau kazkada mineta, tas laikas ir investicijos, kurios galejo buti panaudotos kitu svetaines funkcionalumu tobulinimui, deja, nedave rezultatu del auksciau isvardintu priezasciu, o kartu ir padare meskos paslauga - sumazejo aktyvumas diskusijose, dienorasciuose ir kitur. 

 

Dziugina tai, kad rezultatai rodo, jog perklausu panaikinimas svetainei kainavo kur kas maziau prarastu lankytoju nei buvo galima tiketis ar daug kas mane. Srautas sumazejo apie 20% ir jau galima pastebeti stabilizavimasi bei tam tikra augima del didesnio demesio originaliam turiniui - specialioms rubrikoms, interviu ir apzvalgoms, uz kurias reiketu padekoti entuziastingiems ir muzika mylintiems pagalbininkams. Siuo metu atrodo, kad koncentravimasis i originalu turini ir didejantis lankytoju isitraukimas galetu tapti iseitimi ir music.lt galetu islikti didziausia muzikos informacijos bei naujienu baze bei vieta muzikos diskusijoms bei atradimams vykti. Tam zinoma reikes tam tikru programiniu patobulinimu ir laimei turime zmogu, kuris jau padeda sioje srityje, tad svetaineje jau galite pastebeti nedideliu pataisymu, sutvarkytu klaidu ir pan. 

 

Apibendrinant, viskas neatrodo taip blogai kaip galbut galejo atrodyti vasaros pradzioje. Viskas bet kuriuo atveju lieka lankytoju rankose - jeigu bus susidomejimas muzika ir reikes vietos, kur muzika butu galima atrasti bei aptarti, bus ir music.lt. Ir, zinoma, jeigu tik turite ideju, kurios galetu pagerinti ar pagyvinti lankytoju aktyvuma (nesizvalgant atgal i perklausas, kas, deja, nera realu, turint tokius konkurentus kaip Youtube ar Spotify), labai ju laukiame. Gal jos nebus igyvendintos greitai, taciau ta linkme bus dirbama.


Atsakyti
saaulyytee
2014 m. spalio 11 d. 21:53:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

paieška normaliai neveikia - erorr, erorr, erorrai. {#}

taip ir neišeina užlaikint mėgstamų dainų/albumų, nes tiesiog pas juos patekt neįmanoma. {#}


____________________
Griauti visada bus lengviau nei kurti.
Atsakyti
Rutonė
2014 m. spalio 4 d. 20:15:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O aš moku gana gerai. Bet kai nereikia kasdien vartot, tai ir tas gerumas menksta. O dėl pateikiamos informacijos ir viso kito turinio... Neabejoju, Rusijoje tikrai yra dėmesio vertų svetainių, bet žinant būtent Sahjos muzikinį skonį.... Ai, patylėsiu.


Atsakyti
einaras13
2014 m. spalio 4 d. 19:26:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Galiu pasakyti, kiek moka rusiškai: tik tie, kurių tėvai yra rusų kilmės. Mano bendraklasė viena moka rusų, kiti po 10 klasės metė sakydami, jog tai paukščių kalba. Realiai gal ir galėtų kas suregzti kelis rišlius sakinius, bet ar tai vadiname kalbos mokėjimu. Na, aš išvis ne toj srityje, visada mokiaus vokiečių, bet irgi po 10 mečiau ir irgi tesugebu kelis sakinius suregzt - tai tik ašaros vandenyne.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Rutonė
2014 m. spalio 4 d. 19:18:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

mėgti ką? Programuot? Dirbt už dyka? music.lt?

o dėl rusiškų svetainių, tai... paieška meta n rezultatų, kuriuose (VISUOSE) užuominos apie NELEGALIĄ PREKYBĄ MUZIKA. Ar nemoku ieškot?

Antra, o kiek iš dabartinės kartos (na, 10-20 metų jaunimėlio) moka rusiškai?

Trečia. Ai, tiek to, politikuot nenoriu...


Atsakyti
Sahja
2014 m. spalio 4 d. 16:33:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Viskas yra įmanoma,tik reikia mėgti.O jeigu nebus sukurta,ateis Rusijos svetainės.


____________________
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Rutonė
2014 m. spalio 3 d. 21:21:40 2014-10-03 21:32:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nesu programuotoja ir visas programavimas man tamsus tamsus miškas... Nemanau, kad būtų kažkas neįmanoma, tereikia noro, laiko ir kažkiek pinigų (įtariu). O kadangi būtent trečiojo dėmens labiausiai ir trūksta, tai apie ką tada daugiau kalbėt.... Telieka laukt, kol galbūt kada nors kaip nors šį trūkumą kas nors sugebės ištaisyt.

O dėl mokesčio... Nu bjaurus tai reikalas, bjaurus.... Tačiau ir tai nelabai gelbėtų, spėju. Kai dar last.fm'e buvo perklausos, tie, kas tapdavo prenumeratoriais / subscriber'iais, tie galėdavo kažką daugiau daryt - galėdavo kurt grojaraščius, klausyt albumus ištisai (paprasti vartotojai galėdavo klausyt kažką iš panašių į jų mėgiamą atlikėją (na, tarkim, mano skoniui būtų a-ha's Radio - su daugybe stilistiškai panašių (ir nelabai) atlikėjų, subscriberis būtų galėjęs klausyt albumais, tarkim, a-ha - Lifelines, 25 ir taip toliau......). Gal tai iš esmės ir buvo vienas didesnių to mokėjimo pliusų, bet kažko ypatingo jau ir nepamenu. Tai štai, dabar jau irgi galiu suklyst, kaina buvo 3$ ar 3 Eur mėnesiui. Metinė prenumerata buvo kažkiek pigesnė. Tačiau kad ir jie jau kurį laiką jokių perklausų nebeturi. Kad sumažėjo ta bendruomenė, tai irgi akivaizdu. Dėl radijo stočių, įtariu, klysti - kažkaip yra skaičiuojama, kiek kartų kieno kūrinys sugrotas ir kiek kas turi gaut. Tačiau tos radijo stotys transliuoja reklamą, kurios praskipint negali ir arba klausai, arba nutildai (taip rizikuodamas praklausyt arba ką svarbaus, ar mėgstamo). Ir iš to, nė neabejoju, surenka nemažai pinigo. Nežinau ir aš tos sistemos. Čia gal Edas ar kitas iš "tų, kurie aukštai", galėtų daugiau ką paaiškint. Šiaip sakyčiau, Last'as užsilenkė irgi dėl mokesčio - daugiau brangint nebebuvo kur (nes gal ne vienam ir tie 3 doleriai/eurai visai nemažas pinigas buvo), o susimokėt atlikėjams reikėjo. O dabar tai, kaip veikia, tarkim, Spotify, ir music'ui būtų patogiausia veikimo schema. Tačiau palyginus duomenų bazes ir visas kitas galimybes (parsisiuntimo, perklausų neprisijungus ir šiaip - įrašų kokybės, o juk ir taip ne viskas čia tvarkingai buvo/liko sukelta), auditoriją (visgi neturint angliškos/prancūziškos/rusiškos/kiniškos puslapio versijos turėt daug lankytojų neįmanoma), darosi liūdna - ratas užsidaro: nėra lankytojų - nėra pinigų, nėra pinigų - nėra galimybių puslapį daryt funkcionalesnį, nėra funkcionalumo - nėra lankytojų, nėra lankytojų - mokestis turėtų būt didesnis tiems, kas lankosi, taigi jie automatiškai bėgs iš čia, mažiau lankytojų - mažiau pinigų, reikia didint mokestį, o už ką mokėt daugiau, jei ir taip galimybės netenkina... Taip ratas ir užsidaro. O mums pakovot su pasauliniais gigantais - misija neįmanoma. O vien lietuviška muzika tenkintis - tai jau atsiprašau.... Nors po truputėlį atrandu daugiau ausiai mielų tėvynainių, bet man to tikrai per maža.


Atsakyti
KastisG
2014 m. spalio 3 d. 15:03:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ech... gaila kaip... o perprogramuot gal įmanoma? Ar kažkokią kitą sistemą taikyt... tiek gerų dalykų ateina ir... Ai ką aš čia jum kvaršini galvas - galėtumėt tai ir pakeistumėt aišku...

Klausykit, ne čia diskusija turėtų būt, bet kad jau į užkliuvom - nebandėt paskaičiuot koks narystės mokestis galėtų būti, lankytojams-klausytojams, kad jūs apsimokėtumėt autorines? Nalabai žinau sistemos, bet manau radio stotys ar internetinės ar ne - jos gi nemoka kiekvienam atlikėjui kurio gabalą sugroja, matomai yra kažkokia bendro mokėjimo sistema... Galima būtų padaryti apkausą visų registruotų ir neregistruotų kas kiek sutiktų mokėt. nesvarstėt tokios minites?


____________________
In order to stay sane I always like to remember the soul of the night as I stare in to the eyes of a new day.
Atsakyti
Rutonė
2014 m. spalio 3 d. 14:34:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Sena ta problema. Kiek pastebėjau,sistema nebemato visų dainų, kurių mp3 neįkeltas. Kurios BUVO, tai kaip ir matomos, kurios keltos jau be mp3 - taip turbūt ir liks nematomos... :/


Atsakyti
einaras13
2014 m. spalio 3 d. 14:33:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai jau seniau rašiau. Nuo perklausų panaikinimo dienos dainų paieška nevirškina naujų kūrinių (jų neaptinka), kurie įkelti vėliau nei 2014 m. birželio 17 d.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
KastisG
2014 m. spalio 3 d. 09:40:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

sveiki,

Tikiuosi, kad čia pataikiau su štai tokia problema - Slash'o naujo albumo dainų sistema nemato, jeigu nori į kelti į dienos dainą...


____________________
In order to stay sane I always like to remember the soul of the night as I stare in to the eyes of a new day.
Atsakyti
Rutonė
2014 m. rugsėjo 9 d. 13:17:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na va - šiandien radau kol kas TIK 3 neregistruotų vartotojų "taisymus". Tikiuosi, ateityje jų nedaugės?


Atsakyti
Edas
2014 m. rugsėjo 8 d. 21:41:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tiesiog sistema taip veikia (ne iki galo teisingai), bet kaip jau minėjau, labai nesunku tokias spragas užtaisyti tiesiog priskiriant tikslesnius stilius.  


Atsakyti
Rutonė
2014 m. rugsėjo 8 d. 21:17:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ačiū ir už tiek - "pasiūlymai" ir "taisymai" buvo tikrai skausminga problema. Ir kaskart atėjus į administraciją matyt +/-200 tokių, rankos tikrai nusvirdavo. Bent man. 

 

Bet dėl stilių painiavos tai niekaip nesuprantu - kodėl vis tiek iššoka rokas, jei atlikėjui priskirtas kitas stilius? Ta prasme, profilyje matyt, kad pagrindinis atlikėjo stilius yra koks tik nori - pop, rnb, rap ir taip toliau, o naujienose jis priskiriamas rokui. Ne kokiam kitam stiliui, bet būtent rokui. Keistai atrodo...


Atsakyti
Edas
2014 m. rugsėjo 8 d. 19:01:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Deja, vien jūsų skundų gausa nepakeičia situacijos dėl programavimo resursų, o reaguoti į kiekvieną komentarą taip pat negalime. Turime mums padedantį programuotoją, kuris neseniai pataisė daug problemų kėlusį neregistruotų narių pasiūlymų klausimą - dabar tekstus ir pataisymus galės siųsti tik registruoti nariai, tad nebereikės valyti daugybės netinkamų pasiūlymų. Taip pat buvo dirbama su perklausų "likučių" panaikinimu įvairiose svetainės vietose, ateityje, reikia tikėtis, bus ištaisytos ir kitos jūsų paminėtos klaidos. Deja, jokių terminų ar datų pateikti negalime, kas liečia programinius pakeitimus.

 

Dėl Jhene Aiko, tokia situacija susidaro, kai įdėta grupė turi tik pagrindinį stilių ir jai nėra priskirta nei vieno smulkesnio konkretaus stiliaus. Jį pridėjus, situacija nebesikartoja.

 


Atsakyti
einaras13
2014 m. rugsėjo 8 d. 16:10:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Atrodo. Nepelningas projektas niekam nebereikalingas.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Puslapiai: 1234567891011 ... 17
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Ha Lela Ha Lela
7,5

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 187
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 525