Aš manau, kad ne visiem lemta suprasti šį (eilėraštį?). Pamaniau, kad tokiu būdu kuriami nauji žodžiai. Negalima sakyti, kad čia ne kūryba. Tik ne eilėraštis, tas tai jau aišku. Kūrinys yra labai originalus, vien jau tai gerai. Tik labai rizikinga buvo jį čia įkelti, nes matai, nelabai lieki suprastas... :)
Negaliu vertinti, kol nepaaiškinsi, ką čia iš tiesų sugalvojai ;)
Ketvirtadienį prasideda FIFA World Cup. Iki 2018-ųjų music'e žaisdavom totalizatorius (rezultatų spėliones). Ar būtų, kas norėtų totalizatoriuje dalyvauti ir šiemet? Galėčiau sukurti diskusijos temą ir užsiimt rezultatų skaičiavimu.
Pasaulyj tik 2 zmones. Palaikantys visada mano nuomone. Altruistai. Ir dermo kur turi savo nuomone. Egoistai. As esu Altruistas. Pirmoj kategorijoj palaikau
2012 m. vasario 2 d. 16:03:03
Akių mankšta&kind of mindfuck ;]
2012 m. sausio 31 d. 16:53:16
Akių mankšta? Nu ir pavarai Silentistai.
2012 m. sausio 28 d. 21:36:38
Some kind of mindfuck
2012 m. sausio 27 d. 19:42:44
Aš manau, kad ne visiem lemta suprasti šį (eilėraštį?). Pamaniau, kad tokiu būdu kuriami nauji žodžiai. Negalima sakyti, kad čia ne kūryba. Tik ne eilėraštis, tas tai jau aišku. Kūrinys yra labai originalus, vien jau tai gerai. Tik labai rizikinga buvo jį čia įkelti, nes matai, nelabai lieki suprastas... :)
Negaliu vertinti, kol nepaaiškinsi, ką čia iš tiesų sugalvojai ;)
2012 m. sausio 26 d. 20:28:33
palik kūribingiems geriau...
beje, prašau keleto savos panašios darybos pavyzdžių, kas ryšis komentuot čia....
2012 m. sausio 26 d. 19:25:31
Kai kur nusišnekėjai visiškai (pvz: nesupratau 4 stulpelio)
Bet čia gal ne kūryba, čia... nežinau, ką pasakyt apie tai.
Nevertinsiu šio darbo, paliksiu kitiems tą darbą