Ir aš pasakyčiau, kad tai labai puiki grupė. Mokėjo apžavėti kaip reikalas. Unikali savo grojama muzika. Kažkada vien tik jų ir klausiau. Taip, tikrai puiki, visada nuotaikai pakelti tiks, ir šiaip, lengvesniam paklausymui labai geras dalykas. Virtuozai, tiesą sakant. Ypač jų era 1972-aisiais. Nors ir pirmykščiai jų darbai labai puikūs, tik vėlesnieji nelabai.
Pasaulyj tik 2 zmones. Palaikantys visada mano nuomone. Altruistai. Ir dermo kur turi savo nuomone. Egoistai. As esu Altruistas. Pirmoj kategorijoj palaikau
Mroczny rytm już płynie z głośników,
Tłum szaleje w porywie krzyków.
Scena płonie, bas ziemią wstrząsa,
Wściekła nuta w powietrzu pląsa.
Przynieś nożów i toporów,
Gdzie będzie występować sam Buryi Tomorov!
2013 m. lapkričio 18 d. 07:08:32
Pritariu visiems komentatoriams, nes nera cia ka ir daugiau pridurti, klausom ir gaudom "draiva"
2013 m. gegužės 18 d. 13:35:36
LABAI gera 70's grupė,gaila kad ju pagr lyderis ,per greit išėjo bet muzikinis palikimas yra,nors ir nedidelis.
2013 m. gegužės 17 d. 14:30:43
Ir aš pasakyčiau, kad tai labai puiki grupė. Mokėjo apžavėti kaip reikalas. Unikali savo grojama muzika. Kažkada vien tik jų ir klausiau. Taip, tikrai puiki, visada nuotaikai pakelti tiks, ir šiaip, lengvesniam paklausymui labai geras dalykas. Virtuozai, tiesą sakant. Ypač jų era 1972-aisiais. Nors ir pirmykščiai jų darbai labai puikūs, tik vėlesnieji nelabai.
2013 m. gegužės 17 d. 14:09:05
labai nebloga grupė,pamenu 70-sius metus,buvo labai populiarūs tarp pankėjančio jaunimo