Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
backspace
2012 m. kovo 5 d. 20:17:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, nežinau... man tai liūdna kokie žmonės iš vis į tokį konkursą eina... beveik visi atlikėjai turėjo bėdų su PATAIKYMU Į NATĄ... gal tada reikėtų dar porą metų pasimokyt dainuot, pasipraktikuot mažose Lietuvos scenose, o tada jau galvot... man kartais net gėda klausyt....


____________________
bet čia tik mano nuomonė....
Atsakyti
skaistusia
2012 m. kovo 4 d. 22:34:32 2012-03-04 22:35:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jis buvo vienas iš mano favoritų {#}. Ką aš pastebiu tai yra, kad kai kiekvieną kartą kai Lietuva išsirenka atstovą visi ant jo varo, o kai jis partenka į finalą tai visi pradeda šnekėti visai kitaip, tas ptas panašiai buvo ir su LT United Vieni sakė kad šudas, o tiki ją palaikė, o kai pateko į finalą tai jau visa Lietuva pradėjo šnekėti, kad jie jėga ir pan, o kai užėmė 6 vietą tai jau išvis juos garbino {#}. Na su Motvydu neišmitis...


____________________
Welcom down to my planet hell!
Atsakyti
velniux
2012 m. kovo 4 d. 16:42:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na nebuvo taip jau blogai. Finale buvo tikrai ne vienas dėmėsio vertas atlikėjas su pakankamai neblogomis dainomis. Aišku, buvo ir visiško šlamšto, bet bendras vaizdas kurkas geresnis nei pernai ir apskritai geresnis nei buvo galima tikėtis prieš prasidedant atrankoms. Trumpai apžvelgsiu viską, ką vakar mačiau:

The Independent - Baby. Vaikinai sudalyvavo kartą Lietuvos Talentuose ir jaučiasi žvaigždėmis. Jų pasirodymas buvo tragiškas. Violančelės nesigirdėjo, pati daina išvis kažkoks bergždžias gitarų brūžinimas ir bandymas imituoti 70ųjų rokenrolą. O dar tas būgnininkas, sėdintis nugara į salę ir apsikarstęs kažkokiais kailiais. Tragedija visiška.

 

Alive Way - Amazed By You. O čia - priešingas vaizdas. Pati daina tokia saldoka, bet užkabinanti. Gal netgi tinkanti eurovizijai. Stiliumi kažkiek priminė MaNga dainą 2010 metais, tik be repo intarpų. Tiesiog vaikinai, iki tol niekam nežinomi, atėjo ir sugrojo gerą dainą, o svarbiausia, matėsi, kad jie patys kaifuoja nuo to, ką daro. Ir nepasikėlę visiškai. Jei taip ir toliau, gal po kiek laiko turėsim dar vieną gerą roko grupę.

 

Greta Smidt - The One. Apie šitą dainą apskritai neturiu ką pasakyti, nes jos iš viso neprisimenu. Prisimenu tik tiek, kad išėjo panelė su raudona suknele ir keturiais baltai apsirengusiais šokėjais ir bandė kažką tai dainuoti. Absoliučiai jokio įspūdžio nepaliko.

 

Sati - Light Is The One. Man asmeniškai viena labiausiai įsiminusių ir patikusių dainų. Netradicinė kompozicija, įdomus žaismas balsais. Gal kiek chaotiškas, bet geras kūrinys. Tik ne eurovizijai.

 

Vytautas Matuzas - Take It Back. Jei kažkas tikrai mano, kad jį išsiuntę eurovizijon kažką pasiektume, tai labai klysta. Niekas nebalsuos vien todėl, kad jis invalidas. Jei jis būtų invalidas su gera, aukšto lygio daina - tuomet taip, gal ir turėtume šansų laimėti. O dabar - apart to, kad gerbiu jį kaip žmogų už tai, kad stengiasi, bando, kovoja, pati daina tikrai nekokia.

 

Monika Linkytė - Happy. Dar vienas ŽIAURIAI pervertintas gabalas. Absoliučiai nieko jame neįžvelgiau apart to, kad Monika turi gražų balsą. Bet faktas, kad ji turi susiformavusį gana didelį nuolatinių gerbėjų ratą, o jie balsuoja už savo favoritę, o ne už dainą. Daina, šiuo atveju, buvo tikrai nulinė.

 

VIG Roses - Come Back Home. Balsai jų neblogi, Meškėlos įdirbis matomas. Bet pati daina, kompozicija pernelyg šabloninė, nieko išsiskiriančio.

 

Multiks - Star. Apgailėtina. Ir ką jie veikė finale, taip ir nesupratau. Dainuoja pro šalį, trypčioja vietoj prie tų savo sintezatorių išgaudami tris bumčikų garsus ir vadina tai daina. Labai liūdnas vaizdas.

 

Katažina - Euforija. Džiugu, kad neišrinkom lenkės antrus metus iš eilės. Užteko jau Saszenkos. Nors ta bent balsą turi. O šita kaip greitai iškilo Zvonkaus pagalba, taip greitai ir išnyks. Nulinė daina, nekoks atlikimas ir perspausta vaidyba... Matyta daugybę kartų Lietuvos estrados padangėje pastaraisiais metais istorija.

 

Simona Milinytė - One Of A Kind. Dar vienas pernelyg išreklamuotas mėšlo gabalas. Panašu į Monikos pasirodymą, tik daug prastesnis balsas ir šiaip dar didesnis farsas. Vėlgi, visiška tragedija.

 

Beissoul - Why. Vienas mano favoritų. Nuostabus balsas ir puikus atlikimas. Ir daina, antrą kart klausant, pasirodė daug įdomesnė, nors kažin ar eurovizinio formato. Man pritrūko tik didesnio spektaklio - galima buvo pasikviesti porą mimų, kurie už nugaros ką nors vaidintų, padaryti tokį teatrinį pasirodymą. Tam daina labai tinka. Gaila, kad liko taip žemai, jis tikrai buvo vertas mažų mažiausiai antros vietos.

 

Bekešo Vilkai - Letter By Letter. Na, atlikimas nepriekaištingas, vokalistės balsas irgi puikus. Viskas lyg ir padaryta be trūkumų, bet kabliuko nėra. Pati daina labiau tinka kaip fono muzika pietaujant prie stalo kokiame nors restorane. Eurovizijoje paskęstų.

 

Donatas Montvydas - Love Is Blind. Niekada pernelyg juo nesižavėjau, išskyrus keletą kartų, kai puikiai sudainavo "Bohemian Rhapsody", "Too Much Love Will Kill You" ir "Love Of My Life". Bet jo sava kūryba man nepalikdavo didesnio įspūdžio. Šį kartą buvo kitaip. Originali idėja, puikus vokalas, gera kompozicija. Ir šou elementų yra. Labai saikingai, ne per daug. Tikrai geras pasirinkimas. Manau, kad tiek jis, tiek Beissoul tikrai labai smarkiai pakėlė bendrą lygį, o Donato daina turi visus šansus užimti neblogą vietą eurovizijoje. Beveik negirdėjau kitų šalių dainų, bet manau, kad galima galvoti net apie pirmąjį dešimtuką.

 

DAR - Home. Irgi labai smarkiai nustebinęs trio. Nesitikėjau iš jų nieko, o jie padarė visai neblogą pasirodymą. Man tik tas Anatolijus ne vietoj. Koks Mino būtų daug smagiau atrodęs savo degančiom itališkom akim. Šita daina irgi nebūtų blogiausias variantas. Jei nebūtų Montvydo ir Beissoul, manau DAR tikrai galima būtų siųsti eurovizijon pernelyg nesigėdijant. Dviračio jie neišrado, bet su tokiomis saldžiomis dainelėmis kartais galima sukelti nemažai triukšmo.

 

 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
kalipse
2012 m. kovo 4 d. 15:02:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Oi zmones,nu ko jus tokie visi pikti ??? ... Isrinko Montvyda,tai isrinko... (Pati negaliu nieko komentuot,nes vakar nemaciau finalo) ... Nereikia taip is karto pult smerkt...Pirmiau palaukim tos pacios ESC2012 Baku,paziurekim kaip ten bus...Ir tada manau,kad jau bus galima kazka sakyti...


Atsakyti
Rutonė
2012 m. kovo 4 d. 14:37:38 2012-03-04 14:38:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aha... Vėl ieškom sąmokslo? Nu OK, nereik scenos dinozaurams jaunų talentingų konkurentų, todėl ir apkaltina anuosius plagijavimu, neoriginalumu, neįdomumu, ......... Bet kad patys tai ne geresni. Juk šiųmetė atranka parodė - realiai nėr ką siųst, nors gerų balsų turim ne vieną ir ne du. Nebėr idėjų. Juk kas kūrė muziką finalistams? beveik nėra vietinių autorių, visi (beveik) iš užsienio. Ir tie, pasirodo, neoriginalūs.

Na bet juk ir užsieniečiai ne be nuodėmių. Man labai smagus šitas palyginimas buvo:

Tai gal jau išties nebėra originalių, niekada nesugrotų akordų?


Atsakyti
saaulyytee
2012 m. kovo 4 d. 13:59:14 2012-03-04 14:02:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pliektis tegu pliekiasi. Kai imi narstyti dainą po kaulelį, gali atrasti iš 10 dainų padarytą mix'ą. Ne mūsų daržas ten, bet jeigu jie nori įrodyti kažkino tiesą, tegu.

Nežinau, ar čia būtų teisingas, bet pastebėjimas - ar dažniau nebūna taip, kad jaunų grupių/atlikėjų dainos yra suuodžiamos kaip kopijos? Žinoma, buvo ir žinomų atlikėjų, bet... kai norėsi, visada atrasi prie ko prisikabint. :)


____________________
Griauti visada bus lengviau nei kurti.
Atsakyti
Rutonė
2012 m. kovo 4 d. 13:54:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

@saaulyytee Lietuviams skolintis tikrai taip įprasta, kad jau net baisu, ar išvis begali ką nors originalaus sukurt. Kita vertus.... Visa muzika parašyta, tik ne visi pinigai surinkti. Taigi.

 

O aš vis su dideliu malonumu paskaitau, kaip pliekiasi mūsų muzikantai, kūrėjai ir su skandalu susiję asmenys po pliekiasi yra nuoroda). Kartais ne tik smagu, bet daug dažniau gėda skaityt, kas ten vyksta... Bet jie pamėto tikrai įdomių nuorodų.... :)


Atsakyti
saaulyytee
2012 m. kovo 4 d. 13:37:16 2012-03-04 13:42:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš greičiausiai įžvelgiu asociacijų su kitu Euroviziniu kūriniu (prisegu). Bet panašus man tik priedainis (abiejose dainose tai lyg savotiška kulminacija). Tarp kitko, kažkodėl Eurovizijoj populiarėja daugiabalsės dainos (duetai ir pan.) :-)

Rutone, dėl manęs tegu važiuoja/dalyvauja kas nori, čia ne mūsų reikalas spręst, kas ko gali ar ne, tiesiog vieną kartą perklausiau DAR dainą ir iškilo prisiminimai, kad melodija ar jos fragmentai girdėti ar bent jau labai panašūs.

O lietuviams galbūt jau būdinga kažką "skolintis" ir naudot savo vardu.


____________________
Griauti visada bus lengviau nei kurti.
Atsakyti
Rutonė
2012 m. kovo 4 d. 13:33:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bet gerai išeina... Pažiūrėkim - AC/LT diskvalifikavo, nes neva panašu į AC/DC, Augustė Žičkutė apkaltinta nufyrinusi Demi Lovato kūrinuką, kliuvo ir Simonai Milinytei, kliuvo ir tiems patiems DAR, kliuvo Montvydui, kliuvo Monikai Linkytei už panašumą į Katy Perry Fireworks, pagaliau Greta Schmidt tikrai užnešė į Lady Gaga Bad Romance...... Tai kas, po velnių, vyksta? Ar atrinkėjai tokie maurai, ar kandidatai tokie, atleiskit, naglos kiaulės, kad tikisi, jog niekas panašumo nepastebės, ar tai tiesiog lietuvių nacionalinis bruožas - pakišk kaimynui koją, kad išsidrėbtų visu gražumu? Nedaro garbės nė vienas variantas...

Beje, jei Love is blind pirmiau buvo parašyta Monikai Linkytei, kaip tada būtų buvę, man jau darosi įdomu? Ar ji būtų išvažiavusi? Ar šiuo atveju suveikė principai balsuot ne UŽ, o PRIEŠ kažką, ar šį kartą suveikė Čivilytės protekcija, ar...? Daugybė neatsakytų klausimų, ir kas iš to? Net laimėjimas eurovizijoj pasaulinės šlovės ne(be)atneša. Tai ar verta darkytis, jei nei idėjų, nei atlikėjų, nei, pagaliau, pinigų juos tam renginiui dorai paruošt?

O dabar jau kaip yra, taip yra - sėkmės Donatui.


Atsakyti
Justee
2012 m. kovo 4 d. 13:26:44 2012-03-04 13:27:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man tai ta Dar daina primena sita varianta kažkodėl...mhm


Atsakyti
saaulyytee
2012 m. kovo 4 d. 12:27:43 2012-03-04 12:28:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dėl šokėjų Montvydui tikrai pritarčiau - gal ir tas pats J. Milius būtų geriau pasirodęs, jei būt buvęs kolektyvas. Vienas lauke ne karys, galbūt jie kažką dar darys. :-)

Kalbant apie favoritus ar "kas galėtų atstovauti Lietuvai" - visais atvejais reikia ne kalbėt, o daryt (balsuot).

Dėl DAR - labai jau primena kažkokį kūrinį, tik nepamenu kokį. Irgi galima paskleisti gandą dėl kopijavimo, bet apsieisim. :-) Susiėjo žvaigždūnai ir bandė pakeisti pasaulį. Nepavyko.


____________________
Griauti visada bus lengviau nei kurti.
Atsakyti
Crazyz
2012 m. kovo 4 d. 12:21:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nepatinka man tas Montvydas, nors neturiu jam kažkokios priešpriešos, bet realiai ši daina pusė velnio, manau, kad pasisekimo turės Eurovizijoje. Galėtų dar įtraukti porą bekų ir porą šokėjų, iškart geresnis vaizdas.

 

Dauguma čia verkia, kad Lietuva vėl sugrybavo ir neišrinko Beissoul, nu ir kas iš to Beissoul? Na ir kas, kad jo balsas mat originalus ir visa kita. Nemanau, kad Eurovizijoje sulauktų pasisekimo, nors daina išties nebloga. Visų pirma, tai reikėjo už jį ir balsuoti.

 

Bent gerai, kad nelaimėjo tie DAR, gėdos gal nereikia.

 


Atsakyti

2012 m. kovo 4 d. 12:21:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man Montvydas graziau, jausmingiau sudainavo, kazkaip jautrumas buvo. J. Milius graziai atliko savo partija, bet antrakart neziureciau pasirodymo.

 


Atsakyti
saaulyytee
2012 m. kovo 4 d. 12:17:04 2012-03-04 12:17:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Didžiuotis, tiesą sakant, bent jau aš neturiu kuo - tiesiai šviesiai tariant, man visai į Euroviziją nusispjaut. Šiemet Montvydui konkurencijos rimtos nebuvo, todėl normalu, kad žinomas vardas + šiek tiek talento nugalėjo. Klausiausi dainos ir mačiau vieną iš pasirodymų, bet nepasakyčiau, kad patiko. J. Milius su panašia lyriška daina ankstesniais metais buvo stipriau. Bet kaip bus, pamatysim. Į aukštas vietas netaikyčiau. :-)


____________________
Griauti visada bus lengviau nei kurti.
Atsakyti
backspace
2012 m. kovo 4 d. 12:14:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man tai labiausiai norėjosi balsuot už rytietiškos išvaizdos merginą (ir į natą pataiko, kas lietuviam sunkiai sekės, ir graži...), bet deja ji ne mum atstovauja...


____________________
bet čia tik mano nuomonė....
Atsakyti

2012 m. kovo 4 d. 12:11:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na laimejo Montvydas, turesim bent kuom didziuotis, juk didesne dalis ji palaike.

Atsakant i paskutini sakini: o gal ju neprastumia i Eurovizija, nes uzsiimti darbais galima visa gyvenima.


Atsakyti
saaulyytee
2012 m. kovo 4 d. 10:05:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tokio Tavo požiūrio, deja, nepalaikė Lietuva. Kad laimėjo Montvydas, žinia, nenuostabu - buvo galima to tikėtis. Tokiems dalykams, manau, reikia laiko (t. y. reikia žmonių subrendimo ar kažko pan., kad galėtume kitaip mąstyti) ir galų gale paruošti kažką tikrai verto. Į Euroviziją Lietuvoje pastaruoju metu eina tie, kurie nori parodyt savo "talentą", tačiau tokiems trūksta patirties, o tie, kurie jos turi ir gali kažką padaryti, užsiima kitais darbais.


____________________
Griauti visada bus lengviau nei kurti.
Atsakyti
Rutonė
2012 m. kovo 4 d. 02:12:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

kodėl turiu save menkint? bet čia ne psichologinės diskusijos. Matysim, kas bus. Nenustebsiu, jei laimės britai veteraną pasiuntę.


Atsakyti

2012 m. kovo 4 d. 02:09:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Perdaug gerai apie save galvoji, del to manai kad kiti kapituliuoja. Pasakiau trumpai, aiskiai, nesikartosiu. Savo kalbomis nieko nepakeisime.


Atsakyti
Rutonė
2012 m. kovo 4 d. 01:59:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

kapituliuojančio komentaras? {#} visi taip sako, kai argumentų pritrūksta. ir dar - o ką aš jau sakiau? būtent - MANO nuomonė. Nes aš klausau tik tai, kas man malonu. O juk daug paprasčiau, pigiau ir visaip kaip kitaip -iau būtų išvis nedalyvaut. O dabar išrinktą kandidatą vis tiek suėsim, ane? Juk bet kas būtų buvęs blogas. Bet kas absoliučiai. Mes, lietuviai, tokie šlukštynės esam, kad pagatvi bet ką sutaršyt į smulkius skutelius, jei bent kiek netinka mūsų skoniui. Tai kodėl už Vytuką taip slabnai balsavot? Aš netgi maniau, kad jis išties finalistų trejete bus... ech jūs, troliai.....

 


Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Stereophonics Stereophonics
7,9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 191
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 253939