Na zinai, cia jau neblogai. Tik pradzioje kai tokie uzvezantys dinamiski garsai, kurie truko iki 58 sekundes, turejo sauti smegenis taskantis beatas bet jo nebuvo o prasidejo lyriksai... Nors keletas atkarpu tikrai sukausto demesi ir vercia svajoti. Aisku kai kurie garsai ne visai svarus.
Bet darbas tikrai neblogas 9/10 uz tai kad po 58 sekundes nebuvo galingo beato.
Hey,ačiu tau už kompetentinga kritiką,taip iš dalies ir man norejosi ant tos dalies beato,tik tiesiog jo man nesigavo padarit po kalkas gero beato(nes ta programa ciaip ner labai gera,dar nelabai turiu salygas kaip kurt su geresnem programom)siaip gal galvoju dar pasikapstit dar prie programos ir padarit 4 E.X.P.J ciklo dalį,su ta pradine melodine įžangą,ir jau galingu beatu,butu sąvotiškas tesinys šio gabalo.
P.S-jeigu neklistu nesvarus garsai buvo ant 2.41-3.00.;)
Antras tikrai isimintinas tavo darbas kuo toliau tuo idomiau
Ačiu tau!jeigu gali tai ir kitus mano gabalus paklausyk,kurios įkeliau i mp3 skyrių,jeigu dar neklausei,ten dar kitokiais stiliais pakūriau,butu idomu tavo nuomone paskaityt.
Na zinai, cia jau neblogai. Tik pradzioje kai tokie uzvezantys dinamiski garsai, kurie truko iki 58 sekundes, turejo sauti smegenis taskantis beatas bet jo nebuvo o prasidejo lyriksai... Nors keletas atkarpu tikrai sukausto demesi ir vercia svajoti. Aisku kai kurie garsai ne visai svarus.
Bet darbas tikrai neblogas 9/10 uz tai kad po 58 sekundes nebuvo galingo beato.
Vėl puikiai. Nors šis išskirtinis, kiek kitoks nei kiti tavo darbai :).
Beje, primink adresą, kur sukelti visi tavo kūriniai parsisiuntimui .
Hey, ačiu tau uz komentarą! ,taip kai kuriu muziką,stengios kad kiekvienas mano kūrinys būtu vis kitoks,vis kitokia nuotaika atskleistu ir t.t ,o parsisiuntimui šis adresas https://soundcloud.com/justas-1. Smagaus klausymosi.
Pasaulyj tik 2 zmones. Palaikantys visada mano nuomone. Altruistai. Ir dermo kur turi savo nuomone. Egoistai. As esu Altruistas. Pirmoj kategorijoj palaikau
Mroczny rytm już płynie z głośników,
Tłum szaleje w porywie krzyków.
Scena płonie, bas ziemią wstrząsa,
Wściekła nuta w powietrzu pląsa.
Przynieś nożów i toporów,
Gdzie będzie występować sam Buryi Tomorov!
2012 m. gegužės 16 d. 17:25:52
Va ir sita gabalą katik idejau į soundcloud
.
2012 m. gegužės 15 d. 12:37:39
Hey,ačiu tau už kompetentinga kritiką,taip iš dalies ir man norejosi ant tos dalies beato,tik tiesiog jo man nesigavo padarit po kalkas gero beato(nes ta programa ciaip ner labai gera,dar nelabai turiu salygas kaip kurt su geresnem programom
)siaip gal galvoju dar pasikapstit dar prie programos ir padarit 4 E.X.P.J ciklo dalį,su ta pradine melodine įžangą,ir jau galingu beatu
,butu sąvotiškas tesinys šio gabalo.
P.S-jeigu neklistu nesvarus garsai buvo ant 2.41-3.00.;)
2012 m. gegužės 15 d. 12:14:19
Ačiu tau!jeigu gali tai ir kitus mano gabalus paklausyk,kurios įkeliau i mp3 skyrių,jeigu dar neklausei
,ten dar kitokiais stiliais pakūriau,butu idomu tavo nuomone paskaityt
.
2012 m. gegužės 15 d. 09:07:17
Antras tikrai isimintinas tavo darbas
kuo toliau tuo idomiau
2012 m. gegužės 14 d. 19:36:35
Na zinai, cia jau neblogai. Tik pradzioje kai tokie uzvezantys dinamiski garsai, kurie truko iki 58 sekundes, turejo sauti smegenis taskantis beatas
bet jo nebuvo
o prasidejo lyriksai... Nors keletas atkarpu tikrai sukausto demesi ir vercia svajoti. Aisku kai kurie garsai ne visai svarus.
Bet darbas tikrai neblogas 9/10
uz tai kad po 58 sekundes nebuvo galingo beato.
2012 m. gegužės 14 d. 12:39:54
Hey, ačiu tau uz komentarą!
,taip kai kuriu muziką,stengios kad kiekvienas mano kūrinys būtu vis kitoks,vis kitokia nuotaika atskleistu ir t.t ,o parsisiuntimui šis adresas https://soundcloud.com/justas-1. Smagaus klausymosi
.
2012 m. gegužės 13 d. 22:17:01
Vėl puikiai. Nors šis išskirtinis, kiek kitoks nei kiti tavo darbai :).
Beje, primink adresą, kur sukelti visi tavo kūriniai parsisiuntimui
.