Na Rusiškos muzikos praktiškai neklausau, bet dėl rubrikos pagyvinimo paklausiau Šiaip už gerą nuotaiką ir nostalgiją 90 muzikai (ace of base) ar kažkas panašaus ;) ok duodu 6/10
O šis klipas paties sukurtas, muzika irgi mano, esame naujas muzikinis projektas Arčiau Septynių (angl. Closer 2 Seven):
Žaidimas vyks taip: Jus įvertinat virš savęs esantį vaizdo klypą iš Youtube link ir vertinat ji x/10 ir paliekat komentarą kodėl taip įvertinot.Įvertinę vaizdo klipą, meskit savo mėgstamo vaizdo klipo link iš Youtube ir laukit kol kitas žmogus ji įvertins.
Pradedu
6/10
Nes daina patiko labiau už klipą. Kažkurioj vietoj man tie vaizdai nusibodo ir aš pasilikau tik garsą.
Žaidimas vyks taip: Jus įvertinat virš savęs esantį vaizdo klypą iš Youtube link ir vertinat ji x/10 ir paliekat komentarą kodėl taip įvertinot.Įvertinę vaizdo klipą, meskit savo mėgstamo vaizdo klipo link iš Youtube ir laukit kol kitas žmogus ji įvertins.
and wait for further instructions!"
"Alright everybody, tie your shoes!"
"Fire!"
"The chase is better than the catch!"
"I can smell the sun"
"Move your ass Hyper Hyper"
Jei kas clube sokinejot per mileniumo laikus tai buvo tokia vokieciu grupe apie samakata.
"How much is the fish?"
"It's nice to be important, but it's more important to be nice!"
"Always Hardcore!"
"Open your mind and your trousers!"
"Get off your shirts
JOKE:
Kai silentist isgeres soka leta su vce pagal scooter balade break it up. Piktas neadekvatus silentisto balsas surinka spirdamas virtuven zmonai: uz kiek zuvi pirkai, visu garsu kaip scooter dainikas
2020 m. vasario 19 d. 21:10:09
Na Rusiškos muzikos praktiškai neklausau, bet dėl rubrikos pagyvinimo paklausiau
Šiaip už gerą nuotaiką ir nostalgiją 90 muzikai (ace of base) ar kažkas panašaus ;) ok duodu 6/10
O šis klipas paties sukurtas, muzika irgi mano, esame naujas muzikinis projektas Arčiau Septynių (angl. Closer 2 Seven):
https://www.youtube.com/watch?v=0cuvIG1BGfg
2018 m. lapkričio 8 d. 18:53:12
8/10 nes priminė serialo tvinpyksas nufilmuotas barus bei jų atmosfera. - 2, nes tolesnės klipo dalies nesupratau
2017 m. sausio 7 d. 21:24:31
5/10 neįdomu.
2012 m. birželio 5 d. 18:40:24
Wow...Kokios kirmelės....:D
nuo kažkurios vietos nebežiūrėjau , bet tiek kiek mačiau , tai sakyčiau kokie 7 . Bet daina tai nebloga
2012 m. birželio 2 d. 14:02:58
Hm 8
2012 m. birželio 1 d. 21:40:04
6/10
Nes daina patiko labiau už klipą. Kažkurioj vietoj man tie vaizdai nusibodo ir aš pasilikau tik garsą.
2012 m. birželio 1 d. 17:46:37
Pradedu