Žaidimas vyks taip: Jus įvertinat virš savęs esantį vaizdo klypą iš Youtube link ir vertinat ji x/10 ir paliekat komentarą kodėl taip įvertinot.Įvertinę vaizdo klipą, meskit savo mėgstamo vaizdo klipo link iš Youtube ir laukit kol kitas žmogus ji įvertins.
Pradedu
6/10
Nes daina patiko labiau už klipą. Kažkurioj vietoj man tie vaizdai nusibodo ir aš pasilikau tik garsą.
Žaidimas vyks taip: Jus įvertinat virš savęs esantį vaizdo klypą iš Youtube link ir vertinat ji x/10 ir paliekat komentarą kodėl taip įvertinot.Įvertinę vaizdo klipą, meskit savo mėgstamo vaizdo klipo link iš Youtube ir laukit kol kitas žmogus ji įvertins.
Silent beast isejo is galiojimo laiko ir regis viska siam tinklalapyje pasake. The BLE the BLE ir kitas theblenimas. Bus a new era. Rasysim recenzijas, muzikos ir filmu, versim diariuose uzsienio naujienas o mums pades robotas DIY.
Konditerijus sedetu
Malia sedetu
Einaras sedetu ir skaitytu
Sahja sedetu ir skaiciuotu
Kiti siaip klausytus beleko
Fantomasai isivardintu
Edzka viska darytu ir gautu su Edu automobili dviems
Rutone su Alvydu prisimintu draugiskuma ir never nebenemyletu
Anikdotas apie tai kaip nesusikalba paprasti zmones + norintys atrodyti protingi zmones. Autobuso stotelej.
- mes laukiam autobuso.
– Mes atliekame horizontalios plokštumos stabilumo tyrimus, susijusius su vertikaliais svyravimais, bei optimizuojame perif
2018 m. lapkričio 8 d. 18:53:12
8/10 nes priminė serialo tvinpyksas nufilmuotas barus bei jų atmosfera. - 2, nes tolesnės klipo dalies nesupratau
2017 m. sausio 7 d. 21:24:31
5/10 neįdomu.
2012 m. birželio 5 d. 18:40:24
Wow...Kokios kirmelės....:D
nuo kažkurios vietos nebežiūrėjau , bet tiek kiek mačiau , tai sakyčiau kokie 7 . Bet daina tai nebloga
2012 m. birželio 2 d. 14:02:58
Hm 8
2012 m. birželio 1 d. 21:40:04
6/10
Nes daina patiko labiau už klipą. Kažkurioj vietoj man tie vaizdai nusibodo ir aš pasilikau tik garsą.
2012 m. birželio 1 d. 17:46:37
Pradedu