Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Gatvės Garsai


Muzika


Veiklos pradžia: 2018
Valstybė: Lietuva
Pagrindinis stilius: Alternatyvioji muzika
Oficiali svetainė



Informacija

 
Aprašymas      Diskografija      Faktai      Įvertinimai      Populiarumo kreivė

Gatvės Garsai.
Gatvės Garsai.
Akivaizdu jog šiandienos muzikoje apstu pasirinkimų, kurie neretai nuveda į jos atsiradimo pradžią. Tuomet, kai dar tik buvo kuriami eksperimentiniai muzikos instrumentai, su kuriais atsirado ir įvairios muzikos kompozicijos, dabar vėl mūsų ausų būgneliai pradedami vis dažniau glostyti panašiomis muzikinėmis kompozicijomis.

Šis projektas yra apie žmones, kurie savo rankomis sukūrė arba atrado ir pritaikė švarius instrumentus muzikai, kurią šiuo metu kuria. Šių žmonių pagrindinė "scena" savo kūrybos demonstravimui yra gatvės visame pasaulyje, įvairiausiuose miestuose. Ir ši "scena" pasirinkta ne veltui. Ten kur tikra, ten kur gyva, ten kur visuomet gali sutikti įvairiausių žmonių, kurių istorijos nei tau, nei man nėra žinomos yra siūlytina muzika, kuri mums taip pat nėra pažinta. Tad kviečiu atrakinti muzikos paslapčių duris ir susipažinti su garsais, kilusiais iš atradimų ir širdies.

Projektas patiekiamas muzikinės laidos formatu. Tiesiogiai transliuojamas kiekvieną sekmadienį LRT opus radijo stotyje po 15 val.
Esamas tekstas

Gatvės Garsai. Akivaizdu jog šiandienos muzikoje apstu pasirinkimų, kurie neretai nuveda į jos atsiradimo pradžią. Tuomet, kai dar tik buvo kuriami eksperimentiniai muzikos instrumentai, su kuriais atsirado ir įvairios muzikos kompozicijos, dabar vėl mūsų ausų būgneliai pradedami vis dažniau glostyti panašiomis muzikinėmis kompozicijomis. Šis projektas yra apie žmones, kurie savo rankomis sukūrė arba atrado ir pritaikė švarius instrumentus muzikai, kurią šiuo metu kuria. Šių žmonių pagrindinė "scena" savo kūrybos demonstravimui yra gatvės visame pasaulyje, įvairiausiuose miestuose. Ir ši "scena" pasirinkta ne veltui. Ten kur tikra, ten kur gyva, ten kur visuomet gali sutikti įvairiausių žmonių, kurių istorijos nei tau, nei man nėra žinomos yra siūlytina muzika, kuri mums taip pat nėra pažinta. Tad kviečiu atrakinti muzikos paslapčių duris ir susipažinti su garsais, kilusiais iš atradimų ir širdies. Projektas patiekiamas muzikinės laidos formatu. Tiesiogiai transliuojamas kiekvieną sekmadienį LRT opus radijo stotyje po 15 val.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 144
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 438491