Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jud's Gallery


Muzika


Veiklos pradžia: 1971
Veiklos pabaiga: 1974
Valstybė: Vokietija
Pagrindinis stilius: Roko muzika


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Krautrock
Pridėti prie mėgstamiausių Progressive rock


Informacija

 

Jud's Gallery“ buvo krautroko/progresyviojo roko grupė iš Ofenburgo (Vokietija).

Susikūrę 1971 m., jie gyvavo iki 1974 m. Pastoviais nariais išliko vokalistas ir bosistas Jürgen „Judy“ Winter ir gitaristas Peter Oehler. Kiti sudėty buvę nariai: Hannes Gremminger (smuikas, pianinas), Herbert Brandmeyer (būgnai), Elly Lapp (vokalas), Clem Winterhalter (vargonai) ir Sibi Siebert (būgnai).

Grupė buvo gavusi įrašų kompanijos pasiūlymą įrašyti debiutinį albumą, bet dėl tam tikrų finansinių ir asmeninių priežasčių to taip ir nepavyko padaryti. Nepaisant to, 1972 ir 1974 m. jie surengė radijo SWF sesijas, iš kurių 9 kūriniai 2000 m. buvo išleisti albume „SWF Sessions Vol.1“. 2007 m. grupė buvo atsikūrusi beveik pradine sudėtimi ir surengė pasirodymą.

Įdomus faktas: kai 1990 m. Gary Moore išleido savo garsųjį hitą „Still Got the Blues (For You)“, grupės lyderis Winteris patraukė jį į teismą dėl jų dainos „Nordrach“ nuplagijavimo. Galop 2008 m. teismas po ilgų svarstymų priėmė verdiktą, kad G. Moore privalo sumokėti Winteriui nenustatyto dydžio sumą.
Esamas tekstas

„Jud's Gallery“ buvo krautroko/progresyviojo roko grupė iš Ofenburgo (Vokietija). Susikūrę 1971 m., jie gyvavo iki 1974 m. Pastoviais nariais išliko vokalistas ir bosistas Jürgen „Judy“ Winter ir gitaristas Peter Oehler. Kiti sudėty buvę nariai: Hannes Gremminger (smuikas, pianinas), Herbert Brandmeyer (būgnai), Elly Lapp (vokalas), Clem Winterhalter (vargonai) ir Sibi Siebert (būgnai). Grupė buvo gavusi įrašų kompanijos pasiūlymą įrašyti debiutinį albumą, bet dėl tam tikrų finansinių ir asmeninių priežasčių to taip ir nepavyko padaryti. Nepaisant to, 1972 ir 1974 m. jie surengė radijo SWF sesijas, iš kurių 9 kūriniai 2000 m. buvo išleisti albume „SWF Sessions Vol.1“. 2007 m. grupė buvo atsikūrusi beveik pradine sudėtimi ir surengė pasirodymą. Įdomus faktas: kai 1990 m. Gary Moore išleido savo garsųjį hitą „Still Got the Blues (For You)“, grupės lyderis Winteris patraukė jį į teismą dėl jų dainos „Nordrach“ nuplagijavimo. Galop 2008 m. teismas po ilgų svarstymų priėmė verdiktą, kad G. Moore privalo sumokėti Winteriui nenustatyto dydžio sumą.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 108
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 91326