Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Alex Gaudino


Ūkio banko teatro arena, Vilnius 2011 m. balandžio 8 d. 22 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

“Power Hit Radio“ gimtadienyje – geriausias Italijos didžėjus Alex Gaudino
 
Beveik dvidešimt metų už pulto, neįtikėtinai populiarus ir iš proto varantis “Destination Calabria”, per 20 milijonų peržiūrų “Youtube”, remiksai patiems garsiausiems Armin Van Buuren, Tiesto bei Bob Sinclar ir svarbiausia - pasirodymai visuose privalomuose pasaulio renginiuose - nuo Majamio muzikos konferencijos iki Rusijos milijardieriaus Romano Abramovičiaus vakarėlių Maskvoje. Tai tik maža dalis faktų apie garsiausią Italijos didžėjų bei šokių muzikos prodiuserį Alex Gaudino.
 
Šokių muzikos direktoriaus Pete Tong’o produktyviausiu Italijos didžėjumi pavadintas Aleksas pirmą kartą atvyksta į Lietuvą. Balandžio 8 d. jis taps pagrindine radijo stoties “Power Hit Radio“ aštuntojo gimtadienio žvaigžde. Pernai šokių muziką grojanti radijo stotis gimtadienį šventė Kauno klube EXIT, šiais metais “Power Hit Radio” grįžta į Vilnių bei kviečia į didžiausią savo gimtadienį iki šiol. Jis vyks “Ūkio banko teatro arenoje”, kurioje savo pasirodymus rengė Armin Van Buuren bei SEL.
 
Pasirodymas Brazilijoje net 65 tūkstančiams
 
“Jokių tortų – tik bekompromisis didžėjus iš garsiausių pasaulyje klubinių renginių”, - tokiu pažadu į savo radijo stoties gimtadienį kviečia programų vadovė Asta Gujytė. “Mūsų eteris skirtas šokių muzikai, tad Alex Gaudino visuomet buvo ir bus mūsų grojaraštyje. Radijo didžėjai bei klausytojai itin mėgo italo super hitus “Destination Calabria“, “Watch Out“ bei “I‘m In Love“, todėl bus malonu Alex Gaudino lietuviams pristatyti pirmąjį kartą”, - teigia aštuntus metus veikiančios radijo stoties “Power Hit Radio“ atstovė.
 
Pirmą kartą į Vilnių atvykstantis didžėjus bei prodiuseris mes pirštinę prieš tai radijo stoties gimtadieniuose grojusioms žvaigždėms - Martijnui Ten Veldenui, Boom Jinx bei pernai metų žvaigždei Gareth Emery. Bet jam neturėtų būti sunku. Alex Gaudino kompozicijos nuolat patenka į “Power Hit Radio“ klausytojų sudaromus topus. Prieš pasirodymą Vilniuje italas sugros net penkiuose garsiosios “Winter Music Conference” renginiuose bei surengs tris savo šou Brazilijoje. Beje, būtent Brazilijoje Alex Gaudino grojo didžiausiame savo renginyje karjeroje – jo pasirodymo klausėsi net 65 000 žmonių.
 
Nors, anot gimtadienio svečio, geram vakarėliui reikia ne tik tūkstančio žmonių, “geriausias vakarėlis - tai pilnas klubas, daug merginų ir litrai šampano!” bei prisipažįsta, kad jeigu nebūtų didžėjus, taptų dizaineriu.
 
Alex Gaudino – A lygio šokių muzikos žvaigždė
 
Nors Alex Gaudino tikrai ne naujokas – karjerą jis pradėjo dar 1993-aisiais - visgi iš pradžių jis buvo vienas iš daugelio. Tačiau 2007-aisiais viskas pasikeitė. Po hito numeris vienas “Destination Calabria” išleidimo, Alex Gaudino iš karto pakilo į A lygio didžėjų lygą. Ten pat, kur yra Eric Prydz, Fedde le Grand ar “Deep Dish”. Akimirksniu italas tapo pasauline šokių muzikos žvaigžde, kuriam ploja tūkstantinės minios.
 
Tada ir prasidėjo – Nica, Monakas, Rio de Žaneiras, Majamis, Maskva, Honkongas…, milijonas kilometrų skrydžių per metus, pasirodymai svarbiausiuose metų renginiuose, garsiausi remiksai bei visuomet atviros durys radijo stotyse ir muzikiniuose TV kanaluose. Alex Gaudino tikrai sekėsi ir jis ta sėkme naudojosi.
 
Nors buvo sunku aplenkti pirmąjį visame pasaulyje skambėjusį savo hitą, Alex Gaudino 2008-aisiais pristato “Watch Out“ ir… dar kartą visiems nuneša stogus. Tais metais ši daina tapo bene karščiausiu šokių muzikos kūriniu bei buvo išrinkta metų daina daugelyje muzikos leidinių bei radijo stočių. “Watch Out” skambėjo visur - nuo didžiausių renginių iki maisto prekių parduotuvių, o puikiai įsimenamą dainos melodiją greičiausiai galėjo atkartoti kiekvienas. Pernai Alex Gaudino išleido dar vieną savo super hitą “I‘m In Love“, tad dabar jis  tikrai yra ant bangos.
 
Tad jau balandžio 8 d. šokių muzikos hitų radijas “Power hit radio” kartu su Alex Gaudino bei netrukus paskelbtais gerai žinomais Lietuvos didžėjais “Ūkio banko teatro arenoje” švęs savo aštuntąjį gimtadienį.

Alex Gaudino – „Destination Calabria”:



Alex Gaudino – „Watch Out”:



Alex Gaudino – „I`m In Love”:



Prisijunk prie „Tiketos” klubo ir sulauk neįtikėtinų pasiūlymų! Į šį renginį bilietus gali įsigyti patogiausiu būdu – „Tiketos” kasose arba e. bilietus internetu.
 
Dėl pardavimų grupėms susisiekite su „Tiketos“ tiesioginių pardavimų vadove Manta darbo dienomis nuo 8 iki 17 val. (Manta@tiketa.lt, +370 685 05480). 
 
Renginio vieta: Ūkio banko teatro arena, Olimpiečių g. 3, Vilnius.
Renginio data:
2011 balandžio 8 diena, 22:00 val.
Renginio trukmė:
 7 val.
Durys atidaromos: 21:00 val.
 
Bilietų kaina nuo:
 

Paprastas bilietas - 35 Lt *(paslaugos mokestis iki +3 Lt/bilietui imtinai; rezervacijos mokestis +5 Lt/bilietui, rezervuojant bilietus internetu ar trumpuoju numeriu ir atsiimant juos kasose). 

VIP bilietas - 100 Lt *(paslaugos mokestis iki +3 Lt/bilietui imtinai; rezervacijos mokestis +5 Lt/bilietui, rezervuojant bilietus internetu ar trumpuoju numeriu ir atsiimant juos kasose).
  
Nuolaidos (taikomos kasose/internetu): NE.
 
Vaikai įleidžiami nemokamai:
NE.
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: NE.
Renginio organizatorius UAB „Show Gate“.
Daugiau informacijos: NĖRA.




Bilietus galite įsigyti TIKETA kasose arba www.tiketa.lt

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 746
  Iš viso užsiregistravę: 73348
  Naujausias narys: ohvnatgulo
  Šiandien apsilankė: 74758