Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Battle Beast


Muzika


Veiklos pradžia: 2008
Valstybė: Suomija
Pagrindinis stilius: Sunkioji muzika
Oficiali svetainė


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Heavy metal
Pridėti prie mėgstamiausių Power metal



Informacija

 
Aprašymas      Diskografija      Faktai      Įvertinimai      Populiarumo kreivė

Battle Beast“ – suomių heavy metalo ir power metalo grupė, įkurta 2008 m. Grupę įkūrė gitaristai Juuso Soinio, Anton Kabanen, būgnininkas Pyry Vikki, visi jie yra draugai nuo mokyklos laikų. Prie grupės tada prisijungė vokalistė Nitte Valo, bosistas Eero Sipila ir klavišininkas Janne Björkroth. 2012 m. iš grupės pasitraukė vokalistė Nitte, ją pakeitė Noora Louhimo. 2015 m. iš grupės pasitraukė vienas jos įkūrėjų Anton Kabanen.

2011m. pavasarį „Battle Beast“ išleido pirmąjį albumą „Steel“, kuris susilaukė ne tik pripažinimo Suomijoje, bet ir tarptautinėje arenoje.

Su nauja vokaliste Noora antrasis albumas „Battle Beast“ pasirodė 2013 m. gegužę. Grupė išsiruošė į turą, kuriuo metu apšildė „Powerwolf“ ir „U.D.O.“. 2014 m. sausį „Battle Beast“ buvo nominuota geriausiu suomių metalo albumo kategorijoje nacionaliniuose „Emma-gaala“ apdovanojimuose.

2015 m. sausį grupė išleido trečiąjį albumą „Unholy Saviour“ ir turavo kartu su grupe „Sabaton“. 2017 m. vasario 17 d. pasirodė ketvirtasis grupės albumas „Bringer fof Pain“.

Esamas tekstas

„Battle Beast“ – suomių heavy metalo ir power metalo grupė, įkurta 2008 m. Grupę įkūrė gitaristai Juuso Soinio, Anton Kabanen, būgnininkas Pyry Vikki, visi jie yra draugai nuo mokyklos laikų. Prie grupės tada prisijungė vokalistė Nitte Valo, bosistas Eero Sipila ir klavišininkas Janne Björkroth. 2012 m. iš grupės pasitraukė vokalistė Nitte, ją pakeitė Noora Louhimo. 2015 m. iš grupės pasitraukė vienas jos įkūrėjų Anton Kabanen. 2011m. pavasarį „Battle Beast“ išleido pirmąjį albumą „Steel“, kuris susilaukė ne tik pripažinimo Suomijoje, bet ir tarptautinėje arenoje. Su nauja vokaliste Noora antrasis albumas „Battle Beast“ pasirodė 2013 m. gegužę. Grupė išsiruošė į turą, kuriuo metu apšildė „Powerwolf“ ir „U.D.O.“. 2014 m. sausį „Battle Beast“ buvo nominuota geriausiu suomių metalo albumo kategorijoje nacionaliniuose „Emma-gaala“ apdovanojimuose. 2015 m. sausį grupė išleido trečiąjį albumą „Unholy Saviour“ ir turavo kartu su grupe „Sabaton“. 2017 m. vasario 17 d. pasirodė ketvirtasis grupės albumas „Bringer fof Pain“.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 139
  Iš viso užsiregistravę: 73295
  Naujausias narys: vvznvclluk
  Šiandien apsilankė: 96500