Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Double Echo


Muzika


Veiklos pradžia: 2012
Valstybė: Didžioji Britanija
Pagrindinis stilius: Alternatyvioji muzika
Oficiali svetainė


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Post punk
Pridėti prie mėgstamiausių Gothic rock
Pridėti prie mėgstamiausių Dark Wave



Informacija

 
Aprašymas      Diskografija      Faktai      Įvertinimai      Populiarumo kreivė

Įveikdami virš 5000 mylių atstumą, Chris Luna ir Ash Lerczak duetas susirinko, kad sudarytų šią puikią post-punk grupę. Ash Lerczak yra gerai žinomas kaip "Doc Horror" iš Liverpulyje įsikūrusios horror-punk grupės Zombina ir Skeletones. Jis susivienijo su Chris Luna iš San Diego ir 2012 m. pabaigoje jie suformavo Double Echo. Jie išleido keletą trumpų EP ir pasirodė debiutiniu albumu 2013 m. birželio mėn., pavadinimu "Phantomime". Tarp visų kitų dalykų jie sugebėjo ir toliau kurti puikią muziką, išleidę dar vieną 3-jų atkarpų EP Life Inside / Rupture / Sylvia 2014 m. pradžioje.

Muzika, kurią kuria šis duetas, turi tam tikrą klasikinį gotikinį garsą su daugybe reverbų, o sunkieji bosai ir skvarbūs sintezatoriai sukuria foną giliam vokalui. Jų muzika buvo pradėta lyginti su klasikomis nuo The Cure iki Sisters of Mercy. Abiem atvejais muzika labiausiai panaši į jų ankstyvuosius ir tamsesnius darbus su tam tikru post-punk vibe'u, panašiu į Joy Division. Nors yra daug grupių, kurios iškyla, nurodžiusios šias grupes kaip jiems daromą įtaką, šis duo tikrai sugeba gerai "ištraukti" skambesį kaip tas klasikinis stilius.
Esamas tekstas

Įveikdami virš 5000 mylių atstumą, Chris Luna ir Ash Lerczak duetas susirinko, kad sudarytų šią puikią post-punk grupę. Ash Lerczak yra gerai žinomas kaip "Doc Horror" iš Liverpulyje įsikūrusios horror-punk grupės Zombina ir Skeletones. Jis susivienijo su Chris Luna iš San Diego ir 2012 m. pabaigoje jie suformavo Double Echo. Jie išleido keletą trumpų EP ir pasirodė debiutiniu albumu 2013 m. birželio mėn., pavadinimu "Phantomime". Tarp visų kitų dalykų jie sugebėjo ir toliau kurti puikią muziką, išleidę dar vieną 3-jų atkarpų EP Life Inside / Rupture / Sylvia 2014 m. pradžioje. Muzika, kurią kuria šis duetas, turi tam tikrą klasikinį gotikinį garsą su daugybe reverbų, o sunkieji bosai ir skvarbūs sintezatoriai sukuria foną giliam vokalui. Jų muzika buvo pradėta lyginti su klasikomis nuo The Cure iki Sisters of Mercy. Abiem atvejais muzika labiausiai panaši į jų ankstyvuosius ir tamsesnius darbus su tam tikru post-punk vibe'u, panašiu į Joy Division. Nors yra daug grupių, kurios iškyla, nurodžiusios šias grupes kaip jiems daromą įtaką, šis duo tikrai sugeba gerai "ištraukti" skambesį kaip tas klasikinis stilius.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 221
  Iš viso užsiregistravę: 73328
  Naujausias narys: mxssexfzrp
  Šiandien apsilankė: 167543