Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Drovuoliai


Muzika


Veiklos pradžia: 2012
Valstybė: Lietuva
Pagrindinis stilius: Pop, R&B muzika


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Mėgstamas stilius R&B

Mėgstamas stilius Pop rock

Mėgstamas stilius Pop



Informacija

 

"Drovuoliai".
"Drovuoliai". [tavogalerija.lt]
Grupės įkvėpėju galima laikyti poną Michelį Telo. Kol jis dar nebuvo užknisęs visų su savo "Ai Seu Te Pego", mes nusprendėme pajuokauti ir per 15 minčių parašėme lietuvišką tekstą tai dainai - "Ai kokios gražios".

Po to, kai pamatėme, kaip mūsų pajuokavimas daugelį užvežė - nusprendėme tęsti. 2012 vasario mėnesį šiai dainai nufilmavome linksmą vaizdo klipuką, kuris taip pat buvo gan žiūrimas. Nors aiškios vizijos nebuvo, bet pailsėję po vasaros darbų sukūrėm dar vieną dainą su vaizdo klipuku "Žaliaakė". Kadangi ir tai daugiau ar mažiau žmonėms patiko, 2012 m. spalį apsisprendėme sukurti grupę pavadinimu "Drovuoliai".

Grupės sudėtis - keturi vyrukai, tačiau filmuojant vaizdo klipus dažnai prisijungia tiek "etatiniai", tiek vienkartiniai pagalbininkai, kuriuos taip pat galime drąsiai vadinti "Drovuoliais". Pagrindiniai tikslai ir siekiai liko tie patys, kaip ir buvo dar nesant grupės: daryti tai, kas mums patinka, juokauti, krėsti kvailystes ir, kaip paaiškėjo eigoje - dar ir užsidirbti arbatai. Nuo tada kartas nuo karto susirenkam, sukuriam dainą, vaizdo klipą ir taip linksminamės. Nesame niekam įsipareigoję, todėl bet kurią dieną galime sugalvoti padaryti bet ką - nuo visiškos kvailystės iki gan rimtos dainos, nuo rock stiliaus iki complextro, nors kažkaip natūraliai vyrauja pop.

2013 metais įrašėm dainą "Mano mergaitė", ir kažkokiu mums paslaptingu būdu ši daina pateko į radijo stoties "Lietus" Top 20, kur gan ilgai laikėsi pirmajame trejetuke. Po to, kai paprašė suvaidinti vestuvių muzikantus reklaminėje W.A. Mozart "Visos jos tokios" operos akcijoje, (režisierė Dalia Ibelhauptaitė), gavome daug pasiūlymų groti ir tikrose vestuvėse! Pradžioje atsisakinėjome, bet vėliau nusprendėme, kad galime daryti ir tai.

Tad prasiplėtė ir veiklos sritys. Dabar kartas nuo karto esame kviečiami tiek į koncertus, tiek groti vestuvėse ar gimtadieniuose, tiek pravesti kokį nors renginį. Kol kas gerai jaučiamės, kad ir ką bedarytume, ir nedarome nieko, kas mums nepatinka. Ir egzistuosime tol, kol mums patiems tai atsibos arba kol mes atsibosime visiems. O kol kas laukite mūsų naujų darbų, naujų dainų, naujų pakvailiojimų.
Esamas tekstas

"Drovuoliai". [tavogalerija.lt] Grupės įkvėpėju galima laikyti poną Michelį Telo. Kol jis dar nebuvo užknisęs visų su savo "Ai Seu Te Pego", mes nusprendėme pajuokauti ir per 15 minčių parašėme lietuvišką tekstą tai dainai - "Ai kokios gražios". Po to, kai pamatėme, kaip mūsų pajuokavimas daugelį užvežė - nusprendėme tęsti. 2012 vasario mėnesį šiai dainai nufilmavome linksmą vaizdo klipuką, kuris taip pat buvo gan žiūrimas. Nors aiškios vizijos nebuvo, bet pailsėję po vasaros darbų sukūrėm dar vieną dainą su vaizdo klipuku "Žaliaakė". Kadangi ir tai daugiau ar mažiau žmonėms patiko, 2012 m. spalį apsisprendėme sukurti grupę pavadinimu "Drovuoliai". Grupės sudėtis - keturi vyrukai, tačiau filmuojant vaizdo klipus dažnai prisijungia tiek "etatiniai", tiek vienkartiniai pagalbininkai, kuriuos taip pat galime drąsiai vadinti "Drovuoliais". Pagrindiniai tikslai ir siekiai liko tie patys, kaip ir buvo dar nesant grupės: daryti tai, kas mums patinka, juokauti, krėsti kvailystes ir, kaip paaiškėjo eigoje - dar ir užsidirbti arbatai. Nuo tada kartas nuo karto susirenkam, sukuriam dainą, vaizdo klipą ir taip linksminamės. Nesame niekam įsipareigoję, todėl bet kurią dieną galime sugalvoti padaryti bet ką - nuo visiškos kvailystės iki gan rimtos dainos, nuo rock stiliaus iki complextro, nors kažkaip natūraliai vyrauja pop. 2013 metais įrašėm dainą "Mano mergaitė", ir kažkokiu mums paslaptingu būdu ši daina pateko į radijo stoties "Lietus" Top 20, kur gan ilgai laikėsi pirmajame trejetuke. Po to, kai paprašė suvaidinti vestuvių muzikantus reklaminėje W.A. Mozart "Visos jos tokios" operos akcijoje, (režisierė Dalia Ibelhauptaitė), gavome daug pasiūlymų groti ir tikrose vestuvėse! Pradžioje atsisakinėjome, bet vėliau nusprendėme, kad galime daryti ir tai. Tad prasiplėtė ir veiklos sritys. Dabar kartas nuo karto esame kviečiami tiek į koncertus, tiek groti vestuvėse ar gimtadieniuose, tiek pravesti kokį nors renginį. Kol kas gerai jaučiamės, kad ir ką bedarytume, ir nedarome nieko, kas mums nepatinka. Ir egzistuosime tol, kol mums patiems tai atsibos arba kol mes atsibosime visiems. O kol kas laukite mūsų naujų darbų, naujų dainų, naujų pakvailiojimų.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 184
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 182775