Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

EL VY


Muzika


Veiklos pradžia: 2014
Valstybė: JAV
Pagrindinis stilius: Roko muzika


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Art rock

Pridėti prie mėgstamiausių Indie folk

Pridėti prie mėgstamiausių Indie rock

Pridėti prie mėgstamiausių Experimental rock

Pridėti prie mėgstamiausių Indie pop

Pridėti prie mėgstamiausių Alternative rock




Informacija

 

"EL VY" tai "The National" vokalisto Matt Berninger ir grupių "Menomena" bei "Ramona Falls" nario Brent Knopf art/experimental rock projektas, kuris 2015 m. spalį išleido debiutinį albumą "Return to the Moon".

Muzikantai susidraugavo dar 2003-aisiais, kuomet "Menomena" apšildė "The National". Troškę įrašyti kažką bendro, bet niekada nesuradę laiko tarp įtemptų grupių grafikų, Berninger ir Knopf kelerius metus vienas kitam siuntinėjo dainų idėjas, kol galiausiai 2014-ųjų lapkritį rimtai ėmėsi įrašinėjimo.

Kaip ir savo grupei "The National", taip ir šiam projektui Mattas Berningeris sukūrė Knopfo muzikai tekstus, kuriuos vadina "asmeniškiausiais per visą savo karjerą." Įdomus faktas - vienerių metų laikotarpyje (nuo 2015 m. rugpjūčio iki 2016-ųjų rugpjūčio) grupė išleido videoklipus absoliučiai visoms debiutinio albumo "Return to the Moon" dainoms, kurių albume yra 11. Visus juos režisavo vokalisto Matto brolis Tom Berninger, kuris jau pasižymėjo, režisavęs "The National" filmą "Mistaken for Strangers" (2014).

Pristatydami albumą, Berningeris ir Knopfas surengė galybę koncertų. Jie neatmeta galimybės ateityje įrašyti dar vieną albumą.
Esamas tekstas

"EL VY" – tai "The National" vokalisto Matt Berninger ir grupių "Menomena" bei "Ramona Falls" nario Brent Knopf art/experimental rock projektas, kuris 2015 m. spalį išleido debiutinį albumą "Return to the Moon". Muzikantai susidraugavo dar 2003-aisiais, kuomet "Menomena" apšildė "The National". Troškę įrašyti kažką bendro, bet niekada nesuradę laiko tarp įtemptų grupių grafikų, Berninger ir Knopf kelerius metus vienas kitam siuntinėjo dainų idėjas, kol galiausiai 2014-ųjų lapkritį rimtai ėmėsi įrašinėjimo. Kaip ir savo grupei "The National", taip ir šiam projektui Mattas Berningeris sukūrė Knopfo muzikai tekstus, kuriuos vadina "asmeniškiausiais per visą savo karjerą." Įdomus faktas - vienerių metų laikotarpyje (nuo 2015 m. rugpjūčio iki 2016-ųjų rugpjūčio) grupė išleido videoklipus absoliučiai visoms debiutinio albumo "Return to the Moon" dainoms, kurių albume yra 11. Visus juos režisavo vokalisto Matto brolis Tom Berninger, kuris jau pasižymėjo, režisavęs "The National" filmą "Mistaken for Strangers" (2014).Pristatydami albumą, Berningeris ir Knopfas surengė galybę koncertų. Jie neatmeta galimybės ateityje įrašyti dar vieną albumą.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 91
  Iš viso užsiregistravę: 73295
  Naujausias narys: vvznvclluk
  Šiandien apsilankė: 115557