Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

FKA Twigs


Muzika


Veiklos pradžia: 2012
Valstybė: Didžioji Britanija
Pagrindinis stilius: Alternatyvioji muzika
Oficiali svetainė
Gimimo data: 1988 m. Sausio 16 d.
Amžius: 36


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Dream pop

Pridėti prie mėgstamiausių Trip hop

Pridėti prie mėgstamiausių Industrial

Pridėti prie mėgstamiausių Experimental

Pridėti prie mėgstamiausių Avant-garde

Pridėti prie mėgstamiausių Electronica




Informacija

 
Aprašymas      Diskografija      Faktai      Įvertinimai      Populiarumo kreivė

Tahliah Debrett Barnett (gimė 1988 m. sausio 16 d.), geriau žinoma sceniniu vardu FKA Twigs, yra britų atlikėja, dainų autorė, prodiuserė ir net šokėja.


FKA Twigs būdama 16-os metų pradėjo kurti muziką jaunimo klubams, o 17-os persikraustė į Londoną, kur pradėjo savo karjerą kaip šokėja. Ji dirbo šokėja vaizdo klipuose tokių atlikėjų, kaip Kylie Minogue, Plan B, Ed Sheeran, Taio Cruz, Jessie J. Barnett buvo pastarosios šokėja 2010 m. vaizdo klipe „Do It Like A Dude“ ir 2011 m. „Price Tag“.

Barnett išleido pirmąjį savo muzikinį debiutą „EP1“ (taip pat vadinamu „twigs“) „Bandcampe“ muzikos paskyroje 2012 m. gruodžio 4 d. Ji pasidalino savo „Youtube“ kanale kiekviena šio EP daina. 2013 m. rugpjūtį twigs išleido vaizdo klipą pirmajam singlui „Water Me“, kurį prodiusavo Jesse Kanda.

Antrąjį „EP2“ išleido įrašų studija „Young Turks“ 2013 m. rugsėjį. Jį prodiusavo pati twigs ir Arca. Muzikos žurnalas „Pitchfork“ įvertino „EP2“ 8/10. Gruodį Barnett buvo nominuota „BBC Sound of 2014“ prizui, o „Billboard“ ją įtraukė į 14 atlikėjų sąrašą, kuriuos privalu pamatyti 2014 m.

2014 m. FKA twigs prstatė pirmąjį savo pilną studijini albumą „LP1“, kurį vėl išleido įrašų studija „Young Turks“. Žurnalas „Time“ šį albumą įvertino  labai pozityviai ir tuo metu twigs išsiruošė į pasaulinį koncertinį turą.

2014 m. lapkričio 7 d. prodiuseris Boots, kuris dirbo su Beoynce 2013 m. albumu, paskelbė dirbsiantis su FKA twigs trečiuoju EP. Prmasis šio EP vaizdo klipas „Glass & Patron“ buvo išleistas oficialiame josios „Youtube“ kanale 2015 kovo 23 d. Po ilgų svarstymų, trečiasis EP buvo pavadintas „M3LL155X“ ir išleistas 2015 m. rugpjūčio 13 d., kurį sudaro 5 kūrinai.

FKA twigs muzika apibūdinama patraukliu pop su šnabždėsius skleidžiančiu vokalu. Jos muzikinį darbą lygina su Tricky, „the XX“ ir „Massive Attack“. Nors pati twigs prie savo kūrybą įtakojančių atlikėjų priskyrė Billie Holiday, Ella Fitzgerald ir Marvin Gaye.

Barnett apibūdina savo muzikinį stilių taip: „aš nesu griežtai nusistačiusi prie vieno muzikinio žanro. Man patinka eksperimentuoti su garsais, sukelti emocijas, kuomet aš savo balsą skirtingai išreiškiu prie tam tikros atmosferos. Man patinka industrinė muzika ar tiesiog įkomponuoti į kūrybą kiekvienos gyvenimo dienos garsus.


Esamas tekstas

Tahliah Debrett Barnett (gimė 1988 m. sausio 16 d.), geriau žinoma sceniniu vardu FKA Twigs, yra britų atlikėja, dainų autorė, prodiuserė ir net šokėja.
FKA Twigs būdama 16-os metų pradėjo kurti muziką jaunimo klubams, o 17-os persikraustė į Londoną, kur pradėjo savo karjerą kaip šokėja. Ji dirbo šokėja vaizdo klipuose tokių atlikėjų, kaip Kylie Minogue, Plan B, Ed Sheeran, Taio Cruz, Jessie J. Barnett buvo pastarosios šokėja 2010 m. vaizdo klipe „Do It Like A Dude“ ir 2011 m. „Price Tag“. Barnett išleido pirmąjį savo muzikinį debiutą „EP1“ (taip pat vadinamu „twigs“) „Bandcampe“ muzikos paskyroje 2012 m. gruodžio 4 d. Ji pasidalino savo „Youtube“ kanale kiekviena šio EP daina. 2013 m. rugpjūtį twigs išleido vaizdo klipą pirmajam singlui „Water Me“, kurį prodiusavo Jesse Kanda. Antrąjį „EP2“ išleido įrašų studija „Young Turks“ 2013 m. rugsėjį. Jį prodiusavo pati twigs ir Arca. Muzikos žurnalas „Pitchfork“ įvertino „EP2“ 8/10. Gruodį Barnett buvo nominuota „BBC Sound of 2014“ prizui, o „Billboard“ ją įtraukė į 14 atlikėjų sąrašą, kuriuos privalu pamatyti 2014 m. 2014 m. FKA twigs prstatė pirmąjį savo pilną studijini albumą „LP1“, kurį vėl išleido įrašų studija „Young Turks“. Žurnalas „Time“ šį albumą įvertino  labai pozityviai ir tuo metu twigs išsiruošė į pasaulinį koncertinį turą. 2014 m. lapkričio 7 d. prodiuseris Boots, kuris dirbo su Beoynce 2013 m. albumu, paskelbė dirbsiantis su FKA twigs trečiuoju EP. Prmasis šio EP vaizdo klipas „Glass & Patron“ buvo išleistas oficialiame josios „Youtube“ kanale 2015 kovo 23 d. Po ilgų svarstymų, trečiasis EP buvo pavadintas „M3LL155X“ ir išleistas 2015 m. rugpjūčio 13 d., kurį sudaro 5 kūrinai. FKA twigs muzika apibūdinama patraukliu pop su šnabždėsius skleidžiančiu vokalu. Jos muzikinį darbą lygina su Tricky, „the XX“ ir „Massive Attack“. Nors pati twigs prie savo kūrybą įtakojančių atlikėjų priskyrė Billie Holiday, Ella Fitzgerald ir Marvin Gaye. Barnett apibūdina savo muzikinį stilių taip: „aš nesu griežtai nusistačiusi prie vieno muzikinio žanro. Man patinka eksperimentuoti su garsais, sukelti emocijas, kuomet aš savo balsą skirtingai išreiškiu prie tam tikros atmosferos. Man patinka industrinė muzika ar tiesiog įkomponuoti į kūrybą kiekvienos gyvenimo dienos garsus.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 144
  Iš viso užsiregistravę: 73295
  Naujausias narys: vvznvclluk
  Šiandien apsilankė: 89120