Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Diamond nights


2008 m. gegužės 17 d. 21 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Naktinis klubas „Muskatas“ ir „Pramogų akademija“ pristato:

Gegužės mėnesio 17, 24,31 dienomis, nuotaikingų vakarėlių ciklą pavadinimų: „Diamond nights“ (Deimantų naktys).

Stilingiausi ir linksmiausi miesto žmonės, geriausia šokiu muzika kartu su nepakartojamu dj Alberto Macho, nerealiai linksma aplinka bei ko gero geriausi šokiai mieste, jau gegužės mėnesi naktiniame klube „Muskatas“.

Vakarą puošia nuostabios ir seksualios, spindinčios kaip deimantai, merginos iš „Pramogų akademijos“. „Pramogų akademija“ vakarėlio metų pristatys „Tarptautinių grožio konkursų dalyvių kursą“.

2008 m.balandžio – gegužės mėnesiais portale „Pramogų akademija“ vyksta realybės šou „Tarptautinių grožio konkursų dalyvių kursas. Iš daugiau kaip 100 pretendenčių išrinktos 8 merginos, tapusios „Pramogų akademijos“ studentėmis ir ruošiamos dalyvauti tarptautiniuose grožio konkursuose. „Pramogų akademija“ šiuo metu atstovauja daugiau nei 20 konkursų. Jų tarpe – net du konkursai „Miss Earth“ ir „Miss Tourism Queen International“, įtraukti į prestižiškiausių pasaulinių grožio konkursų penketuką, kurių dalyvėms keliami didžiuliai reikalavimai. Ir ne veltui – šiuose renginiuose mūsų šalies atstovę pamato ir vertina milijoninė auditorija.

Kiti mūsų atstovaujami konkursai – „Beauty of the World“, „Mrs World“, „Mr World“, „Miss University“, „Miss Bikini International“, „Queen of the World“, „Model of the Year“, „Miss Global Beauty“ ir kiti, taip pat yra aukšto lygio, tačiau mažesnio masto arba regioniniai renginiai.

Visame pasaulyje grožio konkursai vertinami kaip puiki kultūrinio tautų bendradarbiavimo priemonė, padedanti atkreipti dėmesį į unikalius turizmo objektus ar aktualias visuomenines problemas. O šalies atstovė vertinama kaip ambasadorė, formuojanti nuomonę apie visą šalį. Todėl labai svarbu, kad delegatė ne tik gerai atrodytų, tačiau ir mokėtų elgtis įvairiose situacijose, būtų puiki pašnekovė, galėtų demonstruoti savo talentus, būtų įvairiapusiška. Itin didelę reikšmę turi ir konkrečios savybės – atkaklumas, mokėjimas siekti tikslo, gera sveikata, disciplinuotumas, komunikabilumas.

Šio šou tikslas – ne tik parodyti kaip vyksta pasiruošimas renginiui, bet ir suteikti naudingų pamokymų. Ruošiant merginas bus atsakoma į daugybę kiekvieną dieną kylančių klausimų – ką būtina žinoti, susiruošus į iškilmingą priėmimą, kaip prižiūrėti plaukus,valgyti egzotiškus patiekalus ir t.t. Visa tai bus pateikta kaip video paskaitos ir trumpi reportažai.

Konkursų dalyvės turi mokėti bendrauti su publika, laisvai jaustis įvairioje aplinkoje, todėl vyks ir trys dalyvių vakarėliai klube „Muskatas“.

Gegužės 17d.- Talentu vakaras (Su geriausiais šokių hitais). Merginos pristatys savo talentus (šokiai, dainos ir kt.), bus išrinkta talentingiausia dalyvė.

Gegužės 24d. - Amazonių vakaras (Su Latino ritmais). Karštas vakaras, kurio metų merginos parengs šokių numerius, bus renkama „Miss disco“, vyks apatinio trikotažo pristatymas.

Gegužės 31d.- Fashion vakaras (Seksuali šokių muziką). Modelių bei madų vakaras, su kolekcijų pristatymais. Bus renkamas geriausias modelis.

Visų vakarėlių metu bus rodoma filmuota medžiaga su gyvais pasirodymais (įtraukiant žiūrovus). Vakaro nugalėtojas rinks lankytojai (balsavimo lapeliais).

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 905
  Iš viso užsiregistravę: 73351
  Naujausias narys: uxtabecvry
  Šiandien apsilankė: 231876