Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kris Kross


Muzika


Veiklos pradžia: 1992
Veiklos pabaiga: 1998
Valstybė: JAV
Pagrindinis stilius: Hip-hop'o muzika




Informacija

 

"Kris Kross" buvo 10-ojo dešimt. repo duetas, kurį sudarė Chris "Mac Daddy" Kelly ir Chris "Daddy Mac" Smith. Abu juos 1990 m. Atlantos prekybiniame centre atrado tuomet 18-etis Jermaine Dupri. Būsimasis hip hopo magnatas padėjo duetui pasirašyti kontraktą su "Ruffhouse Records" kompanija, kuri 1992 m. išleido jų debiutinį Dupri prodiusuotą albumą "Totally Krossed Out". Tuo metu Smithui ir Kelly'iui buvo atitinkamai tik 12 ir 13 metų.

Paaugliai susilaukė milžiniško populiarumo ne tik dėl specifinės mados (atbulai dėvimų drabužių) - jų pirmasis singlas "Jump" pakilo į pirmą JAV "Billboard" topo vietą ir išsilaikė ten net aštuonias savaites, o pirmą vietą pasiekęs albumas "Totally Krossed Out" buvo parduotas keturių milijonų kopijų tiražu. Vaikinais žavėjosi ir vyresnės muzikos žvaigždės - juos savo vaizdo klipuose pakvietė filmuotis ne tik "Run-D.M.C." ("Down with the King") ar "TLC" ("Hat 2 Da Back"), bet ir pats Michaelas Jacksonas. Vaikinai pasirodė pop karaliaus video "Jam" (kartu su krepšinio legenda Michaelu Jordanu) ir smarkiai su juo susidraugavo.

1993 ir 1996 metais "Kris Kross" išleido dar po albumą, tačiau jau nesusilaukė didelio populiarumo. 1998 m. Chrisas Kelly ir Chrisas Smithas pasuko savais keliais, tačiau 2013 metų vasarį vėl susiėjo, kad sudainuotų Jermaine Dupri įrašų kompanijos "So So Def" 20-ųjų metinių renginyje. Tų pačių metų gegužės 1 d. ligoninėje mirė vienas iš grupės narių - juodaodis Chris Kelly (Mac Daddy). Jis buvo rastas be sąmonės savo namuose Atlantoje, perdozavęs narkotikų.
Esamas tekstas

"Kris Kross" buvo 10-ojo dešimt. repo duetas, kurį sudarė Chris "Mac Daddy" Kelly ir Chris "Daddy Mac" Smith. Abu juos 1990 m. Atlantos prekybiniame centre atrado tuomet 18-etis Jermaine Dupri. Būsimasis hip hopo magnatas padėjo duetui pasirašyti kontraktą su "Ruffhouse Records" kompanija, kuri 1992 m. išleido jų debiutinį Dupri prodiusuotą albumą "Totally Krossed Out". Tuo metu Smithui ir Kelly'iui buvo atitinkamai tik 12 ir 13 metų. Paaugliai susilaukė milžiniško populiarumo ne tik dėl specifinės mados (atbulai dėvimų drabužių) - jų pirmasis singlas "Jump" pakilo į pirmą JAV "Billboard" topo vietą ir išsilaikė ten net aštuonias savaites, o pirmą vietą pasiekęs albumas "Totally Krossed Out" buvo parduotas keturių milijonų kopijų tiražu. Vaikinais žavėjosi ir vyresnės muzikos žvaigždės - juos savo vaizdo klipuose pakvietė filmuotis ne tik "Run-D.M.C." ("Down with the King") ar "TLC" ("Hat 2 Da Back"), bet ir pats Michaelas Jacksonas. Vaikinai pasirodė pop karaliaus video "Jam" (kartu su krepšinio legenda Michaelu Jordanu) ir smarkiai su juo susidraugavo. 1993 ir 1996 metais "Kris Kross" išleido dar po albumą, tačiau jau nesusilaukė didelio populiarumo. 1998 m. Chrisas Kelly ir Chrisas Smithas pasuko savais keliais, tačiau 2013 metų vasarį vėl susiėjo, kad sudainuotų Jermaine Dupri įrašų kompanijos "So So Def" 20-ųjų metinių renginyje. Tų pačių metų gegužės 1 d. ligoninėje mirė vienas iš grupės narių - juodaodis Chris Kelly (Mac Daddy). Jis buvo rastas be sąmonės savo namuose Atlantoje, perdozavęs narkotikų.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1062
  Iš viso užsiregistravę: 73336
  Naujausias narys: ojprswazfj
  Šiandien apsilankė: 116137