Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Look Like Luke


Muzika


Valstybė: Lietuva
Pagrindinis stilius: Elektroninė, šokių muzika


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Dance
Pridėti prie mėgstamiausių Electronica


Informacija

 

Elektroninės ir šokių muzikos kūrėjas iš Lietuvos, savo sąskaitoje turintis apie 20 kūrinių. Pirmieji Eimanto Židonio (Look Like Luke) muzikiniai ieškojimai prasidėjo 2009 m. Pabandęs remiksuoti įvairių atlikėjų kūrinius suprato, kad daug įdomiau kurti savo muziką. Savarankiškai išmoko groti klavišiniais ir kasdien eksperimentuodavo derindamas įvairius garsus.

Vėliau, įstojęs į universitetą, aktyviai įsitraukė į VDU radijo veiklą, ten atsirado bendraminčių, su kuriais ir  pradėjo rimtesnius muzikos įrašinėjimus.  Pirmasis singlas „Baby”, sukurtas kartu su Carl Gemelo, ZIP FM  radijo eteryje nuskambėjo dar 2012 m. Jis buvo nemokamai platinamas kaip ZIP singlas. Po to į radijo eterį Eimantas sugrįžo tik po dviejų metų – su iki šiol sėkmingiausiu kūriniu „American dream”, įrašytu kartu su Monika Švilpaite aka Monica.  Daina skambėjo daugelyje Lietuvos radijo stočių, 6 savaites išsilaikė ZIP FM TOP 20, kuriame aukščiausia užimta pozicija – 6 vieta. Neužilgo buvo išleistas ir „American Dream” perdirbinys. Jį buvo galima įsigyti daugelyje internetinių muzikos parduotuvių.

Tais pačiais metais metais Eimantas prodiusavo atlikėjos Feather Grey dainą „Zoo”, kūrė aranžuotes įvairiems muzikos atlikėjams. O 2015 m. su Monica įrašė dar vieną singlą „High”, kuris pateko į radijo naujienų sąrašus ir tapo dar vienu melomanų skanėstu (muzikiniu atradimu).

Esamas tekstas

Elektroninės ir šokių muzikos kūrėjas iš Lietuvos, savo sąskaitoje turintis apie 20 kūrinių. Pirmieji Eimanto Židonio (Look Like Luke) muzikiniai ieškojimai prasidėjo 2009 m. Pabandęs remiksuoti įvairių atlikėjų kūrinius suprato, kad daug įdomiau kurti savo muziką. Savarankiškai išmoko groti klavišiniais ir kasdien eksperimentuodavo derindamas įvairius garsus.Vėliau, įstojęs į universitetą, aktyviai įsitraukė į VDU radijo veiklą, ten atsirado bendraminčių, su kuriais ir  pradėjo rimtesnius muzikos įrašinėjimus.  Pirmasis singlas „Baby”, sukurtas kartu su Carl Gemelo, ZIP FM  radijo eteryje nuskambėjo dar 2012 m. Jis buvo nemokamai platinamas kaip ZIP singlas. Po to į radijo eterį Eimantas sugrįžo tik po dviejų metų – su iki šiol sėkmingiausiu kūriniu „American dream”, įrašytu kartu su Monika Švilpaite aka Monica.  Daina skambėjo daugelyje Lietuvos radijo stočių, 6 savaites išsilaikė ZIP FM TOP 20, kuriame aukščiausia užimta pozicija – 6 vieta. Neužilgo buvo išleistas ir „American Dream” perdirbinys. Jį buvo galima įsigyti daugelyje internetinių muzikos parduotuvių.Tais pačiais metais metais Eimantas prodiusavo atlikėjos Feather Grey dainą „Zoo”, kūrė aranžuotes įvairiems muzikos atlikėjams. O 2015 m. su Monica įrašė dar vieną singlą „High”, kuris pateko į radijo naujienų sąrašus ir tapo dar vienu melomanų skanėstu (muzikiniu atradimu).

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 88
  Iš viso užsiregistravę: 73295
  Naujausias narys: vvznvclluk
  Šiandien apsilankė: 70000