Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Metallica


„Siemens“ arena, Vilnius 2010 m. balandžio 21 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Metallica „World Magnetic Tour“ – Keliauk į koncertą nemokamai!
 
„Metallica“ VEŽA!
Kovo 31 – balandžio 20 d. įsigyk bilietą ir keliauk į koncertą iš Šiaulių ir Klaipėdos NEMOKAMAI!

 
Metalo ir roko muzikos gerbėjai su nekantrumu laukia balandžio 20 ir 21 dienų, kai Vilniaus „Siemens“ areną sudrebins stambiausio kalibro pasaulinės muzikos žvaigždės – grupė „Metallica“. Koncerto organizatoriai jame tikisi sulaukti ir nemažai grupės gerbėjų iš uostamiesčio, todėl kovo 31 – balandžio 20 dienomis skelbia akciją „Metallica“ VEŽA“. Visi klaipėdiečiai, perkantys specialų „Metallica“ VEŽA“ bilietą, į grupės koncertą Vilniuje keliaus nemokamai.
  
Išvykimas iš Klaipėdos
Išvykimo į Vilnių vieta: Viešbutis „Klaipėda“ (Naujojo sodo g. 1).
Išvykimo į Vilnių laikas: Balandžio 21 d., lygiai 14:00 val.
 Iš Vilniaus autobusai išvyksta: Balandžio 22 d., lygiai 01:00 val.
Išvykimo į Klaipėdą vieta: „Vichy“ parko automobilių stovėjimo aikštelė, (Ozo g. 14 C).
 
Akcijos partneris: Kelionių agentūra „Krantas Travel”.
 
Išvykimas iš Šiaulių
Išvykimo į Vilnių vieta: autobusų aikštelė, Tilžės g. (šalia bažnyčios).
Išvykimo į Vilnių laikas: Balandžio 21 d., lygiai 16:00 val.
Iš Vilniaus autobusai išvyksta: Balandžio 22 d., lygiai 01:00 val.
Išvykimo į Šiaulius vieta: „Vichy“ parko automobilių stovėjimo aikštelė, (Ozo g. 14 C).
 
Akcijos partneris: Kelionių agentūra „Olala kelionės“.
 
Svarbu: „Metallica“ autobusu gali važiuoti tik turintys akcijos „Metallica“ VEŽA” bilietą. Jį privaloma parodyti autobuso vairuotojui.  Vienas bilietas galioja tik vienam asmeniui. Vėluojančių autobusas nelauks!
 
Akcija „Metallica“  VEŽA galioja iki balandžio 20 dienos 18:00 val.

Balandžio 20 ir 21 dienomis PIRMĄ KARTĄ Lietuvoje „Siemens“ arenoje koncertuos viena sėkmingiausių visų laikų roko grupių „Metallica“. Vilniuje įvyksiantys „Metallica“ koncertai – pasaulinio turo „World Magnetic Tour“ dalis. Išimtinai arenose vykstantis turas skirtas naujausio grupės albumo „Death Magnetic“ pristatymui.
 
„Metallica“ kartu su „U2“ ir Madonna priklauso stipriausių koncertuojančių planetos atlikėjų trejetui.  Stambiausio kalibro pasaulinės muzikos žvaigždės yra viena iš nedaugelio grupių, kurių populiarumas bėgant metams tik auga. Skaičiai kalba patys už save: nuo 1982 metų rokeriai pardavė daugiau nei 100 mln. „auksinių“ ir „platininių“ albumų kopijų, o jų fanų skaičius socialiniame tinkle „Facebook“ viršija 2,4 mln. Tarp gausybės „Metallica“ pelnytų apdovanojimų – net devynios „Grammy“ statulėlės.
 
Ne mažiau palaikymo sulaukė ir po penkerių metų pertraukos pasirodęs naujausias „Metallica“ albumas „Death Magnetic“, kuriuo grupė grįžo prie savo šaknų ir dar kartą nustebino savo gerbėjus. Per tris pirmas albumo platinimo dienas visame pasaulyje buvo parduota 0,5 mln. „Death Magnetic“ kopijų. Pagal pardavimų skaičių albumas karaliavo 25 Europos šalių, JAV, Kanados, Australijos – iš viso 40 pasaulio valstybių topuose.
 
„Metallica“ į Vilnių atsigabens viso turo metu naudojamas ypač galingas garso sistemas ir specialią sceną. Unikalu yra tai, kad scena bus įrengta salės viduryje, todėl grupė bus puikiai matoma iš visų arenos pusių. Mikrofonai žvaigždėms bus įrengti visose keturiose scenos pusėse, pačiame scenos centre iškils aplink savo ašį besisukanti būgnininko pakyla. Tolimiausią salės tašką nuo scenos teskirs 42 metrai – visi iki vieno žiūrovai bus pačiame koncerto epicentre. „Siemens“ arenoje skambės ne tik naujausi „Metallica“ kūriniai, bet ir klasika tapę „One“, „Nothing Else Matters“, „Enter Sandman“, „Seek And Destroy“ ir „Master Of Puppets“.
 
„Metallica“ gerbėjus Vilniuje apšildys žinoma sunkiojo metalo grupė „Gojira“. Pasak „Metallicos“ atstovų,  prancūzų metalistų pasirodymas garantuoja kokybišką ir „užvedančią“ įžangą pagrindiniam šou. Lietuvoje kai kurie sunkiojo metalo gerbėjai „Gojira“ laukia net labiau nei „Metallicos“, tad žinoma prancūzų grupė žada kaip reikiant įkaitinti atmosferą prieš pasirodant roko legendoms iš Los Andželo.
 
Daugiau nei 10 tūkstančių bilietų į pirmąjį balandžio 20 dieną įvyksiantį „Metallica“ koncertą buvo išpirkti per rekordiškai trumpą laiką - 35 dienas. Didžioji dalis bilietų į pirmąjį „Metallica“ koncertą buvo iššluoti jau per pirmąjį vakarą išankstinės prekybos metu. Kilus didžiuliam ažiotažui dėl vienos sėkmingiausių visų laikų roko grupių pasirodymo Vilniuje, pramogų verslo grupė „SEVEN entertainment“  kreipėsi į „Metallica“ atstovus dėl papildomo šou Vilniuje.  Susitarti pavyko ir antrąjį koncertą „Metallica“ surengs balandžio 21 dieną. Pasak tikrų „Metallica“ fanų dėl grupės koncertų keliaujančių į vis kitas šalis, niekada nebūna dviejų visiškai identiškai vienodų „Metallica“ koncertų.
 
„Metallica“ koncertus „Siemens arenoje“ organizuoja „SEVEN entertainment“ grupės narė „Seven Live“. Didžiausia šalyje pramogų verslo kompanijų grupė „SEVEN entertainment“ vienija įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, užsiimančias arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu.
 
Negali mirti to nepamatęs!
 



 


 
________________________________________________________________________ 
VIP Metallica bilietas: Tik Jums išskirtinis dėmesys, VIP paslaugų paketas bei ypatingos koncerto akimirkos!
• VIP įėjimas – jums nereikės stumdytis eilėse, jūs pateksite pro specialų VIP Metallica įėjimą, esantį šalia tarnybinio įėjimo iš kiemo pusės 
• VIP rūbinė – jokių eilių, jokių papildomų mokesčių
• VIP vietos salėje – geriausias matomumas, patogiausios vietos, geriausios ir įsimintiniausios koncerto akimirkos
• VIP baras – nereikės stovėti eilėse, gausite išskirtinį dėmesį bei galėsite mėgautis jaukia VIP erdve poilsiui ir pokalbiui su draugais
• VIP maisto ir gėrimų 30 Lt vertės kuponas – galėsite vaišintis specialiai jums sukurtais kokteiliais bei užkandžiais
• VIP apyrankė – tik Jums išskirtinis dėmesys ir VIP paslaugų paketas bei ypatingos koncerto akimirkos 

VIP Metallica bilietų kiekis ribotas! Daugiau informacijos teiraukitės: „Tiketos“ pardavimų vadybininkas Dalius (dalius@tiketa.lt, +370 685 05480).
________________________________________________________________________

Prisijunk prie „Tiketos” klubo ir sulauk neįtikėtinų pasiūlymų! Į šį renginį bilietus gali įsigyti patogiausiu būdu – „Tiketos” kasose arba e. bilietus internetu.
 
Renginio vieta: „Siemens“ arena, Ozo g. 14, Vilnius. 
Renginio data:
2010  balandžio 20 ir 21 diena, 20 val.
Renginio trukmė: 4 val., 2 pertraukos (30 min.).
Durys atidaromos:
1 val. ir 30 min. prieš renginį.
 
Bilietų kaina nuo:
 225 - 295 Lt (paslaugos mokestis iki +3 Lt/bilietui imtinai; rezervacijos mokestis +5 Lt/bilietui, rezervuojant bilietus internetu ar trumpuoju numeriu ir atsiimant juos kasose, +3 Lt arenos mokestis kiekvienam bilietui, +20 Lt BMW klubo mokestis, ne BMW klubo nariams, norintiems įsigyti bilietus 101 - 104 sektoriuose 6 - 19 eilėse)*.  
 
Nuolaidos (kasose/internete): 
„Omnitel“ ištikimiausiems Omni ID kortelių turėtojams dovanoja 50 Lt nuolaidą. Nuolaida taikoma 1 stovimam balandžio 21 d. koncerto bilietui.
 
Vaikai įleidžiami nemokamai:
NE.
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: NE. 
Renginio organizatorius
SEVEN Live.
Daugiau informacijos: NĖRA.
  
BMW klubo nariai gali įsigyti mažiausios kainos bilietą iki balandžio 6 ir 7 dienos. Mažiausios kainos nustatymui negalioja bilietai, kuriems taikomos specialios nuolaidos (vaiko, moksleivio, studento ar kitas bilietas su specialia nuolaida). 
 
Čia jūs galite rasti savo vietas arenos salėje ir pamatyti koks vaizdas matomas iš konkrečių vietų, taip pat sužinoti kaip geriausiai atvykti į areną ir patekti į konkrečias Jūsų vietas. 
 
Į „Siemens“ areną draudžiama įsinešti: gėrimų bet kokioje taroje, maisto produktų, ginklų, aštrių daiktų, gyvūnų, filmavimo, fotografavimo ir garso įrašymo įrangos (jei organizatorius nenurodo kitaip).




Bilietus galite įsigyti TIKETA kasose arba www.tiketa.lt

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 600
  Iš viso užsiregistravę: 73349
  Naujausias narys: yfjuugrpus
  Šiandien apsilankė: 202220