Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Mini Jack



Veiklos pradžia: 2014
Valstybė: Lietuva




Informacija

 

Mini Jack.
Mini Jack. [Dmitrijaus Radlinsko nuotr.]
Grupę „Mini Jack“ subūrė perspektyvus ir vienu geidžiamiausių scenos vyru tampantis, projektų „Lietuvos Talentai“, „Šok su manimi“ ir „X-Faktorius“ dalyvis Petras Daunys. Ši idėja jam kilo norint įrodyti, kad Lietuvoje trūksta grupių kurios naktiniuose vakarėliuose gali privesti šokti net ir to visiškai nenorintį daryti klausytoją: „Šokių muzika yra mūsų arkliukas ir mes parodysime kaip vyksta „tūsas“ ant scenos užlipus grupei „Mini Jack“.

Be žavaus ir charizmatiško atlikėjo, scenoje pusiausvyrą išlaiko talentinga ir kerinčiu grožiu spinduliuojanti, aksominio balso savininkė Milda Rasilavičiūtė. Mergina dar tik 18-metė tačiau pasiekimų ir apdovanijomų jai pavydėtų net ir kai kurios Lietuvos scenos žvaigždės. Televizijos žiūrovai merginą atpažįsta iš pirmojo muzikinio televizinio projekto sezono „Lietuvos Balsas“.

Moterų akių džiaugsmas, egzotiškasis ritmo karalius – Sergej Makidon. Buvusios grupės „InCulto“ narys ir vienas geriausių Lietuvos būgnininkų savo koncertų biografijoje įsirašantis pasirodymus su garsiausiomis grupėmis, o sykį apšildęs net ir pačią Lana Del Rey.

Grupės diplomatas ir klavišo virtuozas – Mindaugas Balčiūnas. Savo sąskaitoje skaičiuojantis pasirodymus didžiausiuose Lietuvos scenose, kurių didžiąją dalį sudaro pasirodymai jau ketverius metus grojant su grupe „SEL“.
Esamas tekstas

Mini Jack. [Dmitrijaus Radlinsko nuotr.] Grupę „Mini Jack“ subūrė perspektyvus ir vienu geidžiamiausių scenos vyru tampantis, projektų „Lietuvos Talentai“, „Šok su manimi“ ir „X-Faktorius“ dalyvis Petras Daunys. Ši idėja jam kilo norint įrodyti, kad Lietuvoje trūksta grupių kurios naktiniuose vakarėliuose gali privesti šokti net ir to visiškai nenorintį daryti klausytoją: „Šokių muzika yra mūsų arkliukas ir mes parodysime kaip vyksta „tūsas“ ant scenos užlipus grupei „Mini Jack“. Be žavaus ir charizmatiško atlikėjo, scenoje pusiausvyrą išlaiko talentinga ir kerinčiu grožiu spinduliuojanti, aksominio balso savininkė Milda Rasilavičiūtė. Mergina dar tik 18-metė tačiau pasiekimų ir apdovanijomų jai pavydėtų net ir kai kurios Lietuvos scenos žvaigždės. Televizijos žiūrovai merginą atpažįsta iš pirmojo muzikinio televizinio projekto sezono „Lietuvos Balsas“. Moterų akių džiaugsmas, egzotiškasis ritmo karalius – Sergej Makidon. Buvusios grupės „InCulto“ narys ir vienas geriausių Lietuvos būgnininkų savo koncertų biografijoje įsirašantis pasirodymus su garsiausiomis grupėmis, o sykį apšildęs net ir pačią Lana Del Rey. Grupės diplomatas ir klavišo virtuozas – Mindaugas Balčiūnas. Savo sąskaitoje skaičiuojantis pasirodymus didžiausiuose Lietuvos scenose, kurių didžiąją dalį sudaro pasirodymai jau ketverius metus grojant su grupe „SEL“.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

 Dainos

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 203
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 134200