Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Omerta


Muzika


Veiklos pradžia: 2005
Valstybė: Lietuva
Pagrindinis stilius: Hip-hop'o muzika
Oficiali svetainė


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Hip hop

Mėgstamas stilius Rap


Informacija

 
Aprašymas      Diskografija      Faktai      Įvertinimai      Populiarumo kreivė

Omerta.
Omerta. [asm. arch. nuotrauka]
Omerta - tai vienas ryškiausių ir populiariausių lietuviško repo atlikėjų, ne kartą nominuotas M.A.M.A. apdovanojimuose, 2015 metais išleidęs pirmą trigubą Lietuviškos muzikos albumą. 2015 metų Lietuvos Hip Hopo apdovanojimuose pelnęs metų MC ir metų dainos/koloboracijos statulėles.

Atlikėjo kūrybinis kelias prasidėjo 2005 metais, debiutinis kūrinys „Važiuojam per gyvenimą“ pateko į Lietuviško repo rinkinį „Ultimatumas 3“, o jau 2007 metais Omerta išleidžia debiutinį albumą - „OMERTA EP“. Išleistas vos 100 kopijų tiražu albumas tapo tikru raritetu.


2007 metais pasirodė ir pirmasis OMERTA radijo singlas „Žodžių magija“, kuris tik pasirodęs iškarto tapo hitu, o radijo stoties ZIP FM metų grojamiausių dainų TOP-100, užėmė garbingą 13 vietą. Tais pačiai metais „Žodžių magija“ buvo išleistas ir radijo stoties ZIP FM rinkinyje „Zip Gatvė", o kūrinys „Šis Tas“ pateko į lietuviško repo rinkinį „Ultimatumas 4“.


2008 metais OMERTA išleidžia debiutinį vaizdo klipą kūriniui „Saugok, tai ka turi šiandien". Daina taip pat tapu hitu ir keletą mėnesių figūravo pirmoje radijo stoties ZIP FM topų viršūnėje. Tų pačių metų pabaigoje kūrinys buvo išleistas ZIP FM rinkinyje „Zip Gatvė 2". Tais pačiais metais OMERTA kviečiami apšildyti Švedijos repo scenos pasididžiavimą Prop Dylan ir legendinio susivienijimo WU-Tang Clan šeimos narį Killah Priest.


2012 metais, po ilgokos tylos, OMERTA grįžta su video kvietimu „L.F.K.S.“,  į renginį  „Live From Kaunas Streets 2012“. O jau balandžio 1 dieną išleidžia video klipą dainai „Pulsas“.  Vėliau seka bendros koloboracijos ir internetiniai hitai kaip „Dinamitas“ ir  „Greitai“.


Tais pačiais metais OMERTA apšildo tokius atlikėjus ir hiphopo kultūros ikonas, kaip Grandmaster Flash, Dj Premier and Bumpy Knuckles ir Bacta. Tarp isimintiniausių koncertų dar galima paminėti ir alternatyvios muzikos apdovanojimus „T.Ė.T.Ė“ bei pagrindinės scenos atidarymą festivalyje „Galapagai ́12“.



2013 metais, kaip virusas pradeda plisti naujausias OMERTA kūrinys „Alibi“, kuris iškarto tampa internetiniu hitu.


Nesuskaičiuojamas kiekis koncertų, kuriuos vainikuoja bendras koncertas kartu su  G&G Sindikatu ir Yga & Broo festivalyje “Galapagai”, palikęs neišdildomą įspūdį tiek patiems atlikėjams tiek daugiau nei 3000 žmonių miniai.


Tais pačiais metais grupę pastebi ir Lietuvos muzikos asociacijos metų apdovanojimų komisija „M.A.M.A.“ bei nominuoja „metų hip-hop grupės/atlikėjo“ nominacijoje.


2014 metais, 50 kopijų tiražu bei išskirtiniu pavidalu, OMERTA išleidžia mini singlą „Savi“ bei daug prieštaringų vertinimų susilaukusį vaizdo klipą su „S“ ženklu.


Neužilgo radijo stotyse pradedamas groti ir bendras kūrinys „Problema“, įrašytas kartu su Kastetu.


Tais pačiais metais apkeliavęs didžiąją dalį Lietuvos, OMERTA kartu su IronVytu bei Yga & Broo išvyksta vienam koncertui, į Londoną.


2015 metais išleido pirmą trigubą Lietuviško repo albumą “Alibi”, prie kurio įrašymo prisidėjo tokie atlikėjai ir kompozitoriai kaip KSHK, Raudė, Ade, WTK, Svaras, Kastetas, Pushaz, Morda MC, FRGMNTS, Garazhe nerūkoma, Domas, Kidigi Karma, Medonas, Gralis, Ra, Beeta, LaikJack, NoName, Regis, Alhi, Ema, Paškius, Tiux, Justina, Innomine, Erika L. ir kiti.


Ne kartą nominuotas nacionaliniuose muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. 2016 metais Lietuvos Hip Hopo muzikos apdovanojimuose pelnė net du apdovanojimus už metų dainą ir metų atlikėją. 2015 metais išleido pirmą trigubą repo albumą Lietuvoje, o internetinėse platformose dainos jau perkopė per 8 000 000 peržiūrų. Taip pat, tai yra vienas daugiausiai koncertuojančių repo atlikėjų Lietuvoje, kasmet atliekantis per 50 koncertų.



Diskografija:


2005 metai: “Ultimatumas 3”, kūrinys „Važiuojam Per Gyvenimą“;


2007 metai: „Omerta EP“;


2007 metai: „Ultimatumas 4“, kūrinys „Šis tas“;


2007 metai: „ZIP Gatvė“, kūrinys „Žodžių magija“;


2007 metai: „Repas Gurmanams vol. 1“, kūrinys „Muzika“;


2008 metai: „ZIP Gatvė 2“, kūrinys „Saugok, tai ką turi šiandien“;


2008 metai: Kshysiakas/Marko - “KARMA”, kūrinys „Saugok, tai ką turi šiandien“;


2008 metai: Q - „Post Scriptum“, kūrinys „Fragmentai“;


2011 metai: Artem - „Muzika neįkamuojama“, kūrinys „Noriu“;


2014 metai: Singlas „Savi“,


2015 metai: Omerta - „Alibi“ (3CD)

Esamas tekstas

Omerta. [asm. arch. nuotrauka] Omerta - tai vienas ryškiausių ir populiariausių lietuviško repo atlikėjų, ne kartą nominuotas M.A.M.A. apdovanojimuose, 2015 metais išleidęs pirmą trigubą Lietuviškos muzikos albumą. 2015 metų Lietuvos Hip Hopo apdovanojimuose pelnęs metų MC ir metų dainos/koloboracijos statulėles.Atlikėjo kūrybinis kelias prasidėjo 2005 metais, debiutinis kūrinys „Važiuojam per gyvenimą“ pateko į Lietuviško repo rinkinį „Ultimatumas 3“, o jau 2007 metais Omerta išleidžia debiutinį albumą - „OMERTA EP“. Išleistas vos 100 kopijų tiražu albumas tapo tikru raritetu.
2007 metais pasirodė ir pirmasis OMERTA radijo singlas „Žodžių magija“, kuris tik pasirodęs iškarto tapo hitu, o radijo stoties ZIP FM metų grojamiausių dainų TOP-100, užėmė garbingą 13 vietą. Tais pačiai metais „Žodžių magija“ buvo išleistas ir radijo stoties ZIP FM rinkinyje „Zip Gatvė", o kūrinys „Šis Tas“ pateko į lietuviško repo rinkinį „Ultimatumas 4“.
2008 metais OMERTA išleidžia debiutinį vaizdo klipą kūriniui „Saugok, tai ka turi šiandien". Daina taip pat tapu hitu ir keletą mėnesių figūravo pirmoje radijo stoties ZIP FM topų viršūnėje. Tų pačių metų pabaigoje kūrinys buvo išleistas ZIP FM rinkinyje „Zip Gatvė 2". Tais pačiais metais OMERTA kviečiami apšildyti Švedijos repo scenos pasididžiavimą Prop Dylan ir legendinio susivienijimo WU-Tang Clan šeimos narį Killah Priest.
2012 metais, po ilgokos tylos, OMERTA grįžta su video kvietimu „L.F.K.S.“,  į renginį  „Live From Kaunas Streets 2012“. O jau balandžio 1 dieną išleidžia video klipą dainai „Pulsas“.  Vėliau seka bendros koloboracijos ir internetiniai hitai kaip „Dinamitas“ ir  „Greitai“.
Tais pačiais metais OMERTA apšildo tokius atlikėjus ir hiphopo kultūros ikonas, kaip Grandmaster Flash, Dj Premier and Bumpy Knuckles ir Bacta. Tarp isimintiniausių koncertų dar galima paminėti ir alternatyvios muzikos apdovanojimus „T.Ė.T.Ė“ bei pagrindinės scenos atidarymą festivalyje „Galapagai ́12“.

2013 metais, kaip virusas pradeda plisti naujausias OMERTA kūrinys „Alibi“, kuris iškarto tampa internetiniu hitu.
Nesuskaičiuojamas kiekis koncertų, kuriuos vainikuoja bendras koncertas kartu su  G&G Sindikatu ir Yga & Broo festivalyje “Galapagai”, palikęs neišdildomą įspūdį tiek patiems atlikėjams tiek daugiau nei 3000 žmonių miniai.
Tais pačiais metais grupę pastebi ir Lietuvos muzikos asociacijos metų apdovanojimų komisija „M.A.M.A.“ bei nominuoja „metų hip-hop grupės/atlikėjo“ nominacijoje.
2014 metais, 50 kopijų tiražu bei išskirtiniu pavidalu, OMERTA išleidžia mini singlą „Savi“ bei daug prieštaringų vertinimų susilaukusį vaizdo klipą su „S“ ženklu.
Neužilgo radijo stotyse pradedamas groti ir bendras kūrinys „Problema“, įrašytas kartu su Kastetu.
Tais pačiais metais apkeliavęs didžiąją dalį Lietuvos, OMERTA kartu su IronVytu bei Yga & Broo išvyksta vienam koncertui, į Londoną.
2015 metais išleido pirmą trigubą Lietuviško repo albumą “Alibi”, prie kurio įrašymo prisidėjo tokie atlikėjai ir kompozitoriai kaip KSHK, Raudė, Ade, WTK, Svaras, Kastetas, Pushaz, Morda MC, FRGMNTS, Garazhe nerūkoma, Domas, Kidigi Karma, Medonas, Gralis, Ra, Beeta, LaikJack, NoName, Regis, Alhi, Ema, Paškius, Tiux, Justina, Innomine, Erika L. ir kiti.
Ne kartą nominuotas nacionaliniuose muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. 2016 metais Lietuvos Hip Hopo muzikos apdovanojimuose pelnė net du apdovanojimus už metų dainą ir metų atlikėją. 2015 metais išleido pirmą trigubą repo albumą Lietuvoje, o internetinėse platformose dainos jau perkopė per 8 000 000 peržiūrų. Taip pat, tai yra vienas daugiausiai koncertuojančių repo atlikėjų Lietuvoje, kasmet atliekantis per 50 koncertų.

Diskografija:
2005 metai: “Ultimatumas 3”, kūrinys „Važiuojam Per Gyvenimą“;
2007 metai: „Omerta EP“;
2007 metai: „Ultimatumas 4“, kūrinys „Šis tas“;
2007 metai: „ZIP Gatvė“, kūrinys „Žodžių magija“;
2007 metai: „Repas Gurmanams vol. 1“, kūrinys „Muzika“;
2008 metai: „ZIP Gatvė 2“, kūrinys „Saugok, tai ką turi šiandien“;
2008 metai: Kshysiakas/Marko - “KARMA”, kūrinys „Saugok, tai ką turi šiandien“;
2008 metai: Q - „Post Scriptum“, kūrinys „Fragmentai“;
2011 metai: Artem - „Muzika neįkamuojama“, kūrinys „Noriu“;
2014 metai: Singlas „Savi“,
2015 metai: Omerta - „Alibi“ (3CD)

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2017 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:09 - p_ruta_
Na tada gali būti, aš asmeniška esu mačius to laikotarpio „Komjaunimo tiesos“ topus, neskaitant žurnalų, tai kiti buvo
21:13 - DjVaids
Apie 1989 m.+/-1 m. "Lietuvos pionierius" laikraštis toks buvo. Jame buvo kategorijoje užsienio atlikejai. 1oj. vietoj buvo arba Modern Talking, arba U2. Metinis top 10.
10:46 - p_ruta_
Nu žiūrint kurių metų, kurio mėnesio, kurios savaitės ir kurio leidinio duomenimis tas Top 10
23:05 - DjVaids
Tarybiniais laikais A-ha buvo Top 10 tarp geriausiu vakaru atlikeju!
16:42 - einaras13
Tai visiškai realu, tai gali būti tiesa, bet žinant marketingo mastus, tai visiškai tokia pati tikimybė, kad tai yra netiesa.
14:53 - Crazyz
manau, kad normalu, žinant, kiek a-ha turi fanų lietuvoj, o čia tik 3 tūkst gali tilpt ir dar trakų pily neliks greit tų bilietų
14:46 - Crazyz
nemanai, kad tai tiesa?
13:24 - Rutonė
Aišku, galit sakyt, kad tai marketinginis triukas, bet... https://www.zmones.lt/naujiena /pramogos/muzika/a-ha-gerbejai -nustebino-per-3-val-isparduot a-daugiau-nei-puse-bilietu-28- 765812
Žinoma, aš tarp jų
05:21 - DjVaids
Man keistai atrodo, kad muzikos tinklapyje yra Mark Wahlberg kaip aktorius, bet jo kaip muzikanto néra. Reik jo hitu "United" (+ Prince Ital Joe), bei hitu Marky Mark & The Funky Bunch ("Good Vibrations", "Gonna Have A Good Time", "Wildside").
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 205
  Iš viso užsiregistravę: 72671
  Naujausias narys: Anakonda2009
  Šiandien apsilankė: 196336
Reklamos nekenčia: 8


My status  Music.lt Skype
Muzika per facebook  Music.lt Facebook