Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Omerta


Muzika


Veiklos pradžia: 2005
Valstybė: Lietuva
Pagrindinis stilius: Hip-hop'o muzika
Oficiali svetainė


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Hip hop

Mėgstamas stilius Rap


Informacija

 
Aprašymas      Diskografija      Faktai      Įvertinimai      Populiarumo kreivė

Omerta.
Omerta. [asm. arch. nuotrauka]
Omerta - tai vienas ryškiausių ir populiariausių lietuviško repo atlikėjų, ne kartą nominuotas M.A.M.A. apdovanojimuose, 2015 metais išleidęs pirmą trigubą Lietuviškos muzikos albumą. 2015 metų Lietuvos Hip Hopo apdovanojimuose pelnęs metų MC ir metų dainos/koloboracijos statulėles.

Atlikėjo kūrybinis kelias prasidėjo 2005 metais, debiutinis kūrinys „Važiuojam per gyvenimą“ pateko į Lietuviško repo rinkinį „Ultimatumas 3“, o jau 2007 metais Omerta išleidžia debiutinį albumą - „OMERTA EP“. Išleistas vos 100 kopijų tiražu albumas tapo tikru raritetu.


2007 metais pasirodė ir pirmasis OMERTA radijo singlas „Žodžių magija“, kuris tik pasirodęs iškarto tapo hitu, o radijo stoties ZIP FM metų grojamiausių dainų TOP-100, užėmė garbingą 13 vietą. Tais pačiai metais „Žodžių magija“ buvo išleistas ir radijo stoties ZIP FM rinkinyje „Zip Gatvė", o kūrinys „Šis Tas“ pateko į lietuviško repo rinkinį „Ultimatumas 4“.


2008 metais OMERTA išleidžia debiutinį vaizdo klipą kūriniui „Saugok, tai ka turi šiandien". Daina taip pat tapu hitu ir keletą mėnesių figūravo pirmoje radijo stoties ZIP FM topų viršūnėje. Tų pačių metų pabaigoje kūrinys buvo išleistas ZIP FM rinkinyje „Zip Gatvė 2". Tais pačiais metais OMERTA kviečiami apšildyti Švedijos repo scenos pasididžiavimą Prop Dylan ir legendinio susivienijimo WU-Tang Clan šeimos narį Killah Priest.


2012 metais, po ilgokos tylos, OMERTA grįžta su video kvietimu „L.F.K.S.“,  į renginį  „Live From Kaunas Streets 2012“. O jau balandžio 1 dieną išleidžia video klipą dainai „Pulsas“.  Vėliau seka bendros koloboracijos ir internetiniai hitai kaip „Dinamitas“ ir  „Greitai“.


Tais pačiais metais OMERTA apšildo tokius atlikėjus ir hiphopo kultūros ikonas, kaip Grandmaster Flash, Dj Premier and Bumpy Knuckles ir Bacta. Tarp isimintiniausių koncertų dar galima paminėti ir alternatyvios muzikos apdovanojimus „T.Ė.T.Ė“ bei pagrindinės scenos atidarymą festivalyje „Galapagai ́12“.



2013 metais, kaip virusas pradeda plisti naujausias OMERTA kūrinys „Alibi“, kuris iškarto tampa internetiniu hitu.


Nesuskaičiuojamas kiekis koncertų, kuriuos vainikuoja bendras koncertas kartu su  G&G Sindikatu ir Yga & Broo festivalyje “Galapagai”, palikęs neišdildomą įspūdį tiek patiems atlikėjams tiek daugiau nei 3000 žmonių miniai.


Tais pačiais metais grupę pastebi ir Lietuvos muzikos asociacijos metų apdovanojimų komisija „M.A.M.A.“ bei nominuoja „metų hip-hop grupės/atlikėjo“ nominacijoje.


2014 metais, 50 kopijų tiražu bei išskirtiniu pavidalu, OMERTA išleidžia mini singlą „Savi“ bei daug prieštaringų vertinimų susilaukusį vaizdo klipą su „S“ ženklu.


Neužilgo radijo stotyse pradedamas groti ir bendras kūrinys „Problema“, įrašytas kartu su Kastetu.


Tais pačiais metais apkeliavęs didžiąją dalį Lietuvos, OMERTA kartu su IronVytu bei Yga & Broo išvyksta vienam koncertui, į Londoną.


2015 metais išleido pirmą trigubą Lietuviško repo albumą “Alibi”, prie kurio įrašymo prisidėjo tokie atlikėjai ir kompozitoriai kaip KSHK, Raudė, Ade, WTK, Svaras, Kastetas, Pushaz, Morda MC, FRGMNTS, Garazhe nerūkoma, Domas, Kidigi Karma, Medonas, Gralis, Ra, Beeta, LaikJack, NoName, Regis, Alhi, Ema, Paškius, Tiux, Justina, Innomine, Erika L. ir kiti.


Ne kartą nominuotas nacionaliniuose muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. 2016 metais Lietuvos Hip Hopo muzikos apdovanojimuose pelnė net du apdovanojimus už metų dainą ir metų atlikėją. 2015 metais išleido pirmą trigubą repo albumą Lietuvoje, o internetinėse platformose dainos jau perkopė per 8 000 000 peržiūrų. Taip pat, tai yra vienas daugiausiai koncertuojančių repo atlikėjų Lietuvoje, kasmet atliekantis per 50 koncertų.



Diskografija:


2005 metai: “Ultimatumas 3”, kūrinys „Važiuojam Per Gyvenimą“;


2007 metai: „Omerta EP“;


2007 metai: „Ultimatumas 4“, kūrinys „Šis tas“;


2007 metai: „ZIP Gatvė“, kūrinys „Žodžių magija“;


2007 metai: „Repas Gurmanams vol. 1“, kūrinys „Muzika“;


2008 metai: „ZIP Gatvė 2“, kūrinys „Saugok, tai ką turi šiandien“;


2008 metai: Kshysiakas/Marko - “KARMA”, kūrinys „Saugok, tai ką turi šiandien“;


2008 metai: Q - „Post Scriptum“, kūrinys „Fragmentai“;


2011 metai: Artem - „Muzika neįkamuojama“, kūrinys „Noriu“;


2014 metai: Singlas „Savi“,


2015 metai: Omerta - „Alibi“ (3CD)

Esamas tekstas

Omerta. [asm. arch. nuotrauka] Omerta - tai vienas ryškiausių ir populiariausių lietuviško repo atlikėjų, ne kartą nominuotas M.A.M.A. apdovanojimuose, 2015 metais išleidęs pirmą trigubą Lietuviškos muzikos albumą. 2015 metų Lietuvos Hip Hopo apdovanojimuose pelnęs metų MC ir metų dainos/koloboracijos statulėles.Atlikėjo kūrybinis kelias prasidėjo 2005 metais, debiutinis kūrinys „Važiuojam per gyvenimą“ pateko į Lietuviško repo rinkinį „Ultimatumas 3“, o jau 2007 metais Omerta išleidžia debiutinį albumą - „OMERTA EP“. Išleistas vos 100 kopijų tiražu albumas tapo tikru raritetu.
2007 metais pasirodė ir pirmasis OMERTA radijo singlas „Žodžių magija“, kuris tik pasirodęs iškarto tapo hitu, o radijo stoties ZIP FM metų grojamiausių dainų TOP-100, užėmė garbingą 13 vietą. Tais pačiai metais „Žodžių magija“ buvo išleistas ir radijo stoties ZIP FM rinkinyje „Zip Gatvė", o kūrinys „Šis Tas“ pateko į lietuviško repo rinkinį „Ultimatumas 4“.
2008 metais OMERTA išleidžia debiutinį vaizdo klipą kūriniui „Saugok, tai ka turi šiandien". Daina taip pat tapu hitu ir keletą mėnesių figūravo pirmoje radijo stoties ZIP FM topų viršūnėje. Tų pačių metų pabaigoje kūrinys buvo išleistas ZIP FM rinkinyje „Zip Gatvė 2". Tais pačiais metais OMERTA kviečiami apšildyti Švedijos repo scenos pasididžiavimą Prop Dylan ir legendinio susivienijimo WU-Tang Clan šeimos narį Killah Priest.
2012 metais, po ilgokos tylos, OMERTA grįžta su video kvietimu „L.F.K.S.“,  į renginį  „Live From Kaunas Streets 2012“. O jau balandžio 1 dieną išleidžia video klipą dainai „Pulsas“.  Vėliau seka bendros koloboracijos ir internetiniai hitai kaip „Dinamitas“ ir  „Greitai“.
Tais pačiais metais OMERTA apšildo tokius atlikėjus ir hiphopo kultūros ikonas, kaip Grandmaster Flash, Dj Premier and Bumpy Knuckles ir Bacta. Tarp isimintiniausių koncertų dar galima paminėti ir alternatyvios muzikos apdovanojimus „T.Ė.T.Ė“ bei pagrindinės scenos atidarymą festivalyje „Galapagai ́12“.

2013 metais, kaip virusas pradeda plisti naujausias OMERTA kūrinys „Alibi“, kuris iškarto tampa internetiniu hitu.
Nesuskaičiuojamas kiekis koncertų, kuriuos vainikuoja bendras koncertas kartu su  G&G Sindikatu ir Yga & Broo festivalyje “Galapagai”, palikęs neišdildomą įspūdį tiek patiems atlikėjams tiek daugiau nei 3000 žmonių miniai.
Tais pačiais metais grupę pastebi ir Lietuvos muzikos asociacijos metų apdovanojimų komisija „M.A.M.A.“ bei nominuoja „metų hip-hop grupės/atlikėjo“ nominacijoje.
2014 metais, 50 kopijų tiražu bei išskirtiniu pavidalu, OMERTA išleidžia mini singlą „Savi“ bei daug prieštaringų vertinimų susilaukusį vaizdo klipą su „S“ ženklu.
Neužilgo radijo stotyse pradedamas groti ir bendras kūrinys „Problema“, įrašytas kartu su Kastetu.
Tais pačiais metais apkeliavęs didžiąją dalį Lietuvos, OMERTA kartu su IronVytu bei Yga & Broo išvyksta vienam koncertui, į Londoną.
2015 metais išleido pirmą trigubą Lietuviško repo albumą “Alibi”, prie kurio įrašymo prisidėjo tokie atlikėjai ir kompozitoriai kaip KSHK, Raudė, Ade, WTK, Svaras, Kastetas, Pushaz, Morda MC, FRGMNTS, Garazhe nerūkoma, Domas, Kidigi Karma, Medonas, Gralis, Ra, Beeta, LaikJack, NoName, Regis, Alhi, Ema, Paškius, Tiux, Justina, Innomine, Erika L. ir kiti.
Ne kartą nominuotas nacionaliniuose muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. 2016 metais Lietuvos Hip Hopo muzikos apdovanojimuose pelnė net du apdovanojimus už metų dainą ir metų atlikėją. 2015 metais išleido pirmą trigubą repo albumą Lietuvoje, o internetinėse platformose dainos jau perkopė per 8 000 000 peržiūrų. Taip pat, tai yra vienas daugiausiai koncertuojančių repo atlikėjų Lietuvoje, kasmet atliekantis per 50 koncertų.

Diskografija:
2005 metai: “Ultimatumas 3”, kūrinys „Važiuojam Per Gyvenimą“;
2007 metai: „Omerta EP“;
2007 metai: „Ultimatumas 4“, kūrinys „Šis tas“;
2007 metai: „ZIP Gatvė“, kūrinys „Žodžių magija“;
2007 metai: „Repas Gurmanams vol. 1“, kūrinys „Muzika“;
2008 metai: „ZIP Gatvė 2“, kūrinys „Saugok, tai ką turi šiandien“;
2008 metai: Kshysiakas/Marko - “KARMA”, kūrinys „Saugok, tai ką turi šiandien“;
2008 metai: Q - „Post Scriptum“, kūrinys „Fragmentai“;
2011 metai: Artem - „Muzika neįkamuojama“, kūrinys „Noriu“;
2014 metai: Singlas „Savi“,
2015 metai: Omerta - „Alibi“ (3CD)

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2017 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 57
  Iš viso užsiregistravę: 72640
  Naujausias narys: andrius525
  Šiandien apsilankė: 83331
Reklamos nekenčia: 8


My status  Music.lt Skype
Muzika per facebook  Music.lt Facebook