Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Sacha Baron Cohen


Muzika, Filmai


Veiklos pradžia: 1995
Valstybė: Didžioji Britanija
Pagrindinis stilius: Pop, R&B muzika
Gimimo data: 1971 m. Spalio 13 d.
Amžius: 47


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Comedy

Pridėti prie mėgstamiausių Parody

Pridėti prie mėgstamiausių Comedy hip hop

Pridėti prie mėgstamiausių Spoken word


Informacija

 

S. B. Cohen - admirolas generolas Aladinas su Kim Jong Il "pelenais". 2012 m.
S. B. Cohen - admirolas generolas Aladinas su Kim Jong Il "pelenais". 2012 m. [monstersandcritics.com]
Sacha Baron Cohen – žydų kilmės britų aktorius, humoristas, Oskarui nominuotas scenarijų autorius ir filmų įgarsintojas, visame pasaulyje išgarsėjęs savo sukurtais kontroversiškais personažais – Kazachstano žurnalistu Boratu, netradicinės orientacijos Austrijos dizaineriu Brunu, reperiu Ali G ir admirolu generolu Aladinu.

Aktorius yra baigęs Kembridžo universitetą, laimėjęs nemažai prestižinių apdovanojimų ("Auksinį Gaublį", du "BAFTA" ir kt.), vedęs iš Australijos kilusią aktorę Isla Fisher ir augina 3 vaikus. Aktorius planavo suvaidinti Freddie Mercury grupės ''Queen'' biografiniame filme "Mercury", tačiau 2013 m. apgailestaudamas pranešė, jog išsiskyrė jo ir filmo kūrėjų požiūriai. Tais metais pasirodė ir dar vienas filmas su S. B. Cohen - V. Hugo romano "Vargdieniai" kino adaptacija.

Filmografija:

1995 - Jack and Jeremy’s Police 4
1998 - Live from the Lighthouse
1998-99 - The 11 O’Clock Show
2000; 2003-04 - Da Ali G Show
2002 - Ali G parlamente / Ali G Indahouse
2005 - Curb Your Enthusiasm (tv šou, epizodinis vaidmuo)
2005 - Madagaskaras / Madagascar (įgarsintojas)
2006 - Rikis Bobis: Greičiausio kvailio legenda / Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
2006 - Boratas. Kaip šaunusis Kazachstano žurnalistas Amerikoj patirtį graibstė / Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
'2007 -  Svynis Todas: demoniškasis Flyto gatvės kirpėjas / Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
2008 - Madagaskaras: Pabėgimas į Afriką / Madagascar (įgarsintojas)
2009 - Brüno
'2011 - Hugo
2012 - Diktatorius / The Dictator
2013 - Žinių vedėjas 2: legenda tęsiasi / Anchorman 2: The Legend Continues
2016 - Šnipas per klaidą / The Brothers Grimsby
2016 - Alisa Veidrodžio karalystėje / Alice Through the Looking Glass

Esamas tekstas

S. B. Cohen - admirolas generolas Aladinas su Kim Jong Il "pelenais". 2012 m. [monstersandcritics.com] Sacha Baron Cohen – žydų kilmės britų aktorius, humoristas, Oskarui nominuotas scenarijų autorius ir filmų įgarsintojas, visame pasaulyje išgarsėjęs savo sukurtais kontroversiškais personažais – Kazachstano žurnalistu Boratu, netradicinės orientacijos Austrijos dizaineriu Brunu, reperiu Ali G ir admirolu generolu Aladinu. Aktorius yra baigęs Kembridžo universitetą, laimėjęs nemažai prestižinių apdovanojimų ("Auksinį Gaublį", du "BAFTA" ir kt.), vedęs iš Australijos kilusią aktorę Isla Fisher ir augina 3 vaikus. Aktorius planavo suvaidinti Freddie Mercury grupės ''Queen'' biografiniame filme "Mercury", tačiau 2013 m. apgailestaudamas pranešė, jog išsiskyrė jo ir filmo kūrėjų požiūriai. Tais metais pasirodė ir dar vienas filmas su S. B. Cohen - V. Hugo romano "Vargdieniai" kino adaptacija.Filmografija:1995 - Jack and Jeremy’s Police 41998 - Live from the Lighthouse1998-99 - The 11 O’Clock Show2000; 2003-04 - Da Ali G Show2002 - Ali G parlamente / Ali G Indahouse2005 - Curb Your Enthusiasm (tv šou, epizodinis vaidmuo)2005 - Madagaskaras / Madagascar (įgarsintojas)2006 - Rikis Bobis: Greičiausio kvailio legenda / Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby2006 - Boratas. Kaip šaunusis Kazachstano žurnalistas Amerikoj patirtį graibstė / Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan'2007 -  Svynis Todas: demoniškasis Flyto gatvės kirpėjas / Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street2008 - Madagaskaras: Pabėgimas į Afriką / Madagascar (įgarsintojas)2009 - Brüno'2011 - Hugo2012 - Diktatorius / The Dictator2013 - Žinių vedėjas 2: legenda tęsiasi / Anchorman 2: The Legend Continues2016 - Šnipas per klaidą / The Brothers Grimsby2016 - Alisa Veidrodžio karalystėje / Alice Through the Looking Glass

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2018 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 5
  Neregistruotų vartotojų: 122
  Iš viso užsiregistravę: 72679
  Naujausias narys: robertas1011
  Šiandien apsilankė: 125639
Reklamos nekenčia: 8


My status  Music.lt Skype
Muzika per facebook  Music.lt Facebook