Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Sinstation


Muzika


Veiklos pradžia: 2016
Valstybė: Lietuva
Pagrindinis stilius: Roko muzika


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Indie rock



Informacija

 

The Station [DELFI/A. Ufarto nuotr.].
The Station [DELFI/A. Ufarto nuotr.].
Sinstation“ (anksčiau besivadinusi „The Station“) - Lietuvos indie roko grupė. Grupės nariai – ne tik keli žinomi muzikantai, bet ir dailininkai, režisieriai bei visuomenės veikėjai. Savo tapatybės jie neatskleidžia ne reklamos sumetimais, o priešingai – norėdami, kad visas dėmesys tektų jų muzikai ir istorijai.

FB paskyroje grupė save apibūdina taip:

„The Station“ yra vieta: jūsų miesto stotis; išsiskiriantis pastatas, kuris iš lėto praranda prasmę šiais dronų, ekologiškų hamburgerių ir elektrinių mašinų laikais. Kai bažnyčią apleidžia tikintieji, ten lieka aukštai iškelta Dievo akis; ištuštėjusioje Technikos šventykloje nelieka nieko – vien balzganas seniai praėjusios romantikos dvelkas „Kasos“ bilietų šaknelėse. „The Station“ yra istorija. Keli įkvėpti žmonės pasakos tą istoriją daina, garsu, žodžiu, fotografija, piešiniu ir filmu. Tai - stoties istorijos: pasakojimai apie šeimą ir pabaisas, apie transformaciją ir sugrįžimą, apie vilkus, aitvarus, žmones ir bedugnes. Vidudienį ir Kalėdas. Apie Išsiskiriančių takelių miestą ir Sidabro laukus. Istorija apie Mergaitę ir Tėtį. „The Station“ taip pat yra ir muzikos grupė, istorijas maišanti su roku suaugusiems: elektroniniu roku, industriniu roku, pietietišku roku ir tiesiog roku. Istorijos yra įvairios, todėl ir muzika įvairi: mes atsinešėme savo atsiminimus bei dainas ir sulydėme jas į kažką naujo, kas, kaip atrodo mums, gali iššaukti tuos buvusius jausmus ir priminti istorijas: kiekvienam savaip, visiems skirtingai.
Esamas tekstas

The Station [DELFI/A. Ufarto nuotr.]. „Sinstation“ (anksčiau besivadinusi „The Station“) - Lietuvos indie roko grupė. Grupės nariai – ne tik keli žinomi muzikantai, bet ir dailininkai, režisieriai bei visuomenės veikėjai. Savo tapatybės jie neatskleidžia ne reklamos sumetimais, o priešingai – norėdami, kad visas dėmesys tektų jų muzikai ir istorijai.FB paskyroje grupė save apibūdina taip: „The Station“ yra vieta: jūsų miesto stotis; išsiskiriantis pastatas, kuris iš lėto praranda prasmę šiais dronų, ekologiškų hamburgerių ir elektrinių mašinų laikais. Kai bažnyčią apleidžia tikintieji, ten lieka aukštai iškelta Dievo akis; ištuštėjusioje Technikos šventykloje nelieka nieko – vien balzganas seniai praėjusios romantikos dvelkas „Kasos“ bilietų šaknelėse. „The Station“ yra istorija. Keli įkvėpti žmonės pasakos tą istoriją daina, garsu, žodžiu, fotografija, piešiniu ir filmu. Tai - stoties istorijos: pasakojimai apie šeimą ir pabaisas, apie transformaciją ir sugrįžimą, apie vilkus, aitvarus, žmones ir bedugnes. Vidudienį ir Kalėdas. Apie Išsiskiriančių takelių miestą ir Sidabro laukus. Istorija apie Mergaitę ir Tėtį. „The Station“ taip pat yra ir muzikos grupė, istorijas maišanti su roku suaugusiems: elektroniniu roku, industriniu roku, pietietišku roku ir tiesiog roku. Istorijos yra įvairios, todėl ir muzika įvairi: mes atsinešėme savo atsiminimus bei dainas ir sulydėme jas į kažką naujo, kas, kaip atrodo mums, gali iššaukti tuos buvusius jausmus ir priminti istorijas: kiekvienam savaip, visiems skirtingai.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 206
  Iš viso užsiregistravę: 73324
  Naujausias narys: 12betno1
  Šiandien apsilankė: 234784