Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Tadas Juodsnukis


Muzika


Valstybė: Lietuva
Pagrindinis stilius: Pop, R&B muzika


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Pop



Informacija

 
Aprašymas      Diskografija      Faktai      Įvertinimai      Populiarumo kreivė

Tadas Juodsnukis - tai 2014 m. "Eurovizijos" atrankoje sužibęs dainininkas bei dainų autorius.

Atlikėjo istorija:

Nuo 2010-ųjų metų privačios vokalo pamokos pas Povilą Meškėlą.
Nuo 2010-ųjų studijos pramoginio scenos meno(dainavimo) specialybėje.
Nuo 2011- ųjų sunkiojo roko grupės "Wulture" lyderis ir vokalistas.
Nuo 2012- ųjų dainavimo dėstytojas, profesorius Vytautas Juozapaitis.
2013-Vienas pagrindinių vaidmenų miuzikle "Pranašas"
2013- TV šou "Romeo ir Džiuljeta" NUGALĖTOJAS.
2013- Pagrindinis- Romeo vaidmuo, roko operoje "Meilė ir Mirtis Veronoje" .
2014- Roko operoje "Paryžiaus Katedra" , Klopeno vaidmuo
2014- LRT projekto "Dvi Žvaigždės" prizininkas.
2014- Projekto "The Show of Depeche Mode" vokalistas.
2014- Radvila Rudasis, Anželikos Cholinos režisuotame miuzikle "Žygimanto Augusto ir Barboroas Radvilaitės legenda".
Esamas tekstas

Tadas Juodsnukis - tai 2014 m. "Eurovizijos" atrankoje sužibęs dainininkas bei dainų autorius. Atlikėjo istorija: Nuo 2010-ųjų metų privačios vokalo pamokos pas Povilą Meškėlą. Nuo 2010-ųjų studijos pramoginio scenos meno(dainavimo) specialybėje. Nuo 2011- ųjų sunkiojo roko grupės "Wulture" lyderis ir vokalistas. Nuo 2012- ųjų dainavimo dėstytojas, profesorius Vytautas Juozapaitis. 2013-Vienas pagrindinių vaidmenų miuzikle "Pranašas" 2013- TV šou "Romeo ir Džiuljeta" NUGALĖTOJAS. 2013- Pagrindinis- Romeo vaidmuo, roko operoje "Meilė ir Mirtis Veronoje" . 2014- Roko operoje "Paryžiaus Katedra" , Klopeno vaidmuo 2014- LRT projekto "Dvi Žvaigždės" prizininkas. 2014- Projekto "The Show of Depeche Mode" vokalistas. 2014- Radvila Rudasis, Anželikos Cholinos režisuotame miuzikle "Žygimanto Augusto ir Barboroas Radvilaitės legenda".

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (26)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Grace
2015 m. kovo 22 d. 21:26:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pirmas singlas:


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Stripped
2015 m. sausio 26 d. 02:21:08 2015-01-26 02:25:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

____________________
Žmogus - invazinė rūšis
Atsakyti
Rutonė
2015 m. sausio 26 d. 01:36:48 2015-01-26 01:49:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Galbūt ir esi teisus. Daug tų sąmokslo teorijų kyla tada, kai per daug paslapčių visame kame - ir balsų skaičiavime, ir balsavime, ir dar nežinia, kaip tie užsienio komisijos nariai parinkti. Ir man absoliučiai jokio pasitikėjimo nekelia Valinsko persona (nors jis galbūt nė kiek prie visos tos atrankos eigos neprisideda). Neatrodo labai jau patikimas ir muzikoj vargiai nors kiek nuraukiantis Giržadas. Va todėl ir prasideda tokie pasvarstymai "o kas gali paneigt, kad..." Žinok, nelabai nustebčiau, kad bent jau kai kuriais atvejais gali būt ir surašoma, ką kalbėt, nors abejoju, ar kuris iš dalyvių, kurio interviu rodomas PRIEŠ dainą (o balsuojama visos laidos metu) ims ir prisipažins, kad jam duota daina nepatinka? Tada veikiausiai ir negautų balsų. Tai kur tada lygintis su tais, kurių palaikymo komandos prisiperka krūvas kortelių? Ir taip, tu teisus, Stalčiaus pravardė prikibo Neringai.  Ir kad ir kaip ten būtų, man būtų BE GALO ĮDOMU išgirst Tado "Not Perfect" versiją. Įtariu, ne prastesnė už Edgaro būtų, o gal net ir geresnė (na čia jau subjektyvus reikalas, bet...).


Atsakyti
velniux
2015 m. sausio 26 d. 01:18:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ką aš ir rašiau prieš tai, žmogui sunku susitaikyt su tuo, kad ne visada viską lemia tavo objektyviai didesnis talentas. Ir kai žmonių mintyse šitas mitas pirmą kartą sugriaunamas, reakcijos gali būti ir kur kas emocionalesnės nei šitas Tado įrašas. Aišku, kad jis dėjo ant eurovizijos vien jau dėl to, kad iškrito. Pradeda ieškot priekabių kitur ir aiškint, kaip visi juo pasinaudojo ar iš jo išsityčiojo. Bet vienintelis dalykas, ką tokiais įrašais jis parodo, tai savo nebrandumą. Jei jis tikrai būtų buvęs geriausias, būtų padaręs geriausiai net jei, kaip jis čia rašo, jam buvo sukeltos kažkokios papildomos kliūtys. Jei nesugebėjo, reiškia, reikia pirmiausia ieškoti priežasčių savyje, o tik po to viską versti kažkokioms aplinkybėms. Suprasčiau, jei jis tikrai būtų buvęs objektyviai geriausias ir nei vienas kitas dalyvis su juo net iš tolo negalėtų lygintis, bet vat jį kažkokių būdu išmestų, tada gal ir galima būtų lieti emocijas, nes tikrai žmogus būtų padaręs viską, ką gali, ir padaręs tai geriau už bet ką kitą. Dabar taip toli gražu nebuvo. Ir kad jo daina šįkart kažkiek gal ir buvo stipresnė už Liepą ar Moniką, ar Neringą (nežinau ar čia ją tuo stalčium vadinat, bet daugiau variantų nelabai matau į šitą vietą), dar nesuteikia jam teisės koneveikti visą pasaulį ir vaidinti kažkokio nuskriausto tobulojo princo. 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
velniux
2015 m. sausio 26 d. 01:07:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai, kad man ar bet kam kitam ta daina atrodo tragiška, dar nereiškia, kad lygiai taip pat atrodo ir Tadui. O kodėl jis turėjo pats bandyt save įtikint, kad ta daina jam patiko? Ką, kas nors liepė jam taip šnekėt ir tekstą surašė, kurį jis prieš kameras turėjo pasakyt? Turint omeny, kad, pavyzdžiui, Lubys labai atvirai leido suprasti, kad jam jo atliktas kūrinys labai nepatiko, nematau priežasties, kodėl leisdami Edgarui kalbėti laisvai organizatoriai ar dar bala žino kas turėtų kaip nors reguliuoti, ką kalba Tadas ar bet kuris kitas dalyvis. Truputį per daug tų konspiracijos teorijų, man rodos. Viskas čia daug elementariau ir paprasčiau nei kartais mėgstam įsivaizduoti.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Rutonė
2015 m. sausio 26 d. 01:02:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dar šis tas. Ryte 15min.lt rašė apie tai, ką Tadas rašė savo FB (spėju), nes dabar to įrašo ne(be)radau:

„Labai Ačiū visiems, kad palaikote ir rašote, diskutuojate, bei džiugu, jog suradau daugybę naujų žmonių,kuriems patikau. Labai tuo džiaugiuosi! (šypsosi) Jei atvirai? ..DĖJAU IR BUVAU DĖJĘS ant tos Eurovizijos ir visų purvinų ir durnų dalykų, taisyklių... sutarčių nepasirašiau, viskas baigės, galiu kalbėt (šypsosi) Nepaklusau taisyklėms, sakiau ką galvoju, atėmė ir pakeitė dainą... Ar taip galima? Dabar nebesvarbu – pralaimėjau, reiškia negalima (šypsosi). Aš neiškritau – mane išmetė (šypsosi) Gyvenimas tęsiasi. Mes dar susitiksime, jei neisiu dirbt buhalteriu, gal gana dainuot..? P.S .. Man buvo tokia svarbi eurovizija, jog aš per savo pasirodymą viriau dešreles su bulvėm“Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/zmones/naujiena/eurovizija/lietuviai-eurovizijoje/is-eurovizijos-iskrites-tadas-juodsnukis-dejau-ant-jos-ir-visu-purvinu-taisykliu-124-480738#ixzz3PsLtDs70 

Taip kalbėt gali tik labai įskaudintas žmogus. Ir nors nemažai smerkiančių komentarų po tuo straipsniu, visgi Tadą aš palaikau. Jei su tavim elgiasi kaip su šiukšle, kaip galima jaustis gerai? Nenoriu baudžiamosios bylos užsidirbt už asmens įžeidimą, tad tai, ką manau apie Valinską ir Giržadą, pasilaikysiu sau. O komisija čia tik statistai, sudėliojantys balus, kurie jiems (greičiausiai) nurodyti. Ir dar Net ir nekaip su ta daina pasirodęs Tadas tikrai buvo geresnis ir už nusidainavusias Liepą ir Moniką, ir už Jurgį, ir už, sorry, Stalčių. Tik visi jie kažkodėl liko.


Atsakyti
Rutonė
2015 m. sausio 26 d. 00:53:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O, būsimasis psichologas prabilo :) Įdomios tavo įžvalgos, bet va man įdomu, kaip tu į tai, kad tame interviu Tadas pats save bandė įtikint, kad jam ta daina patiko, nors taip nebuvo? Specialiai pasileidau tą dalį įrašo dar kartą peržiūrėt - ką matau: 1 - na neįtikina manęs, kad Tadui ta daina nuoširdžiai patiko; 2 - na ji tokia... jokia, nors tu ką..; 3 - jam atsiskleist ji kažkokia per trumpa... Ir tokia, nu, jokia - be jokių ten kulminacijų ar dar ko nors ryškaus, kas atkreiptų dėmesį. Nors šiaip jau esu sumauta lyrikė, nu nepatiko man "Factory Hearts". ir kad ir kaip ten bebūtų, Tadas ją vis tiek geriau už Wilmą La sudainavo. Ar galėjo geriau? Nu nežinau. Ar negyvai dainai galima įkvėpt gyvybės? Ne.


Atsakyti
velniux
2015 m. sausio 26 d. 00:13:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Lena toj dainoj, su kuria laimėjo Euroviziją, apskritai beveik nedainavo - ten daug panašiau buvo į greitakalbę.

 

Kas dar dėl Tado, taip, žmogus turi bene didžiausią potencialą iš visų atrankoje dalyvavusių atlikėjų, bet tenka pripažint, kad tiek praeitoj laidoj, tiek dar vienoj ar dvejose prieš tai jis tikrai nepadarė jokio įspūdžio savo pasirodymu. Nei gero, nei blogo. Tiesiog būdavo toks blankus ir kas kartą po dainos būdavo jausmas, jog kūrinys liko neišpildytas. Aiškiausiai tas pasijautė per užsienio hitų vakarą, bet panašu buvo ir jau atliekant Eurovizines dainas. Taip, aišku, yra ne vienas ir ne du atlikėjai, kurie turėjo be kalbų kristi anksčiau už jį, bet tai nereiškia, kad jis gali "chaltūrint". O buvo panašu į tai. Ir čia ne šios vienos laidos problema. Be to, neskaičiau jokių straipsnių ir pan., bet per tą trumpą interviu prieš pasirodymą per laidą jis gi pats sakė, kad "Factory Hearts" jam labai prilipo ir jis norėtų, kad būtent ši daina važiuotų į Euroviziją. Komisijai kalbant irgi teigė, jog nejautė jokio diskomforto ją dainuodamas, priešingai - kūno kalba netgi kažkiek rodė, jog jis yra patenkintas tiek savo pasirodymu, tiek gauta daina. Tai vat arba jis labai geras aktorius, arba, žinot, eilinis nuskriaustą vaidinantis įsižeidęs žmogelis, kuris pirmą kartą išžengė iš savo komforto zonos ir pamatė, kad ne viskas rožėm klota, bei dėl to nusprendė pradėti kaltinti visus aplink, tik ne pats save. Oh well.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 52
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 64421