Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Vakarų Plentas


Muzika


Valstybė: Lietuva
Pagrindinis stilius: Pop, R&B muzika


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Alternative pop



Informacija

 
Aprašymas      Diskografija      Faktai      Įvertinimai      Populiarumo kreivė

Vakarų Plentas“ - alternatyvios pop muzikos grupė, kurią sudaro elektroninės muzikos kūrėjas Žilvinas Juodis ( žinomas kaip DJ Blackie), aktorius, muzikantas, dainų tekstų autorius Adomas Stančikas ir atlikėja Akwili.

Oficialiai grupė gimė 2008 metų vasarą, Žilvinui ir Adomui studijoje pradėjus įrašinėti dainas. Tais pačiais metais grupės pirmoji sukurta daina „Laiko turistas“ pateko į radijo stoties „Opus 3“ leidžiamą muzikinį CD rinkinį. Tuo metu apie koncertinę veiklą negalvoję, o įrašams susibūrę atlikėjai ieškojo savo skambesio ir paleido į eterį dar kelias dainas – „Filmas“, „Žirafa Dubašta“ ir „Mieste“. Nuo 2009 metų vasaros grupės nariai pradėjo dirbti individualiai, Žilvinas klubinės kultūros srityje, o Adomas tęsė savo koncertinę veiklą su grupe „Flaer“.

Atlikėjai suvesti netikėtų aplinkybių vėl susibūrė bendrai veiklai tik 2017 metais. Per tuos metus sukaupę nemenką muzikinės patirties bagažą, pradėjo dalintis savo idėjomis, kurios vėl įtraukė į bendrą kūrybą.

Grupės atsikūrimą lėmė Adomo noras dainuoti duetu. Bendradarbiauti buvo pakviesta atlikėja Akwili. Duetas pateikė klausytojams šiuolaikinę A. Mamontovo dainos „Vieną kartą Paryžiuj“ interpretaciją, kuri puikiai atskleidė Akwili bei Adomo itin subtilų muzikinį skonį. Žilvino padaryta kūrinio aranžuotė įkvėpė muzikantus naujiems darbams.

Vakarų Plentas savo neįprastomis, įmantriomis kompozicijomis pasakoja istorijas apie meilę. Kiekviena daina, tai tarsi atskira, o kartais rodos, kad galėtų būti ir tęstinė siužeto tema. Tekstuose vyrauja romantiška, nostalgiška, kartais grubi, šiek tiek kosminė meilė. Subtilius tekstus papildo metaforos, sudėtingo žmogaus santykio su savimi, pasauliu ir artimais problematika.

Visi grupės nariai turi daugelio metų muzikinę patirtį, kurią šiuo metu ketina sudėti į naujas dainas.
Esamas tekstas

„Vakarų Plentas“ - alternatyvios pop muzikos grupė, kurią sudaro elektroninės muzikos kūrėjas Žilvinas Juodis ( žinomas kaip DJ Blackie), aktorius, muzikantas, dainų tekstų autorius Adomas Stančikas ir atlikėja Akwili.Oficialiai grupė gimė 2008 metų vasarą, Žilvinui ir Adomui studijoje pradėjus įrašinėti dainas. Tais pačiais metais grupės pirmoji sukurta daina „Laiko turistas“ pateko į radijo stoties „Opus 3“ leidžiamą muzikinį CD rinkinį. Tuo metu apie koncertinę veiklą negalvoję, o įrašams susibūrę atlikėjai ieškojo savo skambesio ir paleido į eterį dar kelias dainas – „Filmas“, „Žirafa Dubašta“ ir „Mieste“. Nuo 2009 metų vasaros grupės nariai pradėjo dirbti individualiai, Žilvinas klubinės kultūros srityje, o Adomas tęsė savo koncertinę veiklą su grupe „Flaer“.Atlikėjai suvesti netikėtų aplinkybių vėl susibūrė bendrai veiklai tik 2017 metais. Per tuos metus sukaupę nemenką muzikinės patirties bagažą, pradėjo dalintis savo idėjomis, kurios vėl įtraukė į bendrą kūrybą.Grupės atsikūrimą lėmė Adomo noras dainuoti duetu. Bendradarbiauti buvo pakviesta atlikėja Akwili. Duetas pateikė klausytojams šiuolaikinę A. Mamontovo dainos „Vieną kartą Paryžiuj“ interpretaciją, kuri puikiai atskleidė Akwili bei Adomo itin subtilų muzikinį skonį. Žilvino padaryta kūrinio aranžuotė įkvėpė muzikantus naujiems darbams.Vakarų Plentas savo neįprastomis, įmantriomis kompozicijomis pasakoja istorijas apie meilę. Kiekviena daina, tai tarsi atskira, o kartais rodos, kad galėtų būti ir tęstinė siužeto tema. Tekstuose vyrauja romantiška, nostalgiška, kartais grubi, šiek tiek kosminė meilė. Subtilius tekstus papildo metaforos, sudėtingo žmogaus santykio su savimi, pasauliu ir artimais problematika.Visi grupės nariai turi daugelio metų muzikinę patirtį, kurią šiuo metu ketina sudėti į naujas dainas.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1951
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 248304