Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Wizards York


Muzika


Veiklos pradžia: 1997
Valstybė: Lietuva
Pagrindinis stilius: Alternatyvioji muzika




Informacija

 

"Wizards York" susiformavo 1997 metais. Kolektyvas kūrė ir grojo daugiausia breakbeat stiliaus muzika su tam tikru hip-hopo prieskoniu bei koncertavo gimtojo miesto Vilniaus klubuose. Kai kurios dainos buvo gan sėkmingos, todėl pateko į tam tikrų radijo stočių eterį ir vienoje iš jų netgi gavo apdovanojimą pogrindinės muzikos kategorijoje . Grupė liko aktyvi iki 2004m. ir išbandė save naujuose stiliuose tokiuose kaip D&B, 2step ir nujazz, tačiau dėl vidinių nesutarimų laikinai nutraukė savo veiklą.

Prieš 3-4 metus grupė atsikūrė, tačiau jau neb pilnu sastatatu ir vėl aktyviai ėmėsi kūrybos. Muzikos stilistika tapo įvairesnė, taip pat pasikeitė pats kūrybos ir atlikimo procesas – buvo visiškai atsisakyta kompiuterių ir dabar visa kūryba atliekama tik analoginiais instrumentais. 2013 metais Wizards York išleido savo pirmąjį oficialų EP ‘a2k’ kartu su debiutiniu vaizdo klipu ‘about to kick’, kuriame galite pamatyti vieną geriausių šių laikų motociklų akrobatų – Arą Freestyle. EP ‘a2k’ galite paklausyti ar parsisiusti iš internetinio puslapio www.wizardsyork.com arba iš bet kurio didžiojo internetinio muzikos platintojo.
Esamas tekstas

"Wizards York" susiformavo 1997 metais. Kolektyvas kūrė ir grojo daugiausia breakbeat stiliaus muzika su tam tikru hip-hopo prieskoniu bei koncertavo gimtojo miesto Vilniaus klubuose. Kai kurios dainos buvo gan sėkmingos, todėl pateko į tam tikrų radijo stočių eterį ir vienoje iš jų netgi gavo apdovanojimą pogrindinės muzikos kategorijoje . Grupė liko aktyvi iki 2004m. ir išbandė save naujuose stiliuose tokiuose kaip D&B, 2step ir nujazz, tačiau dėl vidinių nesutarimų laikinai nutraukė savo veiklą. Prieš 3-4 metus grupė atsikūrė, tačiau jau neb pilnu sastatatu ir vėl aktyviai ėmėsi kūrybos. Muzikos stilistika tapo įvairesnė, taip pat pasikeitė pats kūrybos ir atlikimo procesas – buvo visiškai atsisakyta kompiuterių ir dabar visa kūryba atliekama tik analoginiais instrumentais. 2013 metais Wizards York išleido savo pirmąjį oficialų EP ‘a2k’ kartu su debiutiniu vaizdo klipu ‘about to kick’, kuriame galite pamatyti vieną geriausių šių laikų motociklų akrobatų – Arą Freestyle. EP ‘a2k’ galite paklausyti ar parsisiusti iš internetinio puslapio www.wizardsyork.com arba iš bet kurio didžiojo internetinio muzikos platintojo.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

 Dainos
 Albumai
 
a2k
2013
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 32242
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 164344