Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Daugybė manęs


Tipas: Eilėraštis
Publikavimo data: 2012m. Sausio 25d. 18:22


Kartais atrodo, kad aš – tai ne vienas ir tas pats žmogus, o daugybė viduje manęs maištaujančių (tai dominuojančiu, tai recesyviniu elgesiu) merginų. Lyg aš būčiau dėlionės dėžutė, kurioje voliojasi daug skirtingų detalių, kurių nei viena neatitinka kitos, tačiau jas sieja tik spalvinis kontekstas, kuris priklauso nuo besikeičiančių pažiūrų, principų, nuotaikos..
Lyg būčiau dūdmaišis, kuris išgauna fortepijono garsą. Berods atrodau vienaip ir atitinkamai parodau savo požiūrį į gyvenimą, tačiau manyje plaukioja kita melodija – noriu visiškai ko kito, tačiau dėja fantastiško..
Vieną akimirką galiu įsivaizduot, kad pajėgčiau savo gyvenimą pastatyti ant vienos kortos. Jei ne ta laimingoji korta – visas gyvenimas griūtų, nueitų veltui ir taip skaudžiai bei nebepataisomai, kad net nepadėtų tėvai.
Aš nesu naivuolė ar optimistė, kuri „pasitiki“, kad išeis būtent taip, kaip planuoji, tikiesi.. Aš kaip tik esu realistė su pesimismo prieskoniu, tačiau kur reikia įpaišau ir optimizmą (koks gi be jo gyvenimas?;)). Nežiūriu į gyvenimo aukštybes su nuostaba ir baime, o drąsiai apie tai svajoju, bet neleidžiu sau daugiau. Mėgstu sedėti kalno vidury, tiesiog paprastumas man arčiausiai pasiekiamas ir protui suprantamas kaip tinkamas, nepavojingas gyvenimui vertybių lobynas, iš kurio galima semtis kukliai tiek, kad nesusigadinčiau gyvenimo maksimaliai. Maksimalizmas kaip debilizmas.. Maksimlistai siekia daugiausio ir viską stato ant „daugiausio“. Ne, jei aš gyvenu, tai reikia nugyventi turiningai ir šį bei tą naudingo nuveikti (kalbu apie darbus visuomenei, gamtai, menui..) ir palikti bent šiokius tokius pėdsakus, kitaip tariant, pasitikiu savimi tiek, kad net drįstu pasikliauti savo pasaulėžiūra ir pakloti jos pūkelius visuomenėje, kad kitiems tektų ne riešutus gliaudyti, o plunksneles rinkti. Palikčiau kokių geresnių, neprastos meninės vertės darbų – ir man to pakaktų.
Man patinka aiškinti. Na padėti, vadovauti.. Norėčiau įkrėsti proto žmonijai (skamba absurdiškai ir herojiškai), tačiau tai net neturi būt kažkas neapčiuopiamai išaukštinto (kalbant apie mano karjerą), o paprasto, pagal mano galimybes.
Karjera man ne per seniausiai buvo didis terminas, vien tik dėl to, kad aš maniau, jog jis reiškia šį tą prasmingo ir protingo, atspindėjo brandą ir savarankiškumą. Dabar tai darosi nebe toks blizgantis viršelis, o tinkamas požiūris į gyvenimo pirmąjį įspūdį: viskas yra pasiekiama, tik reikia noro. Tiesa, jei neturėčiau noro, kaži ar aš apie ką nors bent galvočiau. Manyje dega entuziazmas padėti, aiškinti (skamba taip, lyg norėčiau dirbti mokytoja), tačiau mastau apie patinkančia veiklą gyvenime, apie bendradarbiavimą: naudą sau ir visuomenei. Visai kaip grybo ir medžio „bendradarbiavimą“.
Tačiau kartais, kad ir kaip seniai svajoju apie ekologistės profesiją, manyje kartais išsiveržia kiti „aš“.. Tai menininko sielos kertelė, kuri trokšta kurti, atrasti... Bet Ši puselė turi bendro su realiąja manimi – noriu palikti pėdsaką.
Absurdišką yra ir tai, kad sulaukiu įvairios aplinkinių nuomonės, bet keista, kad teigiamos ir palankios, tad gaunasi taip, kad dėlionės gabalėliai turi nepaprastai didelį ryšį, kad ir kokios jos bebūtų skirtingos.

 
 2012m. Sausio 25d. 18:22

 2014 m. birželio 29 d.
 2014 m. birželio 10 d.
 2012 m. rugpjūčio 30 d.
Komentarų: 2 Atgal

Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Nazgul
2012 m. kovo 5 d. 17:06:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Velnias, pati perskai2iau po kurio laiko ir man patiko ..


____________________
I`ll wrap my hands around your neck so tight with love, love. ♥
Atsakyti
new_ballsas
2012 m. vasario 26 d. 23:46:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsuk į kurybingi.lt , čia kūrybos skiltis merdėja ;)


____________________
Kaip besigirtų laikraščių bei žurnalų redakcijos, knygų leidyklos, ir t.t., periodiškiausiai ir didžiausiais tiražais yra leidžiamas tualetinis popierius :D
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Jeff Buckley Jeff Buckley
7,8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 88
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 103837