Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.

Gairės


 2013 m. / music.lt rinkimai

Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (15)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Addicted
2014 m. kovo 25 d. 23:30:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Amaranthe geri, bet siek tiek vaikiski. Nors net nezinojau, kad cia yra ju gerbeju. Visgi ESTK geresni


____________________
You get the life you're given
Atsakyti
Crazyz
2014 m. kovo 25 d. 12:54:40 2014-03-25 12:55:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Plius, Šlovės kategorija manau ir renkama ne pagal dabartinius pasiekimus, o pagal praeities pasiekimus, tad vėlgi sakyti, kad Foje ar Kernagis nieko šiemet nenuveikė, todėl nenusipelnė, kiek ironiška. :D Taipogi nemanau, kad Šlovės kateogrijoje turėtų būti nominuota kokia Gaga, Backstreet Boys, Kesha ar Pupytės. Pamąstykit, ką šnekat :D


Atsakyti
Crazyz
2014 m. kovo 25 d. 12:53:17 2014-03-25 12:53:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, pripažįstu nesu susipažinęs su šia grupe. Bet visgi šioje kategorijoje buvo stiprių konkurentų kaip SigurRos, Biffy Clyro, QOTSA, GIAA, Pearl Jam, kurie verti šios kategorijos laimėtojo vardo. Tad per drąsiai kalbi, jog be konkurencijos.


Atsakyti
saliakelio
2014 m. kovo 25 d. 12:36:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

nu jei DM isrinkta geriausia elektronine/sokiu muzika tai ... tuomet ir sokit pagal tokia muzika. Turbut butu laimeje ir kaip geriausi vestuviu muzikantai, jei tokia kategorija butu ir ten nominuoti ... Ir siaip tokiuose rinkimuose pastebimas niurios skandinaviskos atmosferos isigalejimas


Atsakyti
MP4
2014 m. kovo 25 d. 12:23:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai kad 2013-ais Nick Cave & The Bad Seeds be konkurencijos ne tik alternatyvaus roko kategorijoje, bet ir bendroje iskaitoje - vienareiksmiskai metu albumas


Atsakyti
rabithunter
2014 m. kovo 25 d. 12:11:19 2014-03-25 12:12:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai cia jau tradicija musice kaip ir kad laimi dauguma kategoriju grupes uz "gyvenimo nuopelnus" nes isleido kazka gero 1986 ar 1997, nes cituojant kai kuriuos arsiausius diskusiju "karius" - per M1 (vietoj M1 irasom MTV, RC ar kita muzikine televizija/i popsa orientuota radio stoti) girdejau kad visos naujos dainos "lievos"

 

 


Atsakyti
lacunacoil
2014 m. kovo 25 d. 10:49:48 2014-03-25 10:50:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man labai patinka metalstorm.ee sistema apdovanojimų. Ten skirtingose kategorijose adminai atrenka verčiausius nominantus ir dažniausiai tokias grupes kaip Dream Theater, nightwish, Metallica ir panašiai, na aukšto kalbiro, palieka nenominuotas, tačiau yra galimybė nariams patiems įrašyti savo variantą, jei neranda iš jų parinktų kažko. Tokiu atveju yra apsidraudžiama dėl to, kad balsuos vien todėl, kad žinoma grupė visiems, o jei pasirodo, kad tarkim Dream Theater albumas buvo tikrai geras už jį nubalsuos įrašomame balse. Pvz šiemet Progressive metal kategorijoje nenominavo Ayreon albumo, tačiau jis užėmė trečią vietą šioje kategorijoje, vien todėl, kad fanai nubalsavo tiek kartų patys jį įrašydami.

Plius, vis dar manau, kad reikia nominuoti albumu, o ne atlikėjus atskirai. Tarkim tuoemt šiemet nei Mamontovas, nei Foje nebūtų galėję gauti, nes neišleido nieko 2013 metais (geriausi hitai nesiskaito).


____________________
The Riddle Wants To Be...
Atsakyti
Rutonė
2014 m. kovo 25 d. 08:58:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O manęs rezultatai pernelyg nestebina. Viena, tikrai ne visada yra laiko/noro išklausyt visus pretendentus (taip, pripažįstu, tai negerai, bet yra kaip yra), kita vertus, manau, nemažai suveikė ir tai, kad nemažai veteranų išleido naujus albumus/sugrįžo (kaip ilgam?) į sceną/eterį. Pagaliau tikrai negaliu vienodai klausyt klasikinio roko ir hip hopo ar r'n'b - kai kurie stiliai mano ausims netgi nėra muzika apskritai (o to, kas man vėžį varo, tikrai nenominuosiu jokiam apdovanojimui. Nebent remčiausi a la pasauliniais vertinimais, bet tai tikrai nebus mano nuomonė. Nes jei kažkurioje kategorijoje kažko nepažymėjau - nedaviau balų, tai ir turi būt skaičiuojama kaip 0 balų (o ne kad aš ten (dar) nebalsavau/neturiu nuomonės/dar kažką), nes tiesiog ten nėra to, kas man tiktų, po to skaičiuojant nuo visų balsavusių skaičiaus. Na bet aš ne apie technologijas). Tas pat dėl šlovės muziejaus. Apie tai, kas ko vertas/nevertas, vargiai ar galima nuspręst objektyviai - juk visi vertinimai yra subjektyvūs. O vardai vis dėlto tokie, kad išsirinkt vieną verčiausią (net vertinant subjektyviai) sunkoka. Nebent kas turi susikūręs kokį nuosavą vertinimo kriterijų. Aš ne. Vertinu tik tiek, kiek man patinka/nepatinka. Kas be ko, patekusieji į šlovės muziejų nei kitąmet, nei dar kada nors neturėtų būt nominuojami (nors šiemet juk nuskabėjo atvejis, kad į Rokenrolo šlovės muziejų kai kas sugebėjo patekt ir antrą kartą).

O iš lietuviškos muzikos pozicijų - vėlgi nelabai yra iš ko rinktis, nes: muzikuojančių yra tikrai nemažai, bet taip pat nemaža dalis jų nurašoma dėl nežinia kokių priežasčių - netinka formatas, dar kažkuo neįtinka, kažkas dar kžkam nepatinka, tai ir lieka tie patys vardai (nors dažniausiai tie patys ir vykdo aktyviausią veiklą metai iš metų).

Na ir apskritai - jei kartojasi tie patys vardai kasmet - gal tikrai bent jau kitais metais tų pačių nevertėtų siūlyt ir pernelyg nevaitot, jei kuri kategorija liks tiesiog tuščia.


Atsakyti
Isa
2014 m. kovo 25 d. 06:52:26 2014-03-25 06:53:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

spėju, kad ir kitais metais bus tie patys laimėtojai


Atsakyti
be_inis
2014 m. kovo 25 d. 00:18:07 2014-03-25 00:19:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Sunku tikėtis atrasti čia visą apimantį ir apeliuojantį rezultatą, tai viena. Vargiai metų muzikos 'paveikslą' teatspindi, tai antra. Bet turim tai, už ką buvo nubalsuota. 

Asmeniškai man, metų geriausiųjų surinkimas ir surišimas balsuojant į šitokį sąrašą, turi suveikti, kaip geras būdas atrasti keletą perliukų. Kažką stebinančio iš čia atrastų nebent labai apleidęs savo muziką klausytojas. Tad susumavus, paveikslas toksai, keliantis jausmą, jog kažkur matyta ir atkarota n-kartų. 

Tarkime Leon Somov su Jazzu teisingai atspindi kas dedasi mūsuose. Tarkime ba čia nubalsuotas pelnytai, bet visa kita labai siaurame rate stovi. Hip Hop'o , net ir pats populiariausias lygis žanro, daugiau turėjo pasiūlyti nei tas pats Eminemas. Depeche Mode vardas, tenka pripažinti, amžinai bus karksimas, o jų atsiradimas elektroninės/šokių muzikos dalyje po naujojo albumas, man atrodo kaip pats keisčiausias reikalas. Moby - dar vienas, savo meto Alos Pugačiovos atitikmuo, viena karta ant vieno jo albumo užmigo beklausydama tai dabar ir vertina už 'nuopelnus'. 

Toksai įspūdis susidaro, bet čia tik muziko liaudis subalsavo, greitomis. Ar ne ? 

 

Mano pasiūlymas: nereikia apimti visų visų stilių, galima pasitenkinti ir labiau bendrais suskirstymais. kaip pvz Kasmetinės seilės mamontavui, pink floyd'ams ir visiem kitiem, besikartojantiems pavadinimams :P. Panašiam stiliuje, bent jau kažkoks groteskiškas susidomėjimas kiltų. 


Atsakyti
einaras13
2014 m. kovo 24 d. 23:23:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aha, ne, klystu. Bet Foje ir Mamontovas galėjo mane tiesiog suklaidinti, nes tai panašūs dalykai.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
MusicLt
2014 m. kovo 24 d. 23:17:18 2014-03-24 23:19:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Praėjusių metų laimėtojus galite rasti čia:

 

https://www.music.lt/lt/muzika/Atskleisti-Music-lt-2012-m-geriausieji/19986/


Atsakyti
Crazyz
2014 m. kovo 24 d. 23:13:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

hm, nepamenu. Bet irgi įdomu, tada koks pointas šitos kategorijos, jei nominuojami tie patys.


Atsakyti
einaras13
2014 m. kovo 24 d. 23:09:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Praeitų metų laureatai praktiškai tie patys (iš atminties sakau), todėl ir nesuprantu, kodėl antrą kartą tuos pačius nominuojam?


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Crazyz
2014 m. kovo 24 d. 23:04:32 2014-03-24 23:12:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, pagaliau. Dėl trijų pirmų nieko keisto, taip ir turėjo būti :)

Kas labiau keista dėl Placebo ir Nick and Seeds. Šiuose dviejuose kategorijose tikrai buvo vertesnių, kurių albumai 2013 m. buvo labiau viršiję visus lūkesčius.

Toliau Depešai, Mobis, puiku, nors pastarojo vieotoje galėjo geriau atsidurti Moderat, kurie išleido tikrai puikų albumą, Mobis tai visad geras, bet jo naujame albume gal tik porą labai gerų dainų, kitos so so.

Eminemas kaip visad, repo kategorija man labai mažai pažįstama.

Pop/rnb kategorija buvo labai nuobodi, bet turbūt laimėjo verčiausias.

Neustinku ir su Modernios sunkiosios muzikos laimėtoju, geri jie, bet liksiu prie nuomonės, jog verčiausi buvo NIN, tiek albumu, tiek vizualiu albumo pristatymu.

Black Sabbath viskas čia irgi tvarkoje, gal dėl metų dainos dar būtų galima pasiginčyti.

O Hansas yra savo srities Dievas, plojimai jam :D

 

 

P.s. kas liečia Music.lt šlovės muziejų, kur galima pažiūrėti praėjusių metų laureatus? Nerandu. Reikėtų gal atskiros skilties kažkur saite, kur būtų galima juos matyti :)

 

 


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Šiaurės Kryptis Šiaurės Kryptis
8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3457
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 306928