Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Beata iš grupės "Funky" pristato seno hito šiuolaikinę versiją

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Funky. [Youtube nuotr.]

Funky. [Youtube nuotr.]

Dvidešimtmečio koncertinio turo koncertams besiruošianti grupė "Funky" gerbėjams pristato šiuolaikinę vieno garsiausių savo hitų interpretaciją. Daina "Lietaus lašai" buvo įrašyta devyniasdešimtųjų pabaigoje. Iškarto po išleidimo, kūrinys sulaukė milžiniško pasisiekimo ir tapo jauno kolektyvo vizitine kortele. Grupės "Funky" vokalistė Beata pasakojo, kad kartais šią dainą tekdavo atlikti net kelis kartus vieno pasirodymo metu. "Pagaliau atėjo toks laikas, kad pasigirdus pirmiesiems šios dainos garsams, norėdavau sprukti nuo scenos. Dabar visa šita istorija kelia šypsena, kaip ir pati daina, bei gražūs jaunystės prisiminimai. "Lietaus lašai" šiandien prikelti naujam gyvenimui ir tikiuosi klausytojai teigiamai įvertins 2014 metų versiją" - kalbėjo Beata.

Pastaruosius penkerius metus beveik nesirodžiusi viešumoje, dabar Beata rengiasi triukšmingam sugrįžimui. Ruošiama koncertinė programa, naujos dainos ir šiuolaikiškos senų dainų interpretacijos, kartu su šokėjais profesionalais statoma choreografija.





Susijusi informacija


  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Šaltinis: Music.lt   Peržiūrėta kartų: 3296   Data: 2014-11-07
Esamas tekstas

Funky. [Youtube nuotr.]Dvidešimtmečio koncertinio turo koncertams besiruošianti grupė "Funky" gerbėjams pristato šiuolaikinę vieno garsiausių savo hitų interpretaciją. Daina "Lietaus lašai" buvo įrašyta devyniasdešimtųjų pabaigoje. Iškarto po išleidimo, kūrinys sulaukė milžiniško pasisiekimo ir tapo jauno kolektyvo vizitine kortele. Grupės "Funky" vokalistė Beata pasakojo, kad kartais šią dainą tekdavo atlikti net kelis kartus vieno pasirodymo metu. "Pagaliau atėjo toks laikas, kad pasigirdus pirmiesiems šios dainos garsams, norėdavau sprukti nuo scenos. Dabar visa šita istorija kelia šypsena, kaip ir pati daina, bei gražūs jaunystės prisiminimai. "Lietaus lašai" šiandien prikelti naujam gyvenimui ir tikiuosi klausytojai teigiamai įvertins 2014 metų versiją" - kalbėjo Beata.

Pastaruosius penkerius metus beveik nesirodžiusi viešumoje, dabar Beata rengiasi triukšmingam sugrįžimui. Ruošiama koncertinė programa, naujos dainos ir šiuolaikiškos senų dainų interpretacijos, kartu su šokėjais profesionalais statoma choreografija.


Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Susijusios naujienos

Grupės
0
3

Gerais albumo „Tarp krentančių žvaigždžių” pardavimais besidžiaugiantys Funky nariai dabar gali džiūgauti ir dėl savo naujos interneto svetainės pasisekimo. Pastaruoju metu grupės svetainė susilaukė daugybės lankytojų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kaimyni...
Nauja grupės
0
2

Interneto platybėse atsirado nauja grupės Funky svetainė. Visiem fanams šioje svetainėje suteikta galimybė susipažinti su grupės diskografija ir išsamia šio kolektyvo biografija. Naujienų skiltis leis grupės gerbėjams neatsilikti nuo įvykių eigos, o perso...
Grupė
0
5

Grupė "Funky" po ilgų darbų studijoje išleidžia savo naują, jau dvyliktą albumą. Lietuvoje naujasis albumas pasirodys lapkričio mėnesį, grupės gerbėjai jame galės išgirsti daugiau nei 10 dainų lietuvių ir rusų kalbomis. Tarp garsių grupės hitų, ku...
Olego Gazmanovo dovana grupei „Funky”
0
9

Atrodo, kad artimi Beatos iš „Funky” ir grupės vadybininko Jurijaus ryšiai su Rusijos estrados tituluotomis žvaigždėmis nenueina perniek. Jau labai greitu laiku klausytojus pasieks naujausia „Funky” atliekama daina, kuri tuo pačiu yra ir gerai žinomas hit...

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Omega (LT) Omega (LT)
3,6

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 22479
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 445119