Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Konkursas: įvertink "Galapagai 2012" grupes ir laimėk bilietus į festivalį!

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Galapagai.

Galapagai.

Iki jubiliejinių 10-ųjų roko naktų likus vos kiek daugiau nei savaitei skubame pradžiuginti jus dar vienu konkursu ir galimybe laimėti bilietus į šį įspūdingą muzikos festivalį.

"Galapagai" šiais metais žada įspūdingą programą, kurioje - daugiau nei 30 grupių iš Lietuvos bei užsienio.

Nori patekti į 2012 m. "Galapagus" ir laimėti bilietą savo draugui? Tavęs laukia itin paprasta užduotis - susipažinti su žemiau pristatomais šių metų festivalio atlikėjais ir įvertinti juos dešimties balų sistemoje.

Visi įvertinę savo favoritus dalyvaus žaidime, kurio laimėtojas paaiškės jau šį sekmadienį.

Linkime sėkmės!





Susijusi informacija


  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.

Gairės


 konkursas

Peržiūrėta kartų: 2626   Data: 2012-07-25
Esamas tekstas

Galapagai. Iki jubiliejinių 10-ųjų roko naktų likus vos kiek daugiau nei savaitei skubame pradžiuginti jus dar vienu konkursu ir galimybe laimėti bilietus į šį įspūdingą muzikos festivalį.

"Galapagai" šiais metais žada įspūdingą programą, kurioje - daugiau nei 30 grupių iš Lietuvos bei užsienio.

Nori patekti į 2012 m. "Galapagus" ir laimėti bilietą savo draugui? Tavęs laukia itin paprasta užduotis - susipažinti su žemiau pristatomais šių metų festivalio atlikėjais ir įvertinti juos dešimties balų sistemoje.

Visi įvertinę savo favoritus dalyvaus žaidime, kurio laimėtojas paaiškės jau šį sekmadienį.

Linkime sėkmės!

1

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 


Didžiausias muzikos ir pramogų festivalis Lietuvoje „Galapagai/Roko Naktys” siūlo nepraleisti progos ir smagiai pašėlti prieš artėjančią pasaulio pabaigą! 2012-ais metais siautulinga festivalio 10-ojo gimtadienio fiesta vyks laisvės ir pramogų oazėje – Zaraso saloje. Nepamirštamus 2 dienų ir 2 naktų įspūdžius dovanos per 30 grupių iš Lietuvos ir viso pasaulio! „Galapagai/Roko Naktys“ vyks 2012 metais, rugpjūčio 3 ir 4 dienomis, Zaraso ežero saloje, Zarasuose.

Pasižiūrėk, ką šiais metais siūlo "Galapagai" ir išrink savo favoritus!

Visi balsavusieji dalyvauja žaidime, kurio laimėtojas gaus du bilietus į festivalį. Nepraleiskite savo šanso!

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
„Nors nelaikau savęs grynu roko atlikėju, mano muzikos pamatas ir pats muzikavimo supratimas remiasi roko, arba tiksliau – pankroko filosofija: gaivališka, be jokių taisyklių, alternatyvu. Todėl man daug maloniau dalyvauti roko festivalyje nei popmuzikos renginiuose“, – sakė vienas žymiausių Lietuvos atlikėjų.
Komentarai: 387
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
“Sindikato” smogikai užsuka bytą bene visoje Lietuvoje: nuo mažų miestelių iki diemiesčių arenų ir festivalių. 2011metais atšvęsta grupės15-os metų sukaktis.

G&G sindikato smogikai užsuks bytą ir šiais metais „Galapaguose/Roko Naktyse“.
Komentarai: 40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
1990-aisiais savo veiklą pradėjusi „Siela“ – Lietuvos gotikinio roko pionieriai, tapę laisvės ir maištaujančios roko kartos simboliu. Daugiau nei 20 metų gyvuojanti „Siela“ – viena iš nedaugelio lietuviškų grupių, kuri nenutilo, nepaseno ir liko ištikima pasirinktam keliui. Jau 20 metų gyvuojanti grupė išleido ne vieną kultinį albumą. 2010-aisiais „Siela“ kartu su žinomiausiais Lietuvos roko atlikėjais įrašė grupės dvidešimtmečiui skirtą jubiliejinį albumą „XX“, o pernai išleido pirmą savo diskografijoje koncertinę vinilo plokštelę „Visa matanti akis“.
Komentarai: 132
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Galapaguose / Roko naktyse“ skambės ir AC/DC akordai, kuriuos atliks patyrusių Lietuvos rokerių komanda „AC/DC Tribute.lt“. Daugiau nei dešimtmetį sėkmingai gyvuojantis „AC/DC Tribute.lt“ projektas unikaliai perteikia Australijos rokerių muzikinę dvasią, klasika tapusiems roko himnams suteikdamas modernų dinamikos užtaisą.
Komentarai: 1

Bix

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
"Bix" muzikos pagrindas – puiki ritmo sekcija (Gintautas „Profesorius“ Gascevičius ir Skirmantas Gibavičius buvo pripažinti geriausiais Lietuvos pop/rock instrumentalistais). Modernus stilius ir pasaulio dėmesys Atgimimui leido Bix aktyviai koncertuoti Vakarų Europoje ir JAV. Jau dešimtą kartą festivalyje koncertuosianti Sauliaus Urbonavičiaus-Samo vedina „BIX“ šiemet ketina užkurti tradicinę linksmą fiestą prie festivalio scenos. Pasak „Galapagų / Roko naktų“ prodiuserio A. Barniškio – Blėkos, „BIX“ pasirodymo metu šėlsmas prie scenos būna ypatingas – ši roko grupė sutraukia įvairaus amžiaus publiką, suteikdama festivaliui jau klasika tapusio prieskonio.
Komentarai: 30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
„OOMPH!“ savo karjeros pradžia laiko 1992-uosius, kai pasirodė pirmasis elektro stiliumi įrašytas singlas „Ich bin Du“ („Aš esu Tu“), šovęs į Vokietijos nepriklausomos muzikos hitų dešimtuką. Nepaisydami šio singlo ir 1992 m. pasirodžiusio pirmojo albumo „OOMPH!“ sėkmės, Dero (vokalas, būgnai), Crap (gitara, klavišiniai) ir Flux (gitara, programavimas) paniro į naujų muzikinių horizontų paieškas. Iš elektroninės muzikos pasukusi „metaliniu“ keliu, „OOMPH!“ tapo viena pirmųjų grupių, sėkmingai sulydžiusių elektroninius ritmus su šaižiais gitaros rifais.

Toks industrinio metalo skambesys paskutiniajame XX a. dešimtmetyje „OOMPH!“ ne tik dovanojo kritikų liaupses, bet ir padėjo pelnyti skirtingų muzikos stovyklų – metalo, gotikinio roko, elektro stiliaus – gerbėjų simpatijas. Būtent „OOMPH!“ išrastas metalo ir elektro lydinys įkvėpė tokių grupių kaip „Rammstein“, „Megaherz“, „Eisbrecher“ kūrybą.

„Mūsų koncertuose neišvysite sprogimų ir fejerverkų – išpažįstame autentišką, dirbtiniais prieskoniais nepagardintą roko atlikimą. Koncertų metu mūsų trijulę papildo bosistas ir būgnininkas, o svarbiausias pasirodymo akcentas – nenutrūkstamai pulsuojanti gyvybingos muzikos energija ir kartu su žiūrovais kuriamas industrinio roko vakarėlis. Koncerte negali būti jokių sienų tarp mūsų ir žiūrovų“, – teigia „OOMPH!“ gitaristas Flux.
Komentarai: 38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
„Soul Stealer“, anksčiau buvę žinomi kaip „Soul Brothers“, yra tradicinio heavy metalo grupė iš Vilniaus, kuri – nuo pat sūsikūrimo 2003 metais – smarkiai prisidėjo prie naujos susidomėjimo bangos tradicine harmoninga heavy metaline muzika. Jų koncertai jau keletą metų surenka sausakimšus klubus ir sales, o ištikima gerbėjų kolona visad lydi grupę ir festivaliuose, kuriuos Lietuvoje „Soul Stealer“ aplankė veikiausiai jau visus. Nenuostabu - juk grupės muzika suręsta taip, jog ją atliekant net sienos ima drebėti.
Komentarai: 48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Pagrindiniai 2004 m. susikūrusios „Chase & Status“ nariai – multiinstrumentalistas Saul Milton (Chase) ir klavišinių partijas atliekantis didžėjus Will Kennard (Status). Grupė dažnai bendradarbiauja su įvairių stilių atlikėjais, yra įrašiusi bendrų kūrinių su Rihanna, Cee Lo Green, Example, Tinie Tempah.

2008 m. išleistas debiutinis grupės albumas „More Than Alot“ Didžiosios Britanijos šokių muzikos topų viršūnėje pakilo iki 2 vietos, o kasmetiniuose „Drum & Bass Awards“ apdovanojimuose 2009 m. pelnė geriausio metų albumo titulą. 2011 m. tuose pačiuose apdovanojimuose „Chase & Status“ nugalėjo „Metų koncerto“ ir „Metų prodiuserio“ kategorijose.

Didžiausią šlovę grupei kol kas atnešė pernai išleistas albumas „No More Idols“ – iškart po pasirodymo jis šovė į 2 vietą labiausiai perkamų albumų Didžiojoje Britanijoje viršūnėje, nusileidęs tik pasauliniam Adele fenomenui „21“. „No More Idols“ populiariausių albumų 40-tuke išsilaikė net 35 savaites.

Elektroninės muzikos korifėjai šiemet yra vieni labiausiai graibstomų atlikėjų didžiausiuose po atviru dangumi vykstančiuose Europos festivaliuose. Grupės pasirodymai papuoš tokių festivalių kaip „Global Gathering“ (Didžioji Britanija), „Rock Am Ring“ (Vokietija), „Rock in Rio“ (Portugalija) repertuarą, o daugelyje elektroninės muzikos fiestų „Chase and Status“ grieš pagrindiniu smuiku.

Įdomu, jog „drum and bass / dubstep“ stilių išpažįstanti „Chase & Status“ yra pakviesta ir į didžiausią Didžiosios Britanijos roko bei metalo festivalį „Download“, kur pasirodys pagrindinėje scenoje šalia tokių roko mohikanų kaip „Metallica“, „Black Sabbath“.
Komentarai: 1
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Metalo scenos veteranai „Mandragora“ ištikimiems šio žanro gerbėjams žinomi dar nuo 1998 metų. Jau po poros veiklos metų grupė įsitvirtino tarp stipriausių Lietuvos metalo kolektyvų. Per ilgametę karjerą grupė koncertavo su tokiais atlikėjais kaip „Insomnium“, „Dismember“, 2008 m. laimėjo nacionalinį W.O.A. „Metal battle“ finalą, o šiemet alternatyviosios muzikos apdovanojimuose T.Ė.T.Ė. buvo pripažinta metų metalo grupe. Prieš mėnesį „Mandragora“ išleido antrąjį savo albumą „Carnal cage“.
Komentarai: 3
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
My Favourite Gun - roko grupė ryžtingai besibraunanti į lietuviško muzikinio pasaulio džiungles, atlikėjai jau yra susikrovę milžinišką sceninės patirties bagažą, tačiau dar nėra praradę jaunatviško užsidegimo. O naujasis grupės vokalistas - Mantvydas Sabaitis, tai netikėtas atradimas, kuris abejingais nepaliko ne vieną tūkstantį „Lietuvos balso“ gerbėjų. Nuo jų neatsilieka ir repo grupė Omerta, kurie šiais metais vėl aktyviai griebėsi muzikinės veiklos. Surengė nemažai koncertų, tarp kurių apšildė hiphopo krikštatėvį Grandmaster Flash, o taip ko gi pristatė naują vaizdo klipą bei labai palankiai įvertintus muzkinius video kvietimus į renginius.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Iš Pirėnų pusiasalyje esančio, bet Didžiajai Britanijai priklausančio Gibraltaro kilę „Breed 77“ dar yra krikštijami „Gibraltaro mafija“. Šios grupės kūryboje jaučiamas autentiškas kultūrinis prieskonis. Flamenko tradicijomis paremtas gitarų skambesys, Šiaurės Afrikos ritmai bei progresyvaus metalo lydinys papuošė grupės repertuarą ir suteikė jai tarptautinės roko žvaigždės statusą. Dėl savitai išreikšto nacionalinių šaknų puoselėjimo sunkiojoje muzikoje, išskirtinio vokalo bei nepriekaištingo techninio atlikimo kritikai „Breed 77“ lygiuoja į vieną eilę šalia tokių pasaulinių garsenybių kaip „System of a Down“ bei „Sepultura“.

„Breed 77“ yra patyrę roko festivalių vilkai – grupė dalyvavo tokiose prestižinėse fiestose kaip „Download“, „Rock Am Ring“, „Wacken“. Prieš 2 metus „Breed 77“ pirmąkart atvyko ir į Lietuvą, kur dalyvavo aštuntajame „Roko naktų“ festivalyje. Zaraso saloje sulaukusi puikaus publikos palaikymo, Gibraltaro mafija vadinama grupė ir šįsyk pernelyg nedvejojo sulaukusi „Galapagų / Roko naktų“ festivalio organizatorių kvietimo antrąsyk apsilankyti Lietuvoje.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Jama&W maždaug prieš tris metus pirmą kartą sujungė savo improvizacines muzikos ir lyrikos minčių išraiškas. Nuo tos akimirkos susikalbėjimui tarpusavy žodžių jiems nebereikėjo ir nebereikia. Jau patį pirmą kartą lipdami į sceną jaunuoliai puikiai žinojo, kad nieko nežino ką ten darys.. Daugiau nei po 117-os koncertų ir septyniolikos aplankytų Lietuvos miestų bei miestelių, jie vis dar taip pat puikiai to nežino! Kodėl?! Pakanka bent kartą pajusti tą neapsakomą improvizacijos džiaugsmą, kad tu jo jau niekada nebenorėtum paleisti.

Jama&W - tai visų pirma laisvė, ir laisvas, niekam imponuoti nesistengiantis turinys, kurio esmė - išreikšti save ir kaskart iš naujo patikėti stebuklais. jama&W - tai freestyle'as. Kitoks freestyle'as. Ir vien tik freestyle'as!
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
"Colours Of Bubbles" pirmuose Lietuvos alternatyvinės muzikos apdovanojimuose „T.Ė.T.Ė“buvo pripažinti geriausia rook grupe.

2012 m. pavasarį grupė sukūrė muziką režisieriaus Tomo Jasinsko Šiaulių dramos teatre pastatytai amerikiečių dramaturgo Adam Rapp pjesei „Inertiškos dujos“.

Šiuo metu šiauliečiai ruošią naują koncertinę programą ir albumą.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
„Sanctimony“ – dar vienas latvių roko kolektyvas, pasirodysiantis jubiliejinio festivalio „Galapagai / Roko naktys 2012“ scenoje. „Death‘n‘roll“ atlikėjai per savo karjerą yra pasirodę su tokiomis grupėmis kaip „Dismember“, „Whitesnake“, „Entombed“, „Judas Priest“, „Napalm Death“, „My Dying Bride“. 2010-aisiais „Latvian Metal“ apdovanojimų ceremonijoje grupė pripažinta geriausiu „gyvų“ pasirodymų kolektyvu.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Tarptautinis bandas pavadinimu „Timohi“ išdygo 2005 metais. Kolektyvas aktyviai dalyvauja aktualiuose renginiuose, palaikydamas įvairias socialines akcijas prieš terorizmą, tautinę ir rasinę diskriminaciją, už brolybę, lygybę ir laisvę, koncertuoja įvairiuose menų, kultūros festivaliuose, miestų šventėse. Per tikrai ne vienerius savo evoliucijos ir kūrybinių ieškojimų metus šiandien „Timohi“ įvardina savo muziką kaip eclectic rock.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Laime Pilniga“ festivalyje viešės antrą kartą. 2010-aisiais kaimyninės šalies atstovai netikėtai tapo vienais didžiausių į Zaraso salą susirinkusios publikos numylėtinių. Savo muzikinius eksperimentus pradėjusi 2005 metais, grupė išgarsėjo po trejų metų laimėjusi du didžiausius Latvijos muzikinius konkursus „Coca Cola Soundwave“ ir „Rock Legion“ bei su MTV pagalba išleidusi pirmąjį video klipą.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Penkiolika žmonių į sceną sutalpina „Despotin Fam & The Big Bang Band“ orkestras. Hiphopo ekspertų pripažįstamas kaip vienas solidžiausių šio žanro projektų Lietuvoje atlikėjų sambūris jau seniai išaugo „grupės“ rėmus. Vaiper, Shmeklos ir Liezhuvio MC komanda, pritariančios vokalistės, gyvi pučiamieji, būgnai, boso gitaros, didžėjus su efektų bloku – ši sintezė iš proto varo „Despotin Fam“ gerbėjus ne tik Lietuvoje.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Savo dainų tekstuose etnopankroko atlikėjai ironizuoja postsovietinės visuomenės tematika. Kultine savo šalyje tapusi grupė susikūrė 2001 metais, išleido septynis albumus ir išpopuliarėjo ne tik gimtinėje, bet ir Ukrainoje, Rusijoje, Lenkijoje, Čekijoje. „Krambambulya“ grojamas pankrokas su folk elementais sužavėjo ir grupės „Gogol Bordello“ lyderį Eugenijų Hutzą, ketinantį su baltarusių grupe įrašyti bendrą dainą.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
„Neonfly“ – pakankamai šviežias gūsis britų metalo scenoje. Grupė susikūrė 2008 metais, o pirmąjį savo albumą „Outshine the Sun“ išleido pernai. Ypač vertinama už įspūdingus gyvus pasirodymus, „Neonfly“ jau antrus metus iš eilės aktyviai koncertuoja įvairiuose Europos roko festivaliuose. „Nors Didžioji Britanija nėra labai pelninga rinka „power metal“ stiliaus grupėms, tačiau įspūdingas „Neonfly“ debiutinis albumas gali pakeisti šią situaciją“, prognozuoja britų žurnalas „Powerplay“.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Dee & Kamy“ – grupė iš Pabaltijo, vos išlindusi iš pogrindžio smarkiai sudrumstė ramius Hip Hop‘o kultūros vandenis. Jazz, funk, soul bei kitų muzikos žanrų persmelkta muzika sukurta ir įkvėpta pagal tokias taisykles ir principus, kuriuos įvedė tokios legendos kaip Marley Marl, DJ Premier/Gang Starr, Large Profesor, Pete Rock, Big Daddy Kane, Rakim ir daugelis kitų. Grupė susideda iš dviejų asmenų: Dee (Valdo K.) bei Kamy (Tautmilas Č.). Dee yra atsakingas už muzikos kūrybą ir prodiusavimą tuo tarpu Kamy yra grupės balsas ir visų tekstų autorius. Gyvi grupės Dee&Kamy pasirodymai – tikra energijos bomba, kuri nepalieka abejingais net ir tų, kuriems Hip Hop‘o muzika iki tol buvo svetima. Keletas kūrinių vos patekusių į žiniasklaidos kanalus sulaukė didelio susidomėjimo, o iš viso jų debiutiniame albume „Original Taste“ – net 18. Visi kūriniai atliekami tik anglų kalba.
Komentarai: 1
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Bene žinomiausia alternatyvaus roko grupė Latvijoje. Prieš tris mėnesius „Dzelzs Vilks“ gavo apdovanojimą už geriausią metų roko albumą Latvijoje. Tai jau šeštasis analogiškas titulas dvidešimtmetį pernai atšventusios grupės istorijoje. Nors „Dzelzs Vilks“ per savo ilgametę karjerą nevengė išbandyti disko, folk ir kitų muzikos stilių, visi šie eksperimentai buvo paremti rokenrolišku skambesiu.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
„InMe“ – Vakarų Europos alternatyvaus roko gerbėjams puikiai žinoma grupė iš Brentvudo (Didžioji Britanija). Šio kolektyvo ištakos siekia dar 1996-uosius, tačiau pirmąjį albumą „Overgrown Eden“ grupė išleido tik 2003 metais. Debiutinis „InMe“ darbas pasiekė pirmąją vietą labiausiai perkamų Didžiosios Britanijos roko muzikos albumų sąraše ir nutiesė kelius sėkmingos tolesnės karjeros kelius.

„InMe“ rengia bendrus turus su tokiomis grupėmis kaip „Nickelback“, „Limp Bizkit“, „Pendulum“, „Deftones“, koncertuoja pagrindiniuose didžiųjų roko festivalių „Download“, „Sonisphere“, „Reading“ scenose. Šių metų vasarį „InMe“ išleido jau penktąjį savo albumą „The Pride“, kuris vėl buvo puikiai sutiktas ilgamečių grupės gerbėjų ir roko muzikos kritikų, o Didžiosios Britanijos indie muzikos albumų sąrašuose pakilo į aštuntąją poziciją.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Pirmųjų veiklos metų sukaktį švenčianti Lietuvos grupė. „ReedNoBrass“ debiutavo praėjusių metų gegužę inicijuotų projektu „WillNews“. Muzikantai įkvėpimo semiasi iš tokių atlikėjų kaip „Fleet Foxes“, „Local Natives“, „Cold War Kids“, „Justice“, Johnny Cash bei kitų, o savo stilių apibūdina kaip indie pump.
Komentarai: 1
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Stipraus, greito ir melodingo „stoner“ roko stiliaus atstovai festivalio klausytojams žada pateikti įstabų roko reginį, kuriam neatsispirs daugelis pakratyti galvas mėgstančių sunkesnės muzikos gerbėjų.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
The Sneekers – kitoks electro gūsis Lietuvos klubinės muzikos padangėje! Vaikinų duetas pasirodys “Loftas / Nissan Juke Stage” penktadienio naktį bei uždarys pirmąją festivalio dieną miegoti neleidžiančiais ritmais.
Komentarai: 1
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Komentarai: 3
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
2002 metais susikūrusi Latvijos grupė „The Factor“ savo dešimties metų karjeroje yra padariusi kelias pertraukas, tačiau pernai su trenksmu sugrįžo į didžiąsias scenas. 2011-aisiais „The Factor“ ne tik išleido savo debiutinį albumą „Bottoms Up“, bet ir koncertavo Londone, Frankfurte, Taline.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Estijos grupės „Mimicry“ stilių vienareikšmiškai apibūdinti būtų gana sudėtina. Arogantiškų ir agresyvių atlikėjų įvaizdį pasirinkusi „Mimicry“ balansuoja tarp electroclash, psichodelinio techno ir garažinio roko. Pernai „Mimicry“ pasirodė įvairiuose Latvijos, Suomijos, Danijos festivaliuose, grupė taip pat koncertuoja įvairiuose Londono klubuose, o jų debiutinį albumą šiemet išleis Švedijos leidybinė kompanija.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Grupė “Multiks” derina žaismingą ir saldų pop dainavimą su svajingai šaltais synthpop garsais.

Grupė susikūrė 2008-aisiais Vilniuje, pirmoji grupės daina - "Ledinis Angelas".

„Norime, kad dainos būtų stilingos, išbaigtos, gerai aranžuotos ir klausydami patys neraukytumėm kaktos ir nebūtų gėda :). Ką reiškia "Multiks"? Tai grupės nariams gražiai skambantis "skanus" žodis. Gali būti kad daugeliui šis žodis asocijuosis su žodžiu „multikai“, bet tai nėra blogai...“- sako Paulius.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
My Favourite Gun ir Omerta – dvi visiškai skirtingos muzikinės grupės, du visiškai skirtingi stiliai, bet abi lyg šviežio oro gūsis Lietuvos muzikinėje padangėje. Projektas užgimęs vienam vakarui per alternatyvios muzikos apdovanojimus „T.Ė.T.Ė.“, šį kartą ruošią specialią šiam festivaliui skirtą programą ir žada energingą pasirodymą.
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Komentarai: 0
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Komentarai: 4
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Komentarai: 0

Komentarai (6)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
monstriska_plyta
2012 m. liepos 29 d. 23:17:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

ooo, laukiam nesulaukiam :)


____________________
If the music is too loud, youre too old.
Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2012 m. liepos 26 d. 13:13:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

bus idomios roko naktys shiemet. ;) Dee n Kamy, AC/DC Tribute, Chase n Status, Style Mistake, InMe, Breed 77, Jama n W, BIX ir kiti. ;)


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
Miglaja
2012 m. liepos 25 d. 17:18:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

NEVESIS !!  Pirmoj vietoj man šita stoner'io grupė yra.

O tik paskuj must see sąraše rikiuojasi: Siela(girdėti, bet po pirmo karto atgimė meilė jiems), Oomph, Breed77, AC/DC.lt(nerealiai gerai sueina visada), Roadkill(puikiausiai žinomi ir visada gerai ištaškantys), InMe, Laime Pilninga, My Favourite Gun ir Mandragora.

O per visas kitas grojančias grupes galima bus keliaut nuo vienos palapinės prie kitos šnekat ir gurkšnojant alutį :)

 


____________________
\"The best is yet to come..\"
Atsakyti
Izzo
2012 m. liepos 25 d. 15:58:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

b**ys, ne roko naktys


Atsakyti
kinomane
2012 m. liepos 25 d. 14:16:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

/m\


Atsakyti
Crazyz
2012 m. liepos 25 d. 14:10:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ne nu Music.lt pastaruoju metu taškosi bilietais, labai džiugu :)

 

O vat Chase and Status ir Oomph reikia pamatyti!


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Susijusios naujienos

Muzikos festivalis Galapagai grįžta namo - į Zaraso ežero didžiąją salą
0
0

Likus vos dienai iki kalendorinio pavasario, muzikos ir pramogų festivalis Galapagai skelbia šių metų festivalio pokyčius ir žinią, kad festivalis grįžta į Zarasus – Zaraso ežero didžiąją salą! „Labai džiugu tai pranešti! Būtent čia, didžioje Zaraso sa...
Į festivalį „Galapagai“ sugrįžta elektroninės muzikos kūrėjai „Chase & Status“, programa pildosi ir kitais muzikiniais vardais
0
0

Pačiame vasaros įkarštyje, liepos 29-30 dienomis, viename vaizdingiausių kraštovaizdžių, ežerų apsuptyje – Palūšėje, įsikurs muzikos festivalis „Galapagai“, kuris šiemet bene geriausią vasaros vakarėlį maišys su įdomiausiais šių dienų Lietuvos atlikėjais,...
„Galapagai 2019“ pristato naująją Valtinės sceną ir visą festivalio line-up‘ą
0
0

Šią vasarą naujai atgimusi velniškai patraukli, kinematografiška Palūšės Valtinė jau tapo šio sezono traukos objektu: savaitgaliais visa pakrantė pilna žmonių. Liepos 26-27 dienomis – festivalio „Galapagai 2019“ metu – ten įsikurs viena scenų. Šiandien pr...
Kultinis vakarėlių ciklas „Neonkės“ ruošiasi įspūdingam renginiui su britų žvaigžde RITON
0
0

Klubinėtojų visuomet nekantriai laukiamos „Neonkės“ ruošiasi ypatingam vakarėliui neįprastoje vietoje: kovo 1 d. pirmą kartą ir tik vienai nakčiai „Neonkės“ keliasi į menų fabriką „Loftas“. Prognozuojama, kad tai bus vienas galingiausių 2019-ųjų elektroni...

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Kyuss Kyuss
8,5

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 83
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 57683