Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.

Gairės


 Eurovizija

Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (4)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2022 m. vasario 5 d. 16:51:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nu aš suprantu, kai žiniasklaida pučia iš skyrybų burbulus, bet kai užzombinti žmonės pradeda visokias žinutes įžvelginėti, tai jau man virš visko...

Lygiai taip pat Lolita nuo Hatari skiria šviesmečių atstumai. Lolita yra daug mistiškesnis ir "mėgėjiškesnis" numeris. Hatari – labai tiesmukiškas, žinutė labai tiesioginė, o atidirbtas šimtą kartų profesionaliau. Nulis panašumo, nebent dėl to, kad abu pasirodymai yra trenkti, bet trenktų pasirodymų būna kasmet. Ir jie dažniausiai arba visiškai už borto lieka, arba yra top5. Lolitai tikrai kvepia dugnu. 

Man, kaip kokybiškos muzikos mėgėjui, absoliučiai nevienodai, ką išsiųsim, nes matau vieną labai gerą dainą ir marias blogų dainų. Ir man absoliučiai px, kaip pasirodys ta daina, svarbu kad ji skamba gerai, švariai ir sukelia teigiamas emocijas. O dar ir žiupsnelį lietuviškumo įneša, ko tikrai labai seniai beturėjom. Tad agituoju visus prabalsuoti už Monika Liu tiek pusfinalyje, tiek finale!!!


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Rutonė
2022 m. vasario 5 d. 13:15:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ciniškai vertinant, Erica tarsi rodo „Jurgi, matai, ką praradai? Gailėkis dabar...“ Nu subjektyvus toks požiūris, bet kad taip atrodo. Man daina tiesiog nesusiklausė ne dėl kokių nors idėjų, požiūrių ar kažkokių kitų nemuzikinių dalykų – priedainis baisiai įkyrus ir nemalonus. IKi divos man Erica visai netraukia. Dar reikia labai pasistengt.

Visi kiti... Nu neprisimenu nė vieno. Išskyrus, žinoma, Lolitą. Gal dar Gebrasy (nes prisimenu iš pernai). 

Gebrasy daina geresnė buvo pernai, šiųmetė kažkokia meh... Įvaizdis kaip Hurts (bent man taip pasirodė). Nu nieko tokio, kuo išsiskirtų iš būrio kitų dalyvių. Graži daina ir nieko daugiau. Net neprisimenu, kaip skamba. Irgi ne pats geriausias ženklas.

Lolita. Dainos nelabai rasta, balso nėra, bet idėja, sakyčiau, teisinga. Daina prastesnė nei kad buvo „Get Frighten“, bet... Man toks elektroninis skambesys patinka. Kaip kitiems – nežinau. Ir dar ilgai galvojau (kol neperskaičiau kitų minčių), ką gi visa tai man primena. O primena. Hatari – Hatrið mun sigra. Tai ir truputį verčia abejot, ar niekas niekam su panašumais ir vėl neužklius.

OK, laukiam antrojo pusfinalio. Sakyčiau, šitas stipresnis, sunkiau nuspėt tuos 4 laiminguosius. Garantuotai praeis Monika Liu. Ieva Zasimauskaitė, Rūta Loop, Augustė Vedrickaitė, Vilija Matačiūnaitė man atrodo lygiavertės, kuri liks už borto, lems tik komisijos simpatijos. Ieva man per saldi ir per blanki, Vilija vargu ką su lietuvių kalba sudomins. Iki Monikos Liu tikrai toloka.  Nors ką beiš(si)rinktume, bijau, nebus taip gerai, kaip buvo The Roop. Nebuvo jie tobulumo viršūnė, bet kartelę užkėlė labai aukštai. Tiek, kad šiemet renkuosi grynai ciniškai išskaičiuodama, o kas galėtų būti idėjiškai tinkama. Ir lieku tokia pasyvia stebėtoja, kuriai visiškai vienodai, ką šiemet išsiųsim į Turiną.


Atsakyti
Konditerijus
2022 m. sausio 31 d. 19:44:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man Erica (ne)truputėlį išsinešus pasirode, perspaudus tiesiogine ir perkeltine prasme. Viskas taip gerai su psichologine sveikata, kad net per gerai {#}


Atsakyti
einaras13
2022 m. sausio 31 d. 16:08:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Justės Kraujelytės pasirodymas gal scenografiškai išpildytas gražiai, nu bet svarbiausio faktoriaus – dainos – jame ir trūksta. Nu ji nėra įsimintina. Labai pasistengęs dabar ją šiaip ne taip prisiminiau, bet čia dėl to, kad jau ją girdėjau mažiausiai 6 kartus. Tai nėra geras ženklas. Jei jau iš šito pusfinalio kažką traukti link Eurovizijos, tai nebent Lolita Zero, čia sutiksiu su publikos nuomone. Aišku, čia vėl yra dainos problema, bet šitas elektroninis minimalizmas man veikia žymiai geriau, idėja yra labiau trenkta ir išsiskirianti, o Gyčio nemokėjimas dainuoti gali išeiti ir į pliusą, juk ne talentas talentų jūroje gali išsiskirti net geriau. Tiesa, pernelyg skeptiškas šio pasirodymo atžvilgiu Ramūnas Zilnys visgi pasako teisingai, kad atsižvelgiant į Eurovizijos istoriją, tokie pasirodymai lieka paskutinėse vietose su retomis išimtimis (kaip Verka Serdučka ar Netta, tačiaų jų pasirodymo ideologija buvo daug ryškesnė ir ne tokia klampi kaip Lolita Zero atveju).

P.S. Man baisiai gaila Ericos Jennings. Nesuprantu, per kurį galą jai netinka būti pop diva, man ten viskas jos pasirodyme susižiūrėjo gan neblogai, palyginus. O ir daina neabejotinai stipresnė už kokios Justės Kraujelytės ar, tuo labiau, Queens of Roses. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


The Wombats The Wombats
6,7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 163
  Iš viso užsiregistravę: 73363
  Naujausias narys: skleauqmsi
  Šiandien apsilankė: 24194