Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

RMS reperiai: "Jei radijas mūsų negros, sukursime naują grupę ir dainuosime apie meilę"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"RMS".

"RMS".

Pastaraisiais metais šalies muzikos scenoje naujos, greitai išpopuliarėjančios grupės dažniausiai yra realybės šou dalyviai arba merginų kolektyvai, kuriuos išgarsinti padeda žinomi prodiuseriai. Naujos repo grupės pasirodymas yra neeilinis įvykis vien jau todėl, kad šis stilius, išskyrus retas išimtis, nesuderinamas su tuo, kas įvardijama kaip „formatas“. Būtent todėl grupės RMS kol kas negalime pavadinti pramogų verslo debiutantais ‒ pirmųjų jų dainų, „Su žvaižgde“ ir „Aš kietas“ leisti į eterį radijo stotys taip ir nepanoro.

Grupės nariai, MC Remis ir Meera prisistato pseudonimais. Jiems kaip ir trečiajam RMS nariui DJ Simui, kuris pokalbyje nedalyvavo, viešumo nereikia, visi jie ‒ sulaukę 30 metų arba vyresni, turi nuosavus verslus arba vadovauja privačioms kompanijoms. MC Remis ir DJ Simas sukūrę šeimas. „Mums nebe aštuoniolika metų, todėl jei jau imamės sukurti naują grupę, tai į tą reikalą žiūrime rimtai“, ‒ tvirtina RMS vyrukai.

Grupės kūrybinis variklis, ilgametis reperis MC Remis pasakojo, kad šiuo muzikos stiliumi susidomėjo dar prieš kylant pirmajai repo populiarumo bangai Lietuvoje. „Manau, tai buvo kokie 1994 m., aš tuomet mokiausi septintoje klasėje. Pagrindiniai įkvėpimo šaltiniai – ant bangos buvusi „Kriss Kross“ grupė ir „Sel“, išleidusi savo dainą „Kiemas“, ‒ dalinosi prisiminimais jis.

Anot MC Remio, bandymų su bičiuliais burtis į grupę ir kurti repą per tuos metus buvo daugybė. Pirmuosius tekstus „įrepavęs“ į magnetofono juostą, koncertavęs mokyklose rengiamose „beždžioniukų diskotekose“, karnavaluose ir diskotekose, pasirodyti platesnei publikai galimybių kol kas jis neturėjo. „2000 m. įrašėme pirmą rimtą dainą ‒ „Plastikinis žmogus“, kurią grojo tuometinės radijo stotys. Jei tais metais nebūčiau papuolęs į avariją turbūt grupės reikalai greičiausiai būtų pajudėję. Grįžęs, išsigydęs visas patirtas traumas keletą dainų įrašiau vienas, vėliau su keletu draugų susibūrėme projektui „L&H projects". Kartu įrašėmė kūrinį „Say more heroes“, netgi nufilmavome vaizdo klipą, tačiau netrukus mūsų būrys iširo – keli draugai išvyko į užsienį“, ‒ pasakojo jis.

Su DJ Simu, kuris RMS kuria muziką, MC Remis pasakojo „bendradarbiavęs“ ne vienerius metus, o Meeros atsiradimas grupėje vertas atskiros istorijos. „Kadangi esu rinkodaros specialistas, praėjusių metų rugsėjo mėnesį MC Remis kreipėsi į mane su prašymu išplatinti dainą „Say more heroes“. Paklausiau kūrinį, pagalvojau, kad chebra per tiek metų tikrai patobulėjo. Juokaudamas paklausiau, ar jiems nereikalingas vadybininkas. Jau kitą dieną sulaukiau iš MC Remio skambučio ir pasiūlymo susitikt. Susitikome, pasikalbėjom ir greitai tie susitikimai tapo reguliarūs“, ‒ kalbėjo Meera.

Taigi Meera jūsų grupėje ‒ atsiskleidęs naujas talentas?

Meera: aš visuomet buvau prie „chebros“. Pamažu tobulėjau, bet niekam to nedemonstravau. Man hip-hop'as ir repas visuomet buvo prie širdies ‒ nuolatos klausydavau tą muziką, leisdavau laiką kartu su MC Remiu ir kitais, praktiškai gyvenau tame mūsų rūsyje (juokiasi). Patinka man ir rokas bei kiti muzikos stiliai, bet repas visuomet buvo mėgstamiausia muzika, juolab kad jis taip pat tobulėja ir keičiasi.

Svarbiausia ‒ gerai parašyti žodžiai, kad nebūtų kalbama apie nieką ‒ norisi aiškios minties išsakymo, istorijos atpasakojimo ir apskritai, kažkokio tęstinumo. O šnekant apie talentus, tai jų galima prisižiūrėti įvairiuose talentų šou. Iš manęs anoks talentas ‒ turiu klausą, lankiau muzikos mokyklą, dalyvavau choruose, turiu šiokį tokį balsą, taigi viską sudėjus kažkas ir pavyksta.

Ar formuojant grupę nekilo mintis imtis kokio nors populiaresnio muzikos stiliaus?

MC Remis: kai sausio mėnesį man suėjo 30 metų pasakiau sau, kad jei nemečiau repo iki šiol, niekada jo ir nemesiu. Jei kažką ir galvojau daryti, tai tik susijusio su repo muzika. Taip, mes gal pribarstysim į jį pop muzikos prieskonių, tačiau esmė vis tiek išliks.

Meera: kuomet aš atėjau į grupę, rimtai pradėjom galvoti apie jos pavadinimą, logotipą ir visus kitus marketinginius dalykus, kuriuos mes sugebėtumėm pasidaryti patys. Kadangi grupės trijulė – Remis, Meera ir Simas, sutrumpinimas išėjo RMS, kuris dar išsišifruoja kaip „rap music system“.

Kaip juokavo Remis, jei eilinį kartą jis vėl liktų vienas grupės pavadinimą pasiliktų, galbūt mažosiomis raidėmis papildęs jį iki savo vardo, išeitų ‒ „ReMiS“.

Po pirmosios grupės dainos „Su žvaigžde“, kuri sulaukė dėmesio daugelio naujienų portalų pramogų rubrikose RMS vyrukai kalbėjo perskaitę įvairiausio pobūdžio komentarų. „Pagalvojau, kad dalis tų komentatorių ne tik dainuoti, bet ir minčių normaliai reikšti nemoka. Įdomiausias užsiėmimas jiems – „apdergti“ kitą. Tuomet mums ir šovė mintis sukurti „gabalą“ „Aš kietas“ apie internetinius komentatorius, kurie jaučiasi „kieti“ rašinėdami visokias nesąmones internetinių portalų komentarų skiltyse“, ‒ komentavo Meera, kurio balsas girdisi šiame kūrinyje.

"RMS".

"RMS".

Minėjote, kad savo repą bandote „papopsinti“. Tai formatas, kokio norėtumėte?

Meera: mums reikėtų, kad būtume išgirsti, pastebėti. Taigi pradėjome nuo to, kad atliekame lengvą hip-hop'ą ir tai atsispindi tiek mūsų muzikoje, tiek žodžiuose. Norisi, kad publika išgirstų ir mūsų dainas galiausiai paleistų radijo stotys. Populiarumas nėra svarbiausias tikslas ‒ norime, kad mus išgirdę žmonės sakytų: „o, šitie vyrukai tiksliai išsako mintis“. Gal savo kūryba pakeisim nors mažos visuomenės dalelės mąstymą apie tokius dalykus kaip „žvaigždės“. Pagrindinis tikslas yra išleisti albumą – visų pirmą draugams ir pažįstamiems, sau, galbūt atsiras ir gerbėjų, kuriems patiks tai, ką mes darome. Taip pat norisi sudalyvauti koncertuose, o paskui jau žiūrėsim.

O ką darysite, jei radijo stotys ir toliau atisakys groti jūsų dainas?

MC Remis: jei radijo stotys nepaims sekančio mūsų „gabalo“ sugalvojome su Meera, kad sukursime visiškai naują grupę, kuri greičiausiai vadinsis „Stalčius“ ir dainuosime romantiškas dainas apie meilę. Pirmas kūrinys būtų apie pievoje skraidančius drugelius ir du „draugelius“, būtinai nufilmuotume ir vaizdo klipą (juokiasi).

Kone kiekviena rimčiau koncertuojanti grupė guodžiasi, kad Lietuvoje trūksta gyvai grojančių muzikantų. Kaip jūs vertinate dabartinę situaciją?

MC Remis: kuo toliau, tuo daugiau muzikantų groja gyvai. Aišku, repas niekada negali būti atliekamas pagal fonogramą, nebent leidžiamas instrumentalas. Su muzika sudėtingiau, kadangi reikia dar vieno žmogaus kuris būtų DJ'us scenoje. Dar smagiau groti su muzikantais ir gyva muzika, tačiau tam jau reikia daug žmonių ir didelės koncertinės programos.

Kaip į tokį užsiėmimą reaguoja jūsų antrosios pusės?

MC Remis: gerai reaguoja. Vieną kartą buvau palikęs tekstą ant stalo, tai perskaičiusi jį pasibaisėjusi žmona pareiškė, kad aš galiu ir geriau. Vaikai reaguoja itin gerai, vaikščiodami linguoja pagal ritmą. Pamenu, vieną tekstą parašiau su mažuoju ant rankų, o kitas tuomet piešdamas klausė ritmą pagal kurį kūriau žodžius.

Sakėte, kad ruošiate naują dainą. Kokia bus jos tema?

MC Remis: moterys. Sunku papasakoti apie ką ji, geriau išgirsti. Tai galėsite padaryti jau netrukus.

Lietuvos mastais esate solidaus amžiaus reperiai, taip pat turite šeimas. Ar tai reiškia, kad skandalų nekelsite?

Meera: prie svetimų moterų nelįsime, miegančių girtų gatvėje mūsų taip pat niekas neras. Tokių skandalų mums nereikia.

MC Remis: nebent malūnsparniu nusileisime ant „Akropolio“ stogo ir surengsime nemokamą „koncą“ (juokiasi).

Meera: manau tas „koncas“ būtų labai trumpas, bet svarbiausiai nemokamas (juokiasi).

Jei Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė būtų laimėjusi čempionatą, ar ta proga būtumėte sukūrę dainą?

Meera:
mes norėjome padaryti „gabalą“ krepšinio čempionatui, bet man patinka ir kitos sporto šakos, tarkim ledo ritulys, galvojome sukurti kūrinį apie sportą apskritai. Galbūt daugiau pabrėžti krepšinį, bet pavardinti ir ledo ritulio, futbolo žvaigždes. Gal būtume pertraukę per dantį sporto federaciją už tai, kad pastebimi yra tik krepšininkų laimėjimai, nors ne visada jie pateisina tautos lūkesčius.

MC Remis: sunku pasakyti kaip ten būtų buvę. Tiesiog dabar yra kaip yra. O apie sportą „gabalą“ tikrai sukursime.




Susijusi informacija

RMS

RMS

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Peržiūrėta kartų: 3171   Data: 2011-09-16
Esamas tekstas

"RMS".Pastaraisiais metais šalies muzikos scenoje naujos, greitai išpopuliarėjančios grupės dažniausiai yra realybės šou dalyviai arba merginų kolektyvai, kuriuos išgarsinti padeda žinomi prodiuseriai. Naujos repo grupės pasirodymas yra neeilinis įvykis vien jau todėl, kad šis stilius, išskyrus retas išimtis, nesuderinamas su tuo, kas įvardijama kaip „formatas“. Būtent todėl grupės RMS kol kas negalime pavadinti pramogų verslo debiutantais ‒ pirmųjų jų dainų, „Su žvaižgde“ ir „Aš kietas“ leisti į eterį radijo stotys taip ir nepanoro.

Grupės nariai, MC Remis ir Meera prisistato pseudonimais. Jiems kaip ir trečiajam RMS nariui DJ Simui, kuris pokalbyje nedalyvavo, viešumo nereikia, visi jie ‒ sulaukę 30 metų arba vyresni, turi nuosavus verslus arba vadovauja privačioms kompanijoms. MC Remis ir DJ Simas sukūrę šeimas. „Mums nebe aštuoniolika metų, todėl jei jau imamės sukurti naują grupę, tai į tą reikalą žiūrime rimtai“, ‒ tvirtina RMS vyrukai.

Grupės kūrybinis variklis, ilgametis reperis MC Remis pasakojo, kad šiuo muzikos stiliumi susidomėjo dar prieš kylant pirmajai repo populiarumo bangai Lietuvoje. „Manau, tai buvo kokie 1994 m., aš tuomet mokiausi septintoje klasėje. Pagrindiniai įkvėpimo šaltiniai – ant bangos buvusi „Kriss Kross“ grupė ir „Sel“, išleidusi savo dainą „Kiemas“, ‒ dalinosi prisiminimais jis.

Anot MC Remio, bandymų su bičiuliais burtis į grupę ir kurti repą per tuos metus buvo daugybė. Pirmuosius tekstus „įrepavęs“ į magnetofono juostą, koncertavęs mokyklose rengiamose „beždžioniukų diskotekose“, karnavaluose ir diskotekose, pasirodyti platesnei publikai galimybių kol kas jis neturėjo. „2000 m. įrašėme pirmą rimtą dainą ‒ „Plastikinis žmogus“, kurią grojo tuometinės radijo stotys. Jei tais metais nebūčiau papuolęs į avariją turbūt grupės reikalai greičiausiai būtų pajudėję. Grįžęs, išsigydęs visas patirtas traumas keletą dainų įrašiau vienas, vėliau su keletu draugų susibūrėme projektui „L&H projects". Kartu įrašėmė kūrinį „Say more heroes“, netgi nufilmavome vaizdo klipą, tačiau netrukus mūsų būrys iširo – keli draugai išvyko į užsienį“, ‒ pasakojo jis.

Su DJ Simu, kuris RMS kuria muziką, MC Remis pasakojo „bendradarbiavęs“ ne vienerius metus, o Meeros atsiradimas grupėje vertas atskiros istorijos. „Kadangi esu rinkodaros specialistas, praėjusių metų rugsėjo mėnesį MC Remis kreipėsi į mane su prašymu išplatinti dainą „Say more heroes“. Paklausiau kūrinį, pagalvojau, kad chebra per tiek metų tikrai patobulėjo. Juokaudamas paklausiau, ar jiems nereikalingas vadybininkas. Jau kitą dieną sulaukiau iš MC Remio skambučio ir pasiūlymo susitikt. Susitikome, pasikalbėjom ir greitai tie susitikimai tapo reguliarūs“, ‒ kalbėjo Meera.

Taigi Meera jūsų grupėje ‒ atsiskleidęs naujas talentas?

Meera: aš visuomet buvau prie „chebros“. Pamažu tobulėjau, bet niekam to nedemonstravau. Man hip-hop'as ir repas visuomet buvo prie širdies ‒ nuolatos klausydavau tą muziką, leisdavau laiką kartu su MC Remiu ir kitais, praktiškai gyvenau tame mūsų rūsyje (juokiasi). Patinka man ir rokas bei kiti muzikos stiliai, bet repas visuomet buvo mėgstamiausia muzika, juolab kad jis taip pat tobulėja ir keičiasi.

Svarbiausia ‒ gerai parašyti žodžiai, kad nebūtų kalbama apie nieką ‒ norisi aiškios minties išsakymo, istorijos atpasakojimo ir apskritai, kažkokio tęstinumo. O šnekant apie talentus, tai jų galima prisižiūrėti įvairiuose talentų šou. Iš manęs anoks talentas ‒ turiu klausą, lankiau muzikos mokyklą, dalyvavau choruose, turiu šiokį tokį balsą, taigi viską sudėjus kažkas ir pavyksta.

Ar formuojant grupę nekilo mintis imtis kokio nors populiaresnio muzikos stiliaus?

MC Remis: kai sausio mėnesį man suėjo 30 metų pasakiau sau, kad jei nemečiau repo iki šiol, niekada jo ir nemesiu. Jei kažką ir galvojau daryti, tai tik susijusio su repo muzika. Taip, mes gal pribarstysim į jį pop muzikos prieskonių, tačiau esmė vis tiek išliks.

Meera: kuomet aš atėjau į grupę, rimtai pradėjom galvoti apie jos pavadinimą, logotipą ir visus kitus marketinginius dalykus, kuriuos mes sugebėtumėm pasidaryti patys. Kadangi grupės trijulė – Remis, Meera ir Simas, sutrumpinimas išėjo RMS, kuris dar išsišifruoja kaip „rap music system“.

Kaip juokavo Remis, jei eilinį kartą jis vėl liktų vienas grupės pavadinimą pasiliktų, galbūt mažosiomis raidėmis papildęs jį iki savo vardo, išeitų ‒ „ReMiS“.

Po pirmosios grupės dainos „Su žvaigžde“, kuri sulaukė dėmesio daugelio naujienų portalų pramogų rubrikose RMS vyrukai kalbėjo perskaitę įvairiausio pobūdžio komentarų. „Pagalvojau, kad dalis tų komentatorių ne tik dainuoti, bet ir minčių normaliai reikšti nemoka. Įdomiausias užsiėmimas jiems – „apdergti“ kitą. Tuomet mums ir šovė mintis sukurti „gabalą“ „Aš kietas“ apie internetinius komentatorius, kurie jaučiasi „kieti“ rašinėdami visokias nesąmones internetinių portalų komentarų skiltyse“, ‒ komentavo Meera, kurio balsas girdisi šiame kūrinyje.

"RMS".Minėjote, kad savo repą bandote „papopsinti“. Tai formatas, kokio norėtumėte?

Meera: mums reikėtų, kad būtume išgirsti, pastebėti. Taigi pradėjome nuo to, kad atliekame lengvą hip-hop'ą ir tai atsispindi tiek mūsų muzikoje, tiek žodžiuose. Norisi, kad publika išgirstų ir mūsų dainas galiausiai paleistų radijo stotys. Populiarumas nėra svarbiausias tikslas ‒ norime, kad mus išgirdę žmonės sakytų: „o, šitie vyrukai tiksliai išsako mintis“. Gal savo kūryba pakeisim nors mažos visuomenės dalelės mąstymą apie tokius dalykus kaip „žvaigždės“. Pagrindinis tikslas yra išleisti albumą – visų pirmą draugams ir pažįstamiems, sau, galbūt atsiras ir gerbėjų, kuriems patiks tai, ką mes darome. Taip pat norisi sudalyvauti koncertuose, o paskui jau žiūrėsim.

O ką darysite, jei radijo stotys ir toliau atisakys groti jūsų dainas?

MC Remis: jei radijo stotys nepaims sekančio mūsų „gabalo“ sugalvojome su Meera, kad sukursime visiškai naują grupę, kuri greičiausiai vadinsis „Stalčius“ ir dainuosime romantiškas dainas apie meilę. Pirmas kūrinys būtų apie pievoje skraidančius drugelius ir du „draugelius“, būtinai nufilmuotume ir vaizdo klipą (juokiasi).

Kone kiekviena rimčiau koncertuojanti grupė guodžiasi, kad Lietuvoje trūksta gyvai grojančių muzikantų. Kaip jūs vertinate dabartinę situaciją?

MC Remis: kuo toliau, tuo daugiau muzikantų groja gyvai. Aišku, repas niekada negali būti atliekamas pagal fonogramą, nebent leidžiamas instrumentalas. Su muzika sudėtingiau, kadangi reikia dar vieno žmogaus kuris būtų DJ'us scenoje. Dar smagiau groti su muzikantais ir gyva muzika, tačiau tam jau reikia daug žmonių ir didelės koncertinės programos.

Kaip į tokį užsiėmimą reaguoja jūsų antrosios pusės?

MC Remis: gerai reaguoja. Vieną kartą buvau palikęs tekstą ant stalo, tai perskaičiusi jį pasibaisėjusi žmona pareiškė, kad aš galiu ir geriau. Vaikai reaguoja itin gerai, vaikščiodami linguoja pagal ritmą. Pamenu, vieną tekstą parašiau su mažuoju ant rankų, o kitas tuomet piešdamas klausė ritmą pagal kurį kūriau žodžius.

Sakėte, kad ruošiate naują dainą. Kokia bus jos tema?

MC Remis: moterys. Sunku papasakoti apie ką ji, geriau išgirsti. Tai galėsite padaryti jau netrukus.

Lietuvos mastais esate solidaus amžiaus reperiai, taip pat turite šeimas. Ar tai reiškia, kad skandalų nekelsite?

Meera: prie svetimų moterų nelįsime, miegančių girtų gatvėje mūsų taip pat niekas neras. Tokių skandalų mums nereikia.

MC Remis: nebent malūnsparniu nusileisime ant „Akropolio“ stogo ir surengsime nemokamą „koncą“ (juokiasi).

Meera: manau tas „koncas“ būtų labai trumpas, bet svarbiausiai nemokamas (juokiasi).

Jei Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė būtų laimėjusi čempionatą, ar ta proga būtumėte sukūrę dainą?

Meera: mes norėjome padaryti „gabalą“ krepšinio čempionatui, bet man patinka ir kitos sporto šakos, tarkim ledo ritulys, galvojome sukurti kūrinį apie sportą apskritai. Galbūt daugiau pabrėžti krepšinį, bet pavardinti ir ledo ritulio, futbolo žvaigždes. Gal būtume pertraukę per dantį sporto federaciją už tai, kad pastebimi yra tik krepšininkų laimėjimai, nors ne visada jie pateisina tautos lūkesčius.

MC Remis: sunku pasakyti kaip ten būtų buvę. Tiesiog dabar yra kaip yra. O apie sportą „gabalą“ tikrai sukursime.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Susijusios naujienos

„RMS”  meilėje prisipažįsta netradiciškai (+ nauja daina)
0
0

Nuolat svarstydavai, kaip reikėtų prisipažinti meilėje? Galbūt reikia imti ir pasakyti tai, pirmiausiai reikšmingai pažiūrėjus į akis... O gal pokalbį pradėti keliais sakiniais apie orą? Gal vertėtų parašyti ilgą ir romantišką laišką? Minčių tiek daug, o ...
Naujame kūrinyje RMS reperiai kelia patriotinius klausimus (+ audio)
3
1

Maždaug keturis mėnėsius trukusios tylos į šalies hip-hop‘o muzikos sceną grįžta RMS vyrukai. Reperiai tęsia darbus ten, kur baigė ir naujasis jų kūrinys vėl gerokai skiriasi nuo iki šiol publikuotų dainų. Iš pradžių garsiai pareiškę apie kritišką savo po...
0
0

Naujoje dainoje, pavadintoje „Kur dingo žodžiai“ neišgirsite keiksmažodžių ar agresyvaus tono - šį kartą niekam neklius nuo kritikos nevengiančių RMS reperių. Galbūt kaltas net tik noras būti išgirstais platesnės auditorijos, bet apie artėjantį pavasarį s...
Su šventėmis muzikos mėgėjus sveikina reperių duetas
0
0

2011 m. rudenį šalies muzikos scenoje pasirodžiusios naujos grupė RMS skiriamieji bruožai ‒ ne paties populiariausio stiliaus muzikos pasirinkimas, ironiškai kritiški dainų tekstai ir atkaklūs bandymai prasibrauti su savo „neformato“ kūriniais į radijo st...

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Diana Ross Diana Ross
7,5

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 418
  Iš viso užsiregistravę: 73323
  Naujausias narys: ozzbardfam
  Šiandien apsilankė: 92566