Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Renginio recenzija | Antrasis konkurso "Artistų artistas" pusfinalis

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Artistų artistas

Artistų artistas

Balandžio 27 d., šeštadienį, kaip jau tapo įprasta, visi geros lietuviškų grupių atliekamos savo kūrybos muzikos mėgėjai rinkosi į „Artistų“ klubą, kuriame vyko jau antrasis iš trijų konkurso „Artistų artistas“ pusfinalių. Konkursas vis labiau artėja prie pabaigos – jau po dviejų savaičių gegužės 11 d. klubo kiemelyje esančioje scenoje trys komisijos atrinkti didžiausią įspūdį viso konkurso metu palikę kolektyvai susigrums didžiajame „Artistų artisto“ finale.

Pirmame pusfinalyje matėme labai atkaklią trijų skirtingų, bet savo žanruose itin originaliai bei profesionaliai atrodančių grupių kovą. Nors antrame pusfinalyje turėjome matyti dar didesnę stilių įvairovę, tačiau įvairiausius roko stilius: nuo art iki experimental bei pačių susigalvoto primeval grojantys „Innuendo“, ketvirtadienį vykusiame geriausios lietuviškai dainuojančios grupės (o kartu ir geriausios lietuviškos dainos) konkurse po atkaklios kovos įveikę kitą tokių konkursų senbūvę „Joke“ ir laimėję teisę įrašyti bei išleisti savo pasirinktą kūrinį singlo pavidalu, paprašė organizatorių perkelti juos į trečiąjį pusfinalį, kuomet visi grupės nariai galės groti kartu. Vietoj jų – savo pasirinkta muzikine kryptimi ne tokie išskirtiniai, bet visus jau spėję sužavėti Klaipėdos alternatyviojo roko atstovai „Fans of the Sky“.

"s-90c" (Aurelijaus Butnoriaus nuotr.)

"s-90c" (Aurelijaus Butnoriaus nuotr.)

Pirmieji pasirodė penktojo atrankinio etapo nugalėtojai, roko grupė iš Kaišiadorių „s-90c“ (nugalėjo „Kite Art“ ir „Ellse“). Ši grupė buvo vienintelė pusfinalių dalyvė, kurios iki tol nebuvo tekę girdėti. Nors išties smagu žiūrėti į visą save muzikai atiduodančius gitaristą, bosistą bei būgnininką, iš karto į akis krito nelabai į bendrą vaizdą telpantis narys, grojantis nedideliu sintezatoriumi. Blogiausia ne tai, kad jo vaidmuo kolektyve – epizodinis (po pasirodymo „s-90c“ žadėjo, jog vėliau penktajam nariui atsiras daugiau darbo), bet tai, jog ant scenos kartu su kita grupės dalimi jis jaučiasi itin nejaukiai. Didžiausias iššūkis bus ne įjungti jį į grupę kaip muzikantą, bet kaip komandos dalį. Grupės išskirtinumas antrame pusfinalyje – vokalistė mergina, deja, irgi nesukėlė jokių pozityvesnių emocijų. Viskas lyg ir buvo atlikta pusėtinai, bet nei užvesti publikos, nei savo muzika kažkaip paveikti kitų jai nepavyko. Nuolatinės replikos „ateikit prie scenos, nebūkit tokie liūdni“ irgi atrodė kvailokai. Jei žmonėms neimponuoja jūsų kūryba, tai jie liūdni? Ne, tai reiškia, kad jūs grojat arba ne tą, arba ne ten. Sprendžiant iš to, jog oficiali „s-90c“ susikūrimo data siekia dar 2009-uosius, o aktyviai grupė groja jau daugiau nei dvejus metus, per kuriuos jau yra dalyvavusi ne viename konkurse, bet niekad nieko reikšmingo taip ir nepasiekė, natūraliai kyla klausimas, ar nereikėtų kūryboje ryškesnių permainų? Atlikimas ir sceninė laikysena buvo pakankamai neblogi, bet tuo pozityvūs epitetai baigiasi. Galbūt atrankoje, papuolus į ne patį stipriausią etapą to užteko, bet pusfinalyje grupė itin nublanko tiek kitų dviejų kolektyvų kontekste, tiek ir tarp visų į šį etapą patekusių dalyvių. Jei „s-90c“ nori kažką pasiekti, jie turi nedelsiant keisti viską iš esmės. Tokia muzika be originalumo, kokią jie atlieka dabar, taip ir paliks juos eilinių vidutinybių liūne.

"Monkey Tank" (Juliaus Kulveco nuotr.)

"Monkey Tank" (Juliaus Kulveco nuotr.)

Antrasis vakaro kolektyvas – nuolatiniai įvairių konkursų favoritai, vilniečių alternatyviojo roko grupė „Monkey Tank“ (šeštojoje atrankoje įveikė „Viscornal“ bei „Dead Man‘s Cross“). Originalų ir linksmą pavadinimą susigalvoję vaikinai šiemet jau pasirodė kito naujų grupių konkurso „Garažas 2013“ finale, tiesa, jame liko pakankamai žemai – vos penktoje vietoje. Visgi, „Garažo 2013” konkurso taisyklės neleido „Monkey Tank“ pilnai atsiskleisti – tiek pusfinalyje, tiek finale buvo leidžiama atlikti vos po dvi dainas. Užtat „Artistų artisto“ scenoje grupė driokstelėjo kaip reikiant. Akivaizdus grupės pranašumas prieš pirmuosius konkurentus išryškėjo dar pirmosios dainos metu, o pasirodymui įsibėgėjant darėsi vis labiau keista – kodėl tokio lygio grupė vis dar groja įvairiausiuose baruose, kai yra pasiekusi tokį lygį, jog, su geresne aparatūra drąsiai galėtų koncertuoti didžiausiose šalies bei užsienio arenose? Nors „Monkey Tank“ sudaro vos trys nariai, nežiūrėdamas į sceną galėtum pagalvoti, jog jų yra mažiausiai penki ar šeši. Neįtikėtina, kiek daug energijos į pasirodymą įdeda kiekvienas narys – be to, visi kolektyve yra vienodai svarbūs ir profesionalūs. Ypač žavi puikiai sukomponuotos daugelio kūrinių kompozicijos, kuriose nėra nei erzinančios monotonijos, nei garsų chaoso – viskas labai aiškiai rodo, kad „Monkey Tank“ sudaro komanda, žinanti ką ir kodėl daro bei daranti tai nuoširdžiai. Šiuolaikinėje muzikos scenoje būtent tokio požiūrio itin trūksta. Pasirodymo metu grupė visas geriausias savo dainas sugrojo pirmojoje dalyje, o vėliau perėjo prie kiek silpnesnių (šiuo atveju silpnesnių tik lyginant visus „Monkey Tank“ kūrinius – netgi prasčiausia iš šeštadienį atliktų jų kūrybos dainų nepadarytų gėdos jokiam pradedančiam roko kolektyvui Lietuvoje), tačiau ir čia viskas buvo puikiai apgalvota – pirmaisiais kūriniais įaudrinta publika paskutinės dainos metu dainavo kartu su grupe, o vienas gerbėjas netgi trumpam tapo pagrindiniu vokalistu užlipęs ant scenos ir sudainavęs kūrinio priedainį. „Monkey Tank“ yra grupė, su kuria turi būti siejamos Lietuvos roko viltys. Jie turi iškilti ir parodyti, jog Lietuvoje taip pat yra iniciatyvių, originalių bei kokybiškai grojančių kolektyvų – svarbiausia, kad vaikinai per anksti neužmigtų ant laurų ir tęstų darbą, kurį pradėjo itin sėkmingai.

"Fans of the Sky" (grupės nuotr.)

"Fans of the Sky" (grupės nuotr.)

Visą pusvalandį ruošęsi ir instrumentus derinę devintojo atrankinio etapo nugalėtojai „Fans of the Sky“ (įveikė „Kazam“, „Art of Memory“ ir „The Society“) šį kartą atrodė kur kas labiau susikaustę nei pirmo pasirodymo „Artistuose“ metu prieš dvi savaites. Matyt, grupę išbalansavo ir techninės problemos su gitara, galbūt įtakos turėjo ir padidėjęs jaudulys matant, kaip stipriai pasirodė pagrindiniai vakaro konkurentai „Monkey Tank“. Nors pirmas kūrinys dėl nesusiderinimo skambėjo tragiškai, sulig kiekviena nauja daina „Fans of the Sky“ po truputį grįžo į sau įprastą, atrankoje rodytą aukštą lygį. Nors vokalistas turėjo šiokių tokių problemų (nežinia, ar kažkas atsitikę balsui, ar dėl to kalti nesklandumai su instrumentų bei mikrofono garsu), įvertinti puikų vokalo potencialą tai nesutrukdė. Ne viename kūrinyje spindėję jo balso viražai atpirko visus nedidelius netikslumus dėl nevisada sugebamo suvaldyti įspūdingo vokalo. Visgi, tai yra neabejotinas grupės koziris – tereikia prie to dar daugiau padirbėti, kad nepilnai nušlifuotas deimantas imtų spindėti dar ryškiau. Antroje pasirodymo pusėje atsigavo ir kiti grupės nariai – puikiai ant scenos judantis gitaristas, daugiau ar mažiau susitvarkęs su problemomis dėl gitaros garso, vis užtikrinčiau lėkštes daužęs būgnininkas bei pirmojo pasirodymo metu nuo kolegų kiek atsilikęs bosistas. Kūrinius susidėlioję visiškai priešingai nei pagrindiniai varžovai „Monkey Tank“, „Fans of the Sky“ desertą paliko pabaigai. Galingai skambėjusios dainos „The Game“ bei „Wrong“ įrodė, jog prastesnis įspūdis, susidaręs po pirmų dviejų dainų, tebuvo išimtis iš taisyklės. „Fans of the Sky“ į konkursą įnešė gero amerikietiško alternatyviojo roko prieskonį, belieka tikėtis, kad grupė ir toliau sėkmingai žygiuos pripažinimo link.




Galiausiai komisijai teko sudėtinga užduotis išrinkti finalo verčiausią kolektyvą. Aršiausia kova užvirė tarp „Monkey Tank“ bei „Fans of the Sky“. Kiekvienas komisijos narys turėjo kitokią nuomonę, bet susumavus bendrus balus nugalėtojų vardas atiteko „Monkey Tank“. Antri liko vos keliais taškais atsilikę „Fans of the Sky“, treti - dvidešimčia balų mažiau už laimėtojus surinkę „s-90c“.

„Monkey Tank“ prisijungia prie metalcore atstovų „Chasing The Rise“ finale, kuriame liko tik viena laisva vieta. Jos likimas paaiškės trečiame pusfinalyje, kuriame susikaus labai stiprūs kolektyvai – artistiškieji „Innuendo“, melodingojo metalo atstovai „Berserker“ ir po papildomo balsavimo į pusfinalių traukinį įšokę „The Flow“.


Vilius Andrulionis

Renginių apžvalgos / Music.lt autoriai









Susijusi informacija


  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Peržiūrėta kartų: 1855   Data: 2013-04-29
Esamas tekstas

Artistų artistasBalandžio 27 d., šeštadienį, kaip jau tapo įprasta, visi geros lietuviškų grupių atliekamos savo kūrybos muzikos mėgėjai rinkosi į „Artistų“ klubą, kuriame vyko jau antrasis iš trijų konkurso „Artistų artistas“ pusfinalių. Konkursas vis labiau artėja prie pabaigos – jau po dviejų savaičių gegužės 11 d. klubo kiemelyje esančioje scenoje trys komisijos atrinkti didžiausią įspūdį viso konkurso metu palikę kolektyvai susigrums didžiajame „Artistų artisto“ finale.

Pirmame pusfinalyje matėme labai atkaklią trijų skirtingų, bet savo žanruose itin originaliai bei profesionaliai atrodančių grupių kovą. Nors antrame pusfinalyje turėjome matyti dar didesnę stilių įvairovę, tačiau įvairiausius roko stilius: nuo art iki experimental bei pačių susigalvoto primeval grojantys „Innuendo“, ketvirtadienį vykusiame geriausios lietuviškai dainuojančios grupės (o kartu ir geriausios lietuviškos dainos) konkurse po atkaklios kovos įveikę kitą tokių konkursų senbūvę „Joke“ ir laimėję teisę įrašyti bei išleisti savo pasirinktą kūrinį singlo pavidalu, paprašė organizatorių perkelti juos į trečiąjį pusfinalį, kuomet visi grupės nariai galės groti kartu. Vietoj jų – savo pasirinkta muzikine kryptimi ne tokie išskirtiniai, bet visus jau spėję sužavėti Klaipėdos alternatyviojo roko atstovai „Fans of the Sky“.

"s-90c" (Aurelijaus Butnoriaus nuotr.)Pirmieji pasirodė penktojo atrankinio etapo nugalėtojai, roko grupė iš Kaišiadorių „s-90c“ (nugalėjo „Kite Art“ ir „Ellse“). Ši grupė buvo vienintelė pusfinalių dalyvė, kurios iki tol nebuvo tekę girdėti. Nors išties smagu žiūrėti į visą save muzikai atiduodančius gitaristą, bosistą bei būgnininką, iš karto į akis krito nelabai į bendrą vaizdą telpantis narys, grojantis nedideliu sintezatoriumi. Blogiausia ne tai, kad jo vaidmuo kolektyve – epizodinis (po pasirodymo „s-90c“ žadėjo, jog vėliau penktajam nariui atsiras daugiau darbo), bet tai, jog ant scenos kartu su kita grupės dalimi jis jaučiasi itin nejaukiai. Didžiausias iššūkis bus ne įjungti jį į grupę kaip muzikantą, bet kaip komandos dalį. Grupės išskirtinumas antrame pusfinalyje – vokalistė mergina, deja, irgi nesukėlė jokių pozityvesnių emocijų. Viskas lyg ir buvo atlikta pusėtinai, bet nei užvesti publikos, nei savo muzika kažkaip paveikti kitų jai nepavyko. Nuolatinės replikos „ateikit prie scenos, nebūkit tokie liūdni“ irgi atrodė kvailokai. Jei žmonėms neimponuoja jūsų kūryba, tai jie liūdni? Ne, tai reiškia, kad jūs grojat arba ne tą, arba ne ten. Sprendžiant iš to, jog oficiali „s-90c“ susikūrimo data siekia dar 2009-uosius, o aktyviai grupė groja jau daugiau nei dvejus metus, per kuriuos jau yra dalyvavusi ne viename konkurse, bet niekad nieko reikšmingo taip ir nepasiekė, natūraliai kyla klausimas, ar nereikėtų kūryboje ryškesnių permainų? Atlikimas ir sceninė laikysena buvo pakankamai neblogi, bet tuo pozityvūs epitetai baigiasi. Galbūt atrankoje, papuolus į ne patį stipriausią etapą to užteko, bet pusfinalyje grupė itin nublanko tiek kitų dviejų kolektyvų kontekste, tiek ir tarp visų į šį etapą patekusių dalyvių. Jei „s-90c“ nori kažką pasiekti, jie turi nedelsiant keisti viską iš esmės. Tokia muzika be originalumo, kokią jie atlieka dabar, taip ir paliks juos eilinių vidutinybių liūne.

"Monkey Tank" (Juliaus Kulveco nuotr.)Antrasis vakaro kolektyvas – nuolatiniai įvairių konkursų favoritai, vilniečių alternatyviojo roko grupė „Monkey Tank“ (šeštojoje atrankoje įveikė „Viscornal“ bei „Dead Man‘s Cross“). Originalų ir linksmą pavadinimą susigalvoję vaikinai šiemet jau pasirodė kito naujų grupių konkurso „Garažas 2013“ finale, tiesa, jame liko pakankamai žemai – vos penktoje vietoje. Visgi, „Garažo 2013” konkurso taisyklės neleido „Monkey Tank“ pilnai atsiskleisti – tiek pusfinalyje, tiek finale buvo leidžiama atlikti vos po dvi dainas. Užtat „Artistų artisto“ scenoje grupė driokstelėjo kaip reikiant. Akivaizdus grupės pranašumas prieš pirmuosius konkurentus išryškėjo dar pirmosios dainos metu, o pasirodymui įsibėgėjant darėsi vis labiau keista – kodėl tokio lygio grupė vis dar groja įvairiausiuose baruose, kai yra pasiekusi tokį lygį, jog, su geresne aparatūra drąsiai galėtų koncertuoti didžiausiose šalies bei užsienio arenose? Nors „Monkey Tank“ sudaro vos trys nariai, nežiūrėdamas į sceną galėtum pagalvoti, jog jų yra mažiausiai penki ar šeši. Neįtikėtina, kiek daug energijos į pasirodymą įdeda kiekvienas narys – be to, visi kolektyve yra vienodai svarbūs ir profesionalūs. Ypač žavi puikiai sukomponuotos daugelio kūrinių kompozicijos, kuriose nėra nei erzinančios monotonijos, nei garsų chaoso – viskas labai aiškiai rodo, kad „Monkey Tank“ sudaro komanda, žinanti ką ir kodėl daro bei daranti tai nuoširdžiai. Šiuolaikinėje muzikos scenoje būtent tokio požiūrio itin trūksta. Pasirodymo metu grupė visas geriausias savo dainas sugrojo pirmojoje dalyje, o vėliau perėjo prie kiek silpnesnių (šiuo atveju silpnesnių tik lyginant visus „Monkey Tank“ kūrinius – netgi prasčiausia iš šeštadienį atliktų jų kūrybos dainų nepadarytų gėdos jokiam pradedančiam roko kolektyvui Lietuvoje), tačiau ir čia viskas buvo puikiai apgalvota – pirmaisiais kūriniais įaudrinta publika paskutinės dainos metu dainavo kartu su grupe, o vienas gerbėjas netgi trumpam tapo pagrindiniu vokalistu užlipęs ant scenos ir sudainavęs kūrinio priedainį. „Monkey Tank“ yra grupė, su kuria turi būti siejamos Lietuvos roko viltys. Jie turi iškilti ir parodyti, jog Lietuvoje taip pat yra iniciatyvių, originalių bei kokybiškai grojančių kolektyvų – svarbiausia, kad vaikinai per anksti neužmigtų ant laurų ir tęstų darbą, kurį pradėjo itin sėkmingai.

"Fans of the Sky" (grupės nuotr.)Visą pusvalandį ruošęsi ir instrumentus derinę devintojo atrankinio etapo nugalėtojai „Fans of the Sky“ (įveikė „Kazam“, „Art of Memory“ ir „The Society“) šį kartą atrodė kur kas labiau susikaustę nei pirmo pasirodymo „Artistuose“ metu prieš dvi savaites. Matyt, grupę išbalansavo ir techninės problemos su gitara, galbūt įtakos turėjo ir padidėjęs jaudulys matant, kaip stipriai pasirodė pagrindiniai vakaro konkurentai „Monkey Tank“. Nors pirmas kūrinys dėl nesusiderinimo skambėjo tragiškai, sulig kiekviena nauja daina „Fans of the Sky“ po truputį grįžo į sau įprastą, atrankoje rodytą aukštą lygį. Nors vokalistas turėjo šiokių tokių problemų (nežinia, ar kažkas atsitikę balsui, ar dėl to kalti nesklandumai su instrumentų bei mikrofono garsu), įvertinti puikų vokalo potencialą tai nesutrukdė. Ne viename kūrinyje spindėję jo balso viražai atpirko visus nedidelius netikslumus dėl nevisada sugebamo suvaldyti įspūdingo vokalo. Visgi, tai yra neabejotinas grupės koziris – tereikia prie to dar daugiau padirbėti, kad nepilnai nušlifuotas deimantas imtų spindėti dar ryškiau. Antroje pasirodymo pusėje atsigavo ir kiti grupės nariai – puikiai ant scenos judantis gitaristas, daugiau ar mažiau susitvarkęs su problemomis dėl gitaros garso, vis užtikrinčiau lėkštes daužęs būgnininkas bei pirmojo pasirodymo metu nuo kolegų kiek atsilikęs bosistas. Kūrinius susidėlioję visiškai priešingai nei pagrindiniai varžovai „Monkey Tank“, „Fans of the Sky“ desertą paliko pabaigai. Galingai skambėjusios dainos „The Game“ bei „Wrong“ įrodė, jog prastesnis įspūdis, susidaręs po pirmų dviejų dainų, tebuvo išimtis iš taisyklės. „Fans of the Sky“ į konkursą įnešė gero amerikietiško alternatyviojo roko prieskonį, belieka tikėtis, kad grupė ir toliau sėkmingai žygiuos pripažinimo link.



Galiausiai komisijai teko sudėtinga užduotis išrinkti finalo verčiausią kolektyvą. Aršiausia kova užvirė tarp „Monkey Tank“ bei „Fans of the Sky“. Kiekvienas komisijos narys turėjo kitokią nuomonę, bet susumavus bendrus balus nugalėtojų vardas atiteko „Monkey Tank“. Antri liko vos keliais taškais atsilikę „Fans of the Sky“, treti - dvidešimčia balų mažiau už laimėtojus surinkę „s-90c“.

„Monkey Tank“ prisijungia prie metalcore atstovų „Chasing The Rise“ finale, kuriame liko tik viena laisva vieta. Jos likimas paaiškės trečiame pusfinalyje, kuriame susikaus labai stiprūs kolektyvai – artistiškieji „Innuendo“, melodingojo metalo atstovai „Berserker“ ir po papildomo balsavimo į pusfinalių traukinį įšokę „The Flow“.


Vilius Andrulionis

Renginių apžvalgos / Music.lt autoriai



Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (4)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
velniux
2013 m. balandžio 30 d. 17:47:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

{#} Bet tu tai laido riteris, kokių reta.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
velniux
2013 m. balandžio 29 d. 23:57:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Buvau pamiršęs autorystę uždėti {#}.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
S-90C S-90C
2013 m. balandžio 29 d. 22:15:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Būtų malonu, kad autorius straipsnio prisitatytu, AČIŪ :) 


Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2013 m. balandžio 29 d. 19:54:09 2013-04-30 14:50:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

analfabetas


____________________
Mano geras blogas: sharkeen.lt - mano muzikos žurnalas Mano muzika: http://www.last.fm/user/sharkeen Twitter: http://www.twitter.com/sharkeen_
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Susijusios naujienos

Grupė „Monkey Tank” švenčia dešimties metų sukaktį ir pristato albumą „Field Notes”
0
0

Garsus, griežtas, sintetika praturtintas skambesys, sujungiantis tai, kas sena ir tai kas nauja, dar negirdėta – visa tai apibūdina „Monkey Tank“ grupės naujausią albumą „Field Notes”. Po intensyvaus kūrybinio darbo studijoje ir ilgų kūrybinių ieškojimų –...
„Monkey Tank” apie pogrindžio vakarėlius: į sceną griūvantys klausytojai ir besiliejančios alaus upės
0
1

Pastarieji mėnesiai roko grupės „Monkey Tank” nariams buvo įtempti: paskutinieji įrašų darbai, neįprasto – USB atmintinės formato – mini albumo „Continued...” leidimas ir jo pristatymo turas po didžiuosius Lietuvos miestus. Tačiau apie poilsį grupės vaiki...
„Monkey Tank” apie nostalgijos kultūrą: mus įkvėpė senovinės žaidimo konsolės
0
0

Kalbant apie šių laikų muzikinius albumus, įprastai galvojame apie kompaktinius diskus arba internetinėse muzikos transliavimo platformose patalpintus įrašus. Tačiau eksperimentuoti nevengiantys rokeriai „Monkey Tank” sulaužė stereotipus ir šią savaitę sa...
Naująjį vaizdo klipo pristatantys „Monkey Tank”: lyriškumui atsirasti „Naujų pupyčių” neprireikė
0
0

Vakar savo socialinėje Facebook paskyroje pasidalinusi naujuoju muzikiniu vaizdo klipu „Dywilah”, alternatyviojo roko grupė „Monkey Tank” gerokai nustebino gerbėjus – prie įprastai vyriškos trijulės prisijungė žavi šviesiaplaukė, sunkų gitarų skambesį ...

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Kataklysm Kataklysm
7,7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 361
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 292175