Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (11)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
DeLaLiutishkuz
2013 m. rugpjūčio 29 d. 14:38:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

nieko gero, tik kad Cyrus uzhsiaute. ;DD


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
kalipse
2013 m. rugpjūčio 28 d. 23:46:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

MTV SENIAI numirė...Čia net kalbos nėra....


Atsakyti
Rutonė
2013 m. rugpjūčio 28 d. 23:38:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man rodos, visą esmę čia ir matau. kurio eteris užkištas Teen Mom, 16 and Pregnant ir Teen Cribs, vsio

Paryškinimai ir nurodo auditoriją, kuriai MTV skirta. Tik vis tiek man neaišku, kur dingo žmonės, klausantys muziką? Negi tokių nebeliko? Negi jiems nebaisu, ką klauso jų vaikai? Nors, kita vertus... Jei manęs netenkina koks kanalas, nesunku susirast ką nors tinkamo tiek youtubėj, tik Dailymotion'e, tiek Spotify ir dar daug daug daug kur.... Arba kartais renkiesi tiesiog tylą.

P.S. Ir dar. Sakyčiau, neliūdėkim, o eksportuokim, ką turim tinkamiausio vakarietiškai rinkai. Pvz., Radži. Nu kuom jis skiriasi nuo Bruno Mars?

 


Atsakyti
MsEnteryourname
2013 m. rugpjūčio 28 d. 22:22:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš irgi maniau, kad MTV nuopolis prasidėjo po atėjimo į Lietuvą, bet dabar tvirtai galiu pasakyt, kad klydau. Lietuviškas MTV buvo nerealiai geras palyginus su dabartiniu, kurio eteris užkištas Teen Mom, 16 and Pregnant ir Teen Cribs, vsio. Čia tat muzikinis kanalas. O šiaip, nežinau, kas čia kaltas: publika ar muzikos industrija. Gi nebūtų paklausos, nebūtų ir pasiūlos. Tik man bais įdomu, kas nutiko, kad nuo G'n'R, Aerosmith, Bon Jovi (nu, jie žinomi, legendos, net to fuzz nebėra) pasiritom iki Bruno Mars ar Taylor Swift. Dėl youtube tai tiesa, tenka kartais paskaityt komentaruose wtf? Katy Perry? , bet jei neklausai tokių, tai ir nemes.


Atsakyti
Rutonė
2013 m. rugpjūčio 28 d. 18:57:23 2013-08-28 19:19:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Mjo. Nebežiūriu MTV nuo tada, kai ji tapo lietuviška. Kai tautinės MTV nebeliko, manęs jie neatgavo. Nes ten nebeliko muzikos. Bet vis dėlto... tam pačiam MTV turiu būt dėkinga, kad sužinojau apie tuos, kuriuos klausau dabar ir netgi vaikšatu į jų koncertus (kas prieš gerus 20 metų buvo utopinė svajonė....) - B. Adamsas, Stingas, E. Claptonas, a-ha, Pet Shop Boys.... Bet dabar dar vienas klausimas - MTV įteikė muzikinius apdovanojimus, bet ar MTV išvis groja muziką? Kad kada juos beįjungsi - vis koks nors šou {#} Tai, sakyčiau, nelabai jie beturi teisę tokius apdovanojimus teikt. Net naujosios Beavis and Butthead serijos nebe tiek įdomios, kai jie lazdavoja ne konkrečius atlikėjus, o šou ir jų dalyvius (nemačiau, nežiūriu nė vieno šou). 

 

Ir toks pamąstymas truputėlį į šoną. Ar muzika taip nusirito, ar vis dėlto klausytojai? Sakom, tas anas yra totalus š.., bet jo taigi klauso. Ir dargi nemažai gerbėjų yra. O jei taip muzikantų nekaltintumėm - juk jie tik tenkina paklausą. O paklausa yra... na, patys matom, ką publika myli... Tai vat ir pagalvoji - kas vis dėlto įsuko šį degradacijos ratą - atlikėjai ar publika. Nes dabar atrodo, kad tereikia tik kuo daugiau bumčiko, kuo mažiau teksto ir kuo mažiau rūbų. Ir vis tiek dėl to labai labai liūdna...

 


Atsakyti
whome2
2013 m. rugpjūčio 28 d. 18:31:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Labai teisingai pasakė MsEnteryourname, kad nereikia čia rimtai į tuos apdovanojimus žiūrėt ;) O šiaip.. youtube išmes tą pažiūrėt, ką pats browse'ini. Turiu omenyje, jeigu ieškosi video susijusių su rock ar metal muzika, tai nereikia stebėtis jei kitą kartą įsijungus youtube 'suggestions' bus apie metalą ar rocką :)


____________________
No Sound - No Life...
Atsakyti
Dainioos
2013 m. rugpjūčio 28 d. 15:47:22 2013-08-28 22:29:33
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Mes klausomės to, kas mums patinka, juk kitaip ir negali būti. Tačiau dažnai nežinome ir kitų nuostabių atlikėjų/grupių iki tol, kol kas nors mums neparodo, ar patys aptinkame. O kad aptikti reikia domėtis, ką daugelis žmonių tingi daryti. Beto, ką lengviau rasti youtubeje. Populiariausia, ar geriausia? o gal ir tą, ir tą? Tarkim, jeigu vaikui nuo mažens brukama televizinė pop muzika ir sakoma, kad čia yra gera muzika, jis taip ir manys. Vėliau jo skonis formuosis draugų pagalba. Jei geriausias draugas klausysis roko, tokiu atveju tikimybė, kad "išaiškinsi" ženkliai padidėja, beabejo, lygiai taip pat gali būti ir atvirkštinis variantas. Truputį prasideda važiavimas į lankas, kurio nenoriu. Taip pat pastebėjau, kad jūs nepastebėjot ironijos anoje mano žinutėje. Nepriimkit visko tiesiogiai.


Atsakyti
MsEnteryourname
2013 m. rugpjūčio 28 d. 15:38:41 2013-08-28 16:42:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nereik čia rimtai į tuos apdovanojimus žiūrėt. Nieko anie neparodo. Kieno fanai aktyvesni, tie ir laimi. Kiti fanai gi iš vis dėję ant tų apdovanojimų. Tarp jų ir aš - nematuoju to gerumo pagal apdovanojimų skaičių. Taip kad ir nebalsuoju. Muzika yr skonio reikalas. Ir niekam neįaiškinsi ,kas yra gerai, o kas ne. O, bet, tačiau vis viena kažkaip liūdna pagalvojus, kas prieš dešimtmetį MTV VMA/EMA ar dar kokiam velny pasirodydavo tokios grupės kaip Guns'n'Roses ir pan... Ką norit tą sakykit, bet MTV smarkiai nusiritus, gremej, žiūriu, seka jos pėdom.


Atsakyti
whome2
2013 m. rugpjūčio 28 d. 15:01:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"Tačiau vėlgi, kaip žinoti, koks muzikinis skonis yra pats pačiausias? Kokios muzikos reikia klausytis?" - ties čia galim ir sustoti.. tokių klausimų net neturėtų kilti pačiam.. Visada buvo, bus ir yra tas skonio reikalas. Vieniem geriausias yra Frank Sinatra, kitiem Luciano Pavarotti, o kitiem Lady Gaga.. ir tu niekada neišaiškinsi vieniem ar kitiem kas yra geriausias dalykas muzikoje, nes kiekvienam žmogui yra skirtingi atlikėjai, nors ir būna kada skoniai sutampa ;) Taip, kad niekas neprašo daryti iš acto vyną.. nes viso šito galima įsigyti parduotuvėse.. O ten gi juk produktų gerumas graduojamas pagal kainas... Ar gi? :)


____________________
No Sound - No Life...
Atsakyti
einaras13
2013 m. rugpjūčio 28 d. 13:39:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dar kartą pasakysiu - pačio pačiausio muzikinio skonio tiesiog nėra. Gali tik skirtis požiūris į skonį. Ne mums subjektyvų dalyką vertinti objektyviai...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Dainioos
2013 m. rugpjūčio 28 d. 12:32:48 2013-08-28 12:33:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Asmeniškai - tai kažkas baisaus ir siaubingo. Nu, gal su nediduke išimtimi? Kita vertus, jeigu žmonėms patinka ir jiems yra gerai, tai tvarkoj. Nors ne, kokie vafliai ir kiaušiniai tie apdovanojimai. Juokinga ir graudu, tuo pačiu linksma ir skaudu. Daugybė žmonių, kuriems populiariausia yra geriausia - vienoje krūvoje. Sakoma, kad :"šūdas ant šūdo neskęsta". Tačiau vėlgi, kaip žinoti, koks muzikinis skonis yra pats pačiausias? Kokios muzikos reikia klausytis? Gal iš tikrųjų tikrasis menas ir yra lady gagos metamorfozės? Nors ne, aišku ne, geriau jau klausausi grežiamos sienos garso, negu tokių žvaigždžių. Nusiramink, Dainiau. Rytai byloja, kad :"puodas yra reikalingas tiek, kiek jis yra tuščias". Taigi. Kaip čia išeina? Fanai jūs, nuvytę ir suvytę, niekas jų neperkalbės. Iš vyno lengva padaryti actą, bet ne iš acto vyną. {#}


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Steve Hackett Steve Hackett
8,4

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 285
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 31287