Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Susipažinkite: Pauliaus Ambrazevičiaus gyvenimo muzika

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Paulius Ambrazevičius. [Asmeninio archyvo nuotr.]

Paulius Ambrazevičius. [Asmeninio archyvo nuotr.]

„Tavo gyvenimo muzika“ – nauja Music.lt rubrika, kurioje žmonės, kurių paprastai interviu klausiama visai kitokių klausimų, atsakinės į 10 klausimų apie muziką. Aktoriai, stilistai, dizaineriai, rašytojai, freelancer‘iai – šioje rubrikoje turės progą pasireikšti visi, kurių pagrindinė profesija nėra tiesiogiai susijusi su muzika.

Žmogaus, kuris į pastovius 10 klausimų atsakinėjo pirmas – pristatinėti tikrai nereikia. Paulius Ambrazevičius, kuris sutiko šią rubriką „atidaryti“, yra puikus pavyzdys žmogaus, kuriam muzika tikrai yra daug daugiau nei tiesiog fonas. Jis žino, išmano ir gali papasakoti daug – todėl su tokiu žmogumi kalbėtis – grynas malonumas.

1. Kaip galėtumėte apibūdinti savo muzikinį stilių?

Jei prieš kokius 8-10 metų būčiau gavęs šitą klausimą, atsakymą žinočiau tiksliau – pankrokas, ska ir panašūs. Dabar neturiu vieno, mėgstamiausio stiliaus – klausau nuo to paties pankroko, iki įvairaus indie roko, post-punk, metalo (ypač progresyvaus), įvairios elektronikos. Mėgstu ne konkrečius stilius, o atlikėjus, kurie tarpusavy gali labai skirtis. Pavyzdys iš šio pavasario – ketvirtadienį iš širdies atsilinksminau “Jama & W” koncerte, o šeštadienį ėjau į “Manowar”. Mano muzikos skonis, kaip ir viskas, kuo užsiimu gyvenime, yra gana eklektiški. O viską tiksliai apie mano mėgstamos muzikos stilių galima pamatyti mano Last.fm paskyroje.

2. Kokį vaidmenį muzika vaidina jūsų gyvenime?

Vienoje “Arcade Fire” dainoje yra tokios eilutės “...if there's no music up in heaven, then what's it for?” (“Jeigu Rojuje nėra muzikos, tai kam jis išvis toks reikalingas?”). Man muzika yra geriausias dalykas gyvenime, ir vienas turbūt iš kelių svarbiausių – jeigu reikėtų rinktis, kurio pojūčio netekti, tai ilgiausiai saugočiau klausą. Užaugau namuose, kur visada buvo įjungtas radijas, patefonas arba sukdavosi kokia nors kasetė, tai turbūt tokiu būdu tėvai ir įskiepijo mano meilę muzikai – ir dabar bet ką darydamas būtinai turiu įsijungti muziką. Ir šiaip – kai jau pradėjau bręsti ir galvoti, ką noriu veikti su gyvenimu, prisiskaitęs Ramūno Zilnio straipsnių norėjau tapti muzikos žurnalistu, rašyti apie grupes ir atlikėjus, recenzuoti albumus – iš dalies tokia veikla ir užsiėmiau, apie muziką rašiau į dabar jau nebeleidžiamą muzikos žurnalą “Urbanation”, rengiau muzikos skiltį žurnale “Playboy”, keletą kitų mano straipsnių apie muziką spausdino ir kiti leidiniai.

3. Kokį albumą ar dainą galėtumėte pavadinti savo gyvenimo garso takeliu?

Yra tokia čekų grupė “The Prostitutes”, iš kurių netgi prieš keletą metų ėmiau interviu, ir jie turi toką gabalą “Hometown Zombie”, kuris yra apie tai, kad kvaila užsisėdėti ir užsidaryti vienoje vietoje, kai tau yra atviras visas pasaulis. Kiekvienąkart paklausęs jo suprantu, kad elgiuosi teisingai, nuolat ieškodamas naujų užsiėmimų ir išraiškos būdų. Beje, pagal mano Last.fm, jis, kartu su “Interpol” – “Evil” yra mano klausomiausias visų laikų gabalas. Kaip ir garsusis radijo DJus Johnas Peelas, labai mėgstu “The Undertones” gabalą “Teenage Kicks” - ant jo paminklo netgi iškaltos pirmos šitos dainos eilutės “Teenage dreams / So hard to beat”.



4. Koks yra jūsų naujausias muzikinis atradimas?

Stengiuosi nuolat ką nors naujo atrasti, bet pats naujausias – “Foo Fighters” atliekamas Paulo McCartney ir “Wings” koveris “Band on the Run”. Dar labai sužavėjo “Open’er” festivaly gyvai išgirstas “Pearl Jam” atliekamas “The Who” koveris “Baba O’Riley”. Išvis šitas paskutinis pusmetis buvo kupinas muzikos atradimų – pirmąkart gyvai pamačiau ir labai pamėgau šiauliečius “Colours of Bubbles”, kurie išleido fantastišką albumą “Inspired by True Story”, “Jama & W” įrašė “Dainą apie nelaimingą meilę”, kurios negaliu atsiklausyti. Taip pat pradėjau klausyti “The Horrors”, “Future Islands” (po jų įsimintino pasirodymo"), įsimylėjau “Lyapis Trubetskoy” ir labai nuliūdau, kai sužinojau, kad nuo rugsėjo 1 dienos jie išsiskirsto, iš naujo, po dešimties metų pertraukos atradau “Interpol”, pradėjau klausytis “Echo and the Bunnymen” ir gausybės kitų. Per ir prieš “Velnio akmenį” atradau tris labai patikusias grupes – “pg.lost”, “Turbowolf” ir “Birth of Joy”.



5. Maloniausias, kokiu nors būdu su muzika susijęs atsiminimas?

Labai įstrigo 2006 metų italų pankų “Los Fastidios” koncertas dabar jau neveikiančiame legendiniame “Green Club” – vietos buvo labai mažai, žmonių ir energijos daug, vienas įsimintiniausių gyvenime koncertų. O po jo grupė ilgai nesiskirstė, tai sugebėjau dar ir autografą ant plakato pasiimti, tas plakatas ilgai kabėjo kambary studentų barake ant sienos, bet kraustantis kažkur pradingo. Jie buvo pirmi tikri žvaigždės (mano akyse), su kuriais pavyko taip paprastai ir maloniai pabendrauti.

6. Muzikinis guilty pleasure? T.y. daina, atlikėjas ar albumas, kurį daugelis smerkia ir kritikuoja, o jums, vis dėlto, patinka?

Visai nemažai tokių kūrinių atsiranda, kai keliaujam su “Humoro klubu” – per radiją užgroja kokį nors prastą popsą, kad ir Nicki Minaj “Starships”, “Sigma” “Nobody to Love”, Jessie J “LaserLight” ar dar ką nors panašaus, bet tas gabalas įstringa ir patinka dėl to, kokius prisiminimus kelia. Dar kažkokią jautrią stygą užgauna Emeli Sande ir Labrinth – “Beneath Your Beautiful”. Ir šiaip gėda, bet vis dar mėgstu “Creed”, nors ir suprantu, kaip ten viskas blogai. Ir su malonumu eičiau į “Limp Bizkit” koncertą, jeigu jie atvažiuotų dar kartą į Lietuvą.

7. Toliausia, kiek yra tekę nukeliauti dėl grupės ar atlikėjo?

Nežinau, kaip tiksliai tai vertinti ir kas yra sudėtingiau – ar sėsti į lėktuvą ir porą valandų skristi iki Londono, kad pamatyčiau gyvai “Arcade Fire”, ar važiuoti į “Open’er” festivalį Lenkijoje, kai kelionė automobiliu trunka apie aštuonias valandas. Atstumo prasme toliau Londonas, bet daugiau vargo vis tiek yra važiuoti į Lenkiją. Į “Open’er” festivalį važiuojam nuo 2011 metų kasmet daugmaž ta pačia kompanija ir kiekvienais metais važiuojam dėl grupių, kurios ten visada būna aukščiausio lygio – per tuos ketverius metus gyvai pamačiau “Pulp”, “Blur”, Jacką White’ą, “Pearl Jam”, “The National”, “Arctic Monkeys”, “Tame Impala”, “Coldplay”, Prince’ą, “Faith No More”, Nicką Cave’ą (nors ir ne iki galo), “Bon Iver”, “Crystal Fighters”, “The Strokes”, “The Kills”, “New Order”, “Franz Ferdinand”, “Mumford and Sons”, “Bloc Party”, “Editors”, “Queens of the Stone Age”, “The Black Keys”, “Phoenix”. Šiemet su drauge skridom į Londoną gyvai pažiūrėti “Arcade Fire” (juos jau buvau matęs ankstesnio turo metu Varšuvoje) ir vienintelis nusivylimas buvo tas, kad nepagalvojau nusipirkti bilietų į abu koncertus (buvo du koncertai du vakarus iš eilės), nes koncertas buvo fantastiškai geras, “Arcade Fire” yra viena iš geriausiai gyvai pasirodančių grupių šiuo metu pasaulyje.

8. Ar galite įvardinti grupę ar atlikėją, kurį, turėdamas galimybes, sutiktumėte sekioti aplink pasaulį viso turo metu?

Suskaičiuočiau tris tokias grupes – jau minėti “Arcade Fire”, “The National” ir “Foo Fighters” (jie dabar yra mano kitas tikslas – tik paskelbs apie koncertus Europoje, iškart ieškosiu bilietų).

9. Kokiose situacijose labiausiai atkreipiate dėmesį į muziką?

Gal nuskambėsiu kaip blogas žmogus, bet visada, pradėdamas bendrauti su naujais žmonėmis, atkreipiu dėmesį į jų muzikos skonį – jeigu žmogus klauso ko nors, dėl ko reikia pasistengti, ieškoti muzikos pačiam, bent kiek domėtis – tada reiškia, kad su juo sutarsim. Ir tai net neturi būti mano mėgstama muzika – gali būti hip-hopas, metalas, elektronika – nesvarbu. Niekad nesuprasiu tų žmonių, kurie klauso kokį nors “European Hit Radio” ir mėgstamiausią visų laikų dainą keičia kartą per mėnesį, nes radijas ankstesnę grot nustojo.

10. Jeigu reiktų pasirinkti dainą, kuri gros per jūsų laidotuves, kokią pasirinktumėte?

“Blur” – “Universal”. Bet turėtų skambėti ne įrašas, o ją turėtų atlikti mano draugai gyvai su gitara. Geresnio gabalo tam neįsivaizduoju.



Dėkojame Pauliui Ambrazevičiui už nuoširdžius ir išsamius atsakymus. Rubrikos autorė - Patricija Tilvikaitė.



RUBRIKA: Žymių Lietuvos žmonių gyvenimo muzika




Susijusi informacija


  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.

Gairės


 muzika

Šaltinis: Music.lt   Peržiūrėta kartų: 5533   Data: 2014-08-14
Esamas tekstas

Paulius Ambrazevičius. [Asmeninio archyvo nuotr.]„Tavo gyvenimo muzika“ – nauja Music.lt rubrika, kurioje žmonės, kurių paprastai interviu klausiama visai kitokių klausimų, atsakinės į 10 klausimų apie muziką. Aktoriai, stilistai, dizaineriai, rašytojai, freelancer‘iai – šioje rubrikoje turės progą pasireikšti visi, kurių pagrindinė profesija nėra tiesiogiai susijusi su muzika.

Žmogaus, kuris į pastovius 10 klausimų atsakinėjo pirmas – pristatinėti tikrai nereikia. Paulius Ambrazevičius, kuris sutiko šią rubriką „atidaryti“, yra puikus pavyzdys žmogaus, kuriam muzika tikrai yra daug daugiau nei tiesiog fonas. Jis žino, išmano ir gali papasakoti daug – todėl su tokiu žmogumi kalbėtis – grynas malonumas.

1. Kaip galėtumėte apibūdinti savo muzikinį stilių?

Jei prieš kokius 8-10 metų būčiau gavęs šitą klausimą, atsakymą žinočiau tiksliau – pankrokas, ska ir panašūs. Dabar neturiu vieno, mėgstamiausio stiliaus – klausau nuo to paties pankroko, iki įvairaus indie roko, post-punk, metalo (ypač progresyvaus), įvairios elektronikos. Mėgstu ne konkrečius stilius, o atlikėjus, kurie tarpusavy gali labai skirtis. Pavyzdys iš šio pavasario – ketvirtadienį iš širdies atsilinksminau “Jama & W” koncerte, o šeštadienį ėjau į “Manowar”. Mano muzikos skonis, kaip ir viskas, kuo užsiimu gyvenime, yra gana eklektiški. O viską tiksliai apie mano mėgstamos muzikos stilių galima pamatyti mano Last.fm paskyroje.

2. Kokį vaidmenį muzika vaidina jūsų gyvenime?

Vienoje “Arcade Fire” dainoje yra tokios eilutės “...if there's no music up in heaven, then what's it for?” (“Jeigu Rojuje nėra muzikos, tai kam jis išvis toks reikalingas?”). Man muzika yra geriausias dalykas gyvenime, ir vienas turbūt iš kelių svarbiausių – jeigu reikėtų rinktis, kurio pojūčio netekti, tai ilgiausiai saugočiau klausą. Užaugau namuose, kur visada buvo įjungtas radijas, patefonas arba sukdavosi kokia nors kasetė, tai turbūt tokiu būdu tėvai ir įskiepijo mano meilę muzikai – ir dabar bet ką darydamas būtinai turiu įsijungti muziką. Ir šiaip – kai jau pradėjau bręsti ir galvoti, ką noriu veikti su gyvenimu, prisiskaitęs Ramūno Zilnio straipsnių norėjau tapti muzikos žurnalistu, rašyti apie grupes ir atlikėjus, recenzuoti albumus – iš dalies tokia veikla ir užsiėmiau, apie muziką rašiau į dabar jau nebeleidžiamą muzikos žurnalą “Urbanation”, rengiau muzikos skiltį žurnale “Playboy”, keletą kitų mano straipsnių apie muziką spausdino ir kiti leidiniai.

3. Kokį albumą ar dainą galėtumėte pavadinti savo gyvenimo garso takeliu?

Yra tokia čekų grupė “The Prostitutes”, iš kurių netgi prieš keletą metų ėmiau interviu, ir jie turi toką gabalą “Hometown Zombie”, kuris yra apie tai, kad kvaila užsisėdėti ir užsidaryti vienoje vietoje, kai tau yra atviras visas pasaulis. Kiekvienąkart paklausęs jo suprantu, kad elgiuosi teisingai, nuolat ieškodamas naujų užsiėmimų ir išraiškos būdų. Beje, pagal mano Last.fm, jis, kartu su “Interpol” – “Evil” yra mano klausomiausias visų laikų gabalas. Kaip ir garsusis radijo DJus Johnas Peelas, labai mėgstu “The Undertones” gabalą “Teenage Kicks” - ant jo paminklo netgi iškaltos pirmos šitos dainos eilutės “Teenage dreams / So hard to beat”.



4. Koks yra jūsų naujausias muzikinis atradimas?

Stengiuosi nuolat ką nors naujo atrasti, bet pats naujausias – “Foo Fighters” atliekamas Paulo McCartney ir “Wings” koveris “Band on the Run”. Dar labai sužavėjo “Open’er” festivaly gyvai išgirstas “Pearl Jam” atliekamas “The Who” koveris “Baba O’Riley”. Išvis šitas paskutinis pusmetis buvo kupinas muzikos atradimų – pirmąkart gyvai pamačiau ir labai pamėgau šiauliečius “Colours of Bubbles”, kurie išleido fantastišką albumą “Inspired by True Story”, “Jama & W” įrašė “Dainą apie nelaimingą meilę”, kurios negaliu atsiklausyti. Taip pat pradėjau klausyti “The Horrors”, “Future Islands” (po jų įsimintino pasirodymo"), įsimylėjau “Lyapis Trubetskoy” ir labai nuliūdau, kai sužinojau, kad nuo rugsėjo 1 dienos jie išsiskirsto, iš naujo, po dešimties metų pertraukos atradau “Interpol”, pradėjau klausytis “Echo and the Bunnymen” ir gausybės kitų. Per ir prieš “Velnio akmenį” atradau tris labai patikusias grupes – “pg.lost”, “Turbowolf” ir “Birth of Joy”.



5. Maloniausias, kokiu nors būdu su muzika susijęs atsiminimas?

Labai įstrigo 2006 metų italų pankų “Los Fastidios” koncertas dabar jau neveikiančiame legendiniame “Green Club” – vietos buvo labai mažai, žmonių ir energijos daug, vienas įsimintiniausių gyvenime koncertų. O po jo grupė ilgai nesiskirstė, tai sugebėjau dar ir autografą ant plakato pasiimti, tas plakatas ilgai kabėjo kambary studentų barake ant sienos, bet kraustantis kažkur pradingo. Jie buvo pirmi tikri žvaigždės (mano akyse), su kuriais pavyko taip paprastai ir maloniai pabendrauti.

6. Muzikinis guilty pleasure? T.y. daina, atlikėjas ar albumas, kurį daugelis smerkia ir kritikuoja, o jums, vis dėlto, patinka?

Visai nemažai tokių kūrinių atsiranda, kai keliaujam su “Humoro klubu” – per radiją užgroja kokį nors prastą popsą, kad ir Nicki Minaj “Starships”, “Sigma” “Nobody to Love”, Jessie J “LaserLight” ar dar ką nors panašaus, bet tas gabalas įstringa ir patinka dėl to, kokius prisiminimus kelia. Dar kažkokią jautrią stygą užgauna Emeli Sande ir Labrinth – “Beneath Your Beautiful”. Ir šiaip gėda, bet vis dar mėgstu “Creed”, nors ir suprantu, kaip ten viskas blogai. Ir su malonumu eičiau į “Limp Bizkit” koncertą, jeigu jie atvažiuotų dar kartą į Lietuvą.

7. Toliausia, kiek yra tekę nukeliauti dėl grupės ar atlikėjo?

Nežinau, kaip tiksliai tai vertinti ir kas yra sudėtingiau – ar sėsti į lėktuvą ir porą valandų skristi iki Londono, kad pamatyčiau gyvai “Arcade Fire”, ar važiuoti į “Open’er” festivalį Lenkijoje, kai kelionė automobiliu trunka apie aštuonias valandas. Atstumo prasme toliau Londonas, bet daugiau vargo vis tiek yra važiuoti į Lenkiją. Į “Open’er” festivalį važiuojam nuo 2011 metų kasmet daugmaž ta pačia kompanija ir kiekvienais metais važiuojam dėl grupių, kurios ten visada būna aukščiausio lygio – per tuos ketverius metus gyvai pamačiau “Pulp”, “Blur”, Jacką White’ą, “Pearl Jam”, “The National”, “Arctic Monkeys”, “Tame Impala”, “Coldplay”, Prince’ą, “Faith No More”, Nicką Cave’ą (nors ir ne iki galo), “Bon Iver”, “Crystal Fighters”, “The Strokes”, “The Kills”, “New Order”, “Franz Ferdinand”, “Mumford and Sons”, “Bloc Party”, “Editors”, “Queens of the Stone Age”, “The Black Keys”, “Phoenix”. Šiemet su drauge skridom į Londoną gyvai pažiūrėti “Arcade Fire” (juos jau buvau matęs ankstesnio turo metu Varšuvoje) ir vienintelis nusivylimas buvo tas, kad nepagalvojau nusipirkti bilietų į abu koncertus (buvo du koncertai du vakarus iš eilės), nes koncertas buvo fantastiškai geras, “Arcade Fire” yra viena iš geriausiai gyvai pasirodančių grupių šiuo metu pasaulyje.

8. Ar galite įvardinti grupę ar atlikėją, kurį, turėdamas galimybes, sutiktumėte sekioti aplink pasaulį viso turo metu?

Suskaičiuočiau tris tokias grupes – jau minėti “Arcade Fire”, “The National” ir “Foo Fighters” (jie dabar yra mano kitas tikslas – tik paskelbs apie koncertus Europoje, iškart ieškosiu bilietų).

9. Kokiose situacijose labiausiai atkreipiate dėmesį į muziką?

Gal nuskambėsiu kaip blogas žmogus, bet visada, pradėdamas bendrauti su naujais žmonėmis, atkreipiu dėmesį į jų muzikos skonį – jeigu žmogus klauso ko nors, dėl ko reikia pasistengti, ieškoti muzikos pačiam, bent kiek domėtis – tada reiškia, kad su juo sutarsim. Ir tai net neturi būti mano mėgstama muzika – gali būti hip-hopas, metalas, elektronika – nesvarbu. Niekad nesuprasiu tų žmonių, kurie klauso kokį nors “European Hit Radio” ir mėgstamiausią visų laikų dainą keičia kartą per mėnesį, nes radijas ankstesnę grot nustojo.

10. Jeigu reiktų pasirinkti dainą, kuri gros per jūsų laidotuves, kokią pasirinktumėte?

“Blur” – “Universal”. Bet turėtų skambėti ne įrašas, o ją turėtų atlikti mano draugai gyvai su gitara. Geresnio gabalo tam neįsivaizduoju.



Dėkojame Pauliui Ambrazevičiui už nuoširdžius ir išsamius atsakymus. Rubrikos autorė - Patricija Tilvikaitė.


RUBRIKA: Žymių Lietuvos žmonių gyvenimo muzika

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (27)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Pazistu_Mykola
2014 m. rugpjūčio 17 d. 15:21:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

taip, nes čia žinoma man užkliuvo pirmos dvi žinutės, kad kažkas parašė mažiau nei man norėjosi, o kitas parašė "ne taip" kaip man norėjosi ir tai aš kažką apkaltinau smegenų pametimu pakelėj, tikrai... Šventas laiptažodi, pats muša, pats rėkia, juokinga. Bet nebesiveliu, gal tiesiog skirtingose realybėse gyvename. 


Atsakyti
Rutonė
2014 m. rugpjūčio 17 d. 14:10:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"kalbinkit muzikantus apie jų veiklą".... O tai kas iki dabar vyko? Nebuvo tokių pokalbių, straipsnių apie muzikantų veiklą? Kaip tik atsisakyčiau tokių dalykų - jų ir taip pakanka. O va pakalbint apie muziką su ja nesusijusius, jos nedarančius žmones - kaip tik įdomiau. Na kad ir tamstos minimas Putinas - tik tiek, kad dabar jis tapo labai negeruoju linksmiuojama persona ir bet kas, kas su juo siejasi, ima atrodyt nemalonu, atgrasu. Betgi yra tikrai įdomių žmonių ir ne muzikantų mūsų pačių Lietuvėlėj, kurių muzikines pažoūras sužinoti būtų visiai smalsu. 


Atsakyti
Izzo
2014 m. rugpjūčio 17 d. 12:37:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bulvarinė spauda. Iš pradžių kokią muziką mėgsti, o paskui ir su kuo miegi. Iš esmės beverčiai straipsniai, niekuo nesiskiriantys nuo to, ką rašo "Žmonės" ar dar koks menkavertis bulvarinis žurnaliūkštis. Norit gerų įdomių ir intriguojančių intervių, kalbinkit muzikantus apie jų veiklą. O kokią muziką klauso Vladimiras Putinas, kaži ar kam įdomu


Atsakyti
Rutonė
2014 m. rugpjūčio 16 d. 01:46:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai va - prieiname prie to, kad niekas nebus visiems įdomus/neįdomus (savotiškas absoliutinimas, bet kitaip išvartyt nebeišeina). Jei kažkas kažką įvardins kaip visiems įdomų, vis tiek atsiras kažkas, kas tai paneigs (kad ir aš :D). Bet mane stebina, atrodytų, brandžių žmonių (bent pagal amžių) toks noras absoliutint (ar susireikšmint). Spėju, antras variantas teisingesnis: = visi.Grįžtant prie temos - lauksim kitų interviu. Bent aš lauksiu. 


Atsakyti
einaras13
2014 m. rugpjūčio 16 d. 01:39:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O dėl paryškintųjų sąvokų galiu labai filosofiškai pakomentuot.

Tai yra visiškai stacionarios aksiomos, kurios iš mūsų žodyno turėtų būti išbrauktos kaip neteisingai vartojamos. Niekas ir viskas gali atsirasti tik filosofijoje, logikoje, matematikoje ir fizikoje, kitur nematau prasmės nagrinėti šių sąvokų, nes humanitarinė/socialinė gyvenimo erdvė neturi ribų. Ribas nagrinėja tik minėtieji mano mokslai. 

Dabar atsižvelkime į šios diskusijos situaciją: DeLaLiutishkuz jau vien dėl to padarė logikos klaidą, kad parašė po Crazyz posto, kurio potekstė yra "man įdomu buvo sužinoti šio žmogaus muzikinį skonį", o po jo ėjęs komentaras jau teigia, kad "niekam neįdomu". Vien dėl to jau galima sakyti, kad jis suklydo.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Rutonė
2014 m. rugpjūčio 16 d. 01:26:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aha, vat kas čia... O man jis kaip ir nežinomas (my fault - LT televizijų praktiškai nežiūriu, o ir mūsų humoras man gerokai per lėkštas, kad kažką norėtųsi žiūrėt), tai ir FB neseku, ir šiaip.... :/ vat ir nėra jis man jau toks žinomas. Taigi tvirtinimas, kad kažkas niekam neįdomus, nes žinančiam jį jis tikrai nekažką, panašus į nemenką susireikšminimą - aš, man, manęs.... Ir vis dėlto - pagal kokius kriterijus atrinktas kandidatas būtų visiems įdomus? Atsakymo taip ir nėra...


Atsakyti
einaras13
2014 m. rugpjūčio 16 d. 01:13:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ta prasme, šitas straipsnis naudingas tiems, kas jo nėra girdėję arba neseka veidaknygėje, nes tie, kurie seka ir domisi, tai jie žino Pauliaus skonį, nes facebook'e apie muziką jis reiškiasi pakankamai daug. Todėl šitas straipsnis, na, neatskleidė nieko ypatingo man.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Rutonė
2014 m. rugpjūčio 16 d. 01:03:45 2014-08-16 01:13:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Naobettačiau.... Nepakalbintas žmogus juk ir neišsipasakos, niekas ir nesužinos, kas jam patinka, kas ne. Man kažkaip keista atrodo -tikėjausi, kad va jau šito skonis tai bus va toks va, o ano toks va. Rubrika tik pradeda gyvuot, o jau kiek negatyvo... Na iš kur žinot, ką pirmiau kalbint - ryklius ar kilbukus? O gal pačią prezidentę? O jei jos atsakymai irgi pasirodys blankūs? Premjerą? Nors šiaip kiekvienas žmogus savaip įdomus, savaip įdomus ir jo muzikinis skonis ir man net nesuvokiama, prie kokio čia idealo norima ką pritempt? Nuvilia skonio nepanašumas? Neįdomūs klausimai ar dar kas? O pagaliau susitaikykit su realybe - krtais įdomus atrodantis žmogus kažkur (šiuo atveju muzikine prasme) gali pasirodyti esąs visiška nykybė (ir vėlgi - kaip kam, dėl skonio nesiginčijama).


Atsakyti
einaras13
2014 m. rugpjūčio 16 d. 00:46:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kalbant apie mano poziciją - aš iš Pauliaus tikėjausi kažko įdomesnio. Žinau, kad jo muzikinis skonis yra įdomus (bent kiek artimesnis manajam nei didžiosios visuomenės dalies), bet čia jis nieko naujo ir ypatingo nepasakė, blankokai pasirodė čia. Nors klausimai atrodo normalūs (vidutiniški).


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
saaulyytee
2014 m. rugpjūčio 16 d. 00:14:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

aš šitą rubriką užskaitau vien dėl paskutinio klausimo - seniai pati tokią dainą turiu, todėl mielai perklausysiu visas, kurios šioj rubrikoj šiam klausime bus paminėtos, gal pakeisiu savo nuomonę, nors nemanau. {#}


____________________
Griauti visada bus lengviau nei kurti.
Atsakyti
Rutonė
2014 m. rugpjūčio 15 d. 23:54:13 2014-08-16 00:38:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kuo daugiau diskusijų skaitau, tuo labiau stebina kai kurių senbuvių (ir ne tik) kažkoks agresyvumas, nihilizmas - viskas blogai, kažkas niekam neįdomus (tai siūlykit įdomesnius, bet konkrečiai - vardas, pavardė, profesija. Arba patys padarykit geriau. Kad VISIEMS įdomu būtų), kažkas šiaip durnas (nu aš tai taikau sau; tiesiai šviesiai nepasakyta, bet nujaust nuotaikas galima), nes kažkodėl sumąstė nepatogius klausimus išjudint. Tuo pačiu stebina toks veidmainiškumas - Music'as kaip ir už legalią muziką (oficialiai, bet jei paklausi dažno nario asmeniškai - kažin kokio atsakymo sulauksi). Kas čia jums, nepatenkintiesiems, pasidarė, iš kur toks negatyvas? Perklausų trūksta? Vasara per karšta/šalta? Asmeninės problemos? Ar tik noras pasirodyt - va, koks AŠ? Man tas neįdomu, anas neįdomu, va, suvartysiu vieną temą, kitą ir išeisiu pakelta galva. O kai grįšiu - vėl rasiu prie ko prikibt. Tai, po velnių - siūlykit visiems žinomus ir visiems įdomius žmones, kuriuos reikia kalbint (gal nesusiprato kvailelė), pagaliau - patys imkitės iniciatyvos. 


Atsakyti
be_inis
2014 m. rugpjūčio 15 d. 21:07:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Music'iškas farsas ten žemiau prikomentuotas :).

 

Į temą, supažindimas su veikėju būtų labiau sudominęs pasirinkimais,o db jis man toksai sharkeen'o veideliu vaidenasi. Nesudominote veikėju.


Atsakyti
einaras13
2014 m. rugpjūčio 15 d. 14:49:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bet niu koksai kibus ir arogantiškas būsite. "Padugnės" vartojimas jums taip prie širdies prilipo, kad iš manęs perėmėte. Ir darkart priminsiu, jog padugnė yra įžeidžiantis žodis tada, kai jis tyčia pavartotas su tikslu įžeisti. Jūsų vartojimo pobūdis į minėtąjį panašus.

Kokia arogancija atsiskleidžia paryškintuose žodžiuose, lyg pats netikėtumėte, ką rašote ir norėtumete pašiepti tuos, kurie nori švarios ir gražios nuomonės.

Ir, kad jau taip ponas prikibote, AR NESUVOKIATE, ar smegenų maža (?), kokią reikšmę turėjo anas mano komentaras apie like'us. 


P.S. šitas komentaras dar labiau išmušė iš vėžių. Sužinojau, kad yra tyčia piktai pašiepti ir įžeisti norinčių žmonių ir tai yra tas pats "Pazistu_Mykola", kuris, dar pamenu, buvo gana malonus (mano nuomone) narys. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Dainioos
2014 m. rugpjūčio 15 d. 10:34:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Visi jie auga su muzika, neįsivaizduoja savo gyvenimo be muzikos, nors iš tikrųjų šūdą jiems rūpi ta muzika.


Atsakyti
Pazistu_Mykola
2014 m. rugpjūčio 15 d. 08:32:36 2014-08-15 08:32:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tai argi ne metas įsivesti naują titulą "dėmesio padugnė" ;) (nors čia ne naujas, laisvas vertimas iš anglų); yo own medicine, kaip sakoma. Bet kad geresnis penktadienis būtų ir aš uždėsiu, daugiau turėsi.

o šiaip Delaliutiškus mažumą teisus, buvo neįdomu. (užbėgdamas už akių galimiems rūtonių pranešimams , paryškinu: man neįdomu, kitiems gal įdomu, gal net labai įdomu. Čia kitiems, bet ne man, nors Delaliutiškus techniškai irgi kiti, bet ne ...hmz)


Atsakyti
Rutonė
2014 m. rugpjūčio 15 d. 00:14:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nebūtina būt kieno nors fanu, kad blaiviai mąstytum


Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2014 m. rugpjūčio 14 d. 23:59:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tikriausia jis jo fanas. :))


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
Rutonė
2014 m. rugpjūčio 14 d. 22:24:52 2014-08-15 23:45:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ir taip, ir ne. Nors vaikis už tamstą gerokai jaunesnis, bet mąsto gerokai brandžiau. Užtat ir laikų daugiau susirenka. Šiaip, žinoma, tie laikai yra visiškas nulis, bet... Na kažkiek jie reikšmės turi.... Tiesa ir tai, kad galbūt dėl savo jauno amžiaus Einaras ir kiek aršiau kokią mintį išdėsto, bet nematau ir tame didelės problemos - praeis. Kažkaip į viską pradėjau žiūrėt gerokai ramiau ir žinai, ką? Ogi lengviau gyvent pasidarė, mažiau priežasčių galvos skausmui. O dėl pozicijos, kad šitas veikėjas niekam neįdomus, nes tau jis nepatinka, tai... Na gerai, pasirodysiu totali tamsuolė, nes nežinau aš jo (tik tiek, kad tokį vardą girdėjau), bet paskaityt buvo visai įdomu. Ir palygint savo bei jo profilius Last'e. Negalima gi absoliutint visko pagal save - gal kitiems lankytojams kaip tik - netgi labai įdomu? Gal man būtų visai smalsu sužinot, ką mielai klauso kad ir Užkalnis. O gal Mamontovas. Ar Kofas. Tai bus įdomu man. Jei neįdomu bus kitiems - jie paprasčiausiai galės to neskaityt. Ir nekomentuot. Taip kad nematau problemos. Va jei niekam neįdomiom temom užkištų tavo svetainę ir ji dėl to prarastų kažkiek lankytojų/pajamų, tada gal ir galėtum burbėt, bet dabar... 


Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2014 m. rugpjūčio 14 d. 20:47:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

aisku, busite laiku auka. :D

ech, ka padarysi, juk tokie laikai atejo, tokiu kaip jus - tukstanciai lietuvoje.


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
einaras13
2014 m. rugpjūčio 14 d. 20:44:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Beje, atkreipkite dėmesį į like skaičių prie komentarų ir gal nusileis pačio išdidus tonas.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2014 m. rugpjūčio 14 d. 20:42:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

gerai, ponas teisinguoli, man tikrai neidomu su tokiais 'proto bokstais' gincytis.


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
einaras13
2014 m. rugpjūčio 14 d. 20:26:19 2014-08-14 20:27:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Taigi, antrasis teiginys rodo neįsiskaitymą/skyrybos nesupratimą.

O pirmasis: kalbu apie "normalaus žmogaus" supratimą, o ši sąvoka, matyt, atsiduria už jūsų suvokimo ribų, kad leidžiate sau ją vartoti nederamose situacijose. Be to, "niekam neįdomu" irgi gali pasakyti tik tas, kuris sunkiai gaudosi visuomenėje.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2014 m. rugpjūčio 14 d. 20:23:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

cia typo jei nemegstu sito veikejo, tai as pakelej smegenis pametes ? ;DDD 

ir ismaniuoju telefonu nenaudoju. 


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
einaras13
2014 m. rugpjūčio 14 d. 19:50:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O kažkas, pasirodo, pakelėj smegenis pametęs ir nebesupranta sąvokos "normalus žmogus". Man atrodo, jog tokiems ne prie kompiuterio/išmaniojo telefono sėdėti ir ne diskutuoti tokiomis temomis.

Sahjos pozicija irgi nesuprantama. Visiškai. Vienas smile'as pasako... nieko, visiškai nieko. Galbūt žmogaus tingumą ir negebėjimą suregzti paprasto ir nuoširdaus komentaro-nuomonės apie šį straipsnį.

 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2014 m. rugpjūčio 14 d. 17:20:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

niekam cia neidomu sito klausoma muzika. klausinekit geriau normaliu zmoniu :)


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
Crazyz
2014 m. rugpjūčio 14 d. 14:48:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ha, Creed ir man vis dar patinka ir klausau jų karts nuo karto, bet dėl to blogai nesijaučiu :)

Dėl Arcade Fire labai pavydžiu. Puiki grupė.

 

P.s. būtų įdomu ir Katlerio sužinoti muzikinį skonį, nors turbūt ir taip aišku, kažkaip Paulius ir Mantas kaip diena ir naktis. Tik vienas klauso geresnės muzikos, o kitas net neabejoju, jog minėto Power Hit Radio lygio. :)


Atsakyti
Sahja
2014 m. rugpjūčio 14 d. 14:47:41
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

{#}


____________________
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Susijusios naujienos

Ką rinktis: koncertą ar muzikos festivalį?
4
5

Įpusėjus vasarai Lietuvoje įsibėgėjo ir muzikos festivalių sezonas. Turbūt ne vienas, regėdamas bičiulių nuotraukas iš kas savaitgalį vykstančio mažesnio ar didesnio festivalio, susimąsto – verta ar ne į juos vykti. Juolab jų pasirinkimas Lietuvoje kasmet...

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Roger Taylor Roger Taylor
7,7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 192
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 152726