Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Vėl apie savo lietuvišką kilmę užsiminusio B. Flowerso grupės „The Killers“ diskas „Hot Fuss“ išrinktas Geriausiu visų laikų debiutiniu albumu (+ Geriausių ir blogiausių albumų Top 5; 5 video)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Brandon Flowers - koncertinio turo "Battle Born World Tour" metu. 2013 m.

Brandon Flowers - koncertinio turo "Battle Born World Tour" metu. 2013 m.

Nemažai muzikos gerbėjų žino, jog charizmatiškojo JAV grupės „The Killers“ vokalisto Brandono Flowerso šaknys siekia Lietuvą (iš čia kilusi jo senelė) – kaip, beje, ir „Red Hot Chili Peppers“ vokalisto Anthony Kiediso. Šios dvi pasaulinio garso roko grupės ką tik surengė visą eilę pasirodymų Australijoje, į kuriuos įėjo ir dalyvavimas stambiausiame šio žemyno muzikos festivalyje – „Big Day Out“, kuriame abi grupės buvo pagrindinėmis žvaigždėmis. Duodamas interviu dienraščiui „Sydney Morning Herald“, Brandon Flowers vėl paminėjo tai, kas mūsų šalies publikai turėtų būti ypatingai malonu – savo lietuvišką kilmę.

Straipsnyje „Battle fatigue left behind“ galima rasti tokias eilutes:

„B. Flowers nekantrauja pagaliau pasirodyti festivalio scenoje kartu su „Red Hot Chili Peppers“, kuriuos sieja įdomus ryšys su „The Killers“.

„Ruošiamės visai virtinei koncertų Australijoje ir pasirodymui kartu su „Chili Peppers“. Mums dar niekada neteko koncertuoti vienoje scenoje, todėl labai džiaugiuosi,“ entuziaztingai sakė Flowers. „Mane ir vokalistą Anthony Kiedis vienija lietuviškos-amerikietiškos šaknys, o tarp muzikantų tokių kaip mudu – vos keletas!“

B. Flowers su Noel Gallagher - per "NME" apdovanojimus. [NME nuotr.]

B. Flowers su Noel Gallagher - per "NME" apdovanojimus. [NME nuotr.]

Kadangi B. Flowers jau nebe pirmąkart per interviu mini sąsajas su Lietuva, o taip pat pabrėžia besididžiuojantis savo kilme, Lietuvoje gyvenantiems „The Killers“ gerbėjams sužimba reali viltis, kad čia grupė tikrai turėtų kada nors surengti savo koncertą. Kol kas, pažvelgus į toliau šiemet besitęsiančio koncertinio turne „Battle Born World Tour“, pristatančio naujausią jų albumą, grafiką, nenusimato jokios datos net kaimyninėse šalyse (arčiausiai jie koncertuos kovo mėnesį Skandinavijos šalyse ir Vokietijoje). Visgi yra gan rimtas pagrindas manyti, kad tai – tik laiko klausimas, kada žymieji rokeriai, įvairių muzikinių leidinių ir klausytojų nuolat išrenkami į geriausių koncertinių grupių topus, atvyks į savo lyderio protėvių žemę ir surengs išskirtinį pasirodymą. Juo labiau, kad jų koncertinis grafikas sustatytas tik iki šios vasaros vidurio, o sekančios datos dar bus paskelbtos vėliau. Kaip patys grupės nariai anksčiau yra sakę, „Jeigu išleidi bent kažkiek sėkmingą albumą, gali tikėtis, jog nebūsi namuose mažiausiai porą metų.“ O praeitų metų rudenį išleistas naujausias „The Killers“ albumas „Battle Born“ buvo labai sėkmingas.

Dar viena džiugi žinia grupės gerbėjams – neseniai vienoje įtakingiausių pasaulio muzikos svetainių „Gigwise“ paskelbtoje skaitytojų apklausoje „Geriausi visų laikų debiutiniai albumai“ The Killers pirmasis albumas „Hot Fuss“ išrinktas į 1-ą vietą, ryškiu skirtumu aplenkęs net tokių muzikos gigantų kaip „Oasis“ ar „The Beatles“ debiutinius albumus. Visas penketukas, kuriame aiškiai dominuoja roko muzika, atrodo taip:

1. The Killers – Hot Fuss (2004 m.)
2. Muse – Showbiz (1999 m.)
3. Oasis – Definitely Maybe (1994 m.)
4. Arctic Monkeys – Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not (2006 m.)
5. The Beatles – Please Please Me (1963 m.)

Tuo tarpu blogiausiųjų debiutinių albumų penketuke „Gigwise“ skaitytojai pademonstravo akivaizdžią nemeilę komercinės popmuzikos atlikėjoms – šiame tope galime rasti bene ryškiausias jo atstoves „Spice Girls“, Madonna ir Lady Gaga bei hiphopo atlikėjus. Visas blogiausių debiutinių albumų penketukas:

1. Spice Girls – Spice (1996 m.)
2. Dr. Dre – The Chronic (1992 m.)
3. Madonna – The First Album (1983 m.)
4. Lady Gaga – The Fame (2008 m.)
5. Jay-Z – Reasonable Doubt (1996 m.)

"Hot Fuss" albumo viršelis.

"Hot Fuss" albumo viršelis.

2004-aisiais pasirodžiusį roko grupės „The Killers“ albumą „Hot Fuss“, įkvėptą 80-ųjų New Wave bei post-punk ir meistriškai suderintą su modernaus indie rock skambesiu daugelis muzikos kritikų ir grupės gerbėjų laiko geriausiu jų darbu. Jeff Saltzman ir pačių „The Killers“ narių prodiusuoto, o miksuoto žymiojo Alan Moulder (dirbusiu su „U2“, „Smashing Pumpkins“) bei Mark Needham (su „Fleetwood Mac“) albumo kūriniams būdingas drąsus ir ambicingas sintezatoriais pagardintas roko skambesys, vitališkas Brandono Flowerso vokalas, galingi ir pagaulūs dainų priedainiai. Vokalistas ir klavišininkas B. Flowers, kuriam tuo laiku buvo tik 22 metai, atsiskleidė kaip itin produktyvus kūrėjas: jo vos per kelis mėnesius sukurti ironiški, dramatiški ir nostalgiški, o taip pat – šiurpoki tekstai pasakoja apie pavydą ir paranoją, dvilytes mylimąsias ir „raguotus“ jų vaikinus („Somebody Told Me“ ir „Mr. Brightside“); žmogžudžius (dvi iš trijų „Murder Trilogy“ dainų, parašytų iš įtariamo savo merginos žmogžudyste vaikino perspektyvos – „Jenny Was a Friend of Mine“ bei „Midnight Show“), persekiotojus („Andy, You’re Star“), garsiojo naktinio klubo „Studio 54“ AIDS aukas („Believe Me Natalie“) ar troškimus ir siekius pakilti virš pilkos kasdienybės („On Top“ ir „All These Things That I’ve Done“, kuriai net buvo pakviestas giedoti gospelo choras „Sweet Inspirations“, geriausiai žinomas iš darbų su Elvis Presley, Jimi Hendrix ir Aretha Franklin).

Bet ne viskas klostėsi sėkmingai. Per tris mėnesius, „The Killers“ įrašinėjant šį albumą, jų studiją supurtė žemės drebėjimas – dainos „Believe Me Natalie“ įrašinėjimo metu Ronnie Vannucci buvo nusviestas nuo būgnų ant žemės; grupės nariai kovojo su gaisro liepsnomis, kad patektų į Simi Valley (Kalifornija) studiją įrašyti dainos „Change Your Mind“, o galiausiai, beskrendant į Didžiąją Britaniją surengti pirmuosius albumą pristatančius koncertus, jie rimtai manė, kad žus, kai jų lėktuvas pateko į oro duobę ir palengva ėmė kristi.

2005 m. "Spin" išrinko "The Killers" Metų grupe. [SPIN nuotr.]

2005 m. "Spin" išrinko "The Killers" Metų grupe. [SPIN nuotr.]

Bet net ir tokie kataklizmai nesustabdė būsimųjų pasaulinio garso žvaigždžių. Išleidę „Hot Fuss“ albumą, „The Killers“ iš lėto, bet užtikrintai patapo vienais didžiausių muzikos lyderių. Iš šio disko buvo išleisti dabar visiems puikiai pažįstami singlai – „Somebody Told Me“, „Smile Like You Mean it“, „All These Things That I’ve Done“ ir žymioji „Mr. Brightside“. Būtent pastaroji daina didžiąja dalimi ir yra grupės iškilimo „kaltininkė“: kai 2004 m. birželio mėnesį buvo išleistas „Hot Fuss“, jis susilaukė pasisekimo, tačiau milžiniška jo sėkmė atėjo tik po septynių mėnesių, kuomet išgarsėjo „Mr. Brightside“, tapusi „The Killers“ „vizitine kortele“. Tuomet Did. Britanijoje „Hot Fuss“ albumas šoktelėjo į pirmą topo vietą, tapo šešis kartus platininiu ir top 75-uke viso išsilaikė net 173 savaites (3,3 metus) – o tai yra ilgiau nei bet kuris kitas albumas šiame tūkstantmetyje. Pasaulyje jis buvo parduotas daugiau kaip 7 mln. tiražu. Nominuoti 3-ims „Grammy“, „The Killers“ laimėjo nemažai kitų prestižinių apdovanojimų, juos ėmė kviesti koncertuoti stambiausiuose muzikos festivaliuose – Glastonbury, T in The Park, V, Oxegen, Reading, Voodoo ar Lollapalooza; jie taip pat surengė pasirodymą stambiausiame 2005-ųjų metų pasauliniame renginyje – „Live 8“ pagrindinėje scenoje, Haid Parke Londone (po „The Killers“ dainavęs Robbie Williams netgi į savo dainą "Let Me Entertain You" įpynė stulpelį „I got soul, but I’m not a soldier“ iš grupės atlikto kūrinio „All These Things That I’ve Done“). Muzikos leidiniai Las Vegaso rokeriams negailėjo pagyrų dėl jų profesionalumo bei stilingumo ir vadino „Karščiausiais debiutantais“ ar „Geriausia metų grupe“, pranašaudami puikią jos ateitį. Sulyg „The Killers“ populiarumu suklestėjo indie rokas ir topuose pasirodė dar kur kas daugiau šio žanro atstovų („Franz Ferdinand“, „Kaiser Chiefs“, „Editors“, „Razorlight“ ar „Arctic Monkeys“).

„The greatest gig of all time“ pavadino NME „Live 8“ renginį, iliustruodami B. Flowers, Bono ir Johnny Borrell („Razorlight“) nuotrauka. [NME]

„The greatest gig of all time“ pavadino NME „Live 8“ renginį, iliustruodami B. Flowers, Bono ir Johnny Borrell („Razorlight“) nuotrauka. [NME]

Stulbinantis „The Killers“ populiarumas Jungtinėje Karalystėje buvo gan netikėtas, mat britai garsėja savo pačių muzikos žvaigždėmis, kurios diktuoja pasaulio muzikines kryptis ir kitų šalių grupės čia retai kada susilaukia kultinio statuso. Tačiau „The Killers“ pavergė melomanų širdis, nes jie niekada neslėpė meilės britų muzikai, mėgstamiausiais atlikėjais įvardindami „Oasis“, „Radiohead“, „The Beatles“, David Bowie ar „The Smiths“/Morrissey, o pats „Hot Fuss“ albumas buvo akivaizdžiai įkvėptas britiško skambesio (ypatingai daina „Glamorous Indie Rock and Roll“, kurią galima rasti Did. Britanijai skirto albumo leidime – kituose leidimuose ją pakeitė „Change Your Mind“). Maža to, jame B. Flowersas netgi kai kur dainuoja su britišku akcentu, tad dėl viso šio derinio „The Killers“ imta vadinti „Geriausia Amerikos britų grupe“. Tačiau galima pastebėti ir faktą, kad vėliau grupei pakeitus savo stilių, jos statusas nė kiek nesumenko – ir visi sekantys jos studijiniai albumai pakilo į britų topo pirmą vietą (viso – penkis kartus iš eilės, jei įskaitysime ir B. Flowerso solinį albumą „Flamingo“).

Leidinys „The Independent on Sunday“ savo recenzijoje davė „Hot Fuss“ 5 iš 5 žvaigždučių ir reziumavo: „Šiam aukščiausios klasės debiutui lemta tapti vienu iš tų žmones vienijančių albumų, kuriuos jie klausysis iki pat mirties.“ Bent jau praėjus 8,5 metų, galime konstatuoti, jog klasika tapęs debiutinis „The Killers“ albumas vis dar neprarado savo aktualumo.

Vienas ryškesnių tuometinių "The Killers" pasirodymų – 2005 m. "Glastonbury" festivalyje atlikta "Jenny Was a Friend of Mine":



Parengė Rūta Jadkauskaitė



Susijusi informacija


  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Šaltinis: Gigwise   Peržiūrėta kartų: 6878   Data: 2013-01-31
Esamas tekstas

Brandon Flowers - koncertinio turo "Battle Born World Tour" metu. 2013 m.Nemažai muzikos gerbėjų žino, jog charizmatiškojo JAV grupės „The Killers“ vokalisto Brandono Flowerso šaknys siekia Lietuvą (iš čia kilusi jo senelė) – kaip, beje, ir „Red Hot Chili Peppers“ vokalisto Anthony Kiediso. Šios dvi pasaulinio garso roko grupės ką tik surengė visą eilę pasirodymų Australijoje, į kuriuos įėjo ir dalyvavimas stambiausiame šio žemyno muzikos festivalyje – „Big Day Out“, kuriame abi grupės buvo pagrindinėmis žvaigždėmis. Duodamas interviu dienraščiui „Sydney Morning Herald“, Brandon Flowers vėl paminėjo tai, kas mūsų šalies publikai turėtų būti ypatingai malonu – savo lietuvišką kilmę.

Straipsnyje „Battle fatigue left behind“ galima rasti tokias eilutes:

„B. Flowers nekantrauja pagaliau pasirodyti festivalio scenoje kartu su „Red Hot Chili Peppers“, kuriuos sieja įdomus ryšys su „The Killers“.

„Ruošiamės visai virtinei koncertų Australijoje ir pasirodymui kartu su „Chili Peppers“. Mums dar niekada neteko koncertuoti vienoje scenoje, todėl labai džiaugiuosi,“ entuziaztingai sakė Flowers. „Mane ir vokalistą Anthony Kiedis vienija lietuviškos-amerikietiškos šaknys, o tarp muzikantų tokių kaip mudu – vos keletas!“

B. Flowers su Noel Gallagher - per "NME" apdovanojimus. [NME nuotr.]Kadangi B. Flowers jau nebe pirmąkart per interviu mini sąsajas su Lietuva, o taip pat pabrėžia besididžiuojantis savo kilme, Lietuvoje gyvenantiems „The Killers“ gerbėjams sužimba reali viltis, kad čia grupė tikrai turėtų kada nors surengti savo koncertą. Kol kas, pažvelgus į toliau šiemet besitęsiančio koncertinio turne „Battle Born World Tour“, pristatančio naujausią jų albumą, grafiką, nenusimato jokios datos net kaimyninėse šalyse (arčiausiai jie koncertuos kovo mėnesį Skandinavijos šalyse ir Vokietijoje). Visgi yra gan rimtas pagrindas manyti, kad tai – tik laiko klausimas, kada žymieji rokeriai, įvairių muzikinių leidinių ir klausytojų nuolat išrenkami į geriausių koncertinių grupių topus, atvyks į savo lyderio protėvių žemę ir surengs išskirtinį pasirodymą. Juo labiau, kad jų koncertinis grafikas sustatytas tik iki šios vasaros vidurio, o sekančios datos dar bus paskelbtos vėliau. Kaip patys grupės nariai anksčiau yra sakę, „Jeigu išleidi bent kažkiek sėkmingą albumą, gali tikėtis, jog nebūsi namuose mažiausiai porą metų.“ O praeitų metų rudenį išleistas naujausias „The Killers“ albumas „Battle Born“ buvo labai sėkmingas.

Dar viena džiugi žinia grupės gerbėjams – neseniai vienoje įtakingiausių pasaulio muzikos svetainių „Gigwise“ paskelbtoje skaitytojų apklausoje „Geriausi visų laikų debiutiniai albumai“ The Killers pirmasis albumas „Hot Fuss“ išrinktas į 1-ą vietą, ryškiu skirtumu aplenkęs net tokių muzikos gigantų kaip „Oasis“ ar „The Beatles“ debiutinius albumus. Visas penketukas, kuriame aiškiai dominuoja roko muzika, atrodo taip:

1. The Killers – Hot Fuss (2004 m.)
2. Muse – Showbiz (1999 m.)
3. Oasis – Definitely Maybe (1994 m.)
4. Arctic Monkeys – Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not (2006 m.)
5. The Beatles – Please Please Me (1963 m.)

Tuo tarpu blogiausiųjų debiutinių albumų penketuke „Gigwise“ skaitytojai pademonstravo akivaizdžią nemeilę komercinės popmuzikos atlikėjoms – šiame tope galime rasti bene ryškiausias jo atstoves „Spice Girls“, Madonna ir Lady Gaga bei hiphopo atlikėjus. Visas blogiausių debiutinių albumų penketukas:

1. Spice Girls – Spice (1996 m.)
2. Dr. Dre – The Chronic (1992 m.)
3. Madonna – The First Album (1983 m.)
4. Lady Gaga – The Fame (2008 m.)
5. Jay-Z – Reasonable Doubt (1996 m.)

"Hot Fuss" albumo viršelis.2004-aisiais pasirodžiusį roko grupės „The Killers“ albumą „Hot Fuss“, įkvėptą 80-ųjų New Wave bei post-punk ir meistriškai suderintą su modernaus indie rock skambesiu daugelis muzikos kritikų ir grupės gerbėjų laiko geriausiu jų darbu. Jeff Saltzman ir pačių „The Killers“ narių prodiusuoto, o miksuoto žymiojo Alan Moulder (dirbusiu su „U2“, „Smashing Pumpkins“) bei Mark Needham (su „Fleetwood Mac“) albumo kūriniams būdingas drąsus ir ambicingas sintezatoriais pagardintas roko skambesys, vitališkas Brandono Flowerso vokalas, galingi ir pagaulūs dainų priedainiai. Vokalistas ir klavišininkas B. Flowers, kuriam tuo laiku buvo tik 22 metai, atsiskleidė kaip itin produktyvus kūrėjas: jo vos per kelis mėnesius sukurti ironiški, dramatiški ir nostalgiški, o taip pat – šiurpoki tekstai pasakoja apie pavydą ir paranoją, dvilytes mylimąsias ir „raguotus“ jų vaikinus („Somebody Told Me“ ir „Mr. Brightside“); žmogžudžius (dvi iš trijų „Murder Trilogy“ dainų, parašytų iš įtariamo savo merginos žmogžudyste vaikino perspektyvos – „Jenny Was a Friend of Mine“ bei „Midnight Show“), persekiotojus („Andy, You’re Star“), garsiojo naktinio klubo „Studio 54“ AIDS aukas („Believe Me Natalie“) ar troškimus ir siekius pakilti virš pilkos kasdienybės („On Top“ ir „All These Things That I’ve Done“, kuriai net buvo pakviestas giedoti gospelo choras „Sweet Inspirations“, geriausiai žinomas iš darbų su Elvis Presley, Jimi Hendrix ir Aretha Franklin).

Bet ne viskas klostėsi sėkmingai. Per tris mėnesius, „The Killers“ įrašinėjant šį albumą, jų studiją supurtė žemės drebėjimas – dainos „Believe Me Natalie“ įrašinėjimo metu Ronnie Vannucci buvo nusviestas nuo būgnų ant žemės; grupės nariai kovojo su gaisro liepsnomis, kad patektų į Simi Valley (Kalifornija) studiją įrašyti dainos „Change Your Mind“, o galiausiai, beskrendant į Didžiąją Britaniją surengti pirmuosius albumą pristatančius koncertus, jie rimtai manė, kad žus, kai jų lėktuvas pateko į oro duobę ir palengva ėmė kristi.

2005 m. "Spin" išrinko "The Killers" Metų grupe. [SPIN nuotr.]Bet net ir tokie kataklizmai nesustabdė būsimųjų pasaulinio garso žvaigždžių. Išleidę „Hot Fuss“ albumą, „The Killers“ iš lėto, bet užtikrintai patapo vienais didžiausių muzikos lyderių. Iš šio disko buvo išleisti dabar visiems puikiai pažįstami singlai – „Somebody Told Me“, „Smile Like You Mean it“, „All These Things That I’ve Done“ ir žymioji „Mr. Brightside“. Būtent pastaroji daina didžiąja dalimi ir yra grupės iškilimo „kaltininkė“: kai 2004 m. birželio mėnesį buvo išleistas „Hot Fuss“, jis susilaukė pasisekimo, tačiau milžiniška jo sėkmė atėjo tik po septynių mėnesių, kuomet išgarsėjo „Mr. Brightside“, tapusi „The Killers“ „vizitine kortele“. Tuomet Did. Britanijoje „Hot Fuss“ albumas šoktelėjo į pirmą topo vietą, tapo šešis kartus platininiu ir top 75-uke viso išsilaikė net 173 savaites (3,3 metus) – o tai yra ilgiau nei bet kuris kitas albumas šiame tūkstantmetyje. Pasaulyje jis buvo parduotas daugiau kaip 7 mln. tiražu. Nominuoti 3-ims „Grammy“, „The Killers“ laimėjo nemažai kitų prestižinių apdovanojimų, juos ėmė kviesti koncertuoti stambiausiuose muzikos festivaliuose – Glastonbury, T in The Park, V, Oxegen, Reading, Voodoo ar Lollapalooza; jie taip pat surengė pasirodymą stambiausiame 2005-ųjų metų pasauliniame renginyje – „Live 8“ pagrindinėje scenoje, Haid Parke Londone (po „The Killers“ dainavęs Robbie Williams netgi į savo dainą "Let Me Entertain You" įpynė stulpelį „I got soul, but I’m not a soldier“ iš grupės atlikto kūrinio „All These Things That I’ve Done“). Muzikos leidiniai Las Vegaso rokeriams negailėjo pagyrų dėl jų profesionalumo bei stilingumo ir vadino „Karščiausiais debiutantais“ ar „Geriausia metų grupe“, pranašaudami puikią jos ateitį. Sulyg „The Killers“ populiarumu suklestėjo indie rokas ir topuose pasirodė dar kur kas daugiau šio žanro atstovų („Franz Ferdinand“, „Kaiser Chiefs“, „Editors“, „Razorlight“ ar „Arctic Monkeys“).

„The greatest gig of all time“ pavadino NME „Live 8“ renginį, iliustruodami B. Flowers, Bono ir Johnny Borrell („Razorlight“) nuotrauka. [NME]Stulbinantis „The Killers“ populiarumas Jungtinėje Karalystėje buvo gan netikėtas, mat britai garsėja savo pačių muzikos žvaigždėmis, kurios diktuoja pasaulio muzikines kryptis ir kitų šalių grupės čia retai kada susilaukia kultinio statuso. Tačiau „The Killers“ pavergė melomanų širdis, nes jie niekada neslėpė meilės britų muzikai, mėgstamiausiais atlikėjais įvardindami „Oasis“, „Radiohead“, „The Beatles“, David Bowie ar „The Smiths“/Morrissey, o pats „Hot Fuss“ albumas buvo akivaizdžiai įkvėptas britiško skambesio (ypatingai daina „Glamorous Indie Rock and Roll“, kurią galima rasti Did. Britanijai skirto albumo leidime – kituose leidimuose ją pakeitė „Change Your Mind“). Maža to, jame B. Flowersas netgi kai kur dainuoja su britišku akcentu, tad dėl viso šio derinio „The Killers“ imta vadinti „Geriausia Amerikos britų grupe“. Tačiau galima pastebėti ir faktą, kad vėliau grupei pakeitus savo stilių, jos statusas nė kiek nesumenko – ir visi sekantys jos studijiniai albumai pakilo į britų topo pirmą vietą (viso – penkis kartus iš eilės, jei įskaitysime ir B. Flowerso solinį albumą „Flamingo“).

Leidinys „The Independent on Sunday“ savo recenzijoje davė „Hot Fuss“ 5 iš 5 žvaigždučių ir reziumavo: „Šiam aukščiausios klasės debiutui lemta tapti vienu iš tų žmones vienijančių albumų, kuriuos jie klausysis iki pat mirties.“ Bent jau praėjus 8,5 metų, galime konstatuoti, jog klasika tapęs debiutinis „The Killers“ albumas vis dar neprarado savo aktualumo.

Vienas ryškesnių tuometinių "The Killers" pasirodymų – 2005 m. "Glastonbury" festivalyje atlikta "Jenny Was a Friend of Mine":



Parengė Rūta Jadkauskaitė

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Susijusios naujienos

10 atlikėjų, kurių nevalia praleisti „Open'er“ festivalyje
1
0

Jau šį mėnesį į Gdynę sugrįš ilgai lauktas „Open'er“ festivalis, tad nusprendėme pasižvalgyti po šių metų atlikėjų sąrašą ir pateikti dešimt vardų kuriuos privalu pamatyti, jei ten būsite. Pirmoji „Open'er“ atlikėjų sąraše atsidūrė „Dua Lipa“. P...
„The Killers“ - pagrindinė šeštadienio grupė „Open'er“ festivalyje
2
0

„The Killers“, viena svarbiausių XXI amžiaus Amerikos roko grupių, taps pagrindine šeštadienio grupe „Open'er 2022“ scenoje! Daugiau nei 20 metų kūrybos ir begalės roko himnų, kuriems atiduosim paskutinį kvapą liepos 2 dieną Gdynėje! „Mr. Brightside“, ...
Noel Gallagher: Socialiniai tinklai skatina neapykantą, šiuolaikiniai topai – tiesiog siaubingi, o vaikai jau nebežino, kas yra albumo viršelis
5
1

Buvęs „Oasis“ vedlys Noelis Gallagheris, pastaruosius 11 metų grojantis grupėje „Noel Gallagher's High Flying Birds“, mano, kad dabar atlikėjai jau nebeturi galimybės natūraliai evoliucionuoti ir palaipsniui siekti karjeros aukštumų, nes socialiniai tinkl...

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Shania Twain Shania Twain
7,7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 157
  Iš viso užsiregistravę: 73326
  Naujausias narys: kuqewan02
  Šiandien apsilankė: 212974