Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

paslaptys

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Sunku pripazinti, kad klydai, kad nesugebejai kazko...taciau viskas pataisoma. Niekas nezuvo, niekas nebuvo isduotas. As pati save isdaviau.

Skaudziausia suprasti,kad del tavo klaidos kencia kitas..pyksta,susipyksta. Tada negali atleisti sau,kad paslydai,kad neisejo kaip reikejo...matai,kad slepia,kad nenori..kad atstumia ir tai dar pakartoja. Kad rytas ne toks mielas kaip anie simtai rytu...kad ir sapnuose neregi kazko grazaus.

Skauda. Smilkiniuose plakanti sirdis isduoda didi nerima..kaip gi ji priimti,ka sakyti..atsiprasiau..bet...bet jis nepasitiki. Prakeikiu paslaptis kurios vejasi ant liezuvio galo ir neturi jokio tabu pasilikti ten kur joms reikia.. tik nesakyk,prasau,kad atsibodo...nekartok to...Nes su tuo zodziu isplesiu sau sirdi ir ji trumpam sustoja..Isvystu pasauli be taves ir jauciu,kaip akyse sustingsta lietus. Susigrazinu,ima plakti,laukti,kol vel i kiema ateis nauja diena,atnesanti saule,sviesa,siluma, kuri susildo ir leidzia pamirsti visas negandas.

Ateik,mano saule,mano siluma..mano meile..apkabink ir pasakyk,kad viskas yra gerai.

 
 2015 m. spalio 6 d.

 2016 m. balandžio 12 d.
 2016 m. kovo 16 d.
 2015 m. rugpjūčio 25 d.

Komentarai (4)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
isdykusi13
2015 m. spalio 7 d. 17:25:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Gal kazkada ir paskaitys..idomu kaip sureaguotu..jei pamatytu,kad ispyskinau juodu ant balto tadien kai taip jauciausi ir kaip butent jauciausi..Tikrai taip..taip kaip ir tango taip ir meile-sokama dviese...ne po viena ir ne su betkuo:) Va tas kartais peraugo i per daznai...gal todel ir reik tvirciau kontroliuoti. Ne gal,o reikia. Hm...irgi pamastymas..kad nera klaidu.Tikrai,kaip i tai paziuresi..ar klaida ar pasirinkimas...o gal isvis instinktas (zinoti,smalsauti ir pan.).


____________________
Don`t be affraid to be yourself...
Atsakyti
Junis
2015 m. spalio 7 d. 16:17:31 2015-10-07 16:18:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man irgi patiko ir tikiuosi, kad šitai paskaitys tas, kam buvo (jei buvo) skirta :) O dėl pasakymo, man atrodo, ko gero geriau pasakyti viską, ką nori. Kad ir kitas gal nelabai supras, bet bent tuo momentu bus pačiam geriau (nebūtinai, bet paskui jau tavo sąžinės klausimas kaip elgsies toliau). Nors paslaptis irgi labai mėgstu...gal net labiau. Tango...: D tikrai , kad dviese. Norėjau ir pati (rimtai, mano viena svejonių), bet neturėjau poros :) Nuėjau užsiregistravus į pamoką, sakė, kad suras ten kažkas tą antrą žmogų, bet, matyt, išgąsdinau : D  Taip ir neatsirado partneris. Kontroliuot save būtina, bet galima kartais pasmaližiaut... Nėra klaidų gyvenime. Gal tik pasirinkimai egzistuoja.


Atsakyti
isdykusi13
2015 m. spalio 7 d. 15:51:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tavo tiesa...bet kartais tas grauzikas grauzte grauzia...Atrodo supranti kas ne taip, ka reiktu keisti...bet ir vel pakisa koja koks plepumas..kuris negali islaikyti..kuris troksta viska issakyti,viska zinoti...ir tiketi,kad tai yra gerai.Ir ne velnio. Tai tik erzina ir nervina. Gyvenu kaip noriu...bet reik save kontroliuot..nes norisi gyventi su kazkuo,ne tik sau..reikia taikytis.Puikus zodziai yra "tango sokamas dviese"...taip,kad mokinuosi. Aciu! 


____________________
Don`t be affraid to be yourself...
Atsakyti
4Blackberry
2015 m. spalio 6 d. 19:42:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Apie pirmą dienoraščio dalį galiu pasakyti: #relatable. Bet geriau pagalvojus, gyvenimas per trumpas visą laiką graužtis dėl savo klaidų. Visi klystam, visi kažką įskaudinam, kad ir nenorėdami ('cause everybody hurts), bet reikia kažkaip nuryti tą kartumą ir gyventi toliau. Gyventi kaip nori ir nuo nieko nepriklausyti. Kartais reikia sugebėti kažką paleisti, kad išvaduotum kitą ir pats būtum laisvas. Anyway, jaučiu, kad truputi ne visai į temą aš čia... Bet dienoraštyje gražiai išsakyti jausmai.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Lorde Lorde
8,7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 394
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 348776