Einarai, tu išties VdGG FANATAS. Tokia recenzija vienam iš keliasdešimto butlego albumui tiesiog kelia pagarbą jos autoriui už atsidavimą ir norą propaguoti savo favoritą.
Kas susiję su recenzija - daug tiesos ir dar daugiau pompastikos. Bet tai jau manęs nestebina, kai esu susipažinęs su tavo rašymo stiliumi. Turėti savitą stilių - gerai. Su tuo ir sveikinu.
P.s. Hamilis yra ir man mėgiamas, žinia, mažesniu laipsniu. Pagrinde dėl savo poezijos bei novatoriškumo.
Jis turi parašęs opera "Ašero namas" pagal Edgarą Alaną Po - man labai patiko.
Patruliai - Čipolinas
Top 30 pasiūlimui
Dar keleta naujų veidų
Lengvaatletė-dainininkė Auksė Vyšniauskaitė - Susivėlus
Gediminas Jokubauskas - Į kalnus
Dėl naujų dainų. Norėjau įkelt naują New Order singlą. Neįkėliau ir turbūt nekelsiu. Net nežinau, kaip pavadint tą maniją (spėju, korėjiečių) vadintis mega garsiais vardais. Jau kiek tokių apsišaukėlių (nebijau taip vadint) ten pridygę...
2013 m. liepos 5 d. 23:49:29
Einarai, tu išties VdGG FANATAS. Tokia recenzija vienam iš keliasdešimto butlego albumui tiesiog kelia pagarbą jos autoriui už atsidavimą ir norą propaguoti savo favoritą.
Kas susiję su recenzija - daug tiesos ir dar daugiau pompastikos. Bet tai jau manęs nestebina, kai esu susipažinęs su tavo rašymo stiliumi. Turėti savitą stilių - gerai. Su tuo ir sveikinu.
P.s. Hamilis yra ir man mėgiamas, žinia, mažesniu laipsniu. Pagrinde dėl savo poezijos bei novatoriškumo.
Jis turi parašęs opera "Ašero namas" pagal Edgarą Alaną Po - man labai patiko.
2013 m. liepos 5 d. 23:24:16
Pirmoji vykusi mano recenzija. Sveikinu save su tuo