Einarai, tu išties VdGG FANATAS. Tokia recenzija vienam iš keliasdešimto butlego albumui tiesiog kelia pagarbą jos autoriui už atsidavimą ir norą propaguoti savo favoritą.
Kas susiję su recenzija - daug tiesos ir dar daugiau pompastikos. Bet tai jau manęs nestebina, kai esu susipažinęs su tavo rašymo stiliumi. Turėti savitą stilių - gerai. Su tuo ir sveikinu.
P.s. Hamilis yra ir man mėgiamas, žinia, mažesniu laipsniu. Pagrinde dėl savo poezijos bei novatoriškumo.
Jis turi parašęs opera "Ašero namas" pagal Edgarą Alaną Po - man labai patiko.
Visi mes turim vadovelinius raumenis, stiprus per parasyta zodi. Jei butu ne, tai dirbtume maximos apsaugoj ir pestumemes per niuksus ir spyrius kol butu virtuali taika
Tau uzeina (pyktis), man irgi uzeina (psichas), tau uzeina shachas, man uzeina matas, triaukstis. Tiesa ko? Niekam neuzeina sachmatas is karto arba visa shachmatu lenta po partijos
Arba kaip siuo atveju: tu uz Karpova? As irgi uz Karpova! Bet tu uz Kasparova.. As tada irgi uz Kasparova! Nes jei tu uz sacha, as uz mata ir mes draugai
Nors su music'o administravimu man visados taip buvo – kadangi HTML ir panašių dalykų niekur kitur nepraktikuoju, tai tiesiog mokaisi iš kitų jau tinklalapyje esančių pavyzdžių ir viskas.
2013 m. liepos 5 d. 23:49:29
Einarai, tu išties VdGG FANATAS. Tokia recenzija vienam iš keliasdešimto butlego albumui tiesiog kelia pagarbą jos autoriui už atsidavimą ir norą propaguoti savo favoritą.
Kas susiję su recenzija - daug tiesos ir dar daugiau pompastikos. Bet tai jau manęs nestebina, kai esu susipažinęs su tavo rašymo stiliumi. Turėti savitą stilių - gerai. Su tuo ir sveikinu.
P.s. Hamilis yra ir man mėgiamas, žinia, mažesniu laipsniu. Pagrinde dėl savo poezijos bei novatoriškumo.
Jis turi parašęs opera "Ašero namas" pagal Edgarą Alaną Po - man labai patiko.
2013 m. liepos 5 d. 23:24:16
Pirmoji vykusi mano recenzija. Sveikinu save su tuo