Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.

Gairės


 2012 m. / music.lt rinkimai / muzikos topai

Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (11)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
velniux
2013 m. vasario 23 d. 13:59:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Spėkit kaip tokiu tapau {#}. Sužinojau, kad atvažiuoja 2011m. į Vilnių kažkokie labai liaupsinami sunkiosios muzikos atstovai iš Vokietijos ir ėjau tikrai nieko pernelyg nesitikėdamas labiau iš smalsumo, bet tai, ką pamačiau, atpirko viską. Kaip tik po koncerto ir tapau fanu. Aišku, antrą kartą jau ėjau su visiškai kitokiu nusiteikimu, bet vėl išėjau apstulbęs, nes jie padarė dar įspūdingesnį šou nei Vilniuje. Taip kad ne visai taip, kaip sakot {#}.

Solinę, ne visą. "Foje laikais stiprus tekstais, o dabar nebe toks".


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Rutonė
2013 m. vasario 23 d. 13:17:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na va, kalba die-hard Rammsteinų fanas, ane? Tiek visko gero yra pas juos, o kiti to neturi.... Na bet tiek to. Mus skiria pernelyg daug metų, kad mums patiktų tie patys. Man užtenka matyt, kaip atlikėjas kaifuoja nuo to, kad nuo jo kaifuoja publika. Kartais daug smagiau matyt nuoširdžią šypseną nei megaultraturbo šou.

Kaži kur įžvelgei, kad nuvertinu VISĄ Mamontovo kūrybą? Vėlgi, asmeniniai skonių skirtumai, bet jis man labiau Foje laikais patiko. Na o šiaip kaip muzikinio pasaulio asmenybė, taip, šiuo požiūriu tikrai nerandu jam lygių.


Atsakyti
velniux
2013 m. vasario 23 d. 12:37:58 2013-02-23 12:39:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Yra visuma ir originalumas. Galima atvaryt ir pagrot tas pačias senas dainas, kurias vienodai atlieki jau dvidešimt + metų, o galima kas kartą jas pateikti kitaip. Rammsteinai tuo ir žavi, kad niekada nežinai, ko galima tikėtis. Visada bus paruošiama kas nors naujo, jau nekalbant apie jų neįtikėtiną atsidavimą grojamai muzikai. Gaga ne vietoj šiek tiek. Taip, šou ten yra, bet geras koncertas yra: kokybiška muzika (Gagoj nerasta), originalumas (šito kažkiek yra, nors jis labiau bandomas sukurti pigiais triukais), atsidavimas scenoje (ok, čia pliusas). Stingo ar Adamso koncertuose (na, man jie vieno veido, tai rašau bendrai) yra daug kokybiškos muzikos, bet nė lašo originalumo. Ok, ateinam, pagrojam, padainuojam kartu su gerbėjais ir that's it. Rammsteinuose buvo visų šitų komponentų per kraštus.

Tai paimam vieną eilutę iš visos didžiulės Mamontovo kūrybos ir pareiškiam, kad jis nebekuria prasmingos muzikos? {#}. "Pusė Penkių. Šiaurės Naktis" dainos: "Trys", "Į tavo rankas" ir dar mažiausiai trys su puikiais tekstais. "Beribiam danguje": "Debesys (Kai mes išeinam)", "Sniegas", "Spalvoti sapnai" + dar kelios, kurias pamiršau ir tingiu dabar ieškot {#}. Čia jau solinė Mamontovo kūryba ir jos aukščiausias taškas. Net ir tam pačiam "Geltona.Žalia.Raudona" yra tikrai gerų tekstų, nors ten jau pereinama nuo lyriškumo ir gylio prie kandžios ironijos. Ta pati titulinė albumo daina apskritai turbūt vienas geriausių patriotinių lietuviškų kūrinių. Ok, paskutinis albumas kiek nenusisekęs (išskyrus tik "Rudenio vėją"), bet dėl to sakyti, kad Mamontovo solinės kūrybos tekstai in general prasti ir beprasmiai, na, tikrai yra labai neteisinga.

Dėl ko Pinkai nepateko tai irgi nesuvokiama, bet taip jau prabalsavo žmonės... Keista ir man.

 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Rutonė
2013 m. vasario 23 d. 12:19:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

OK, atsakau. Taip, tai buvo MAN geriausi. ir taip, galima mane laikyt tiek Stingo, tiek Adamso die-hard fane. Plius, nevertinu (nes neturiu tam teisės) renginių, kuriuose nebuvau. Tokiu atveju galima ir Gagą vertint kaip kažką toookio, nes ten pinigo mesta buvo tikrai nemažai. Visgi ir ten nebuvau, tai nesiimu nei gerumo, nei šlamštiškumo vertint. Be to, jeigu vertiname ne muziką, o šou - na man nereikia to a la kosminio vyksmo scenoj. Nors čia vėlgi kaip kam. O laiką praleidau tikrai puikiai. A, na ir tokio stiliaus mėgėja nesu. Senstu, matyt.... arba gimiau jau sena - niekada nėjau koja kojon su mada :) Todėl šiuolaikinės popmuzikos nelabai galiu vertrint - na man neitin yra ką iš pretendentų klausyt - nė vienas nelimpa.  

O Mamontovas su savo tekstais stiprus buvo Foje laikais, na, gal Pabėgimas dar. Bet paklausykim Mono arba stereo - nu nekažką.... Nors, nesakau, ten irgi esama neblogų tekstų. Bet, konkrečiai Mono arba stereo - na, atsiprašau.... "Aš kreipiuosi tiesiai į aukščiausią ministeriją Gal gali atsiųst žinutę MONO arba STEREO"... vadinkit mane kvaiša, bet YPATINGOS prasmės šiose eilutėse neįžvelgiu.. O dabar tegu jis ir giliai kapsto, bet sustojo vienoj vietoj, pasidarė monotoniškas. Perklausiau Elektroninį dievą ir antro karto kol kas nebuvo - nėra poreikio. Aha, dar kas. Jei jau taip vertint, kas vertesni būt pašlovinti, tai kur bitlai, kur Pink Floyd? Atkrito? O čia nesuveikė simpatijos? Retorinis klausimas. Kaip ir visose likusiose kategorijose. 

P.S. Šiaip visgi manau, jei bandytume tokius pačius rinkimus padaryt tarp skirtingų music'lt narių amžių grupių, rezultatai gerokai skirtųsi. 


Atsakyti
Crazyz
2013 m. vasario 23 d. 11:45:15 2013-02-23 11:46:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O Die Antwoord netikėtai, bet labai smagu. Ir šiaip visi laimėtojai gana geri :)

Tik Psy? seriuosly? Už vieną dainą pelnė tokį populiarumą, dėl to apmaudu.

 

Sveikinimai musicui su pirmu tokiu puikiu blynu :)


Atsakyti
velniux
2013 m. vasario 23 d. 00:57:05 2013-02-23 01:01:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, Adamso ar Stingo, kuris rengė jau turbūt kokį 169-ą koncertą Lietuvoj, pasirodymai gali būti vertinami kaip geriausi metų koncertai nebent jei esi visiškas die-heart fanas. Kitu atveju, na, objektyviai nė pro kur neįmanoma jų lyginti su Rammstein ar tais pačiais Prodigy (kurių muzika man, beje, tikrai ne prie širdies). Dėl RHCP atskira istorija, bet nebuvęs nelabai galiu ką objektyviai pakomentuoti, tai tiek to.

Kodėl Mamontovas vertesnis už Kernagį? Na, čia jau prasideda spekuliacijos ir asmeninės simpatijos, bet bent mano nuomone Andrius tikrai turi vieną didžiulį privalumą prieš Vytautą - visi jo dainų tekstai yra autoriniai. Kernagis imdavo daugiausiai poetų lyriką ir paversdavo ją dainom, už ką, žinoma, jis turi būti ir yra gerbiamas, bet man autorinė kūryba (juolab, Mamontovo lygio) visad bus vertingesnė.

Dėl Queen tai keista, kad apskritai kyla diskusijos, nors, aišku, čia irgi gali būti skonio reikalas. Jie vien dėl Freddie, kurio asmenybė turbūt buvo ryškiausia ir tobuliausia visoj roko istorijoj, verti čia būti. Dėl Nirvanos yra klaustukų, pritarčiau nuomonei, kad AC/DC ir Depeche Mode labiau nusipelnė aukštesnės vietos. Visgi šitoj nominacijoj vertinti reikėtų ne asmenines simpatijas, o grupių įtaką muzikos scenai. Nors matom, kad simpatijos paimė viršų.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Rutonė
2013 m. vasario 23 d. 00:41:12
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O man dar nesuvokiama, kaip AM (irgi su visa derama pagarba jam) sugebėjo pralenkt Maestro Kernagį ir pirmas patekt į šlovės muziejų.

Jop, dėl Nirvanos tai ir man nesuvokiama, bet Queen ir AC/DC galbūt stotų ant vieno laiptelio ir pasirinkimas būtų be galo sunkus. Bet simpatijos - AC/DC pusėj. Depešų atveju, tai man situacija sudėtingesnė - man patinka ir tai, ką jie darė kokiais 1986, ir tai, ką daro dabar, bet tas senasis laikotarpis į roko rėmus labai jau sunkiai įsipaišytų (juk Vince Clarke su roku tikrai nesiejamas).... Va todėl pateisinčiau jų mažesnę įtaką nei Queen (dėl Nirvanos, kaip minėjau, irgi rimtai suabejočiau, šiuo atveju jie gerokai overrated).

Metų koncertas bent jau man neabejotinai buvo B.Adamso, nes buvo laukiamiausias (kaip šiemet Bon Jovi :D) Bet neturiu nieko ir prieš RHCP (jei ką - tai metų praradimas, nes jau finansai nepavežė tiek koncertų perlėkt).

Apskritai, dėl visų kandidatų galėčiau ginčytis ir nesutikt nė su vienu išrinktu čia - visgi topai, kaip ten bebūtų, yra tik subjektyvių nuomonių (beje, o kaip kitaip gali būt? bet koks vertinimas juk visada bus subjektyvus, juk vis tiek remiamės patinka/nepatinka kriterijumi) suvestinė (o man patinka toli gražu ne tai, kas patinka daugumai). 


Atsakyti
Stripped
2013 m. vasario 23 d. 00:05:36 2013-02-23 00:16:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ieva Narkutė - buvo galima to tikėtis, visai smagu

Gjan - užtenka seksualaus įvaizdžio ir poros klipų... ir spuoguoti paaugliukai jau turi savo muzikos numylėtinę...

Amy Macdonald - įdomu, kas už ją prabalsavo...

Nirvana ir Queen - įtakingesni už AC-DC ir Depeche Mode? Aišku, tai jau pakankamai subjektyvu bet man atrodo kad AC-DC visvien ''davė'' daugiau nei Nirvana, kad ir kaip klausyčiau abiejų... O Queen'ams niekada nejaučiau simpatijos, nesinori klausytis tų visais velniais nuštampuotų klasikinio roko kanonų... nors kaip jau minėjau, tai subjektyvi nuomonė.

Kas čia dar? metų daina - Adelė. Na žinot, kai vidutiniškos kokybės antikvariatu dvelkianti ''naujovė'' kišama ir brukama visais įmanomais būdais - parduotuvėje, prekybos centre, degalinėje, pašto skyriuje, polikninikoje ir net lavoninėje - tai jau tampa nebeskanu...

 


____________________
Žmogus - invazinė rūšis
Atsakyti
be_inis
2013 m. vasario 22 d. 23:43:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Die Antwoord :D. 

Šiaip, mažokai balsų. Kažką reikėtų sugalvoti, kad tas visas procesas nebūtų toks ištemptas ir daugiau galvų prabalsuotų. Bet pamatas yra. O kur tas šlovės muziejus stovi ? :P


Atsakyti
velniux
2013 m. vasario 22 d. 23:29:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Seriously, Mansono (su visa pagarba jam), Stingo ir Adamso koncertai surinko daugiau už Rammstein? {#}

Daugumoj nominacijų mano nuomonė nesutapo su rezultatais, bet labai smagus ir malonus pats faktas, kad tokie rinkimai organizuojami {#}.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
lacunacoil
2013 m. vasario 22 d. 23:00:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na, tikrai nesitikėjau, kad Amy Mcdobald laimės ir žiauriai kietai dėl to!


____________________
The Riddle Wants To Be...
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Take That Take That
7,3

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 824
  Iš viso užsiregistravę: 73348
  Naujausias narys: ohvnatgulo
  Šiandien apsilankė: 262352