Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.

Gairės


 Fausta Marija Leščiauskaitė

Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (21)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
dissident
2013 m. rugsėjo 23 d. 09:32:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Vis tik, geriau investuoti 100-130 euru apsilankymui vienam geram uzsienio festivalyje, nei ta pacia suma sumoketi uz 4 mazo kalibro lietuviskus festivalius.


____________________
i'm not like them, but i can pretend
Atsakyti
Artesu
2013 m. rugsėjo 22 d. 18:20:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jei jau čia visi savo pageidavimus rašo, pasvajosiu ir aš:

Sigur Ros, The XX (po pasirodymo Latvijoj kasdien taip ir galvoju, kaip čia juos pamatyt dar kartą), Antony and the Johsons, Radiohead, Placebo (nors LT ir buvo jau, tada dar jais nesidomėjau).

 

 


Atsakyti
kalipse
2013 m. rugsėjo 22 d. 16:03:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Europe,Aerosmith,Judas Priest,Skid Row,Bon Jovi,Def Leppard,Whitesnake,RATT,Slaughter,AC/DC,Cinderella,Guns N' Roses...Kaip būtų smagu,jei jie pas mus užsuktų..Lėkčiau tekina,pirkt bilietų...


Atsakyti
Grace
2013 m. rugsėjo 22 d. 15:03:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man tokią muziką irgi geriau klausytis atviroje erdvėje. Visai kitokia atmosfera. Uždaroje būtų turbūt be ryšio, na bet jei atvažiuotų, tiek jau to, susitaikyčiau ir su uždara, ką jau čia. Tas liečia bet kurią mėgstamą grupę. Bendrai tai aš visada labiau mėgau koncertus po atviru dangumi. 

Ir su lietumi jau išbandyta, viskas įmanoma (ir koncerto metu pasidaro net nebesvarbu). 

Beyonce tai kažkaip abejoju, kad pas mumi užsuktų. Man rodos, kad ji dabar labai jau ant bangos, turi ir taip kur važinėti. 

O šiaip labai įdomu,ką gero kitais metais lietuvaičiai atveš. Šiemet leidau sau du koncertus už Lietuvos ribų (kas truputėlį pakainavo). Kadangi kitais metais tokių planų gal neturiu, tai nueičiau į kažką gero LT. Na arba vėl Pabaltijyje (Ryga ar Talinas). 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Rutonė
2013 m. rugsėjo 22 d. 14:49:43 2013-09-22 15:05:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Oi, neprimink šitų metų.... važiavau į darbą troleibusu ir tame ekraniuke kai pamačiau, kas pa mus neatvažiuos.... Visą gerą ryto nuotaiką kaipmat nupūtė... Beyonce ar Shakira - ma jas galai, man jos nerūpi, bet kai pamačiau ir Bon Jovi....... {#} Po to dar besikalbėdamos su onewildflower išsiaiškinom, kad bent jau 2009 taip pat nuplaukė ir a-ha (gerai, kad kartu su BJ nemačiau - troleibuse tikriausiai būčiau ėmus keiktis {#}{#} Vis dėlto po metų norvegai atvžiavo atisveikint (čia jau ne į temą bus, bet... tada rašė, kad jie buvo tieiog sužavėti, kaip dirbo mūsų policija. Čia be jokios ironijos). O dėl atšauktų/nesuderėtų koncertų tai esmė buvo ta, kad gerokai PVM bilietamss padidino.

Kas dėl uždarų/atvirų erdvių BJ koncertui - na gal uždarą matau vieną - Žalgirio areną, o atvirą erdvę - be abejo, Vingio parką. Bet šiaip - čia tik mano fantazijos - tokia muzika sunkiai telpa tarp sienų.

O kas dėl U2, tai bent jau tada, kai mačiau tą interviu, nebuvo nurodyta kokių priežasčių. Tiesiog - nė už jokius pinigus, ir taškas. Nor gal šiuo metu jie bus persigalvoję... {#} Ne vis dėlto tikrai mūsų publika nėra tokia jau baisi. Va, tarkim, tas pats B. Adamsas 1999-ais ir 2007-ais čia pateko į dvi skirtingas aplinkas. Antrą kartą jis čia buvo kaip savas bičas iš gretimos laiptinės, o pirmą kartą vis tik buvo justi nagi nagi, ir kurgi mes čia pataikėm? nuotaikos. Bet jei lygint jo pasirodymą prie Slane Castle ir pas mus (ir 2007, ir 2012) - na tai mūsų publika šėlo kur kas smagiau nei ten. Ypač pernai :D Ir buvo matyt, kad smagu buvo ir mums, ir jam.

Bet va kas čia yra: tarkim, paskelbiama, kad atvyksta toks ir toks žvaigždukas. Tuoj pilasi komentarai - aha, o kodėl šitą senieną veža, kodėl neveža naujausių žvaigždžių? Atveža tą jų pageidautą - vėl negerai. Ir taip visada - seni patikrinti variantai blogai, nes juos klausyt nebe lygis (tegu tėvai ir seneliai klauso), o naujų klausyt ne visiems išeina dėl finansų (nesakau, kad taip yra, bet ne vieną kartą girdėjau, kad juos mėgta jaunesnė publika, kuri savo pinigų dar neturi, o tėvai tokiems koncertams pinigų neduoda ir patys ten neina).  


Atsakyti
Grace
2013 m. rugsėjo 22 d. 14:31:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bet labai įdomu, kokia visgi  motyvacija, ar šiaip taip atrodo ir tiek (be jokio pagrindo)?

Apie U2 tai nežinau, aš jų neseku. 

O Bon Jovi koncerte šiemet buvau (Prahoje). 

Bon Jovi beje niekad nesakė, kad jie nekoncertuotų LT (ar kitose Baltijos šalyse). Šansus jie linkę suteikti visoms šalims (pvz. kokia Bulgarija, kuo jau jie geresni už mus). Jie netgi siūlėsi kažkada atvažiuoti (berods 2009-2010m. ), tačiau mūsų organizatoriai atsisakė, nes bijojosi, kad dėl krizės nesusirinks publika. 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Crazyz
2013 m. rugsėjo 22 d. 14:20:21 2013-09-22 15:14:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Manyčiau, kad taip, tą patį ir apie U2 galima pasakyt, nors pastaruosius tai labai norėčiau pamatyt.


Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. rugsėjo 22 d. 12:58:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

festivailiai tikrai neblogi, ypac gaila, kad geriausiam neteko pabuvot - Tamstoj. 

bet geriau jau paklot daugiau inigu ir i koki Heineken, ar i ta pati Positivus nuvaryt ir pamatyt tokiu atlikeju, apie kuriuos lietuva pasvajot tik gali (cia labiau apie Heineken Open'er).


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
Grace
2013 m. rugsėjo 22 d. 12:42:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ar ir šito posto reikia suprasti, kad Bon Jovi pasikėlę? :)

 

 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Grace
2013 m. rugsėjo 22 d. 12:38:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Rutone, tada ne taip supratau (kuris ten neįkandamas).

O kodėl tu neįsivaizduoji Bon Jovi uždaroje erdvėje? Amerikoje uždarose arenose jie tikrai koncertuoja. Na gal ir kitur, priklausomai nuo sezono (pvz. Japonija, tikrai pamenu uždarą areną). 

Dėl Robbie Williams, pamenu, buvo kažkada kalbos (aš skaičiau jau post factum), kad buvo su juo derybos dėl koncerto Lietuvoje, bet kažkas ten jiems nepavyko sutarti (gal dėl tos pačios koncertinės erdvės). 

Va , kad U2 nenorėtų koncertuoti LT, esu kažkur skaičiusi. Bet nežinau, ar tai patikima informacija, ar tik pletkai. 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Crazyz
2013 m. rugsėjo 22 d. 02:25:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Buvo Madonna gi Taline ne taip jau ir seniai.

 

O šiaip tos vietos pakankamai užtenka ir Vingio Parke belenkokiai superinei muzikos žvaigždei. Žmonių gali būti ir keli šimtai tūkst., bet svarbu, kad ji būtų užsivedusi, šoktų, dainuotų, linksmintųsi ir visaip kitaip, o esu matęs ne vieną live įrašą iš įvairių superinių grupių koncertų, kur daug daug žmonių ir nė velnio jie taip nemoka linskmintis, šėlti koncertu metu, kaip tai moka daryti Baltijos šalių gyventojai, kas darėsi per Depešus, kas buvot, tas žinot. Tai va, o Depešai ganėtinai šiuo metu ant bangos ir taip ganėtinai geidžiami, bet jie ne tokie pasikėlę, todėl jau geriau nueičiau keletą kartų į tą patį Depešų koncą nei ten į kokius Bon Jovi.


Atsakyti
Rutonė
2013 m. rugsėjo 22 d. 02:01:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš ne apie Robkę. Apie Buble. Kažkur teko skaityt, kad visgi jis yra gan nepigus atlikėjas.... Na o bet tačiau.... Pamenu tuos nuostabiuosius 2007-uosius (kodėl - mano miaumuaruose :)). Tai rods, jau laikiau rankose bilietą į B. Adamso koncertą Pramogų arenoje ir žiūrėjau LTV. Ten buvo aptariamos galimybės Lietuvoje pamatyt ir dar ryškesnes žvaigždes. Kalbino, rods, Aurimą Gelžinį. Tai va, tas sakė, kad - cituoju iš atminties - yra tokia šventoji trejybė - Madonna, U2 ir Robbie Williamsas, kurie šiuo metu yra geidžiamiausi atlikėjai visame pasaulyje. Tačiau jie pareiškė, kad į Baltijos šalis nevyks koncertuoti už jokius pinigus. Štai taip. Madonna, rods, lenkijoj buvo, dėl Talino nepamenu. RW buvo Taline, taigi kaip ir nebeliko tos šventosios trejybės.... Ir pagaliau, pas mus išdygo Žalgirio arena, jei ką. Bet jei ką - vis tik nei Bon Jovi, nei U2 neįsivaizduoju uždarytų po stogu. O va stadiono ar čiaip atviros erdvės tam mes neturim. Arba aš jos dar nežinau.


Atsakyti
Grace
2013 m. rugsėjo 21 d. 23:43:14 2013-09-21 23:44:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš atsimenu net tą momentą, dėl kurio man susirodė, kad jis buvo pas mumi. Googlinau, tai radau, kad Bubble buvo Taline prieš keletą metų. Tai įtariu, kad pas mus aktyviai rodė reklamas į Talino koncertą  ir jos mane suklaidino{#}

Dėl Robbie Willliams. Net nežinau, ar jis taip ir neįkandamas Lietuvai finansiškai. Taline buvo apie 60 tūkst žiūrovų. Visų bilietų kaina vienoda - 250 Lt. Techniškai į Vingio parką tiek gal būtų galima sukišti, o plius kai kuriose šalyse (gal net daugumoje) RW koncertavo apie 50 tūkst. miniai . Bet pačiame Dainų slėnyje žymiai geresnis matomumas, man tas Slėnis labai labai patiko, norėčiau dar per kokį koncertą ten apsilankyti. 

Kiek teko susidurti savo aplinkoje, LT daug potencialių ėjikų į RW koncertą, jei jis atvažiuotų. 

Pati labiausiai norėčiau Lietuvoje išvysti Bon Jovi, Coldplay ir U2. Nekukliai taip :) 

 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Rutonė
2013 m. rugsėjo 21 d. 20:33:27 2013-09-22 02:02:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tikriausiai :) Aš vis dėlto gan aktyviai viską seku, kiek leidžia mano galimybės. Visas naujienas iš Tiketos, Bilietų Pasaulio, bilietai.lt, Ticketpro stengiuosi sugaudyt. Seku ir FB, ir į atlikėjų puslapius užsuku (kai prisimenu, kad ten gali ką nors man svarbaus skelbt :D), Tiesa, rodos, Medusa klausė, ką tautiečiai labiau norėtų Lietuvoj išgirst - Robbie Williams'ą ar Michael'ą Buble. Va ten, toj apklausoj, Robkė gavo į kaulus. Jau buvau besidžiaugianti, kad gal gal gal tai gali būt užuomina į tai, kad visgi jo sulauksim, beeet... Matyt, neįkandama dar mums jo kaina... 

Va, jei kas nepriskaičiuotų vienos C. Botti viešnagės, tai tikrai nenustebčiau - o ji buvo senokai ir dar nesavarankiška - kartu su Stingo komanda 2001. Aš, kai pirmą kartą sužinojau apie jo koncertą, iškart atgaminau tą vargšą blondiną, kuris stengėsi patraukt publikos dėmesį į save, bet visi(-os) žiūrėjo į Stingą... Tai vat su šituo veikėju Buble atvykimas būtų netgi visai įmanomas, bet tai kaina maža tikrai nepasirodytų.

O jei visiškai įsisvajot, tai... Gal D. Bowie neatsisakyčiau.


Atsakyti
isterija
2013 m. rugsėjo 21 d. 18:53:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ooooo taip.. NIN ir SOAD! Būtų kažkas nerealaus! (:


____________________
Iš filosofiškai pabaltintų karstų aš išmetu tai, kas juose yra, ir juokiuosi sardonišku įniršiu.
Atsakyti
Grace
2013 m. rugsėjo 21 d. 17:27:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Panašu, kad visgi būsiu suklydusi {#}


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Rutonė
2013 m. rugsėjo 21 d. 15:15:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

kada spėjo? ir kur?


Atsakyti
Crazyz
2013 m. rugsėjo 20 d. 23:31:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ką ką 2014 irgi nusimato šaunūs: va sulauksim pagaliau Within Temptation ar turėsim galimybę pamatyt ir išgirst vėl Depešus, bet jau Rygoje, negi čia problema ten nuvykt?

O šiaip labai norėčiau vat kaip ir Rutone, tai U2 pamatyt, taip pat Black Sabath, SOAD, na, bet užteks kol kas ir Seržo spalį išgirst. Aj va ir Nine Inch Nails būtų kažkas nenusakomo.


Atsakyti
Grace
2013 m. rugsėjo 20 d. 22:49:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

M. Buble  Lietuvoje beje  jau buvo {#}


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Rutonė
2013 m. rugsėjo 20 d. 17:57:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dėl festivalių gal susilaikysiu - taip nė viename ir nebuvau. Kažkaip nesuviliojo ir vieta, ir atlikėjai, ir kaina. Arba tiesiog netiko laikas, vieta ir finansai nedžiugino. Kažkur jau skaičiau panašią mintį kaip išakė Artesu - mūsų smulkiems festivaliukams reikėtų daugiau bendradarbiaut, o ne peštis tarpusavyje, tada gal pavyktų ir ryškesnių, ir daugiau žvaigždžių prisiviliot. Na o bet tačiau - jei Latvijos Positivus kasmet tik stiprėja, kažin kaip mums konkuruot su juo? nenoriu varyt ant tautiesių, bet esam kažkokie išdvėsę - tiek entuiazmo (pataisykit, jei klystu), tiek idėjų, tiek, svarbiausia - finansine prasme. Jei ką daryt - kažką kopijuojam, nelabai ką savo sugalvojam.

Dėl megažvaigždžių koncertų - vėlgi, niekada nesakyk niekada: kažkada, gūdžiais 1997-aisiais, manęs klausė, ką norėčiau iš užsienio žvaigždžių pamatyt Lietuvoj. Negalvodama leptelėjau, kad B. Adamsą. Pagalvojusi pridūriau - bet kur tau Lietuvėlė tokius atsiveš... ech... Po poros metų teko persigalvot ir žodžius atsiimt {#} Ką su didžiausiu malonumu padariau. Dabar gi panaši situacija buvo su Gaga - kur jau ten Lietuvai tokia ultramegaturboryškumo žvaigždė... O va - buvo. Dabar vertinimas toks: jei jau Metallica / Lady GaGa buvo....................... [tai ir kitiems nebėra jokių kliūčių atvykt. Nebent bilietų kaina ir gerbėjų finansinis įgalumas]. Dabar gali atsirast kitų kliūčių - va, pažiūrėkit, kas ten su Bon Jovi darosi? Noriu aš juos pamatyt, kas ten bebūtų, bet vis dėlto - R. Sambora - man scenoje būtinas. U2... Jei chebra kalba apie naują albumą, gal dar vilčių yra, kad neatsisveikins su gerbėjais bent artimiausiu metu. O gal ir turo galima laukt... Na taip, žinoma, AC/DC vis tiek čia laukiami (net jei tiesa tai, kad jie be 100 000 publikos nė nesiruošia žengt scenon)... Na gal dar visai neatsisakyčiau M. Buble gyvai pamatyt. Tai kaip ir visi mano (pa)pageidavimai. Iš esmės, labai mažai beliko tų, ką tikrai norėčiau pamatyt, ir kurie čia dar nėkart nebuvo - tokius suskaičiuot tikriausiai ir vienos rankos pirštų pakaktų.

P.S. Kaip ten liaudies išmintis sako? Vilti - durnių motina. O kiekviena motina savo vaikus myli.

P.P.S. Drąsios svajonės linkusios pildytis. 


Atsakyti
Artesu
2013 m. rugsėjo 20 d. 17:17:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Mano nuomonė apie festivalius: geriau 2-3, bet tikrai stiprūs, nei 15 su tais pačiais "etatiniais" LT atlikėjais. Tiesiog galėtų organizatoriai susivienyti ir savo idėjas bei lėšas sutelkti bendram darbui, o ne konkuruoti tarpusavyje. Tik tokiu atveju išaugtų kažkas tikrai verto dėmesio. Arba jei konkuruoti, tai tarptautiniu lygiu, o ne tarpusavyje, auditoriją atiminėjant vieni nuo kitų.

Tarkim Latvijos Positivus auga metai iš metų, sukviečia Lietuvai dar nematytus atlikėjus ir taip tampa rimtu konkurentu tarptautiniame lygmenyje. Va tokią konkurenciją aš suprantu. Tuo tarpu lietuviški festivaliukai, deja, vis dar pešasi tarpusavyje.

Na o dėl koncertų, tai sutinku, padėtis išties taisosi.


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Saxon Saxon
8,2

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1636
  Iš viso užsiregistravę: 73348
  Naujausias narys: ohvnatgulo
  Šiandien apsilankė: 7457