Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Happyendless


2012 m. gegužės 18 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Praėjusį ketvirtadienį įvykęs „Ryšių kiemelio 837“ atidarymas įrodė – tokios draugystę ir kultūrą stiprinti skirtos vietos Kaune tikrai reikėjo. Per pirmąją savaitę čia jau įvyko jaunimo menų festivalis, sendaikčių turgus, pradėtas džiazo pirmadienių ciklas... O penktadienį, gegužės 18-ąją, į laikinąją sostinę atidaryti gyvų penktadienių tradicijos „Friday‘s Live Sounds“ atvyksta grupė „Happyendless“.

Su kiekvienu savo „išstojimu“ besikeičiantys Vilniaus reivopankai „Happyendless“ – tai aktuali elektronika, šaižus rokas, gaivus vyriškas vokalas, platūs melodijų horizontai. Kūrėjų sąskaitoje – du albumai. Pirmojo, „Room For Mistakes“, hitas „Power Forever“ buvo grupės raktas į sėkmę, padovanojęs net MTV statulėlę. Antrasis, „Cinema“, išleistas 2011-ųjų pabaigoje, po to, kai „Happyendless“ apkeliavo šalies kino teatrus su 3D koncertų turu ir visus mintinai išmokė „Sweet Sweet Super Sweet“ žodžių. Kiekvienas grupės pasirodymas ir taip margą skambesį papildo netikėtomis spalvomis – štai visai neseniai Londono klube „Cargo“ muzikantai grojo už tiesiog cenoje padengto vaišių stalo.

Penktadienio renginio pradžia – 20 val., įėjimas – draugiškai nemokamas. Jau suplanuota, kad „Friday‘s Live Sounds“ cikle taip pat apsilankys Jurga Šeduikytė, Andrius Mamontovas, „Antis“ ir kiti kokybiško skambesio scenai atstovaujantys Lietuvos atlikėjai. „Ryšių kiemelio 837“ naujienas sekti ir ateinančių koncertų programas sužinoti patogiausia socialiniame interneto tinkle „Facebook“.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1409
  Iš viso užsiregistravę: 73348
  Naujausias narys: ohvnatgulo
  Šiandien apsilankė: 27950