Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Elektroninė, šokių muzika
Išleidimo data: 2023 m. liepos 7 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2024 m. sausio 30 d. 07:39:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš esu girdėjęs visus Little Dragon albumus bent po vieną kartą (tą dariau ruošdamasis jų koncertui prieš gerą penketą metų Vilniuje, kuriame dalyvavau ir jo apžvalgą rašiau). Ir vis susidarau įspūdį, jog Little Dragon prabėgomis kala vieną kitą riebaus sintezo pilna šiuolaikiško altpopo maršą, bet viso albumo, puikiai nušlifuoto nuo A iki Z nepadaro. Ir Slugs of Love ne išimtis. Nors gal Slugs of Love kaip tik turi dar mažiau tokių įsimintinų ekstremumų, todėl man kažkaip širdis truputį labiau linksta link ankstesnių LD darbų. Bet visada galima pažiūrėt iš kito kampo, kad šis albumas gan solidus ir turintis savitumo. Nors vėlgi, ar Stay ir Glow (kolaboruotos kompozicijos) gerai įsipaišo į bendrą albumo atmosferą, paabejočiau. Tas Stay hiphopiškumas tikrai linkęs iškristi iš albumo konteksto, kaip ir Glow atmosferinis dream pop charakteris.

Man kažkaip daug natūraliau suskamba vien tik LD atliekamos kompozicijos. Gerą, intriguojantį ir mistifikuojantį toną užduoda albumą atidaranti Amoban, turbūt mano mėgstamiausia kompozicija albume. Frisco yra šokių muzika su tipišku Little Dragon fanku. Slugs of Love savyje gal turi kiek keistoką, man sunkiai susivirškinantį new wave prieskonį su greitu tempu. Disco Dangerous – harmoniškai vingrus, rūgštokas synthpop'as, irgi savo atmosfera truputį outlier'is albume. Bet albumas greit grįžta į vėžes su Lily's Call – lėtūnas su man įprastu girdėti riebiu sintezatoriu, atmosfera toks subtilus downtempo ir dream pop hibridas. Gold vėl į albumą įveda šiokį tokį fanko elementą, Kenneth yra kažkoks įdomus rūgštesnės elektronikos ir indie hibridas – vėlgi, toks skambesys nėra naujiena LD diskografijoje, čia kolektyvas neišrado nei dviračio, nei šviesos greičiu skriejančio astrokruizo, bet albumą visai sėkmingai paįvairino, kad man ir kompozicija ne ypač simpatiška. Tumbling Dice man labiau patinka, pakiliausias pop numeriukas albume. Albumą uždaro svajinga Easy Feeling.

Taigi, iš mano dainų aprašymo pasirodo, kad tai tikrai įvairus, daug stilistikų apjungiantis darbas, tačiau toks apibūdinimas tinka bene kiekvienam Little Dragon albumui. Tai aš abejoju, ar čia padaryta pažanga, nors savotiškai ir norisi šį albumą paminėti geru žodžiu. Ir man albume trūksta kažko tokio ryškaus ir išsitaškymui skirto. Štai Season High albumas man asmeniškai turėjo tokią žvaigždę Strobe Light, o Nabuma Rubberband turėjo Klapp Klapp. Čia galbūt Frisco arčiausiai to, bet ji toli gražu nėra toks kablys kaip minėtos dvi kompozicijos.

Albumui rašau tokį pat balą kaip ir daugeliui kitų LD darbų – 7-etą.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1722
  Iš viso užsiregistravę: 73349
  Naujausias narys: yfjuugrpus
  Šiandien apsilankė: 74771