Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Roko muzika
Išleidimo data: 2022 m. sausio 21 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2022 m. gruodžio 27 d. 00:00:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nepaisant to, kad heartland rock nėra mano mėgstamas muzikos stilius, o John Mellencamp dar yra tame šio stiliaus spektro gale, kuriame reziduoja kantri muzikantai, vis tiek tikėjaus, kad man tai gali patikti. Ir to pavyzdys buvo Chasing Rainbows, dėl kurios buvimo music.lt top40 ir nusprendžiau perklausyti albumą. Albumas šio stiliaus standartais tikrai yra geresnis nei vidutiniškas, dauguma dainų parašyta gerai, instrumentuota saikingai, bet būtent taip, kaip joms ir derėtų skambėti. Visgi ta rootsy / folky / country natūra vietomis išlenda banaliu būdu. Driving In The Rain man iškart į ausį krenta – tas lėtas, beveik šlagerinis 1-2-3-4 man niekaip nedvelkia originalumu. I Always Lie To Strangers irgi yra lėta 4/4 daina, tačiau gerokai virš ritmo gitaros mikse eina puiki solinės gitaros partija – jos abi kartu su vokalu sukuria gilų, melancholišką ir patrauklų įspūdį. Smuikas pragrojime tik prideda šarmo. Man patinka, kad nepaisant to, kad albume yra tų ausis rėžiančių dainų, albumas turi dinamikos tarp skaidraus beveik kantri skambesio ir nudundėjimo į roko laukus (kaip dainose Sweet Honey Brown, Did You Say Such A Thing). Beje, nežinau, ar dėl to, kad Bruce Springsteen manieros aš nemėgstu labiau nei John Mellencamp, bet man sunkiai virškinasi kolaboruotos dainos Did You Say Such A Thing bei Wasted Days – skamba rokiškiau, kaip prideda Bruce'ui, bet vėlgi, tose dainose labai paprastos melodijos, akcentuoti akordai seka būgnų ritmą (tas labiau galioja pirmajai dainai), sudaro truputį sviesto sviestuoto įspūdį. 

Be jau minėtos I Always Lie To Strangers man patinka jau taip pat minėta Chasing Rainbows – tiesiog graži melodija, ausiai patraukli akordų progresija. Gone So Soon melodija taip pat puiki, bet man dar labiau patinka aranžuotė su trimitu ir pianinu pirmajame plane – manau, kad su gitara ši daina skambėtų ne taip ir paskęstų albume. 

Albumui svarstau rašyti tarp 7-eto ir 8-eto, bet kažkaip man pozityvus dalykai apie šį albumą įstrigo labiau nei kritika, tai gal linktelsiu link 8-eto su dviem minusais. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 368
  Iš viso užsiregistravę: 73363
  Naujausias narys: skleauqmsi
  Šiandien apsilankė: 47558