Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Roko muzika
Išleidimo data: 2021 m. kovo 8 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!


Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2021 m. liepos 8 d. 17:15:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Lifesigns yra viena iš nedaugelio grupių šiais laikais, dėl kurios įrašų gavimo reikia šiek tiek pavargti. O mokėti pinigus už negirdėtą materiją aš, kaip naujųjų amžių žmogus, nepratęs. Taigi, įrašą gavau tokiu pat būdu, kuriuo žmonės buvo įpratę medžioti įrašus prieš 10 metų ir daugiau.

Bet perklausęs albumą galvoju, jog jis tikrai vertas mano pinigų. Albumas solidus nuo pradžios iki galo, nors tiesą sakant, visi Lifesigns albumai yra tokie. Pastaruoju metu labai mėgstu operuoti asociacijomis. Tai šitas albumas man iškart kelia dvi asociacijas: Pink Floyd ir Chick Corea. Įdomu, ar ne! Albumas nėra nutolęs nuo Lifesigns būdingo lengvo melodingo, beveik iki pop teritorijos nužengiančio progroko, tačiau kai kurie momentai yra unikalūs ir negirdėti nei debiute, nei Cardington'e. Man net keliose vietose iššoko Pink Floyd asociacijos: Gregarious boso linija vietomis neša į Comfortably Numb boso liniją + gitaros solo gale dar daugiau panašaus šarmo prideda. Fortitude finalinė sekcija gan sunki, tačiau tai irgi labiau yra Waters'iško boso dėka. Last One Home irgi gan melancholiška ir melodinga, kad tiktų į kokį The Wall motyvą. Tokių melancholijos motyvų žinoma buvo ir debiutiniame albume, bet tikrai ne taip ryškiai, Lifesigns debiutas man paliko gan pakilaus albumo įspūdį, čia melancholijos koncentracija gerokai didesnė.

Kitas dalykas, kas krito į ausį: nepopsiškai skambančios harmonijos, labiau džiaziškai, dar tiksliau – Chick Corea stiliumi. Corea tikrai pasižymėjo gana unikaliu komponavimo braižu ir įtaka šiame albume jaučiasi. Kai kurie titulinės dainos motyvai, Ivory Tower ir ypač Shoreline yra pavyzdžiai, kur grynai dėl akordų progresijos daina skamba džiaziškai, nors aranžuota poproko/progroko stiliumi. Ir va čia man norisi pertraukti per dantį Transatlantic, su kuriais paskutines keletą dienų leidau savo laiką, bet man pabodo klausytis gan panašių melodijų: va Lifesigns dainos grynai išore viena į kitą irgi panašios, tačiau aranžuotės nėra plokščios: įdomių momentų yra bene kiekvienoje dainoje, vietomis įtraukia atmosfera, vietomis: aštresni momentai, kurių čia irgi yra (Ivory Tower antroji pusė, Fortitude viena sekcija pirmoje pusėje ir finalas, keli momentai ilgojoje Altitude).

Man nepatiko tik Arkhangelsk vienos minutės sintezo motyvas, pasijautė kaip filler'is. Bet visa kita: minimum 9-uko vertas materialas. Mano mėgstamiausia daina turbūt būtų Shoreline, tačiau verta pagirti ir 10 minučių Fortitude ir 15 minučių Altitude, kurios neatsibosta ir išlaiko dėmesį. Ivory Tower irgi puiki, dinamiška daina. Albumui rašau 9-etą su dviem pliusais. Iki 10-uko trūksta galbūt poros papildomų perklausų ir yra papildomas faktorius, kad aš turiu ypatingų sentimentų debiutiniam albumui, kurį vertinu 10-uku, ir kol kas Altitude dar tikrai nesusigulėjo, kad prilygtų tiems sentimentams. Bet Cardington'ą Altitude tikrai pranoksta.   


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 332
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 328184