Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Sunkioji muzika
Išleidimo data: 2006 m.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (3)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2020 m. balandžio 18 d. 02:35:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šis albumas gana reikšmingai perspjauna II=I. Šitas albumas turi savo charakterį, savo stilių, ko stiprokai stokoja debiutinis albumas ir gal kažkiek stokojo II=I. Šitame albume, mano netikėjimui, atsirado lėtesnių, melancholiškesnių dainų, kurias turbūt mėgstu labiausiai šiame albume — In The End, o ypač — The Hidden Riddle. Labai puikus, saikingas, neperkrautas, melodinis skambesys, ko iš Andromedos tikrai nesitikėtum. Ir kai kerta tas priedainis „Forever and ever...“ žemu vokalo tonu, pašiurpsta oda. Tas labiau nušlifuotas, kiek slopesnis ir melancholiškesnis skambesys vyrauja visose dainose ir kuriama bendra atmosfera, ką jau paminėjau pradžioje. Čia jau atpažįstu ir tuos Andromeda, kuriuos atradau perklausęs The Immunity Zone albumą (ypač stipriai tą albumą primena dainos The Cage In Me ir Going Under su savo aštroka galia ir dinamiškais ritmais). Bendrai imant albumo pirmoji pusė (iki The Cage of Me) yra labai stipri, antroji pusė man patinka šiek tiek mažiau. Inner Circle truputį klampi daina skambesio prasme (labiau tiktų į debiutinį albumą nei čia), o Blink of an Eye stokoja ryškesnių akcentų, ypač atsižvelgiant į jos struktūros sudėtingumą. Ir tikrai paprieštarausiu 4Blackberry senam teiginiui, jog dainos čia labai panašios. Šiame albume man kaip tik patinka, kad dainos išsiskiriančios, turinčios savo niuansų, ką buvo kiek sunkiau užfiksuoti ankstesniuose dviejuose albumuose. Būtent dėl to šiam albumui jau pakeliu balą ir rašau 10-uką. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2020 m. balandžio 18 d. 02:25:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

2013 metais tu geriau pažinojai progmetalį už mane, matyt. Sunku patikėti, kad tikrai nemažai music'iečių žino Andromedą, nors tai yra sąlyginai nepopuliari progmetalio grupė. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
4Blackberry
2013 m. liepos 16 d. 13:29:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Andromeda - senas geras mano progressive metal atradimas, kurį vėl prisiminiau ne per seniausiai. Albumas tikrai paliko įspūdį. Vokalisto balso stiprumas tiesiog tobulai dera prie skambios muzikos, tad dainos tokios dinamiškos, tokios stiprios, užtikrintos, kas mane tikrai veža klausantis. Labai patiko "Periscope", "Going Under", nepakartojamas instrumentuotės "Chameleon Carnival" gyvas atlikimas, nuostabios gitaros solo "No Guidelines" ir "Inner Circle" dainose. Gal tik pasirodė, jog visos dainos per daug panašios - čia būtų vienintelis nedidelis minusas. O šiaip tikrai šaunus darbas, nesigailiu sugaišto laiko jam.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 368
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 198358