Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Sunkioji muzika
Išleidimo data: 2011 m.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Delacorado
2021 m. balandžio 29 d. 00:00:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Teko kelis sykius klausytis šio albumo. Netipiškas Devino diskografijoje, bet jo paskirtis turbūt yra labiau meditacinė/relaksacinė (ar bent jau foninė). Tai tokia muzika net ir neturėtų būti muzikaliai ambicinga ir įmantri, nes blaškytų mintis ir trukdytų atsipalaiduoti. Harmoningos ambiento melodijos, švelnūs vokalai, šviesios, svajingos new age, easy listening kompozicijos, gamtos garsų semplai, rytietiškos dvasios prieskonis (ten, kur dominuoja fleita. Trūksta tik dainuojančių Tibeto dubenėlių) – šis albumas, atmetus folk'iškas jo dainas, skamba kone kaip vienas iš Buddha Bar ar Cafe del Mar rinkinių. Įdomus posūkis, subtilus ir maloniai susiklausantis darbas, bet turbūt net pats Devinas nelaiko jo stipriausiu savo projektu.


Atsakyti
einaras13
2021 m. balandžio 28 d. 18:06:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šitas albumas mane visada intrigavo, aš jo kartkartėmis įsijungdavau bandydamas suprasti šitokį Devino formatą. Nemanau, kad man šitą softroko / world / ambient muzikos sintezę su kantri ir pop muzikos elementais man pavyko suvirškinti iki galo, bet tai vis tiek įdomus albumas. Mano mėgstamiausi kūriniai yra albumą atidaranti Fly (puiki melodija) ir Texada (skamba turbūt progresyviausiai iš viso albumo). As You Were taip pat turi smagią melodiją, Heart Baby nuskambėjo kaip kūrinys, kurį galėjo pagaminti Jethro Tull savo vėlyvųjų albumų (pvz, Roots to Branches) įrašų sesijose. Feather turi žavingą melancholišką priedainį su puikiu Katrina Natale vokaliniu atlikimu. Titulinė daina, nepaisant kantri dvoko (vienas mano nemėgstamiausių stilių, todėl leidžiu sau vartoti žodį dvokas su neigiama konotacija), skamba irgi neblogai. Devinas yra magas, kai kalba pasisuka apie gebėjimą palenkti netikėtus stilius savaip ir mano skoniui juos padaryti įdomesnius.

Nepaisant visų tų įdomumų, albume yra ir dainų, kurias mielai praleisčiau. Kawaii nesukelia didelių emocijų. Blackberry vietomis skamba įdomiai, bet ilgesnio liekamojo efekto nesukuria. Monsoon ėmė ir praskrido pro ausis manęs nepalietus. Seams ir Infinite Ocean gan nykios dainos. Dėl to esu linkęs albumui rašyti 8-etą. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 201
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 24478