Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Roko muzika
Išleidimo data: 2022 m. gruodžio 1 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2022 m. spalio 9 d. 16:02:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Cosmograf padarė tokį stilistinį pokytį, kad 2019-ųjų Mind Over Depth yra praktiškai nelyginamas su šiuo albumu. Rattrapante albumas atrodo kaip tarpinė stotelė tarp sunkaus, rifų pilno Mind Over Depth ir itin atmosferiško Heroic Materials. Man labiau patinka aštresnė Cosmograf pusė: mėgstu lengvesnį progroką, tačiau Heroic Materials akustiškumas mane jau truputį neigiamai veikia. Vis dėlto, albume yra puikių melodijų: I Recall ir A Better World dalijasi ta pačia muzikine tema, kuri yra turbūt mano mėgstamiausia visame albume. Didysis albumo opusas Heroic Materials išlaiko dėmesį per visą 13 minučių trukmę, pakankamai nemažai įdomių variacijų dainos eigoje. British Made turi smagių gitaros prasolavimų. If Things Don't Change vidurinė dalis yra turbūt arčiausiai galimybės iš viso albumo pasakyti, kad turime elektrinės gitaros rifą.

Tačiau mane trikdo, kad albume nemažai miniatūrų, kuriose vyrauja viena melodija ir man jų neužtenka, kad užsikabinčiau. Aš labiau vertinu Cosmograf kaip kompozitorių, kuris moka vieną temą puikiai išplėtoti į ilgesnę kompoziciją, arba apjungti kelias temas į dar ilgesnę kompoziciją. Man reikia, kad visas albumas būtų sudarytas iš tokios trukmės kūrinių kaip Heroic Materials. Dar pridedam tris tokius opusus ir turim nuostabų keturių dainų albumą.

Ir turiu pasakyti, kad net ir tos dainos, kurias pažymėjau kaip mėgstamesnes, jos manęs labai neveža, nes trūksta aštresnio prieskonio. Todėl Heroic Materials man neįsipaišo tarp mėgstamesnių Cosmograf albumų ir kol kas rašau 8 balus. Kita vertus, panašiai buvau skeptiškas ir apie Rattrapante iš pradžių, tai gal mano nuomonė šio albumo atžvilgiu pakils. Aišku, su sąlyga, kad grupė perkels albumą į Spotify, nes jau baigiu išnaudoti Bandcamp duodamą 5 nemokamų perklausų limitą.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 411
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 5265