Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Alternatyvioji muzika
Išleidimo data: 2023 m. kovo 3 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!


Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2023 m. kovo 13 d. 13:44:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tikrai nedažnai sutinku su didžiausiu YT recenzuotoju Anthony Fantano, tačiau manau, kad jo recenzija šitam albumui yra puiki:

Nors pats Xiu Xiu eksperimentus labai dažnai vertinu pozityviai, tačiau man irgi atrodo, kad šiame albume jie persistengė su ribų stūmimu. Bandyta padaryti įtaigų siaubo ir tamsos klausinį, tačiau gavos truputį nenuoseklus triukšmingos kakofonijos rinkinys. Jei Girl With The Basket of Fruit buvo labai solidus bandymas reprezentuoti sąmonės chaosą naudojant pop muzikos ir eksperimentinės muzikos įrankius, tai Ignore Grief maišosi ambient'as, drone'as, moderni klasikinė muzika su daugybe orkestrinių elementų, ir jais bandoma sukurti daug tamsesnį garsavaizdį. Kas galiausiai manęs neįtraukia, nes man tai nėra taip įtaigu. Pirmos dvi albumo kompozicijos nenuteikia labai stipriai, jos praskrieja gana nuobodžiai pro ausis. O vat Esquerita, Little Richard ir Maybae Baeby savo natūra galbūt labiau tinka į Girl With The Basket of Fruit albumą, tai gerokai chaotiškesni ir aštresni kūriniai nei albumo vidurkis. Ir tos aštrumos išlįsdavo ir antros albumo pusės momentuose, Border Factory, Brothel Creeper kompozicijų atskiruose momentuose. O tokio tamsaus siaubo, kuris man įkirstų į nervų ląstelės, nepajaučiau iki pat pačios albumo pabaigos: nors For M kompozicijoj plakėsi labai daug visko (kaip ir Fantano nurodė), tačiau mane paskutinės kelios minutės įtikino – tai buvo labai airy momentas, kur muzikaliai labai mažai kas vyksta, tačiau tas nieko nevykimas ir pasirinkta garsų paletė labai kontrastavo prieš iki tol albume vyravusį triukšmą ir tikrai privertė suklusti. Nepaisant to, jog Esquerita, Little Richard vertinčiau kaip mėgstamiausią kompoziciją visumoje, bet For M pabaiga yra mano mėgstamiausias albumo momentas. 

Albumą vertinu panašiai kaip Fantano: 6-etu, tik ne silpnu, o stipriu. Tikrai tikėjausi kažko labiau įtikinamo ir trenkiančio per smegeninę, bet buvo gana nuobodoka {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1160
  Iš viso užsiregistravę: 73336
  Naujausias narys: ojprswazfj
  Šiandien apsilankė: 136968