Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Roko muzika
Išleidimo data: 2012 m. kovo 12 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2021 m. balandžio 24 d. 21:37:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

March of Ghosts kartu su Molok dalijasi mano mažiausiai mėgstamų Gazpacho albumų poziciją (tiesa, dar nesu girdėjęs grupės albumų, išleistų prieš Night). Matyt, priežastis yra ta pati: kompozicijos yra ganėtinai fragmentuotos, bet melodiniai motyvai kartais tokie panašūs ir taip pinasi, kad neišeina išdiferencijuoti, dainos neišsiskiria, skamba panašiai vieną į kitas, nors dažnais atvejais visai gerais skamba. Pvz, What Did I Do?, Golem ir The Dumb trijulė tikrai skamba stipriai šio albumo kontekste, tačiau visų trijų melodijos turi ganėtinai nemažai panašumų ir jas atskiriu tik pagal skambesio akcentavimą (What Did I Do? skambesys palyginus pasteliškas, o Golum aštresnis, The Dumb įsiterpia maždaug per vidurį). Mary Celeste turi gan vingrų melodinį motyvą pradžioje, žada kažkokių įdomių dalykų (kaip ir titulinė Fireworker daina), bet galutinį įspūdį palieka prėską. Panašiai kaip ir Black Lily. Hell Freezes Over tetralogija, atrodytų, tikrai gerai suderėtų kaip vientisas kūrinys, tačiau jo išbarstymas per albumą, manau, pakenkia, nes nei antra dalis (po gana stiprios pirmos dalies), nei trečia dalis neišryškėja, tai net yra mažiausiai mėgstami momentai albume. 

Tačiau albumą fantastiškai uždaro paskutinė Hell Freezes Over dalis. Kaip ir rašiau komentare prie tos dainos, tai yra pavyzdinis Gazpacho albumo finalas, kaip reikia iki galo pritrėkšti klausytoją. Tai ne pirmas kartas, kada Gazpacho galingiausią kozirį pasilieka pabaigai (Fireworker albume Sapien taip pat, gal ne taip tiesmukai kaip čia, bet ypač prikausto klausytoją). Būtent tokios dainos yra tai, dėl ko man Gazpacho išsiskiria iš kitų progroko grupių su atmosferinio roko akcentais, kažkas magiško yra tame aštrios gitaros, švelnaus, bet vingraus boso ir liūliuojančių vokalinių linijų mišinyje. 

Norėčiau ištempti albumą iki 9-eto, bet dėl vienos dainos negaliu taip daryti. Albumui vis tik palieku 8-etą, bet su pliusu.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 292
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 23750