Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Roko muzika
Išleidimo data: 2022 m. vasario 22 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (3)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Rutonė
2023 m. spalio 28 d. 17:56:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O man albumas visai užsisuko. Kuo daugiau klausau, tuo labiau patinka. Negaliu išskirt kažkurios dainos, tiesiog mielai suku visas iš eilės. Ir kai darbe niekas nedraudžia klausytis muzikos, yra tik viena bėda.  Kadangi daug kileg ukrainiečiai, vietiniai slavai, tai grojamiausia radijo stotis dabar turbūt vadinamoji Rodnoe radio (buvusi Russkoe radio). Man belieka susikišus ausines į ausis pasileist tai, kas patinka man, tokiu garsu, kad numuštų anąjį. Ir jei kokia sunkesnė diena, kokia agresyvesnė nuotaika ar kaip tik, priešingai, suima snauduliukas (visgi dažniausiai dirbu nuo 6:00), tokia muzika yra pats tas. Ir kai vis dar akyse stovi tas milžiniškas animuotas skorpionas ekrane, viskas atrodo kiek kitaip. Šiuo atveju man pliusas – kad ne per daug baladžių (viena). Turėčiau CD ir CD grotuvą (arba vinilą) – turbūt būtų jau skylėtas


Atsakyti
einaras13
2023 m. sausio 7 d. 23:31:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Neblogas albumas. Scorpions yra daugmaž savo elemente, tačiau silpnesni nei savo klasikiniais laikais. Tas jaučiasi pirmose dainose: Gas In The Tank priedainis atrodo toks nenatūralus ir prislopintas, tik numuša visą dainos esybę. Roots In My Boots – panaši istorija. Rock Believer melodija scorpion'iška, bet dar banalesnė nei įprastai. Pirmąsias dainas, kurios man krenta į ausį, sutinku ties albumo viduriu: Shining of Your Soul bei Seventh Sun. Pirmoji turi ryškią melodiją, labai skoningą grojimą bosine gitara bei puikią gitaros solo, o antroji – lėta, sunki, labai gerai susiklauso po gan lengvo ir net kiek saldoko Scorpions antplūdžio. Nuo 3:10 esantis pragrojimas – paprastas, bet nuostabus. Po jų seka dar kelios neypatingos dainos, kurios serga veteranų sindromu, ir antrą kvėpavimą albumas įgauna tik gale, ties Call of the Wild ir When You Know (Where You Come From). Pirmoji savo atmosfera kiek primena Seventh Sun, tačiau dainos trukmėje energija vis auga, kol dainos gale pasiekia piką (ne tik dainos, turbūt ir viso albumo). O When You Know yra geriausia (nors turbūt ir vienintelė) baladė albume, įsimintina, graži melodija, daina be banalybių. 

Taigi tos keturios, bent jau 9/10 vertos dainos, atsveria likusią vidutinybę albume. Todėl nepagailėsiu albumui 8-eto su minusu.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
sanitex2
2022 m. kovo 17 d. 06:42:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

8/10


____________________
Under The Iron Sea
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 157
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 175116