Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Pop, R&B muzika
Išleidimo data: 2023 m. balandžio 28 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2023 m. gegužės 15 d. 22:03:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Vienas iš tų atvejų, kai albumas gauna didžiulį kritikų įvertinimą ir aš kritikams galiu nebent antrinti. Metacritic išvestas vidurkis šiam albumui yra 89/100 – didžiausias Jessie Ware karjeroje, ir apie tokį įvertinimą svajoja net didžiausios pasaulinės žvaigždės. Aš pats asmeniškai galiu lyginti tik su What's Your Pleasure?, nes ankstesnių negirdėjau. What's Your Pleasure? turėjo potencialo, dainos buvo kokybiškos, bet neturėjo kabliuko, truputį stokojo dvasios. Todėl aš tą albumą vertinau lygiai taip pat, koks ir jo Metacritic vidurkis: 84/100 (kas music.lt atitinka stiprų 8-etą). 

That! Feels Good! albumu Jessie Ware ištaisė praktiškai visas klaidas, kurios buvo paliktos ankstesniame albume. Visų pirma, albume nėra nė vienos silpnos dainos. Net man mažiausiai patinkanti Hello Love yra labai solidi daina. Aš net myliu tą momentą antroje dainos pusėje, kur pagrindinė melodija moduliuoja per toną žemyn. Įprastai nekenčiu moduliacijų aukštyn, bet moduliacijos žemyn yra gana nuvertintas įrankis, o dar kai jį padaro taip profesionaliai kaip šiame albume esantys muzikantai, tai skamba išvis nuostabiai. Visas albumas turi džiazinio vingrumo, kuris išlaiko dainas įdomias, bet taip pat ir fankiško groove'o, o pačios melodijos dėl to neskamba popsiškai. Ritmine prasme yra nemažai disko muzikai būdingų motyvų, todėl šis albumas savotiškai skamba kaip dalykas, kurį būtų padariusi grupė Chic savo aukso amžiuje, jeigu tik tas amžius būtų 2023-ieji. Bendrai albumo estetika man taip pat primena Roisin Murphy paskutinį darbą Roisin Machine, bet galbūt Jessie Ware padarė panašų dalyką dar kokybiškiau.

Mano mėgstamiausia daina albume yra These Lips. Dievinu, kai albumą uždaro ne perdėtai pompastiška, o tiesiog stipri, gerai sudėliota, melodinga daina, kuri, beje, turi labai vežančią boso liniją (vėlgi, primena 8-ojo dešimtmečio pabaigos disko sceną). Taip pat man patinka Freak Me Now acid house'iškas braižas, Beautiful People smagumas, Begin Again sofistikuota aranžuotė. Free Yourself yra taip pat puikus singlas iš šio albumo. 

Jau numačiau savo vertinimą šimtabalėje sistemoje: 92/100. Taigi, vertinu net dar geriau nei Metacritic'o vidurkis, bet tendencingai sutinku su kritikais. Ir šimtabalėj sistemoj tokį aukštą balą iš manęs gauna retas albumas, todėl į music'o sistemą konvertuodamas turiu jam įrašyti 10-uką. Stipri paraiška į metų albumų topo viršūnėlę.

 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
sanitex2
2023 m. balandžio 30 d. 17:05:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

8/10


____________________
Under The Iron Sea
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1116
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 354591